praegune kellaaeg 20.06.2025 22:12:11
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kupi_kloon
HV vaatleja

|
17.07.2007 19:47:03
Ongi probleemne detail? |
|
|
Ostsin mina siis üleeile omale selle LaCie Porsche 320GB External ketta. Kõik oli super, töötas Macil, töötas PC-l. Kuid korra pannes ta seina samal õhtul hakkas adaptrist tossu tulema. Tõmbasin ruttu seinast välja, midagi visuaalselt veel purunenud ega suland polnud. Samal ajal kõrvalaugus sees olnud iBookiga ei juhtunud midagi. Öö läbi tegin tööd tüübiga, ja siis järgmise päeva pärastlõunal kuulasin sealt pealt võõras arvutis mussooni ja jäi vait, jooksutas Exploreri kokku ja peale restarti enam ei tekkinud My Computerisse, tehes ketale nupust restardi kaasnes vaid üks suur kokkujooks ja hangumine. Hetkel mil lükkan ketta power offi siis on süsteem jälle stabiilne. Samuti on adapter läinud veel paar korda tulikuumaks, kuid tossuni pole veel jõudnud. Osid, mis tast üle käisid 18 tunni jooksul olid siis kronoloogilises järjekorras: Windows Server 2003, Mac OS X 10.4.10, Windows XP Pro SP2.
Samuti selle aja sees käisin temaga palju ringi, samal ajal kui ta viibis mu seljakotis.
Ja oletame, et ongi nüüd garantii pull, siis kui ma lähen Ordisse uut küsima vms, siis tore on see uus, aga kui oma vana staffi tahan kätte saada sealt pealt, siis mis?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
17.07.2007 19:50:28
|
|
|
staffi taastamise eest nõuavad pappi
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
   |
1 :: |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
kupi_kloon
HV vaatleja

|
17.07.2007 23:02:04
|
|
|
Umbes paljukest?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Petz
HV Guru
|
18.07.2007 10:22:19
|
|
|
Ma sain aru, et toiteplokis ju ainult viga? Pole ime, et kõrbenud adapteriga ei tööta...
Adapterid peaksid olema eraldi tellitavad/vahetatavad, ei usu, et kohe uut kõvaketast pakuvad...
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
kupi_kloon
HV vaatleja

|
18.07.2007 11:00:41
|
|
|
Ka see võib olla variant, aga kas see on piisav, et arvuti isegi ei bootiks kui tal see saast adapter on küljes?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk150
HV kasutaja
|
18.07.2007 12:47:22
|
|
|
mine vii tagasi poodi sest tegemist on ju siiski vigase seadmega, nad kas vahetavad selle välja või garantii. Ma olen isegi pool tundi peale ostmist seadme (kõrvaklapid) tagasi viind ja kõige huvitavam oli mis tehti. Vennike pani klapid keskusele taha twiikis põhja ning ennem kui ta need pähegi pani(sest defekt oli juba kuulda) võttis ta need välja ja viskas prügikasti ning andis riiuli pealt uued
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|