Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tom52
HV vaatleja

|
30.04.2003 12:22:31
CD põletaja ei tööta |
|
|
Asi on selles et kui tahan Neroga plaati kirjutama hakata vilgutab paar korda tulesid ja siis on vaikus.Plaat ei taha vunki üldse üles võtta.samas plaate loeb korralikult.Kui tahan ülekirjutatavat plaati kustutada siis ei leia plaati üles.Mõnikord kui põletada vaja on hakkab jälle tööle ja töötab korralikult.
Kirjutaja on liteon 48*12*48 .Olen proovinud uuesti Nerot ja Cd driaverit installida aga tulemust ei ole.Ei sagi aru milles asi-kord töötab kord ei tööta...
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Virtuoso
Kreisi kasutaja

|
30.04.2003 13:30:39
|
|
|
Mul on selline lugu, et Nec 9300A ei kirjuta xp all. Enne oli win2000 ja kirjutas korralikult. Korduvkirjutatud plaati kustutada ei lase. Kui valid compile new cd siis kirjutaks nagu ära aga peale midagi ei jää. copy cd ajal ei käsi kopeeritavat plaati välja võtta ja tühja sisestada, vaid laseb ühe jutiga läbi ning näitab nagu kirjutaks. Mitte ei tea mis viga Põhilselt siis proovitud Nero 5.5. Samuti olen proovinud EasyCD creatorit ja muud jura, aga tulemus sama.
|
|
Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
3 :: |
147 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karzum
HV veteran

|
30.04.2003 21:23:20
|
|
|
link :: Disable CD Burning
Virtuoso kirjutas: |
Mul on selline lugu, et Nec 9300A ei kirjuta xp all. Enne oli win2000 ja kirjutas korralikult. Korduvkirjutatud plaati kustutada ei lase. Kui valid compile new cd siis kirjutaks nagu ära aga peale midagi ei jää. copy cd ajal ei käsi kopeeritavat plaati välja võtta ja tühja sisestada, vaid laseb ühe jutiga läbi ning näitab nagu kirjutaks. Mitte ei tea mis viga Põhilselt siis proovitud Nero 5.5. Samuti olen proovinud EasyCD creatorit ja muud jura, aga tulemus sama. |
Soovitan sul XP-le sisseehitatud cd kirjutamise funktsioon ära keelata, sest sellega on teatud probleemid. Peale seda installeeri XP SP1 ja kõige uuem Nero (vanale pähe). http://www.nero.com/en/index.html#download
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
megamaxx
HV vaatleja

|
01.05.2003 23:38:46
|
|
|
Tuttaval on sarnane probleem, aga lisaks talle nõuab XP veel miskit driverit kirjutamiseks, mille puudumisel kõrvetus soft yldse kirjutajat äragi ei tunne. Oskab keegi öelda, mis driverit vaja läheb ja kust selle saab? Ise kasutan 2k ja mingeid taolisi jamasid pole, seega kahjuks ise ei osand aidata. Kas SP1 install aitaks teda edasi? Kusjuures xp oma burn feature on disabletud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
oliyx
Kreisi kasutaja
|
01.05.2003 23:48:42
|
|
|
megamaxx kirjutas: |
Tuttaval on sarnane probleem, aga lisaks talle nõuab XP veel miskit driverit kirjutamiseks, mille puudumisel kõrvetus soft yldse kirjutajat äragi ei tunne. Oskab keegi öelda, mis driverit vaja läheb ja kust selle saab? Ise kasutan 2k ja mingeid taolisi jamasid pole, seega kahjuks ise ei osand aidata. Kas SP1 install aitaks teda edasi? Kusjuures xp oma burn feature on disabletud. |
vaja ilmselt aspi draiveri. selle saad adaptec`i kodukalt.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
2 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|