Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  hiirega emotikonide sisestamise keelamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
univerzoid
HV kasutaja
univerzoid

sõnum 01.05.2003 15:11:35 hiirega emotikonide sisestamise keelamine vasta tsitaadiga

teen ettepaneku likvideerida posti kirjutamisel nähtavad emotikonid, kuna ei suudeta kontrolli alla hoida postitusi, mille sisuks on hästi palju emotikone üksteise järel. selliseid poste tuleb iga päevaga aina rohkem ja rohkem. väga vastik on, kui näen, et mingisse mind huvitavasse teemasse on lisatud post, ja kui ma teema avan, siis on posti sisuks ainult mingi icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif

nähtavate emotikonide all mõtlen neid, mis on näha kiire vastuse kasti all ja tavalise vastuse kasti paremal. väga lihtne on hiirega klõpsides sisestada näiteks icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif icon_smile.gif , aga kui selle asemel peaks sama asja saavutamiseks klaviatuuri pealt trükkima viis korda järjest "jutumärk-sulg", siis seda ei viitsiks need, kes selliseid jadaemotikoniposte teevad, enam teha ning post jääb arvatavasti tegemata. st. - et kui sisestada "jutumärk-sulg", siis ilmub posti sisse ikka kollane naerev nägu, ainult et posti sisestamise hetkel ei ole seda kusagil näha ja sinna peale ei saa vajutada, vaid selle emotikoni esilekutsumiseks tuleb kasutada klaviatuuri.

samuti peaks siis jadaemotikonide postitaja vaeva nägema ja kusagilt KKK alt või kusiganes need emotikonide sümbolid ära toodud on, lugema ja meelde jätma, milline märkide kombinatsioon millisele emotikonile vastab. aga olen üsna kindel, et seda ei viitsi jadaemotikonipostitajad eriti teha.

need, kes on vanad olijad, ja jadaemotikoniposte ei tee, teavad üldiselt niigi, et milline emotikon on milline märkide kombinatsioon, ning kuna nad emotikone sel viisil järjest üldiselt ei postita (välja arvatud mõni erandlik vana olija), siis erilist lisavaeva ei tohiks nõuda hiireklõpsu asemel teha kaks-kolm sümbolisisestust klaviatuurilt

mõtlesin ka, et teen küsitluse, aga kuna ma olen kindel, et jadaemotikonipostitajad on selle mõtte vastu (sest siis nad ei saaks enam nii lihtsalt emotikone üksteise järgi toppida) ja hakkaks aktiivselt idee vastu hääletama, siis ei tee küsitlust. las avaldavad oma mõtteid parem vastustega siia teemasse.

ja ma loodan, et kasutajad näitavad üles intelligentsust ja EI HAKKA postitama siia teemasse emotikone pikkades ridades üksteise järel, kuna see näitab minu meelest ainult kasutaja ajupotentsiaali piiratust.

viimati muutis univerzoid 01.05.2003 21:26:12, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
nevermind
HV Guru
nevermind

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.05.2003 15:19:22 vasta tsitaadiga

ok hääletust ei tule
muhvn
Kreisi kasutaja
muhvn

sõnum 01.05.2003 15:26:15 vasta tsitaadiga

Njaa kui kasutajad on vähegi arvutit kasutanud siis nad oskavad ka ctrl c ja ctrl v käske ja need ei ole sugugi aeglasemad kui hiirelõpsud. Aga minu jaoks on jäänud segaseks osad emotikonid ja nende mõte. icon_neutral.gif Keegi ei kasuta seda niiet võiks nad asendada näiteks thumbs_down.gif ga üldises nimekirjas. Aga nähtavate emotikonide kaotamine oleks lollus kuna ma ei tea täpselt missugune näeb just see emotikon välja just selles foorumis.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 58
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 01.05.2003 15:31:44 Re: posti kirjutamisel nähtavad emotikonid likvideerida vasta tsitaadiga

univerzoid kirjutas:
need, kes on vanad olijad, ja jadaemotikoniposte ei tee, teavad üldiselt niigi, et milline emotikon on milline märkide kombinatsioon, ning kuna nad emotikone sel viisil järjest üldiselt ei postita (välja arvatud mõni erandlik vana olija), siis erilist lisavaeva ei tohiks nõuda hiireklõpsu asemel teha kaks-kolm sümbolisisestust klaviatuurilt

Aga kui on noor olija ja jadaemotikoniposte ei tee. Nemad ei tea ju mis emotikon on milliste märkide kombinatsioon.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 51
tagasi üles
univerzoid
HV kasutaja
univerzoid

sõnum 01.05.2003 15:46:56 vasta tsitaadiga

muhvn kirjutas:

Aga nähtavate emotikonide kaotamine oleks lollus kuna ma ei tea täpselt missugune näeb just see emotikon välja just selles foorumis.

selles asja mõte ongi - tulebki asi raskemaks teha. et kui ikka tahad emotikone kasutada, siis pead natuke vaeva nägema ja eelnevalt teadma ning otsima, mida ja kuidas sisestada tahad/sisestama pead. siis ei ole asi enam nii lihtne, et lihtsalt klõpsid hiirt ja hunnik emotikone tuleb üksteise otsa
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 01.05.2003 16:04:50 vasta tsitaadiga

Ma ei oska arvata kui raske foorumi tegijatel on panna kontroll peale, et kui on ainult emotikonid (+tühikud muidugi), siis postitust üldse vastu ei võetaks.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
traks
HV Guru

sõnum 01.05.2003 16:12:23 vasta tsitaadiga

siis te hakkate emotsionaalseid inimesi ahistama ju. Wiltzi postitustes jääks kohe midagi puudu icon_lol.gif
tagasi üles
Westswamp
HV Guru
Westswamp

sõnum 01.05.2003 16:56:43 vasta tsitaadiga

tsitaat:

icon_neutral.gif Keegi ei kasuta seda niiet võiks nad asendada näiteks thumbs_down.gif ga üldises nimekirjas

Leian, et see icon_neutral.gif väljendab pettumust ja pole sellega thumbs_down.gif asendatav.
Aga jah, ainult reast ikoonidest koosnevad postid tuleks ära keelata. Kui ikka mingi emotsioon tekkis, siis peaks seda ka põhjendama.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Taavi_R
HV Guru
Taavi_R

sõnum 01.05.2003 18:21:27 vasta tsitaadiga

icon_neutral.gif See mu lemmiks smilie. Ma olen tavaliselt samat nägu koguaeg.
Ja päris tihti lisan selle oma postituste lõppu ka.

icon_neutral.gif
Kommentaarid: 185 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 165
tagasi üles
muhvn
Kreisi kasutaja
muhvn

sõnum 01.05.2003 20:37:29 vasta tsitaadiga

muhvn kirjutas:

Aga nähtavate emotikonide kaotamine oleks lollus kuna ma ei tea täpselt missugune näeb just see emotikon välja just selles foorumis.

univerzoid kirjutas:
selles asja mõte ongi - tulebki asi raskemaks teha. et kui ikka tahad emotikone kasutada, siis pead natuke vaeva nägema ja eelnevalt teadma ning otsima, mida ja kuidas sisestada tahad/sisestama pead. siis ei ole asi enam nii lihtne, et lihtsalt klõpsid hiirt ja hunnik emotikone tuleb üksteise otsa

Sorry aga sa said valesti aru, ma tean kuidas emotikone tekitada aga erinevates keskkondades näevad nad erinevad välja. Näiteks trilliani suu kõrvuni ei kattu msni omaga. Ja ei tekita minus mingit emotsiooni. Kuna tahan emotikoniga midagi lisada oma jutu selgitamiseks siis oleks oluline, milline ta välja täpselt siin foorumis välja näeb. Umbes kirjutamisel tuleks kasutada nuppu muuda. Aga mitte alati ei ole aega selleks ja miks ma pean piinlikusega oma poste vaatama, kui mulle esteetiliselt ei meeldi see emotikon.
vot nii
tagasi üles
univerzoid
HV kasutaja
univerzoid

sõnum 01.05.2003 20:43:32 vasta tsitaadiga

no seda ma ju räägingi, et tuleb emotikonide kasutamine raskemaks teha.

tsitaat:

siis oleks oluline, milline ta välja täpselt siin foorumis välja näeb
... ja et seda teada saada, selleks tuleb näha natuke vaeva - uurida järgi. emotikonide kasutamine on raskendatud. tõsi küll, see muudab ka sellise postitaja elu raskemaks, kes ei taha emotikonimassiive tekitada, aga midagi pole lihtsalt teha. kui tahame piirata emotikonimassiivide teket, siis tuleb meil kahjuks kõigil selle eest lõivu maksta.

tegelikult on veel selline võimalus kah, et kui keegi tekitab ilma igasuguse mõtteta rea emotikone, siis ta bänitakse foorumist ette hoiatamata ja alatiseks. tehku endale uus kasutaja kui tahab, aga igatahes võtab selline asi jadaemotikonide tekitamise isu ära.

viimati muutis univerzoid 01.05.2003 20:46:37, muudetud 1 kord
tagasi üles
muhvn
Kreisi kasutaja
muhvn

sõnum 01.05.2003 20:45:47 vasta tsitaadiga

Ja siis teha selline post icon_biggrin.gif icon_smile.gif icon_sad.gif icon_eek.gif icon_confused.gif 8) icon_lol.gif icon_mad.gif icon_cry.gif icon_redface.gif icon_razz1.gif icon_razz.gif icon_evil.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif icon_neutral.gif beer_yum.gif icon_question.gif icon_exclaim.gif thumbs_up.gif thumbs_down.gif :=> icon_idea.gif
tagasi üles
keytron
HV veteran

sõnum 01.05.2003 20:46:45 vasta tsitaadiga

Smailid võiks jääda aga võiks olla piirang mitu smailit ühes postituses olla võib... icon_neutral.gif
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
univerzoid
HV kasutaja
univerzoid

sõnum 01.05.2003 20:47:46 vasta tsitaadiga

muhvn kirjutas:
Ja siis teha selline post icon_biggrin.gif icon_smile.gif icon_sad.gif icon_eek.gif icon_confused.gif 8) icon_lol.gif icon_mad.gif icon_cry.gif icon_redface.gif icon_razz1.gif icon_razz.gif icon_evil.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif icon_neutral.gif beer_yum.gif icon_question.gif icon_exclaim.gif thumbs_up.gif thumbs_down.gif :=> icon_idea.gif

sa vist ei lugenud minu esimest posti. seal kirjutasin selge sõnaga, et ja ma loodan, et kasutajad näitavad üles intelligentsust ja EI HAKKA postitama siia teemasse emotikone pikkades ridades üksteise järel, kuna see näitab minu meelest ainult kasutaja ajupotentsiaali piiratust.

nii et vastavalt minu eelmisele postile teen ma siis ettepaneku kasutaja muhvn foorumist alatiseks bännida. väike eeskuju lihtsalt teistele jadaemotikonipostitajatele hoiatuseks.
tagasi üles
Siil udus
HV veteran
Siil udus

sõnum 01.05.2003 21:02:52 vasta tsitaadiga

mina ei poolda seda ideed kuna need pisikesed lulad aitavad muuta atmosfääri mitte nii üksluiseks
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 25
tagasi üles
muhvn
Kreisi kasutaja
muhvn

sõnum 01.05.2003 21:06:58 vasta tsitaadiga

univerzoid kirjutas:

sa vist ei lugenud minu esimest posti. seal kirjutasin selge sõnaga, et ja ma loodan, et kasutajad näitavad üles intelligentsust ja EI HAKKA postitama siia teemasse emotikone pikkades ridades üksteise järel, kuna see näitab minu meelest ainult kasutaja ajupotentsiaali piiratust.

Noo küll lugesin, aga minuarust ei ole mõtet igasuguste reeglite ja asjade kallal meeletult närida. Ja bannile kutsuda inimesi selle eest, et nad kirjeldavad olukorda, mis võib juhtuda, kui hakata pakkuma välja tsenaariume, mis võib juhtuda common.
Kui minu eelnevaid post vaadata siis ei tohiks kuidagi tekkida mõtet, et ma nagu kuritarvitaks emotikone või ajaks lihtsalt lolli möla, et oma postide arvu suurendada. Minu jaoks on HV foorumid ikka abi saamise jaoks enamasti, kuna aga nupp otsing on mulle armas siis ei tekita ma poste nagu kuidas jagada võrku või kuidas klokkida. Sellepärast neid poste napibki. Huvitav kas HR. univerzoid vaatas mu staatust uus kasutaja ja kukkus lahmima. Ma vaatan ka lihtsalt kuna on inimene omale kasutaja teinud, see näitab mõndagi. Kui aga moded otsustavad, et ma olen piisavalt mõttetu inimene siis palun väga võtan oma banni vastu.

Muhvn
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 01.05.2003 21:13:30 vasta tsitaadiga

Minu arust on need "lõustad" ikka vajalikud.
Need näitavad tihti ära täpse emotsiooni ja vahest isegi sisaldavad mitme lause pikkust pointi.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 01.05.2003 21:19:11 vasta tsitaadiga

voyager_est kirjutas:
Need näitavad tihti ära täpse emotsiooni ja vahest isegi sisaldavad mitme lause pikkust pointi.

yhtin arvamusega, pealegi ei oska ma osasid ilma l6ustal kl6psamata tehagi icon_redface.gif

btw siin Parema HV alla on niipalju läbu teemasi, et icon_confused.gif icon_cry.gif tuleb juba tunne, et oleksin zone foorumis mitte HinnaVaatluses icon_sad.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
univerzoid
HV kasutaja
univerzoid

sõnum 01.05.2003 21:22:25 vasta tsitaadiga

tsitaat:

aga kas on vajalikud ikka palju lõustu järjest? minu meelest ei ole. jutt ei käi ühe-kahe emotikoni sisestamisest vaid sellistest, nagu tegi siin kasutaja muhvn või nagu mina esimeses postis illustratiivselt välja tõin.

aga tuletan meelde, et Mussolini ajal tehti ju ükskord rongijänestega nii, et tõsteti kõik jänesed rongist maha perroonile ning lasti maha ja siiamaani ei olevat Itaalias jänestega erilist probleemi. arvan, et mõttetute emotikonijadade vastu aitavad ainult kas emotikonide hiirega sisestamise keelamine või emotikonimassiivide tekitajate bännimine.
tagasi üles
RvD
Kreisi kasutaja

sõnum 01.05.2003 21:25:27 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mussolini ajal tehti ju ükskord rongijänestega nii, et tõsteti kõik jänesed rongist maha perroonile ning lasti maha ja siiamaani ei olevat Itaalias jänestega erilist probleemi.
See oli nüüd jah õige võrdlus praeguse olukorraga icon_rolleyes.gif Hakkad kah siin kasutajaid maha laskme ve? Selliste "aint emotikonid" teemade vastu aitaks näiteks selline asi kah veel: panna mingi piirang peale, kui palju võib ühes sõnumis neid olla (näiteks aitaks viiest emotikonist ühes sõnumis küll).
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 01.05.2003 21:46:47 vasta tsitaadiga

Teate, selle teema point..... thumbs_down.gif
Minu ettepanek, et teeme parem nii, et igas postituses oleks min 25 ikooni või 6k pilt.
Vastasel juhul lihtsalt postitust kirja ei panda - eksju.
palju toredaid mõtteid - enamik võiks siiski olemata olla
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
muhvn
Kreisi kasutaja
muhvn

sõnum 01.05.2003 21:46:48 vasta tsitaadiga

univerzoid kirjutas:
... ja et seda teada saada, selleks tuleb näha natuke vaeva - uurida järgi. emotikonide kasutamine on raskendatud. tõsi küll, see muudab ka sellise postitaja elu raskemaks, kes ei taha emotikonimassiive tekitada, aga midagi pole lihtsalt teha. kui tahame piirata emotikonimassiivide teket, siis tuleb meil kahjuks kõigil selle eest lõivu maksta.

Et kõik ausalt ja ühe postiga südamelt ära rääkida siis tuli mulle sellega seoses meelde hiljuti nähtud film Equilibrium, ka seal kah pandi sõdade kaotamiseks toime genotsiid. Ja uimastati inimesed, et nad ei tunneks midagi. Järjest enam hakkab tunduma, et natsikultuur vallutab HinnaVaatlust suurte sammudega. Nii 6,33 posti päevas. Aga läbustamise ja emotikonide eest võitlemise hinnaga pannes saatusele visalt vastu ja võideldes mahalaskmiste, ebaõiglaste bannide ning muu nii HinnaVaatlusele mitteomase vastu. Tuleb ikka vist alustuda kuna jõud lõppeb. Ja rusikatega maailma muudavad vaid türannid ning mittetunnustatud inimesed.

Ikka kõik ühiskonna nimel Hail Hitler Huraaa
tagasi üles
kotkas1000
HV kasutaja

sõnum 01.05.2003 23:04:21 vasta tsitaadiga

Minumeelest on emotikonid igati toredad asjad. Need annavad mingi teemalugemisele hoopis teise värvi.
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 02.05.2003 09:02:05 vasta tsitaadiga

Teemat puhastatud!
Asjatutest vaidlustest ja kellegi päritolu üle arutamised jäägu sellest teemast eemale.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ihvike
HV Guru

sõnum 02.05.2003 09:50:25 vasta tsitaadiga

Mina arvan nii, et mõnele jadaemotikonidepostitajale oleks see hiirega klõpsimise ära keelamine lausa väljakutseks. No need, kes viitsivad hiirega ühte ja sama lõusta 15 korda postitusse painata, viitsivad kõiksugu muid idiootsusi ka teha. Võibolla peaks siis moded natuke rangemalt asjasse suhtuma ja lihtsalt küsimusi esitamata ja postitajale pinda käimata need mõttetud rodud ära kustutama.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  hiirega emotikonide sisestamise keelamine mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.