Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
oliv3r
HV kasutaja

|
02.07.2007 09:10:26
Arvuti ei leia Samsung SCX-4016 skännerit |
|
|
Nimelt eile ühendasin skänneri, mis on aastaid tagasi enne formatit minu arvutil kasutuses olnud, vahepealsel ajal oli ta allkorrusel läbi võrgu ja serverarvuti kasutatav. Täna sain ABBYY FineReader 8.0'i ja juba TWAIN Properties'igi ei leia, pillub ainult kolm errorit:
Device can't be set to the H/W mode you want.
Port is Disabled.Ensure that port is properly connected and power is on, Then restart your computer.
Cannot open TWAIN source: Samsung SCX-4X16 Series
Scanners and Cameras all ka loomulikult pole, draiverid on kõik korduvalt installitud, Scan driver'iga tahtis Windowsi CD'd süsteemifailide muutmise tõttu, olen proovinud nii cancel'ida kui ka CD'd sisse pannes probleemist võitu saada. Edutult.
Oleks väga vaja see kuidagi tööle saada, ehk keegi teab aidata?
Sarnane probleem on ka siin: http://www.experts-exchange.com/Hardware/Peripherals/Scanners/Q_21808453.html?qid=21808453 , kuid see koht tahab registreerimist ja registreerimiseks raha, äkki kellelgi on seal kasutaja?
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
02.07.2007 09:24:37
|
|
|
just eelmine nädal jändasin sama masinaga ühel heal tuttaval ... tal küll ei olnud sama probleem (nimelt image manager pani end kogu aeg kinni peale skaneerimist - aitas custom install (mitte typical) ja network värgi lisamine), aga sai ka kokku põrkutud sinu probleemiga - et port'i pole.
lihtsalt küsin igaks juhuks, et on see masin ikka USB port'i sul ühendatud?
ja siis seal smarthru programmis option'i all on ikka seatud, et asi käib läbi USB'i?
ehk siis inglise keeli nii:
http://erms.samsungelectronics.com/customer/au/jsp/faqs/faqs_view.jsp?SITE_ID=41&PG_ID=1&AT_ID=21729&PROD_SUB_ID=30
viimati muutis tommionu 02.07.2007 09:26:55, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliv3r
HV kasutaja

|
02.07.2007 09:26:28
|
|
|
Sellist asja nagu SmarThru mul polegi... Käib küll läbi USB'i, mul CD'd polnud, pidin Samsungi kodulehelt draiverid jms tõmbama. Ja milles see custom install tuleks teha? Ma olen praegu ainult FineReader'i ja draiverid tõmmanud.
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
tommionu
tubli telepoiss

|
02.07.2007 09:27:59
|
|
|
oliv3r kirjutas: |
Sellist asja nagu SmarThru mul polegi... Käib küll läbi USB'i, mul CD'd polnud, pidin Samsungi kodulehelt draiverid jms tõmbama. Ja milles see custom install tuleks teha? Ma olen praegu ainult FineReader'i ja draiverid tõmmanud. |
ise muid programme peale selle samsa smarthru eriti ei ole näppinud, aga infranview'ga, millega saab ka näiteks skaneerida selle samsungi softi asemel, tuleb samuti see õige twain source ehk USB valida seadetest. muidu pillub sama veateadet.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliv3r
HV kasutaja

|
02.07.2007 09:40:11
|
|
|
IrfanView'ga USB TWAIN'i valides sain skännitud, aitäh vihje eest. Ülemisega, kus "USB" sõna sees polnud, tulid samad errorid. Nüüd oleks vaja ABBYY FineReader'is ka see TWAIN select'ida, aga ma ei tea, kust...
-edit- Sain tööle, sest teadsin nüüd, mida otsida vähemalt FineReaderist, suured tänud abi eest
|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
pri:t
HV Guru

|
11.03.2009 23:41:10
|
|
|
Olen ka nüüd sellise asjaga hädas. USB kaudu toimib aga LPT peale saan sama veateate. Teab keegi lahendust?
_________________ priit |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
6 :: |
5 :: |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
12.03.2009 01:57:16
|
|
|
pri:t kirjutas: |
Olen ka nüüd sellise asjaga hädas. USB kaudu toimib aga LPT peale saan sama veateate. Teab keegi lahendust? |
Mis kaabliga seade ühendatud? LPT? Siis veendu, et see LPT kaabel on bidirectional ..
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
1 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
pri:t
HV Guru

|
14.03.2009 02:21:34
|
|
|
On bi(hetero)directional ja töötas ka selle kaabliga enne uut Windowsi. Installitud on ka sellesama originaal CD pealt mille pealt ennegi.
_________________ priit |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
6 :: |
5 :: |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|