Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
28.06.2007 16:53:30
|
|
|
syncmahv kirjutas: |
Tra angel mida sa jälle ajad... Mõistust vaja mitte lugemist pole ühtegi õpetust lugenud ja mängus juba päääris kaugel... |
seda minagi aga need kes vinguvad võiks siiski ikka lugeda...
ma ütleks et vaja mõistlust ja kuulamis oskust... kui need mõlemad puuduvad siis on suht kurb lugu. Lihtsalt mujalt uurides selle mängu kohta rahvas kiunub et ei saa seda ja toda tehtud...
ise pole kordagi manuaali lugenud (v.a lennu simu kuna muidu ei tulnud toime) ja alati mängu tutorialite järgi selgeks saanud... vahest ainult mõnes mängus vaadanud mis nupud mida teevad ja kui midagi segaseks jäi üle uurinud.. vahest leiab ka sellist asja sealt manuaalist mida enne ei teadnud.
Aga jah.. enamus tänapäeva mänge on sellised et 1 aastane saab kah aru mida tegema peab
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
28.06.2007 17:06:22
|
|
|
Eile õhtul paar-kolm tundi tagusin. Mis ma oskan öelda. Lõbus aja surnuks löömise mäng on. Seda kindlasti. Vähemalt esialgu. Aga samas, kuidagi liiga multifilmilik maailm, mistõttu nagu ei teki seda tunnet, et aii küll ma olen suur kuri ja iivõl terrorist. Ja ei teki ka seda cooli fiilingut nagu GTAs rivaale nmottides ja niisama sõidukitega linnavahel sigatsedes.
Et noh, oled nagu paha küll aga naljaga pooleks. Noh, praegu pakub ka minionite märatsemise jälgimine (eriti kui nad on ennast õllest täis kaaninud ) piisavalt lõbu aga kui sisu sellele järgi ei tule, siis jääb minu poolt vist see mäng lõpuni tegemata.
Ise paneks viie punkti skaalal mängule hindeks 3+. Ok, ok 4-
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
28.06.2007 20:56:19
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Meil pole veel omanike. Eestis pole overlord müügil .p |
Pre Order...
Ahjaa.: Angel, mäng on väga hea. Miinuseks võis minupoolt seda lugeda et sitta kanti on missioone vaja koguaeg teha. Ja neid teist tüüpi minione annab ka ikka otsida.. Aga suhteliselt, kui mängus edasi jõuad, siis on sul enda toweris ka tegemist. Saad dungeonis kolle mollida.. Sebid mistressi  Mida kõike veel.. Proovi järgi
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
28.06.2007 20:58:14
|
|
|
Pre Order my tauren. Emule pigem .)
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.06.2007 20:58:31
|
|
|
aga kuidas lood on kontrollimisega? Paljud vinguvad et hiire klaveriga asi ja gamespot irises kaamera üle (demos oli küll kaamera väga )
endal gamepad kah olemas kuiv vaja
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
28.06.2007 21:01:31
|
|
|
Fullis kaamera täpselt sama nagu demos.. viispluss. Ja juhtimisel pole midagi häda.. Mina harjusin juba demos selle klikkimise ja värgiga ära
.. Timberg.. Ema sul on emule
Mina sain pre orderiga.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
28.06.2007 21:04:07
|
|
|
Sakurai kirjutas: |
Mina sain pre orderiga. |
Pilti karbist, kohe! .)
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.06.2007 21:10:04
|
|
|
mis te ikka vaidlete... rääkige parem mängu sisust... mul ainult kurb meel et piltide järgi on mehed bloomiga ämbrisse pannud... tea mida nad seal suitsetavad graafika osakonnas
muideks need väiksed "tondid" kes selle overlordi ümber tiirlevad meenutavad kohutavalt neid olevusi kes kunagi filmis "paharetid" vms olid. Mäleta enam seda inglise keelset filmi nime.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
28.06.2007 21:39:43
|
|
|
Bodysnatchers? Üldiselt.. on paharetid päris jõhkrad "imbi" kloonid.
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valdars
HV veteran

|
28.06.2007 21:40:14
|
|
|
Gremlins. Krt, suu jookseb vett. Vaja ikka arvutit uuendada.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
28.06.2007 21:41:57
|
|
|
Valdars kirjutas: |
Gremlins. Krt, suu jookseb vett. Vaja ikka arvutit uuendada. |
ot: Uuenda siis, kui warhammer online ja gta 4 PC'le tulevad .)
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
28.06.2007 21:47:27
|
|
|
angel kirjutas: |
mul ainult kurb meel et piltide järgi on mehed bloomiga ämbrisse pannud...
|
Ohh.. Mõtlesin mainida just ,et bloomi nii kenasti kasutatud ,et isegi angel rahule jääb ,aga nojah. Kus ta sul üle bloomitud on ?
Ei jõua ära oodata millal fullile käed külge saan. Demo meeldis raskelt. Selle mängu pärast kasti ka ei pea uuendama. Ma lasin 1280x1024 ja kõik mis sai põhjas.
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
2 :: |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.06.2007 21:56:56
|
|
|
nu valesti tehtud... kohati on asi lihtsalt ... vale. Päris elus sellist "graafikat" näinud ei ole. Aga osade piltide peal paistab nagu talutav olevat. Võimalik et asi lihtsalt minus. Osadel piltidel on näha et teatud tegelased lausa helgivad mis tundub suht veider (ps: tegemist ei olnud kummitustega).
Aga vähemalt ei tundu asi olevat sogane nagu mõned bloomi mängud on seega asi väga hull ei ole. Üldiselt bloomitakse asi üle siis kui üritatakse varjata vigaseid, koledaid, kandilisi, sogaseid textuure. Seal aga paistis asi suht selge olevat.
optionsite alt saab bloomi maha võtta aga siis kudagi "veider" tundub graafika. nagu midagi oleks puudu. Võiks Bloomi slider olla et palju sealt peale kerid
Lihtsalt üritan mõista mida mõtles see inimene kes graafikat tegi. Mida ta üritab sellega teada anda. Muinasjuttu maailm? Mingi eriti "häppy" ja särav maailm? Bloomi maha võtmine lihtsalt muutis kudagi keskkonna kõik ära ja tahaks ikka nõnda mängida nagu tegijad seda algselt silmas pidasid.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
28.06.2007 22:14:47
|
|
|
Lihtsalt üritan mõista mida mõtles see inimene kes graafikat tegi. Mida ta üritab sellega teada anda. Muinasjuttu maailm? Mingi eriti "häppy" ja särav maailm? |
Ega see polegi selline tõsine mäng. Selline mõnus koomuks
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
28.06.2007 22:50:27
|
|
|
nu valesti tehtud... kohati on asi lihtsalt ... vale. Päris elus sellist "graafikat" näinud ei ole. Aga osade piltide peal paistab nagu talutav olevat. Võimalik et asi lihtsalt minus. Osadel piltidel on näha et teatud tegelased lausa helgivad mis tundub suht veider (ps: tegemist ei olnud kummitustega).
Aga vähemalt ei tundu asi olevat sogane nagu mõned bloomi mängud on seega asi väga hull ei ole. Üldiselt bloomitakse asi üle siis kui üritatakse varjata vigaseid, koledaid, kandilisi, sogaseid textuure. Seal aga paistis asi suht selge olevat.
optionsite alt saab bloomi maha võtta aga siis kudagi "veider" tundub graafika. nagu midagi oleks puudu. Võiks Bloomi slider olla et palju sealt peale kerid
Lihtsalt üritan mõista mida mõtles see inimene kes graafikat tegi. Mida ta üritab sellega teada anda. Muinasjuttu maailm? Mingi eriti "häppy" ja särav maailm? Bloomi maha võtmine lihtsalt muutis kudagi keskkonna kõik ära ja tahaks ikka nõnda mängida nagu tegijad seda algselt silmas pidasid.  |
Mina olen küll väga rahul? mis kuradi kammaijaa teil selle bloomiga on koguaeg.. xD
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.06.2007 22:59:19
|
|
|
ma see inimene kellele ei meeldi ebareaalselt kiirgavad mängu maailmad... graafika peaks ikka paremaks minema mitte muutuma üheks suureks uduseks ja kiirgavaks käkkiks.
aga kui mäng ise hea siis juba kartsin et gamespot andis asjale suht halva hinde et asi ei olegi midagi väärt.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
29.06.2007 13:58:53
|
|
|
ma see inimene kellele ei meeldi ebareaalselt kiirgavad mängu maailmad... graafika peaks ikka paremaks minema mitte muutuma üheks suureks uduseks ja kiirgavaks käkkiks.
aga kui mäng ise hea siis juba kartsin et gamespot andis asjale suht halva hinde et asi ei olegi midagi väärt. |
Xboxile andis 7.5 ... Enivei.. Ma ei ole seda bloomi tähelegi pannud... Ära vingu nii palju Kui ei meeldi ära lihtsalt mängi ja kõik
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
29.06.2007 19:48:12
|
|
|
Mäng käes. Suht tore pela on
PS: Kuidas fire minione saada?
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
29.06.2007 21:09:17
|
|
|
Fire minionid saad kui teed halflingi missioone.. Aka pead mingi toidu Spree külale tagasi andma.. Sealt saad..
Kust ma peaksin saama esimese smelteri btw? mul nagu kõik minionid olemas. Mängus suht kaugel.. Aga smelterit ei ole.. Äkki keegi aitab?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
29.06.2007 21:16:31
|
|
|
... natuke lapsikult totravõitu tundub see kurjus, Dungeon Keeperi õhkkonda siit ei leia, pigem selline Dungeon Siegelik ilus maailm, veidike omapärasemaks muudetud võitlemine, kuid natuke liiga palju tühja ringi kondamist, strateegia elementi võiks rohkem olla, kaaslaste lolli mängimine ja loba just kaua ei köida. Kolmandas isikus liikumine on eht konsoolilik, kuid õnneks harjub sellega üsna kiiresti, sest midagi väga keerulist teha ei tule. Mängitav, kuid ma ilmselt ootsasin siit midagi muud ehk midagi natuke rohkem Dungeon Keeperiga samastuvat
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
29.06.2007 21:17:44
|
|
|
Selles suhtes ma sinuga nõustun.. Kuna dungeon keeper on vaieldamatult lemmik mäng forever and ever, ootasin mina ka midagi sarnast.. Aga mängu üle ei kurda.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.06.2007 21:19:59
|
|
|
mulle tundub see overlord suht must fun huumor olevat... niipalju kui räägitud ja uuritud... eks pean ise kah ära proovima asja.
igatahes need tüübid on vägevad kes sellel overlordil järele jooksevad
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
29.06.2007 21:24:08
|
|
|
hah. Sa ei kujuta ette kui haigeid asju need minionid välja mõtlevad 
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elric
HV kasutaja
|
01.07.2007 10:09:04
|
|
|
"Overlord. Over-rated more like!"
Hea huumoriga mäng on, kuid pani masina päris hingitsema . Tuleb uus masin muretseda.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
T6nnn
HV kasutaja

|
01.07.2007 10:29:54
|
|
|
ma olen seal, kus ma pean Jeweli kinni püüdma, aga kuidagi ei õnnestu, ta jookseb läbi minu minionitest, kas keegi võiks natuke nõu anda? muidu mäng on hea vaheldus, kahjuks on fps 12-15 kui kõik on low, bloom, varjud, v-sync ja AA/AF on väljas
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|