Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Microsoft Xbox 360 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 1120, 1121, 1122  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mõttetu mees
HV Guru

sõnum 26.06.2007 19:12:44 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, kas mu X360 hakkab õhtale minema. Varjud virvendavad imelikult. Näiteks DiRTi mängides on auto sees olevad varjud jube kandilised ja virvendavad väheke. Samuti ka mõnedes muudes mängudes. DiRTi replay hakib, siis kui auto suurelt kaadrisse lendab.
Kas keegi veel on seda täheldanud, või on minu masinal mingi häda küljes?
Kommentaarid: 648 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 526
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 26.06.2007 19:18:00 vasta tsitaadiga

Mõttetu mees, mul teevad ka TDU-s varjud vahest nii. ei tea... mind ei häiri. muid "kalasi" pole täheldanud. konsooli ma maha ei kanna sellepärast icon_biggrin.gif kuna kes teab milles viga üldse...
tagasi üles
Mõttetu mees
HV Guru

sõnum 26.06.2007 20:27:54 vasta tsitaadiga

Nokkisin konsooli lahti, panin graafikaradikale suure vendi peale. DVD-drive i jätsin niisama kõrvale vedelama. Varjud ikka imelikud, aga DiRT i replay enam ei haki. Jahutus ikkagi jama. Peab midagi püsivat leiutama.
tagasi üles
Sprocket
Aeg maha 60

sõnum 26.06.2007 20:37:38 vasta tsitaadiga

Palju xBoxile garantiid on antud kui peaks tulema "Rings of Death" ?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
ny21k
HV kasutaja

sõnum 26.06.2007 21:04:57 vasta tsitaadiga

Sprocket kirjutas:

2 aastat
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 26.06.2007 22:06:04 vasta tsitaadiga

ny21k kirjutas:
Sprocket kirjutas:

2 aastat

Eestis?

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eib
HV kasutaja
eib

sõnum 26.06.2007 23:04:02 vasta tsitaadiga

Jah.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
ny21k
HV kasutaja

sõnum 26.06.2007 23:38:44 vasta tsitaadiga

2aastat garantiid on neile kes väga vihkavad oma raha ja ei tea mida sellega peale hakata icon_wink.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.06.2007 00:14:30 vasta tsitaadiga

Või siis neile, kes ostavad asja Euronicsist või +-sest ja hoidsid oma ostutšeki alles icon_wink.gif
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
henri200
HV veteran

sõnum 27.06.2007 09:58:57 vasta tsitaadiga

Mõttetu mees kirjutas:
Nokkisin konsooli lahti, panin graafikaradikale suure vendi peale. DVD-drive i jätsin niisama kõrvale vedelama. Varjud ikka imelikud, aga DiRT i replay enam ei haki. Jahutus ikkagi jama. Peab midagi püsivat leiutama.

Mul ka hakkab natukene hakkima kui on gruppi sõit või replay kus on gruppi sõit icon_biggrin.gif.
Aga selle taha jääb ilmselt see, et kasutan backupe.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
Alvaaro
HV Guru
Alvaaro

sõnum 27.06.2007 12:21:05 vasta tsitaadiga

henri200 kirjutas:
Mõttetu mees kirjutas:

Mul ka hakkab natukene hakkima kui on gruppi sõit või replay kus on gruppi sõit icon_biggrin.gif.
Aga selle taha jääb ilmselt see, et kasutan backupe.

krt mul küll ei haki millegi pärast ptuiptuiptui lukey me:D
Kommentaarid: 216 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 182
tagasi üles
Primary
Aeg maha 60
Primary

sõnum 27.06.2007 17:30:12 vasta tsitaadiga

30% Boxidest kogevad Ring Of Deathi ,ning nendest 10% nädal-3kuud peale garantii lõppu. qj.net (Sealt xbox360).
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 24 :: 4 :: 6
tagasi üles
Aavo
HV kasutaja
Aavo

sõnum 27.06.2007 20:15:48 vasta tsitaadiga

30% polegi nii palju ju, ma mõtlesin, et ikka rohkem.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 29
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 27.06.2007 20:22:59 vasta tsitaadiga

Primary kirjutas:
30% Boxidest kogevad Ring Of Deathi ,ning nendest 10% nädal-3kuud peale garantii lõppu. qj.net (Sealt xbox360).

Hmm, kaks aastat garantiid.. selle ajaga on juba kliendi enda süü ka icon_rolleyes.gif pole tolmupuhastust ega midagi tehtud, need ribid lähevad paksult tolmu täis okse ja siis imestatakse miks maha sureb paar päeva peale garantii lõppu

tagasi üles
Mõttetu mees
HV Guru

sõnum 28.06.2007 07:55:18 vasta tsitaadiga

Ega seda tolmupuhastust polegi nagu eriti võimalik ilma kasti lahti kiskumata teha, mis tähendaks ju garantii lõppu. Või viin konsooli Eesti MS hooldusesse. Ei tea, mis näo nad teevad.
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 28.06.2007 09:24:36 vasta tsitaadiga

Eesti microsoft vastab raudselt nii: "ekspoks? miseon? me tegeleme vindovsidega!"
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 28.06.2007 10:08:45 vasta tsitaadiga

Mõttetu mees kirjutas:
Ega seda tolmupuhastust polegi nagu eriti võimalik ilma kasti lahti kiskumata teha, mis tähendaks ju garantii lõppu. Või viin konsooli Eesti MS hooldusesse. Ei tea, mis näo nad teevad.

Sururõhuga on kindlasti võimalik teha

tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 28.06.2007 11:18:25 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
Eesti microsoft vastab raudselt nii: "ekspoks? miseon? me tegeleme vindovsidega!"

Nii vastab vinnilise näoga nooruke 1337 h@xX0r isa arvuti tagant. Eesti Microsoft on üsna tasemel kontingendiga koht. Xbox on neil näiteks vägagi olulise koha peal, sest tegu on Microsofti n.ö. strateegilise tootega.

EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 28.06.2007 11:23:08 vasta tsitaadiga

pronto kirjutas:
amddude kirjutas:

Nii vastab vinnilise näoga nooruke 1337 h@xX0r isa arvuti tagant. Eesti Microsoft on üsna tasemel kontingendiga koht. Xbox on neil näiteks vägagi olulise koha peal, sest tegu on Microsofti n.ö. strateegilise tootega.
palun vabandust, et su tundeid riivasin, aga vähemalt niivisi vastati mulle, kui ma helistasin sinna aasta tagasi.. võibolla oli mingi uus tegelane seal.. blondiin sekretär? mh?... icon_rolleyes.gif Aah.. arvuti on mul enda oma ja vinne pole...
tagasi üles
Brent
HV vaatleja

sõnum 28.06.2007 14:25:55 vasta tsitaadiga

Primary kirjutas:

Nagu mis s_tta sa suust välja ajad. Xbox 360 failure rate on 3-5 % mis on u. sama mis WII-l ja PS3-el.

amddude kirjutas:
pronto kirjutas:
amddude kirjutas:

palun vabandust, et su tundeid riivasin, aga vähemalt niivisi vastati mulle, kui ma helistasin sinna aasta tagasi.. võibolla oli mingi uus tegelane seal.. blondiin sekretär? mh?... icon_rolleyes.gif Aah.. arvuti on mul enda oma ja vinne pole...

Microsoft Eesti ei tea Xboxidest mitte midagi, sest Xbox ei ole eestis ametlikult turule toodud. Sygisel lisatakse uusi riike, meibi siis. Just äsja hakati toetama Venamaad, Poolat, Tsehhit ja Hungarit. Miks ma tean seda ? sest töötan Microsoft Xbox 360 UK turu suppordis.

Rudolf112
Kreisi kasutaja
Rudolf112

sõnum 28.06.2007 14:27:08 vasta tsitaadiga

Brent kirjutas:
Primary kirjutas:

Nagu mis s_tta sa suust välja ajad. Xbox 360 failure rate on 3-5 % mis on u. sama mis WII-l ja PS3-el.

amddude kirjutas:
pronto kirjutas:
amddude kirjutas:

Microsoft Eesti ei tea Xboxidest mitte midagi, sest Xbox ei ole eestis ametlikult turule toodud. Sygisel lisatakse uusi riike, meibi siis. Just äsja hakati toetama Venamaad, Poolat, Tsehhit ja Hungarit. Miks ma tean seda ? sest töötan Microsoft Xbox 360 UK turu suppordis.
No ta isegi viitas allikale, mine ja loe sealt.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 28.06.2007 14:27:41 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Microsoft has not released any statistics on the failure rate of the Xbox 360 console since its launch, and the company's policy is not to do so, instead focusing on a prompt solution of any technical problems arising.[6], but ironically has stated that the overall return rate (i.e. the failure rate) of the Xbox 360 is far below the consumer electronics industry average of 3-5%
ehk siis ametlikke numbreid pole.
tagasi üles
pronto
Kreisi kasutaja
pronto

sõnum 28.06.2007 15:05:37 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
pronto kirjutas:
amddude kirjutas:

XBox tuli/tuleb minu mäletamist mööda Eestis ametlikult müüki see aasta. Enne seda nad ei TOHTINUDKI midagi ette võtta, sest tegu oli ametlikult Soome/Rootsi saadetud nodiga ja seega nende maade esinduste vastutada -- sisuliselt oli tegu kotis toodud asjadega ning kotipoiste oma riisikol müüki pandud. Kuna erinevadte riikide esindused töötavad oma eelarve ja müügiplaaniga, siis selline isetegevus toodaks neile päris tuntavat kahjumit ja seetõttu on nad TEGELIKULT sellise kotiasja vastu. Muide, kui vähemalt esialgsete plaanide kohaselt kavatses Microsoft see aasta Eestis isegi vägeva (suhteliselt) reklaamikampaania teha 360-le.

erick
HV Guru
erick

sõnum 28.06.2007 16:10:52 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Microsoft has not released any statistics on the failure rate of the Xbox 360 console since its launch, and the company's policy is not to do so, instead focusing on a prompt solution of any technical problems arising.[6], but ironically has stated that the overall return rate (i.e. the failure rate) of the Xbox 360 is far below the consumer electronics industry average of 3-5%

R u f*cking kidding me? Hiljuti sai loetud just (äkki Eurogamerist), et Xbox 360 return rate elektroonikapoodidesse on 30%. Lisaks, kui lugeda HV vastavasisulist küsitlust, ilmneb (kahjuks suht väikese valimi põhjal) et umbes 50% Eestis müüdavatest Xboxidest lähevad rikki.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
Rudolf112
Kreisi kasutaja
Rudolf112

sõnum 28.06.2007 16:17:26 vasta tsitaadiga

No see küsitlus ilmselt kahjuks väga head pilti ei anna jah, ilmselt paljudel ikkagi ta kodus kenasti töötab ning vähesed tulevad HVsse oma muret kurtma. 50%-st vaevalt rääkida saab.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [X360] Microsoft Xbox 360 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 1120, 1121, 1122  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.