Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomorrow
HV Guru

|
13.06.2007 20:15:25
|
|
|
nyc kirjutas: |
Mis siis toimub?
Kaks korda on minu teated kustutatud + teiste inimeste kommentaarid antud loo kohta. |
Siin on sellised kenad inimesed nagu moded kes hoiavad silma peal .Ei oska öelda miks ära kustutati su postid aga tavaliselt kustutatakse fleimi ja offtopicu postitusi .
BTW:Üks neist:
tsitaat: |
moderaatorid: Tanel, Andrez, XYZ, DigeBeni, IceUul, gemini, Hiid, ceemic |
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
nyc
HV vaatleja
|
13.06.2007 22:52:42
|
|
|
Jah, aga mina ju hoiatan inimesi, et mis võib nendega juhtuda.
Aga eks näeme - kaua seekord minu post ja teie vastused üleval püsivad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
13.06.2007 23:10:39
|
|
|
Need dokumendid palume teil saata turvalisuse kaalutlustel, nad on vajalikud teie tellimuse ......... kinnitamiseks. Vastasel juhul pole meil võimalik teie tellimust täita.
Täname mõistva suhtumise eest ning loodame, et tellitud tooted vastavad teie ootustele!
Lugupidamisega,
Votre contact : S.prager - Service Validation
Lugupidamisega,
Vot nii on lood kui soov sealt tellida! |
see jant kehtib vaid krediitkaardiga ostes
kuna tegu prantsuse firmaga ja tegutsenud juba aastaid enne kui eesti nende ampluaasse mahtus
ju neil on kogemusi krediitkaardipettustega, justnagu HV'l on probleeme olnud spamrobotitega - täpselt sellepärast tuleb ära arvata, et pildil on tegu jääkaruga 8)
kui siin mõeldakse isikuandmete kaitstusest, siis krediitkaardiga tellimine ilma selle elektriarve või telefoniarveta on täpselt sama ohtlik kui nende arvetega
mida kuradimoodi aitab kaabakaid sinu elektriarve???
ainus mis neid huvitab, on sinu magnetribas seisnev võti ja kaardinumber+turvakood
kui on probleeme nende arvete avaldamaisega, siis võid kasutada pangalinki, ise ostsin 15k.- eest fotoka
kõik sujus
paraku on iseenesest mõistetav, et 2500-3000km kaugusel asuva firma puhul ei ole garantii puhul logistika samal tasemel, mis tallinnas linna ühest servast teise serva
keeruline on kohapeale sõimama minna
tuleb lihtsalt sellest informatsioonist johtuvad järeldused teha
kas usaldaksite suvalist kullerit hiinast portselanserviisi ostes? kas usaldate ka tuntud kullerit ilma lisagarantiita
kas saadate arvutidetaile eesti teise otsa postiga, ilma märkuseta "kergelt purunev"
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
nyc
HV vaatleja
|
13.06.2007 23:31:51
|
|
|
Eks ma usaldan neid ikke - AGA siiamaani ei ole sellist jama kunagi olnud, olen tellinud ebayst, amazonist, barnesandnobles (just VISA kaardiga) jne jne KUNAGI ei ole olnud jama...ning nüüd tulevad mingid prantsuse kaabakad minu ID koopiat küsima. Eks jah, teinekord sealt tellides kasutan panka. Seekord nad venitasid niikaua, et enam ei jõua tellida ning ka kohale jõuaks. Ostan eestist seekord.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
14.06.2007 09:00:07
|
|
|
nyc, laiskvorst, teinekord võta vaevaks teemat ennast kah LUGEDA, sinu jalgratas on teema alguse poole juba leiutatud
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
nyc
HV vaatleja
|
14.06.2007 11:43:09
|
|
|
Olen lugenud- mis asi on leiutatud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
14.06.2007 11:58:41
|
|
|
Olen lugenud- mis asi on leiutatud? |
ei ole- sest muidu sa ei nämmutaks ammu tuttavat nõuet tolle firma poolt
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
nyc
HV vaatleja
|
14.06.2007 12:48:20
|
|
|
Kas fooum ei ole mitte teksite kirjutamiseks?
Ning terve see 9 lk käib ühest teemas - kes on saanud asjad kätte, kes pidanud kaua ootama.. jne..
Nii, et sinu loogika järgi ( kui sul seda on) ei tohiks keegi rõõmsalt siia kirjutada - kui õnnestus oma pakk kätte saada?
Värise vähem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
14.06.2007 12:58:17
|
|
|
Kas fooum ei ole mitte teksite kirjutamiseks?
Ning terve see 9 lk käib ühest teemas - kes on saanud asjad kätte, kes pidanud kaua ootama.. jne..
Nii, et sinu loogika järgi ( kui sul seda on) ei tohiks keegi rõõmsalt siia kirjutada - kui õnnestus oma pakk kätte saada?
Värise vähem. |
Kas viimane mitte su enda kohta ei käi
Tee firmale ettepanek, et nad enne kaupa teele ei paneks, kui neile reaalselt raha arvele laekunud on. Siis pole neil lisadokumentidel enam mõtet.
Ja tekstide kirjutamine - kui grafomaan oled, siis tee vabasse mirofoni endale isiklik tekstide produtseerimisteema, see on ainus koht, kus seda mingil määral endale lubada võid.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
nyc
HV vaatleja
|
14.06.2007 13:09:34
|
|
|
Oh jah...vaene elu sul mees..
Kahju sust kohe.
Sa ikka saad aru, et millele tähelepanu pöörasin?
Ükski normaalne firma ei küsi dokumendi koopiat ja arvet. Idiootsus
Kui firma on selline rott, et ei võta endale kindlustust selliste asjade puhul - nu camoon...
Grafomaan..kõh kõh.. naerma ajad.
Hale vend.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
14.06.2007 13:21:16
|
|
|
nyc, paistab, et sa ei suuda ikka veel mitte millestki aru saada. No wicked pakub sulle võimalust ... loe neid kümme korda vähemalt, ehk pääseb siis midagi pikkadest juhtmetest läbi.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
nyc
HV vaatleja
|
14.06.2007 13:24:46
|
|
|
Kas peale pixmania mujalt oled kunagi tellinud?
Vist mitte - eluga sa kursis ei ole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
14.06.2007 13:29:40
|
|
|
Kas peale pixmania mujalt oled kunagi tellinud?
Vist mitte - eluga sa kursis ei ole. |
nyc, ära end lõplikult lolliks tee siin , ma kaalun juba tõsiselt sinu vaimuvälgatuste naljafoorumisse ületõstmist - su "pärlid" annavad sinust ikka väga toreda pildi teistele.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
nyc
HV vaatleja
|
14.06.2007 13:38:04
|
|
|
Tore - sul siis omapärane huumorimeel. Ei ei, see on hoopis sinu inteligentsi tase, mis naudib antud "pärleid"
Aga ikkagi, et kas oled kunagi midagi tellinud internetist? Jätame pixmani ja Eesti välja.
Vastus lihtne: ei või ja.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
14.06.2007 13:41:58
|
|
|
Oh, kui sind see niiväga huvitab, siis olen ja seejuures Pixmaniast juhtumisi üldse veel mitte - pole sealt midagi meelepärase väärtus/hinna suhtega leidnud....
Aga tõega - kas wicked lingid lugesid läbi ja vaatasid, millal nad olid juba tehtud
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
nyc
HV vaatleja
|
14.06.2007 13:43:23
|
|
|
vaatasin vaatasin.
Nih, kui sa nüüd mujalt tellisid - kas küsiti dokumendi koopiat? või Eesti Energia (näide) arvet?
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
14.06.2007 13:46:29
|
|
|
vaatasin vaatasin.
Nih, kui sa nüüd mujalt tellisid - kas küsiti dokumendi koopiat? või Eesti Energia (näide) arvet? |
Lõpeta lolli mängimine! Polnud vajadust. Ja loe (mis ma küll selliseks arvuks välja pakkuma pean, et sulle kohale jõuaks???) ütleme kakskümmend korda ka wicked antud linkidele järgnevaid postitusi.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
nyc
HV vaatleja
|
14.06.2007 13:57:13
|
|
|
Jah..... aga seal ei ole midagi kirjas, et see firma oleks tasemel.
Sa vist ikka ei mõika, et mis on antud teema sisuks siin.
On kvaliteet asjad ja on prügi..ponjal pätakas?
NB: mina ei pakkunud neile välja ideed minu dok küsida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
14.06.2007 14:09:25
|
|
|
Jah..... aga seal ei ole midagi kirjas, et see firma oleks tasemel.
Sa vist ikka ei mõika, et mis on antud teema sisuks siin.
On kvaliteet asjad ja on prügi..ponjal pätakas?
NB: mina ei pakkunud neile välja ideed minu dok küsida. |
... mis vihjab sellele, et firmal ei olnud nende meelest alust sind usaldada kas seda on siis nii raske mõista
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
nyc
HV vaatleja
|
14.06.2007 14:16:23
|
|
|
VISA Platnium - ja pole põhjust usaldada.
SA oled tõesti elust kaugel, mees!!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
14.06.2007 14:25:27
|
|
|
VISA Platnium - ja pole põhjust usaldada.
SA oled tõesti elust kaugel, mees!!! |
seda uuri oma pangast
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
nyc
HV vaatleja
|
14.06.2007 14:32:23
|
|
|
Seda pole vaja uurida! Minu ja panga vahel on kõik korras. Kui ei oleks - poleks minul ka sellist kaarti. Aga seda peaksid sa ise teadma - või kuidas? Omad sa peale Ego või Magneti muud ehk päris krediitkaarti ja oled tingimustega tuttav?
Lihtsalt odav firma, kes ei taha maksta ning kindlustada end selliste juhtude eest. See on point. Jah tõesti, odav on ta hindade poolest - kui ka "odav" teeninduse poolest. Seda juba näitab "tasuta numbri" eksisteerimine.
|
|
tagasi üles |
|
 |
skoop
Kreisi kasutaja

|
14.06.2007 14:48:14
|
|
|
Seda pole vaja uurida! Minu ja panga vahel on kõik korras. Kui ei oleks - poleks minul ka sellist kaarti. Aga seda peaksid sa ise teadma - või kuidas? Omad sa peale Ego või Magneti muud ehk päris krediitkaarti ja oled tingimustega tuttav?
Lihtsalt odav firma, kes ei taha maksta ning kindlustada end selliste juhtude eest. See on point. Jah tõesti, odav on ta hindade poolest - kui ka "odav" teeninduse poolest. Seda juba näitab "tasuta numbri" eksisteerimine. |
krediitkaardi pettuse puhul pole vist eriti vahet, kas sul on kuld plaatinum või tavaline krediitkaart. küsimus on selles, et ei kasutataks võõraid krediitkaardinumbreid ja selle pärast küsitakse ka arvet, kontrollimaks arve aadressi kokkulangevust krediitkaardi arveldusaadressiga.
mis seal ikka pikalt rääkida, teemas sellest juba räägitud ning mis teha kui firmal selline poliitika - ta siiski ei kaitse mitte niivõrd ennast sellega vaid krediitkaardiomanikke.
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
100 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
14.06.2007 14:51:03
|
|
|
Kaardi omamine ja telleri naeratused ei ole veel mitte mingi näitaja. Kaarte annavad pangad liigagi kergel käel ja firmadel on see ülihästi teada.
Mis puutub Pixmaniasse, siis odavfirmana esinevad nad isegi, sinu ülekorrutamine ja isiklik kibedus selle firma suhtes asja ei muuda. Sa pole neile vähimalgi määral atraktiivne selleks.
EDIT! kirjaviga...
viimati muutis XYZ 14.06.2007 15:06:50, muudetud 1 kord |
|
   |
56 |
|
tagasi üles |