Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Buratino
HV kasutaja

|
10.06.2007 14:01:52
5.1 kõlarid DVD playerile |
|
|
Probleem järgmine, osin omale 5+1 kõlarid ja tahaks neid dvd playeri külge panna, aga selgus, et kõlaritel kolme juhet must,oranz,roheline (front,real,center) ei ole Dvd playeril kuhugi panna, kuna playeril on ainult Left ja Right. Seega lahendus oleks väline helikaart, mis suudaks selle olukorra ilmselt lahendada. Netist otsisin, leidsin ainult väliseid helikaarte, mis käivad USBga aruvti külge, aga mul läheks vaja sellist, kus need need 3 (must,oranz,roheline) lähevad siis helikaarti ja ja helikaardist lähevad/tulevad siis Left ja Right DVD playerisse. Kas on sellist varianti üldse olemas ja kas on müügil ka. Vahest keegi spetsim saab aidata natukene. nõne oleks, kui see komplekt nüüd niisama seisma jääks.
Ette tänades
|
|
tagasi üles |
|
 |
ajnurm
Kreisi kasutaja

|
10.06.2007 14:24:37
|
|
|
sellist varianti olemas ei ole, mis sul 2-kanalilisest analoogstereohelist teeks ruumilise 5.1 heli. ja alati on kasulik enne poodi tormamist vaadata ning mõelda, kas need olemasolevad/juurdeostetavad asjad omavahel üldse kokku sobivad. ikka enne mõõda (kui vaja, siis mitu korda) ja seejärel lõika, mitte vastupidi.
_________________ Jälestan ja vihkan õpitud abitust! RTFM & UTFG!
HV kasutaja nr. 933 |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Buratino
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
mcoo
HV kasutaja
|
10.06.2007 15:01:28
|
|
|
minu arust ei saa ühelegi dvdmängijale neid 3.5mm otstega juhtmeid panna.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Buratino
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
mcoo
HV kasutaja
|
10.06.2007 15:18:21
|
|
|
ruumilist heli ei tohiks tollega saada. Lihtsalt stereo heli jagatakse 5 kõlari vahel.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Buratino
HV kasutaja

|
10.06.2007 16:07:40
|
|
|
Aga kui ma ostan nüüd ikkagi selle välise helikaardi ja panen ta läpaka ja kõlarite vahele ja lasen läpakast pildi telekasse, siis saan ma ikkagi 5.1 heli, kui dvd film seda võimaldab.
Ja kui kasutan seda dvd playeri ja kõlarite vahel, siis ta lihtsalt jagab heli 5te kõlarisse laiali.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran

|
10.06.2007 16:56:27
|
|
|
Buratino kirjutas: |
Aga kui ma ostan nüüd ikkagi selle välise helikaardi ja panen ta läpaka ja kõlarite vahele ja lasen läpakast pildi telekasse, siis saan ma ikkagi 5.1 heli, kui dvd film seda võimaldab.
Ja kui kasutan seda dvd playeri ja kõlarite vahel, siis ta lihtsalt jagab heli 5te kõlarisse laiali. |
siin sa ajad segamini 5.1 heli ja 5+1 kanalilise ruumilise heli mõiste. Antud välise helikaardi reviews on selgelt öeldud järgmist:
tsitaat: |
The main outputs are stereo only which may put off a hardened gamer or a DVD fan wanting multi-channel surround sound but for many people this will be a great device at a great price |
ehk siis ei toeta 5 kanali surround heli. Kaart lihtsalt jagab stereo laiali 5 kõlarisse, kui selline soov on.
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
10.06.2007 20:25:03
|
|
|
Dolby Digitali ja DTSi dvd-mängijast nendesse kõlaritesse saamiseks on sul vaja välist ruumiheli dekoodrit nagu näiteks see
Sellesse dekoodrisse tõmbad siis dvd-mängijast koaksiaalse või optilise digikaabli ja dekooder jagab siis heli viiele kõlarile ja subwoofrile.
Väline helikaart vajab toimiseks ikkagi arvuti olemasolu, dvd-mängija külge teda ühendada ei saa...
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|