Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
WäntWõll
make.believe

|
05.06.2007 14:04:50
|
|
|
priit55, See mis teeb pildi sinu arvutis antennist tulevast signaalist
Aga ma saan aru ,et sa tahad sellest zoombox-ist arvutisse signaali saada,milleks ajada asju läbi pärasoole
Tee endale asi lihtsaks osta TV
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
priit55
HV vaatleja
|
05.06.2007 14:27:56
|
|
|
dreamx kirjutas: |
Aga ma saan aru ,et sa tahad sellest zoombox-ist arvutisse signaali saada,milleks ajada asju läbi pärasoole
Tee endale asi lihtsaks osta TV  |
mh ei taha tuppa mingit kolakat (tv) juurde. kuda ma siis lõpuks saan zuumtv arvuti kaudu:P. liitun ära, siis kust ma selle arvuti kaardi saan, või mis asi see üldse on on. digiboxi on siis vaja v mitte mitte emmgi ei saa enam aru.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mesilane
HV vaatleja
|
05.06.2007 14:37:35
|
|
|
priit55 kirjutas: |
dreamx kirjutas: |
Tee endale asi lihtsaks osta TV  |
mh ei taha tuppa mingit kolakat (tv) juurde. kuda ma siis lõpuks saan zuumtv arvuti kaudu:P. liitun ära, siis kust ma selle arvuti kaardi saan, või mis asi see üldse on on. digiboxi on siis vaja v mitte mitte emmgi ei saa enam aru. |
Jutt käib DVB-T standardit toetavatest "kaartidest", mis pannakse arvuti sisse või USB porti. Peale selle on sul vaja kiipkaardilugejat ja ZUUMi kiipkaarti. Viimase saad Starmanist kui sõlmid vastava lepingu. Loe see teema läbi:
http://www.digi-tv.ee/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=74596
Arvutikaardiga vaatamiseks ei ole telekat ega digiboksi (Zuumboksi) vaja.
viimati muutis mesilane 05.06.2007 14:41:26, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
priit55
HV vaatleja
|
05.06.2007 14:53:19
|
|
|
okei loen pärast poole läbi. aga enne küsin kiiresti- prääga vaatan 3 eesti kanalist tv kaardiga mis on usb pesas, aga kui ma liitun zuumiga ja rendin digiboxi kas siis ma ei saa nii et lükkan selle juhtme, mis tuleb digiboxist, tv kaarti, ja vaatan pilti.
need teemad loen pärast poole läbi kui aega on.
|
|
tagasi üles |
|
 |
a1
Kreisi kasutaja

|
05.06.2007 15:00:36
|
|
|
kui ma liitun zuumiga ja rendin digiboxi kas siis ma ei saa nii et lükkan selle juhtme, mis tuleb digiboxist, tv kaarti, ja vaatan pilti. |
Kui arvutil on video-in, siis saad pildi kuvarile ka sealtkaudu. Pilt on küll kvaliteedi poolest tagasihoidlikum, kuid arvuti võib ka tagasihoidlikum olla
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
0 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
priit55
HV vaatleja
|
05.06.2007 16:19:03
|
|
|
kuda ma tean kas video in on? milline see on, kaart on msi 7600gt
|
|
tagasi üles |
|
 |
lnxab
HV kasutaja

|
05.06.2007 17:48:31
|
|
|
white kirjutas: |
Starman VS Eesti Energia
ütleme nii, et sealt tuleb palju palju muresid  |
mhmh, alguses mõtlesin, et 1770 ajab mingit soga oma põlenguga. nett tuli alles praegu tagasi
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
obundra
Kreisi kasutaja

|
06.06.2007 10:23:06
|
|
|
Zoomboxile saad ju ka otse monitori sappa pista, VGA väljund tal täitsa olemas(vähemalt sellel mis mul kodus).
_________________ Hold the heathen hammer high! |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
priit55
HV vaatleja
|
06.06.2007 12:30:12
|
|
|
obundra kirjutas: |
Zoomboxile saad ju ka otse monitori sappa pista, VGA väljund tal täitsa olemas(vähemalt sellel mis mul kodus). |
nuh siis ju vabsee ok.
|
|
tagasi üles |
|
 |
a1
Kreisi kasutaja

|
06.06.2007 14:17:05
|
|
|
Zoomboxile saad ju ka otse monitori sappa pista, VGA väljund tal täitsa olemas(vähemalt sellel mis mul kodus). |
Iga monitor seal taga ei tööta, näiteks Philips 170S7FS pilti ette ei võtnud.
Sellel videokaardil peaks s-video in olema, nagu aru sain.
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Simpelman
HV veteran

|
06.06.2007 16:07:52
|
|
|
vii Box vähe madalamale Hd reziimile ja küll pilt tuleb....default on ilmselt 1080i mida kuvar ei suuda närida...madalamal resol peaks pilt tulema.....
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
a1
Kreisi kasutaja

|
06.06.2007 18:04:45
|
|
|
Simpelman kirjutas: |
vii Box vähe madalamale Hd reziimile ja küll pilt tuleb....default on ilmselt 1080i mida kuvar ei suuda närida...madalamal resol peaks pilt tulema..... |
Ei tule üheski reziimis, kuvar ei suuda ilmselt 50Hz signaaliga (või mis iganes kombinatsiooni box sealt välja ajab) midagi peale hakata. Vana Neci juust näitas kui kulda.
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.06.2007 18:55:44
|
|
|
no kuule, mul näitab igasugune monitor, sul aga enne monitori taha ühendamist vaja zuumboxil kuvarile pildi saatmiseks õige väljund määrata.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Simpelman
HV veteran

|
06.06.2007 19:03:13
|
|
|
a1 kirjutas: |
Simpelman kirjutas: |
vii Box vähe madalamale Hd reziimile ja küll pilt tuleb....default on ilmselt 1080i mida kuvar ei suuda närida...madalamal resol peaks pilt tulema..... |
Ei tule üheski reziimis, kuvar ei suuda ilmselt 50Hz signaaliga (või mis iganes kombinatsiooni box sealt välja ajab) midagi peale hakata. Vana Neci juust näitas kui kulda. |
vajuta puldil "P.STD" nuppu 2 korda järjest ja korda seda operatsiooni kuni saad pildi...... ehk siis ei ole vaja eelnevalt seadistada....saab ka otse
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
06.06.2007 19:48:04
|
|
|
kas siis HV kasutajad on ZUUMtv pildiga rahul?
kas pildi kohta võib HEA öelda?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
06.06.2007 22:48:56
|
|
|
tsitaat: |
vajuta puldil "P.STD" nuppu 2 korda järjest ja korda seda operatsiooni kuni saad pildi...... ehk siis ei ole vaja eelnevalt seadistada....saab ka otse |
Huvitav, minul õnnestub sellel nupul trampimisega ainult resulotsiooni muuta.
Kuna vaikesätetega on kahe väljundi vahel jagatud signaal seatud komponent väljundi kasuks siis endal tuli "toimiva" ekraani peal seada vga eraldi aktiivseks.
Ning alles siis trambi sellel nupul, ahjaa, minul läks reso vahetamine kuidagi pika viitega peale nupu torkimist, nii et, kannatust kodanikud, kannatust!
kas siis HV kasutajad on ZUUMtv pildiga rahul? |
Ja pildi kvaliteedi kohta on siisn erinevaid "kiitvaid" hinnanguid ikka jagatud ja seda just eesti, mitte soome kanalite kohta.
Muidugi leiduvad pädevaimad kommentaarid ja vastused teie küsimistele "tiki dv" asjus hoopis teises foorumis...
|
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
06.06.2007 23:16:31
|
|
|
jah sai loetud kõvasti seda digi-tv foorumit, aga seal ju sellised nõudlikud profid, et nende jaoks pole vist kunagi pilt väga hea
sealt 1400-st postist suht raske mingit vajaliku infot leida ka...
siiani nagu mulje, et midagi väga head pildis pole
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
a1
Kreisi kasutaja

|
06.06.2007 23:51:36
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
kas pildi kohta võib HEA öelda?  |
vast isegi võib, kuid korralik analoogsignaal on parem
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
07.06.2007 11:38:33
|
|
|
a1 kirjutas: |
Skeptik kirjutas: |
kas pildi kohta võib HEA öelda?  |
vast isegi võib, kuid korralik analoogsignaal on parem  |
lause viimase poolega saan nõustuda küll
|
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
mesilane
HV vaatleja
|
07.06.2007 15:43:14
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Ja pildi kvaliteedi kohta on siisn erinevaid "kiitvaid" hinnanguid ikka jagatud ja seda just eesti, mitte soome kanalite kohta. |
Väidetakse, et Eesti ZUUM'i kaudu tulevatel Soome kanalitel on laieraanpilt "kitsamaks lõigatud" (servad maha) ja kanalivahetus aeglane, samal ajal kui otse Soomest tulevad kanalid on kenasti 16:9 laiekraanis.
jägaja kirjutas: |
Muidugi leiduvad pädevaimad kommentaarid ja vastused teie küsimistele "tiki dv" asjus hoopis teises foorumis... |
Kanalivahetusel tekkivat pikka ooteaega põhjendatakse järgnevalt:
jaan kirjutas: |
mesilane kirjutas: |
Siin oli juttu pikast viitest kanalite vahetamisel - kas see tuleneb madalamast bitivoost ? |
Mitte just otseselt andmevoo kiirusest, vaid asjaolust, et keyframe ehk täiskaadreid edastatakse kasutusele võetud MPEG4/AVC variandi korral harva ning zuumboxi tarkvara (võibolla tingitud isegi riistvarast) on puudulik. |
otselink: http://www.digi-tv.ee/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6791
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
07.06.2007 16:47:59
|
|
|
Väidetakse, et Eesti ZUUM'i kaudu tulevatel Soome kanalitel on laieraanpilt "kitsamaks lõigatud" (servad maha) ja kanalivahetus aeglane, samal ajal kui otse Soomest tulevad kanalid on kenasti 16:9 laiekraanis. |
huvitav, pole ise veel viitsinud kontrollidagi neid eesti-soome kanaleid. Soome omadel pole küll miskit kohitsemist märgata. Niipalju, kui neid soomesid üldse vaatan.
|
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Simpelman
HV veteran

|
08.06.2007 10:18:40
|
|
|
[quote="jägaja"]
vajuta puldil "P.STD" nuppu 2 korda järjest ja korda seda operatsiooni kuni saad pildi...... ehk siis ei ole vaja eelnevalt seadistada....saab ka otse |
Huvitav, minul õnnestub sellel nupul trampimisega ainult resulotsiooni muuta.
Kuna vaikesätetega on kahe väljundi vahel jagatud signaal seatud komponent väljundi kasuks siis endal tuli "toimiva" ekraani peal seada vga eraldi aktiivseks.
Ning alles siis trambi sellel nupul, ahjaa, minul läks reso vahetamine kuidagi pika viitega peale nupu torkimist, nii et, kannatust kodanikud, kannatust!
....Reso just see ongi millega kuvarid jänni jäävad..... 1080i on reso mida isegi suht kaasaegsed LCD-d ei suuda närida....
ja loomulikult peab olema boxi menüüs VGA väljund lubatud.... mingis variandis seda üldse ei antud...vist oli siis kui SCART RGB aktiivne siis VGA-d kasutada ei saa
|
|
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
priit55
HV vaatleja
|
08.06.2007 19:09:23
|
|
|
Hea klient
Zuum TV vaatamiseks arvutis peab arvutil olema DVB-T kaart, mis toetab MPEG4 standardit ja on varustatud Conax CAM mooduliga kuhu sisestada vaatajakaart.
huvitav kust ma sellise asja saaksin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
a1
Kreisi kasutaja

|
08.06.2007 19:28:51
|
|
|
Zuum TV vaatamiseks arvutis peab arvutil olema DVB-T kaart, mis toetab MPEG4 standardit ja on varustatud Conax CAM mooduliga kuhu sisestada vaatajakaart. |
Märksõnad on "BDA draiveritega DVB-T tuuner" ja "ID-kaardi lugeja".
Esimesest piisab digitaalse ETV (ja põhjarannikul vabade soome kanalite) vaatamiseks.
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|