|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Mis mootorrattast/rollerit omad või ostad? |
| Yamaha |
|
6% |
[ 34 ] |
| Honda |
|
8% |
[ 46 ] |
| ATM |
|
0% |
[ 5 ] |
| KTM |
|
2% |
[ 13 ] |
| Aprilia |
|
4% |
[ 23 ] |
| Cpi |
|
1% |
[ 7 ] |
| BMW |
|
1% |
[ 11 ] |
| Harley-Davidson |
|
1% |
[ 10 ] |
| Kawasaki |
|
5% |
[ 30 ] |
| Suzuki |
|
8% |
[ 47 ] |
| Vene masin |
|
9% |
[ 50 ] |
| Pocketbike |
|
1% |
[ 7 ] |
| Mingi muu veereja ... |
|
9% |
[ 50 ] |
| Polegi sellist sõidukit. |
|
39% |
[ 221 ] |
|
| hääli kokku : 554 |
|
| autor |
|
Oliver112
HV veteran
|
10.05.2007 23:45:30
|
|
|
| DonNiger kirjutas: |
| Ihv kirjutas: |
geneka rikud ära kui täiesti surnud akuga sõidad ja 0.26 ja 2.7V andev akus ei ole enam mingeid elu jääke  |
Tuleb üks PSU siis akule järgi lükata  |
Ole sellega ettevaatlik. Laadimisvool ei tohiks ületada 1/10 aku mahtuvusest, ehk siis keskmise tsikliaku puhul võiks jääda umbes 1 ampri kanti.
|
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
90 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
11.05.2007 09:10:17
|
|
|
ostsin omale eile Peugeoti 8)
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 663 loe/lisa |
   |
3 :: |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zorten22
HV veteran

|
11.05.2007 10:10:15
|
|
|
| Lähipäevil tulemas pildid ka minu kolmest sõiduriistast, etteruttavalt võin öelda ära, et tegemist vene pillidega
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1156 loe/lisa |
   |
4 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
artur-
HV Guru

|
11.05.2007 10:40:52
|
|
|
| laurx kirjutas: |
| zorten22, m6nega kaks paagit2it j2rjest ka s6ita kannatab? |
Vene pillide kohta on seda suht võimatu ennustada.
Mul on peale yamaha veel maal pannonia 59a, sai sellel karpa lahti võetud ära puhastatud, kett jms taolised asjad ka korda tehtud aga jäin ikka teepeale, nende vanade pillidega on alati mingi jupp minemas(ma pole miski eriline remondimees ka muidugi).
Kui just tervet mootorit ja muud süsteemi ära ei vaheta siis kurat seda teab millal jälle ratas käekõrval garaazi jõuad.
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
1 :: |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zorten22
HV veteran

|
11.05.2007 11:39:02
|
|
|
| zorten22, m6nega kaks paagit2it j2rjest ka s6ita kannatab? |
Kurat seda teab, mina pole veel nii kaugele jõudnud . Võrr peaks vast kannatama
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ihv
HV Guru
|
11.05.2007 11:45:12
|
|
|
ka emmiga saab sõita aga remonti vajab tõesti palju. sõitsin 4-5 hooaega dnepriga (mootor paar-kolm korda kap. remonditud/parandatud, samuti kast, differ jms). Parim tulemus oli ca 2 kuud iga päev koolis käia Tallinnas vaid benssu (ja natuke õli) lisades. Üksjagu ka tln-tartu otsi sellega sõidetud
Hetkel sõidan paar korda aastas sellega. tehniline olukord ei ole enam kiita ja sööb küünlaid kuid mõne lühikese paraadisõidu saab ikka teha. Eile ajasin välja (11 kuud kuuri all seisnud, aku ununes ka peale ja sai 30 kraadiseid külmasid tunda ) Aga panin aklaadija peale paariks tunniks, keerasin bensukraani lahti, süüte sisse ja lõin teisest löögist käima
|
|
| Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
27.05.2007 22:17:08
|
|
|
| Tuli siin üks mõte, kuna homme viin parandusse, tuli vanem pragama, et pane kokku või garantii ei kehti. Ehk siis suunatuled jms on peppus, ja nagunii kukkunud niiet ei saanud aru, mis ta jahus. Garantii peaks olema raamile, mootorile ja kompuutrile, teised asjad on ju sellised kuluvad või nii, et mulle antakse kotitäis võtmeid kaasa, aga nagu vanema loogika järgi ma neid kasutada ei tohi?, igathaes eemaldasin katkised suunatulepirnid ja nüüd garantii läinud, seda ma ei usu. Kinnitust? yamaha masin., mootorit puutunud jms pole.
|
|
| Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
28.05.2007 00:08:15
|
|
|
suunatule jama küll ei saa garantiid muuta, kui sul see on.
mingi teleka või maki puhul ehk jah, et oled üldse kasti lahti katkunud lõppeb garantii
aa su jutt on kah paras soust
|
|
| Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
5 :: |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
28.05.2007 13:52:01
|
|
|
| Winterwind kirjutas: |
oi mul oli ka siuke mini kunagi - jumala lahe oli sõita aastaringselt, talvel ketid alla ja minek..
aga jah kukkuda oli ikka suht valus - muidu 55-60kmh vedas sisse isegi  |
See mini oli päris lahe, onul oli ka selline, sai maal kihutatud küll. siis sain omale delta mis oli lihtsalt suurte ratastega, mäletan et kui kroon just tuli läksin bensiini ostma ja liiter maksis võrrile 2,5 eeku(A76 vist) autosse tangiti vist 3,1 eeku liiter(A93 või mis see tähis oli)
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
28.05.2007 13:55:22
|
|
|
A-76, AI-93 olid need pentsud.. mina türil krooni ajal ostsin võrrile ja hiljem deltale 76t 2,30kr eest 93 oli 2,60 või miskit sarnast. praegu tahaks ka omale uuesti sellise retropilli orgunnida. deltale meil sai talvel pandud suurem hammasratas koos punnkummiga, et lumesees ka mingi minek oleks..
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
28.05.2007 14:05:59
|
|
|
sõbrad läksid punnvõrridele bena nõuka ajal varastama.
mul oli õnneks paak täis ja muud tegemist.
lahe oli vaadata, kui kutid tulid mööda teed kuuekesi ja võrrid köhima kukkusid ja järjest välja surid
tüübid varastasid petrooli mida kasutati roostetanud juppide lahtileotamiseks ja katla süütamiseks
|
|
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
28.05.2007 14:57:13
|
|
|
| MarioA., helista jamaaha keskusesse.. kui satuid kodanik ivari otsa, peaks saama mõistlikult esitatud küsimusele sisuka vastuse. pirne ikka peaks tohtima vahetada. |
kui ivar on see seal paks vennikene siis temaga tegemist teha ei taha, väga ülbe suhtumisega potentsiaalsetesse klientidesse, äärepealt oleks jupid mujalt tellinud ja ise peale lükanud, säästan alandamist ja enda närve
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
28.05.2007 15:12:51
|
|
|
kollaste prillidega tegelane. noh ta on igasugu lolle ja lambaid näinud seoses oma eelmise töökohaga. muidu on tegemist väga mõistliku mootorratturiga. konkreetsetele "kas" küsimustele järgneb väga konkreetne vastus. ma olen isegi ta tdm i proovida saanud ja usu, seal käib suht tihti ajudoonoreid. kui sa oma välises oleks mingil põhjusel sellesse segmenti jääd, siis süüdista oma eelkäijaid.. nemad selle tee ette on teinud.. (mina oman ka yamaha aparaati, küll mitte taburetti aga siiski )
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
28.05.2007 15:41:09
|
|
|
pole ka taburet, mootorratas siiski, ütlesin et tagatauli on ribadeks, siis tuli telefonist küsimus et kas käisin üle, ütlesin et jah, ja siis lasi laginal naerda, väga lollakas tüüp...mingid prillid tal jah olid ja läksin sinna, siis muigas mõnuga veel....VÄGA ebaviisakas inimene. ja minu ajud on korras laurx ffs, tema peaks küll enda omad asendama.
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
28.05.2007 15:46:05
|
|
|
MarioA., võtke korra koos kann õlut ja ta räägib sulle sellest asjast suti. neid " üle laskmisi" ja nendest tulenevaid jamasid lahendavad nad tunduvalt rohkem kui peaks.. juttu on olnud igasugu põletatud siduritest jms asjadest.. mis mingil põhjusel siiski nende poolt garantiisse on lastud/tehtud.. ja siiski leidub tainaid kes on vingunud..
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
28.05.2007 15:51:02
|
|
|
Mida sa ajad? See et ma üle lasin teeb mind ajudeta debiilikuks, kukutakse, aetakse püsti ja lastakse edasi, teine käik tõmbas liiga ja pidur ka ei aidanud Ega ma ei aja midagi garantii kaela jummel
tore et kohe selle järgi teada inimese ajumaht, järeldan sinu üleolevast ja targast teadmisest siis sinu oma
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
28.05.2007 16:11:07
|
|
|
MarioA., hah. ma ei olegi mingit garantiiasja ajanud sulle. omast arust seletan tausta aga tundub, et sul on kombeks asju enese vastu suunatud ründena võtta. "viisakuse" eest sa / ma eisaa ju juppe vaid konkreetse rahaühiku eest konkreetseid asju. ise lasin just tellida oma szr ile tihendiringi kuna mootor vajas lahti võtmist.
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
28.05.2007 16:17:30
|
|
|
Professionaalse teenindaja asi olekski soovitud varuosa müüa ja jätta muud emotsioonid/arvamused enda teada...
Kahjurõõmu väljaelamine kliendi peale näitab teenindaja enda puudujääke ülakorrusel. Ise astuks sellise suhtumisega firmast kiirelt minema.
|
|
| Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
28.05.2007 19:19:06
|
|
|
see on kah natsa jama, et normaalse suhtumise saavutamiseks peab müügimehega
kuskil privaatselt kokku saama ja õlli rebima
muidugi kui tüüp on ise poe omanik siis lasku minna
|
|
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
28.05.2007 19:23:25
|
|
|
ivar juhatab töökoda. müügiga peaks tegelema allan või keegi sellelaadne. igatahes, yamu keskus on hetkel veel 1 mainet hoida suutnud koht. isegi velt ei suuda ratast kuu aja jooksul kätte anda. rääkimata AP moto poolt 8 kuud remonditud pegasost.. motorem is on minu yamaha juba alates 21. veebruarist. sama legendaarne koht on ramo.
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
28.05.2007 21:40:09
|
|
|
allanit peaksin teadma, vanema tuttav. Sinu tekstist võib vabalt välja lugeda vihjena et ma olen ajudoonor, kuna käisin üle jaa nii edasi, ei hakka vaidlema, kommentaar profiili minu poolt vastuseks, siin ei vaidle. anti 112 täitsa nõus.
Aga täna sai isegi ilma kommentaarideta telefonitsi homseks aeg paika pandud paranduse jaoks...telefoni ja leti taga väga üleolev tüüp.
Tundub siiski et enda närvide ja psüühika huvides on mõttekam jupid tellida ja garantii kaotada ning isep eale panna, sinna ei kisu mind muu kui homne ja ehk ka viimane nendepoolne parandus sellele masinale.
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
28.05.2007 21:46:34
|
|
|
Kuna alaealine veel ,aga linnas vaja liikuda siis sai suveks omale selline masin soetatud. 50 kuubiku ja 4 taktiga hiinakas. Siiamaani täitsa rahul. 750km läbitud ja kõik veel töötab. Linnaliikluses jalgu ei jää ja maanteel saab rahulikult 80km/h lasta ,ainult bensu võtab siis väike auto kanti.. Teistest rolleritest tundub kõvasti suurem ka olevat igatpidi. 12-13 tolli rattad on silmaga vaadates all. Ei 12k eest on ratast minu arust küll.
_________________ Tere.
viimati muutis der hammer 28.05.2007 21:47:45, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
28.05.2007 21:47:38
|
|
|
| no ise ka alaealine, just täna sai koolis esimene tund võetud, teeb load ära ja xt125x võtab suhteliselt vähe bensu õnneks kui väga ei trikita.
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
29.05.2007 10:43:20
|
|
|
Totu user, suuremad rattad on väheke konarlikumal teel ikka väga abiks. ma ise vahepeal jälle natukesõitsin algajate lemmikmootorratastega suzuki gs500e vs honda cb500 esimese rattad on tolli võrra väiksemad ja nati konarlikumal teel on selle ratta minek oluliselt ebakindlam kui hondal.
eile sai käidud tuttava tuttavale ühte yamaha szr 660 t üle vaatamas. on ikka pull ratas samas sai proovitud ka yhte R6 t.. sellega on tunne, et kolmekale on võrrimootor peale pandud: ma olen 1.80 pikk ja vaatan normaalses isteasendis tal peal olles üle gondli asfaldile samas on kiiver täies ulatuses õhuvoolust väljas ning suurematel kiirustel hakkab pead raputama ning kiivris vilistama ja kahistama.. ühesõnaga mugav on see ratas ainult kuni 1.70 sele kodanikule, kelle peanupp madalamal..
tillukesed, ma saan aru, et isikutaju on erinev, aga küpse isiksuse üheks tunnuseks võib lugeda võimet ennast mitte loksutada lasta suvaliste inimeste mis iganes stiilis kommentaaridest, noppides sealt välja konstruktiivse kriitika. antud juhul ei keeldunud esindus ju juppide müümisest. või keeldus? see, et " tillukeste taburetipoiste, rollerihuntide ja muul viisil kohati väga tabamata käitumis- ja sõidumaneeridega silma hakkavate kodanike kohta arvamust avaldatakse, võib biker.ee erinevatest teemadest juba väga pikka aega lugeda. toonitan veelkord.
| tsitaat: |
kui sa oma välises oleks mingil põhjusel sellesse segmenti jääd, siis süüdista oma eelkäijaid.. nemad selle tee ette on teinud
|
mina sind ei tunne, sinuga koos süitnud ei ole vaid üritan leida põhjust miks tundub, et sulle liiga tehakse.
viimase aja klienditeeninduse trendid mida mõnel koolitusel olen kuulnud:
klient on kuningas kui ta oskab väärikalt käituda.
kliendiga suhtlemisel tuleb laskuda võimalikult samale tasemele temaga.
antud juhul on tegemist monopolile sarnanevas olukoprras oleva nähtusega, mis võimaldab "kujundada kliendi arvamust" ja sellest tulenevalt on suur tõenäosus, et tekib vastandumisi (biker.ee s tekkis AP moto ja selle 8 kuud kestnud pegaso remondi teema lõpus lubas poe omaniku sõber kellelegi lausa lõuga sõita)
muide, motorem sellel nädalal mulle ratast kätte ei anna. kolm kuud ja üks nädal on läinud..
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
29.05.2007 10:56:21
|
|
|
see teenindaja teema on nagu ta on.
kliendil on sitemaid ja paremaid päevi ja samutio ka teenindajal.
ainult selle vahega, et kehvasti teenindatud klient ehk enam tagasi ei pöördu.
see teenindaja laskumine kliendi tasemele on kah nagu ta on imho.
inimesed elavad aastatid koos ja ei saa teineteisest aru, õppinud psühholoogid ja analüütikud õpivad inimest tundma läbi mitmete pikkade seansside
ja nüüd äkki müüja, kes on käinud koolitustel oskab hoobilt taset määrata
|
|
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
01.06.2007 17:01:39
|
|
|
Totu user, suuremad rattad on väheke konarlikumal teel ikka väga abiks. ma ise vahepeal jälle natukesõitsin algajate lemmikmootorratastega suzuki gs500e vs honda cb500 esimese rattad on tolli võrra väiksemad ja nati konarlikumal teel on selle ratta minek oluliselt ebakindlam kui hondal.
eile sai käidud tuttava tuttavale ühte yamaha szr 660 t üle vaatamas. on ikka pull ratas samas sai proovitud ka yhte R6 t.. sellega on tunne, et kolmekale on võrrimootor peale pandud: ma olen 1.80 pikk ja vaatan normaalses isteasendis tal peal olles üle gondli asfaldile samas on kiiver täies ulatuses õhuvoolust väljas ning suurematel kiirustel hakkab pead raputama ning kiivris vilistama ja kahistama.. ühesõnaga mugav on see ratas ainult kuni 1.70 sele kodanikule, kelle peanupp madalamal..
tillukesed, ma saan aru, et isikutaju on erinev, aga küpse isiksuse üheks tunnuseks võib lugeda võimet ennast mitte loksutada lasta suvaliste inimeste mis iganes stiilis kommentaaridest, noppides sealt välja konstruktiivse kriitika. antud juhul ei keeldunud esindus ju juppide müümisest. või keeldus? see, et " tillukeste taburetipoiste, rollerihuntide ja muul viisil kohati väga tabamata käitumis- ja sõidumaneeridega silma hakkavate kodanike kohta arvamust avaldatakse, võib biker.ee erinevatest teemadest juba väga pikka aega lugeda. toonitan veelkord.
kui sa oma välises oleks mingil põhjusel sellesse segmenti jääd, siis süüdista oma eelkäijaid.. nemad selle tee ette on teinud
|
mina sind ei tunne, sinuga koos süitnud ei ole vaid üritan leida põhjust miks tundub, et sulle liiga tehakse.
viimase aja klienditeeninduse trendid mida mõnel koolitusel olen kuulnud:
klient on kuningas kui ta oskab väärikalt käituda.
kliendiga suhtlemisel tuleb laskuda võimalikult samale tasemele temaga.
antud juhul on tegemist monopolile sarnanevas olukoprras oleva nähtusega, mis võimaldab "kujundada kliendi arvamust" ja sellest tulenevalt on suur tõenäosus, et tekib vastandumisi (biker.ee s tekkis AP moto ja selle 8 kuud kestnud pegaso remondi teema lõpus lubas poe omaniku sõber kellelegi lausa lõuga sõita)
muide, motorem sellel nädalal mulle ratast kätte ei anna. kolm kuud ja üks nädal on läinud.. |
juppe nad ikka müüvad, pole seda eitanud, kuid miski ei kutsu mind sinna, kui ma ise käitun viisakalt ja mulle irvitatakse näkku et näe lolli, tõmbas üle
edit: yamahas on tekst üleval et "kiire ja kvaliteetne ei ole alati odav" "kiire ja odav ei ole kvaliteetne" ja üks oli veel. Saan täitsa aru, kui ma kell kolm viisin tsikli öeldi et kuueks saan kätte, küll siiski kriitilise piiri peal... kuid need on kondlid, aga ma ei tea kuidas seal riistvaraga on, oskab keegi kommenteerida?
ega ta odav ka polnud, 4,7k sh lenks ja paar muud plastikujuppi.
Täna oli siis töötaja Ivar tunduvalt viisakam ja mitte ünii üleolev.
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zorg
Batareimees
|
04.06.2007 11:20:42
|
|
|
Kui palju kontrollitakse, kas sõiduk vastab kategooriale? Et siis kui hästi läheb siis saan suvel A2 tsikli load millega võin teadupärast sõita motikaga mille max võimsus on 25 kw ning mis juhtub kui jään vahele 35 kw masinaga? Kas politsei kontrollib seda tihti, rääkige omadest kogemustest.
_________________ Protsessorid mis mul juba olemas |
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
128 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
04.06.2007 11:23:10
|
|
|
| osta 220kg ratas, siis võib see 35KW olla 8)
|
|
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Zorg
Batareimees
|
04.06.2007 11:31:21
|
|
|
no see selleks kuid ma tahan ikkagi teada mis saab siis kui mul on võimsam tsikkel kui lubatud?
_________________ Protsessorid mis mul juba olemas |
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
128 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ihv
HV Guru
|
04.06.2007 11:37:22
|
|
|
sõltub politseiniku suvast. saab käsitleda nii juhtimisõiguseta juhtimisena kui muu rikkumisena (eripiirangu rikkumine). kui ainult natukene üle on ja viisakas oled siis võid ka hoiatusega pääseda. 100kw rattaga nii lihtsalt ei pääse
|
|
| Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
04.06.2007 11:47:14
|
|
|
kui erinevate tsiklifoorumite kogemust vaadata siis hullemal juhul saad lubadeta sõidu trahvi, enamasti poole sellest.
aga kui peaksid matsu panema ja keegi su lube uurima hakkab, siis võib vist jamaks minna
|
|
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Celeron
Kreisi kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vipu
HV veteran

|
05.06.2007 22:29:21
|
|
|
loll küsimus.
osad motikad ilgelt lärisevad, kas tõesti on seks istuda sellise läriseja otsas mis terve kvartali ülesse ajab?
või mis point sellel lärisemisel üldse on, sumps katki?
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kevvu
HV veteran
|
05.06.2007 22:39:17
|
|
|
Mõnele lihtsalt meeeldivad rõvedad valjud hääled,sest need tõmbavad pilgu nende räämas motikale.LIHTNE JA LOOGILINE
_________________ BMW - nimisõna, Saksamaal valmistatav toode, mis tarbib ühte naftaproduktide vedelat segu ja pikendab ostja riista vähemalt poole võrra |
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
windsurfer
HV veteran

|
05.06.2007 22:40:27
|
|
|
| vipu kirjutas: |
loll küsimus.
osad motikad ilgelt lärisevad, kas tõesti on seks istuda sellise läriseja otsas mis terve kvartali ülesse ajab?
või mis point sellel lärisemisel üldse on, sumps katki? |
Muidu põhjustab lärisemist, kolisemist mootori sees olevad kuullaagrid, puksid jne asjad.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
05.06.2007 22:53:14
|
|
|
vipu,
see ratas mitte ei lärise vaid ka väriseb
t6eline loom oma 1800cc v2 mootoriga.. ma olen korra otsas istunud, s6ita millegip2rast ei tahtnud tol hetkel.
veel pilte siin: http://www.goparts.nl/sf_yamaha_mt01.asp
supermoto mehed seletavad, et autojuhid m2rkavad k6va h22lt tegevat ratast paremini.
Muidu põhjustab lärisemist, kolisemist mootori sees olevad kuullaagrid, puksid jne asjad.
|
vale vastus. mootori peamine heli tuleb väljalaskekollektorist. mida rohkem on gaaside otsene väljapääs takistatud, seda vaiksem on plahvatusel tekkiva helilaine poolt tekitatav heli. detailide poolt tekitatav hääl on tööhääl ja see ei ole eriti kõva
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
05.06.2007 23:03:09
|
|
|
Bljäää...Sai täna tabasalust tuldud. Keerasin kruusateele ja lahtine kruus ,kohe külg maha ka. Õnneks kiirus oli väike nii 30km/h ,aga rollu üks külg julmalt ära kriibitud. Õnneks endal olid seljas pintsak ja teksad. Põlv ,küünarnukk ja peopesa suht ribadeks ,aga riided olid terved See oli suht imelik. Oleks lühikesed püksid ja särk seljas olnud oleks vast vähe kehvemini läinud. Rollu alguses vähe vingus käimamineku suhtes ,aga lõpuks läks käima ikka. Vahepeal liikluses sai kuidagi hetkeks jõud otsa ,aga siis lasi edasi jälle normaalselt ja nii mitu korda Loodan ,et ei pea millegi pärast muretsema.
_________________ Tere. |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
05.06.2007 23:21:53
|
|
|
Totu user, osta mingi natueksegi kaitsmetega varustus. ma ise panin kyynarnuki vastu asfalti just nädal tagasi. poeratsioon oli, 12 cm i l6igati nukk lahti, pandi traati ja asja sisse.. nukk n2eb ise selline välja. http://web.starman.ee/laurx/k2si2.JPG siklil peale peegli ja kriibitud kaitseraua h2da pole. teksade, lyhikeste pykste jms jogaga EI SÕIDETA! muidugi tuleb arvestada paarituhande kroonise investeeringuga, aga v2hemalt ei l2he j2semed esimese kokkupuute peale juppideks. nt mine ja osta tammsaare tee k- rautast techno tööbuutsad s6itmiseks. ma olin kukkumise hetkel nendega, yhe saapa k6va nina on suht kriibitud ja v6ib arvata, et tavalise kinga oleks asfalt koos mu jalaga seal sees suht ära lammutanud. abiks külastada selliseid poode nagu streetmoto, motodepoo, motomarket.. sikli olematud kahjustused siin: http://web.starman.ee/laurx/cb/
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
purexpure
HV veteran
|
05.06.2007 23:23:56
|
|
|
laurx, päris valus laks Kuidas käega hetkel on?
|
|
| Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
05.06.2007 23:27:19
|
|
|
no rattal pole eriti viga ja käsi paraneb pulmadeks 8)
|
|
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
05.06.2007 23:27:36
|
|
|
| Totu user kirjutas: |
Bljäää...Sai täna tabasalust tuldud. Keerasin kruusateele ja lahtine kruus ,kohe külg maha ka. Õnneks kiirus oli väike nii 30km/h ,aga rollu üks külg julmalt ära kriibitud. Õnneks endal olid seljas pintsak ja teksad. Põlv ,küünarnukk ja peopesa suht ribadeks ,aga riided olid terved See oli suht imelik. Oleks lühikesed püksid ja särk seljas olnud oleks vast vähe kehvemini läinud. Rollu alguses vähe vingus käimamineku suhtes ,aga lõpuks läks käima ikka. Vahepeal liikluses sai kuidagi hetkeks jõud otsa ,aga siis lasi edasi jälle normaalselt ja nii mitu korda Loodan ,et ei pea millegi pärast muretsema. |
kus tabsis täpsemalt, ise nimelt elan seal.
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
05.06.2007 23:40:57
|
|
|
purexpure, täna saan juba kahe käega kirjutada, kolmandat päeva valuvaigisteid ei v6ta... neljap2eval kolmandat korda siduma, 14ndal v6etakse niiddi v2lja, klambreid ilmselt v2lja ei v6eta. poleks jopet olnud, oleks nuki asemel olnud midagi stiilis " kodune hakkliha" jope peale on plaanis kulutada 1300 - 2200 krooni.
mine ja pühi harjakesega sealt see kruus 2ra
|
kevadel oli tallinnas kruusaralli: kõik augud lapiti stiilis vedel pigi auku ja kühvliga kruusa peale ainult et enamus kruusast siis kogunes sõiduradade vahele. eelmisel aastal kolm neli sõpra kogesid sellest tulenevalt kolmanda astme lähikontakti, endal õnnestis neid asju vältida...
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DDF
HV kasutaja
|
05.06.2007 23:46:14
|
|
|
Oman siis MZ black panther baghira 660
Benelli 491 SP vesijahutusega
2x Vashood 3M
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
05.06.2007 23:48:11
|
|
|
purexpure, täna saan juba kahe käega kirjutada, kolmandat päeva valuvaigisteid ei v6ta... neljap2eval kolmandat korda siduma, 14ndal v6etakse niiddi v2lja, klambreid ilmselt v2lja ei v6eta. poleks jopet olnud, oleks nuki asemel olnud midagi stiilis " kodune hakkliha" jope peale on plaanis kulutada 1300 - 2200 krooni.
mine ja pühi harjakesega sealt see kruus 2ra
|
kevadel oli tallinnas kruusaralli: kõik augud lapiti stiilis vedel pigi auku ja kühvliga kruusa peale ainult et enamus kruusast siis kogunes sõiduradade vahele. eelmisel aastal kolm neli sõpra kogesid sellest tulenevalt kolmanda astme lähikontakti, endal õnnestis neid asju vältida... |
suutsin ka kevadel tabsis kruusase kurvi peal tükk aega libiseda midagi ei juhtunud aga liigne kiirus ja kurv ja slick teeb oma töö enamasti olen kruusa peal väga ettevaatlik
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
06.06.2007 00:20:27
|
|
|
| MarioA. kirjutas: |
| Totu user kirjutas: |
Bljäää...Sai täna tabasalust tuldud. Keerasin kruusateele ja lahtine kruus ,kohe külg maha ka. Õnneks kiirus oli väike nii 30km/h ,aga rollu üks külg julmalt ära kriibitud. Õnneks endal olid seljas pintsak ja teksad. Põlv ,küünarnukk ja peopesa suht ribadeks ,aga riided olid terved See oli suht imelik. Oleks lühikesed püksid ja särk seljas olnud oleks vast vähe kehvemini läinud. Rollu alguses vähe vingus käimamineku suhtes ,aga lõpuks läks käima ikka. Vahepeal liikluses sai kuidagi hetkeks jõud otsa ,aga siis lasi edasi jälle normaalselt ja nii mitu korda Loodan ,et ei pea millegi pärast muretsema. |
kus tabsis täpsemalt, ise nimelt elan seal. |
Tallinna poole liikudes mäest alla jõudes läheb kohe üks tee paremale. Niikaua kuni rolluga lasen vast ei hakka mingit bikeri varustust ostma
_________________ Tere. |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
06.06.2007 00:27:10
|
|
|
Ahah, seal pole ju hullu, keeran sealt alati sissse ja tee peal lasen 80 -90 pole ka kedagi ohtu seada peale enda
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|