Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FEAR - First Encounter Assault Recon märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 64, 65, 66
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lax007
HV kasutaja
lax007

sõnum 02.06.2007 19:51:09 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
varste siis ei julge tänaval õhtal käia... vaat mis siis juhtub kui väike laps vasta tuleb... suur mees jookseb kiludes minema icon_lol.gif

Aga jah... sellised võiks Condemned Criminal Origins proovida... peaks päris kaifi tunde saama 8)

Ise parasjagu mängin seda ja FEAR-iga võrreldes poole õudsam ja thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dominus
HV Guru
Dominus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.06.2007 22:54:18 vasta tsitaadiga

Oi-oi,kõik on omastarust kõvad mehed nagu angel,heh icon_biggrin.gif
Mis mõttega te mängu mängite? ala ma ei karda midagi,ma olen suur ja tugev eesti mies !
Mängu mõte ongi ju,et elaksid stoorisse sisse ja saaksid igasugu elamusi.Ning hea süsteem + tasemel 5.1 heli tuleb ka kasuks,uskuge mind.
A noh,ma olen ka see mees kes iga pisema nurga ja detaili mängus läbi käib(automaatvastajad,aknad,kontoris olevad tahvlid jne.)
Kui aga mängite lambist,niisama siis jah,edu icon_wink.gif
p.s - Condemned Criminal Origins oli imo suht titekas,paar kohta olid enamvähem,muidu kestis vähe ja monotoone.[/ot]
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
angel
HV Guru
angel

sõnum 03.06.2007 09:43:58 vasta tsitaadiga

nu ma ei leidnud seal fear is midagi mis oleks mulle hirmu nahka ajanud... vahest oli jah sutsu öösel 5.1 mängides kõhe tunne aka mingi nähtamatu tont hüppab sulle näkku ja hakkab rebima jms aga mitte midagi enamat.

sellist reaksiooni pole kunagi saanud nagu vahepeal levis netis video kuda üks memmekas doom 3 tagus icon_lol.gif

condemned criminal origins oli ainult paar kohta mis tekkitas suht kõheda tunde (need kes mängivad teavad). Siis sai öösel taotud et parema "efekti" annaks. Aga midagi enamat... Eriti lahe oli see kuda üks laip oli kappi pandud... ja sa teda surkima läksid oma seadetega ja siis kuramuse piix ellu ärkas üleni verine icon_lol.gif

FEAR is oleks sellised odavad trikkid häste toiminud.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 03.06.2007 12:38:53 vasta tsitaadiga

FEAR-is ikka oli kohti, mis ehmatasid küll ja sisi vajutas sõrm päästiku põhja. Expansionis oli ainult üks koht, mis ehmastas (see, kus minigst redelist üles lähed ja siis kuskilt õhušahtist see Alma välja kargab ja krabada üritab). Muidu üks esmalt veits creepy mäng oli "Cold Fear". Eriti õudne just ei olnud, aga zombisid oli üksjagu, keda killida ja tegevus toimus tormisel merel pimedal laeval thumbs_up.gif
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Raits753
HV kasutaja

sõnum 03.06.2007 15:51:20 vasta tsitaadiga

tsitaat:
(see, kus minigst redelist üles lähed ja siis kuskilt õhušahtist see Alma välja kargab ja krabada üritab)

Ma karjatasin sel hetkel ja hüppasin tooliga tahapoole icon_biggrin.gif . Poleks eales arvanud et üks mäng võib niivõrd ehmatada..
tagasi üles
lax007
HV kasutaja
lax007

sõnum 05.06.2007 15:37:10 vasta tsitaadiga

Raits753 kirjutas:
tsitaat:
(see, kus minigst redelist üles lähed ja siis kuskilt õhušahtist see Alma välja kargab ja krabada üritab)

Ma karjatasin sel hetkel ja hüppasin tooliga tahapoole icon_biggrin.gif . Poleks eales arvanud et üks mäng võib niivõrd ehmatada..
Oo jah see koht oli hea.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 11.06.2007 12:16:52 vasta tsitaadiga

Njah, sellepärast mul ongi fear mängimatta ja ilmselt jääb ka nii...krt närv ei pea vastu, X-fi eax 5 sound on seal liiga hull (volumega ka ei piparda) + hea grafa 21' molli peal ehmatab liiga ära.
pole enam põnev kui eii julge ümber nurga mängus minna icon_razz.gif icon_rolleyes.gif

windsurfer kirjutas:
angel kirjutas:
nagu enne ütlesin: mis värk on kardate väikseid tüdrukuid icon_lol.gif

Nad elavad mängu korralikult sisse lihtsalt ja hirmuvad liiga ära. icon_razz1.gif

mhmh, peab korralikult eraldatud tuba olema, üksi istud, volume nii et naabrid ei saa magada ja naise lärmamist ei kuule. siis elad mängu nii sisse, et ehmata või surnuks

mingi 6600GT, 17' lcd ja 2x2w kõlarid mingi int heli taga, siis pole nagu mõtet rääkima tulla et ei ehmata, järelikult ei ole elamust ka mängust saadud

tagasi üles
Hazar
Kreisi kasutaja
Hazar

sõnum 19.09.2007 02:04:13 vasta tsitaadiga

Esimene mäng mis sedaviisi nahavahele poeb thumbs_up.gif miks mulle veidralt liikuv lapsepätakas sedaviisi mõjub ei tea icon_neutral.gif enneaegse isa refleks äkki?

(seda kohta kus see tatt teispool akent passib ja kui siis uksest välja minnes sinu poole ukerdab mäletate? icon_razz1.gif)

EDIT:
angel kirjutas:
argpüski kari... endal mängus suur relv käes ja kardavad... ma annan küll kõigile seal tina kes liigutab.

Isiklikult mängin mänge elamuse pärast mitte selleks, et järjekordsest hunnikust kollidest läbi hakkida/kõmmutada. Kõik oleneb mõttelaadist nt. kui peas käib koguaeg miski tögamine, et "mis see siis oli.. mingi plika" või "äh siin nurga taga kindlasti koll aga savi tegu ju arvutimänguga" ei tekitaks see mäng midagi peale igavuse, asja mõte on end hirmutada lasta ning stoorisse süüvida icon_wink.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
marcor1
HV veteran
marcor1

sõnum 19.09.2007 11:18:01 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
nu ma ei leidnud seal fear is midagi mis oleks mulle hirmu nahka ajanud...

F.E.A.R. taolised mängud rõhuvad inimese kujutlusvõimele - mida elavam fantaasia, seda jubedam tundub.
Sest reaalsuses istud arvuti taga ning järgid kellegi kirjutatud lugu. Kõige koledam asi, mis juhtuda saab, et kui liigselt tooliga kõõlud siis võid pikali kukkuda.
Mulle mäng meeldis, ainult lõpus pidin heli maha tõmbama...närv ei pidanud vastu.
Aga jah - maitse asi, endale tunduvad Saw taolised "õudukad" lõbusad ja ajuvabad.

tsitaat:
varste siis ei julge tänaval õhtal käia... vaat mis siis juhtub kui väike laps vasta tuleb... suur mees jookseb kiludes minema

ma ei oska öelda, kas just kiljudes kuid kui mingi veriste silmadega laps, rebib Falcki patrulli ribadeks siis mina kavatsen küll jooksu pista icon_lol.gif

tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 19.09.2007 14:07:00 vasta tsitaadiga

Ega kui esimest korda kunagi 2 aastat tagasi feari mängisin, siis mäng ikka ehmatas/hirmutas räigelt, aga pärast seda, kui silent hill seeriaid mängisin, ei hirmuta see mäng mind enam üldse.
Jaapani horror on parem, kui jänkide oma, ütleks.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 19.09.2007 14:20:10 vasta tsitaadiga

marcor1 kirjutas:
ma ei oska öelda, kas just kiljudes kuid kui mingi veriste silmadega laps, rebib Falcki patrulli ribadeks siis mina kavatsen küll jooksu pista icon_lol.gif

haha, hästi öeldud

üldiselt oli minujaoks ka FEAR ikka vägagi spooky. ma elan alati mängudesse kenasti sisse ja see aitab hästi mängu eee... tunnetada? igaljuhul ainult sellepärast ma mänge mängingi et selliseid lakse kätte saada. kui FEAR poleks olnud mulle ehmatav/õõvastav, vaid lihtsalt järjekordne run-and-gun, poleks see mulle meeldind.

niiet angel, ära tao siin rindu midagi ja ära tee teisi maha. see et inimesed ehmuvad mängimise ajal ongi plusspunkt, sest milleks mängida mängu kui see mingeid emotsioone ei tekita, ainult bodycounti?
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 18.11.2007 23:53:08 vasta tsitaadiga

Sai läbi tehtud... väga jõhker ja õudne mäng.
Samas ATI-ga jookseb ikka jube kehvasti icon_razz.gif X800GTO HL2 peal on ikka jõhker loom, aga fearis ka 1024X768 masin kinni. Mälust puudu ei tule.
Eks vaatab, mis see feari järg endast kujutab icon_confused.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
me@homeq
HV veteran
me@homeq

sõnum 19.11.2007 00:06:37 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
Samas ATI-ga jookseb ikka jube kehvasti icon_razz.gif X800GTO HL2 peal on ikka jõhker loom, aga fearis ka 1024X768 masin kinni. Mälust puudu ei tule.

Järg jätkuvalt põnevust thumbs_up.gif
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 19.11.2007 00:08:11 vasta tsitaadiga

Loodan tegelikult eelkõige paremat jooksmist... see on kogu fiilingu poolega tahaplaanile jäetud. HL2 E2 suutis ikka jõhkralt positiivselt just visuaalse poolepealt üllatada thumbs_up.gif
tagasi üles
MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 19.11.2007 01:35:06 vasta tsitaadiga

me@homeq kirjutas:
Magic kirjutas:

Järg jätkuvalt põnevust thumbs_up.gif

Järg jookseb X800GTO peal puhtamalt. Ise järele proovinud. Samas on sealne graafiline tase ka madalam.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
UrmoZ
HV Guru
UrmoZ

sõnum 19.11.2007 19:38:45 vasta tsitaadiga

minuteada F.E.A.R.-ile küll järge väljas ei ole (pidi vist Project Origin olema)... on ainult "laienduspaketid" Extraction Point ja Perseus Mandate
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 19.11.2007 19:58:30 vasta tsitaadiga

Neid lisasid ma mõtlesingi... muidugi fear 2(Project Origin) on ka väidetavalt töös thumbs_up.gif
http://www.gamezone.de/news_detail.asp?nid=56083
tagasi üles
Aah
Kreisi kasutaja
Aah

sõnum 19.11.2007 22:39:03 vasta tsitaadiga

Nagu ma aru saan siis on varsti oodata 2te F.E.A.R. 2te. Ehk siis Project Origin ja fear2 . Feari lisapakkide treialid teevad ju 1 päev ka fear 2 valmis.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
UrmoZ
HV Guru
UrmoZ

sõnum 19.11.2007 22:58:30 vasta tsitaadiga

järg F.E.A.R.-ile on ainult Project Origin... selle kallal töötab Monolith Productions... F.E.A.R. 2 nimelist ei tule, kuna F.E.A.R.-i nimi kuulub Vivendi´ile, kes uues projektis kaasa ei löö
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FEAR - First Encounter Assault Recon mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 64, 65, 66
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.