|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
mks
HV veteran
|
25.05.2007 21:32:53
|
|
|
| d3t kirjutas: |
| 2GB pole midagi, aga 1GB mäluga (lahjem arvuti) on raudne soov see mõtetus välja lülitada... |
lammas@live.com on sulle täitsa õige msn
SuperFetch laeb ise mälust eesolevad asjad maha, nii et sa ei märkagi seda, kui seda mälu reaalselt vaja kasutada on...
Ja tõesti, alla soovituslike nõuete arvutiga on mõttetu üritus
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
25.05.2007 21:40:28
|
|
|
mks, kui poleks Vista DRM siis ehk isegi saaks. Ühesõnaga, kui arvuti on jummala puhtalt kontoritööks, ning on seadistatud mida vaja jne... Siis XP all on mälukasutus vast 500 mb ringis. Vistaga on arvuti aga uimane, mälukasutus 900 ringis, ning kui midagi muud tahad teha (nt vahelduseks CollofCluthud mängida siis see on juba mõttetu üritus. Ürita siis veel presentatsioonisofti (mingi puututundlik tahvel on), internetibrauseri, wordidokumentide veel mingit lihtlabast slideshowd avada. XP all saab ilusti hakkama, Vista all on see aga jubeaeglane... Ja kui ma panen tavalise theme peale (lülitan aero välja) siis ka see ei anna eriti boosti. Arvuti lihtsalt uimerdab...
Tip kuidas ma liigalajal kaardil Aero peale lükkasin, allikas: BattleIT
| tsitaat: |
Navigeeri ennast failini (allpool) ja ava notepadiga
"C:WindowsPerformanceWinSATDataStorexxxx-xx-xx xx.xx.xx.xxx Assessment.WinSAT.xml"
Kuskil ühe pragraafi pärast sa need nimekirja 'winspr' tagidega. Need sisaldavad 'system score', 'memoryscore', 'cpuscore', 'cpusubaggscore', 'videoencodescore', 'graphicsscore', 'gamingscore', and 'diskscore'.
Muuda väärtust sulgudes. Muutes graafikaväärtuse 3.0 peale saad kasutada AERO theme (enne se võimalik ei olnud tänu graafika-kaardile ning panna oma fotod sceensaverisse.
NB: See ei anna performance boosti! |
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
25.05.2007 23:03:13
|
|
|
d3t, bs. drm my ass. muide, mul vista tarbib hetkel kontorireziimis (vista, msn, outlook 2k7) 350mb. ma ei ütleks, et palju. ahjaa, aerot ma ei kasuta.
edit: idles atm
total: 766
cached: 513
free: 5
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 26.05.2007 11:39:08, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
windsurfer
HV veteran

|
25.05.2007 23:07:13
|
|
|
d3t, sinu Vistaga on küll midagi viltu kui nii palju mälu sööb, või siis jookseb sul hunnik programme korraga.
Isegi XP peal on 500mb suur mälukasutushulk.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
25.05.2007 23:56:31
|
|
|
Palun saa aru...
(Task Manager, Performance tab)
Physical Memory: Kokku mälu arvutis.
Cached: See, mis on SuperFetchi all. See tehakse kohe vabaks, kui vaja.
Free: See, mida absoluutselt ei kasutata hetkel.
Ja kui sul XP all võtab kontoritööks seadistatud arvuti 500MB RAMi, on viga sinus, mitte kuskil mujal...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Lorien
HV kasutaja

|
26.05.2007 06:43:46
|
|
|
Heip. Otsisin siit teemast mingi 50 lehte läbi ja ei leidnud vastust oma murele...nimelt probleem X-fi extreme music-uga...mul on vista olnud üle kolme nädala ja paar päeva tagasi sisse laadides viskas mulle BSOD ette...ainult safe modes oli võimalik sisse minna. Uurisin ja puurisin ja selgus, et probleem oli helikaardiga. Siis terve eilne päev üritasin installida mingeid uusi draivereid...käisin läbi kõik lingid, mis siiani on siit teemast läbi käinud seoses X-fi probleemidega, aga IGA kord ja erinevate draivudega on nii, et kui hakkan installima, siis installimise lõppfaasis jällegi BSOD ette, restart ja enam sisse ei lähe. Oskate mind aidata? Ehk on lihtsalt helikas pekkis:(
Ette tänades,
Lorien
_________________ Live and let die.
\,,/ |
|
| tagasi üles |
|
 |
windsurfer
HV veteran

|
26.05.2007 09:59:57
|
|
|
| Lorien kirjutas: |
Heip. Otsisin siit teemast mingi 50 lehte läbi ja ei leidnud vastust oma murele...nimelt probleem X-fi extreme music-uga...mul on vista olnud üle kolme nädala ja paar päeva tagasi sisse laadides viskas mulle BSOD ette...ainult safe modes oli võimalik sisse minna. Uurisin ja puurisin ja selgus, et probleem oli helikaardiga. Siis terve eilne päev üritasin installida mingeid uusi draivereid...käisin läbi kõik lingid, mis siiani on siit teemast läbi käinud seoses X-fi probleemidega, aga IGA kord ja erinevate draivudega on nii, et kui hakkan installima, siis installimise lõppfaasis jällegi BSOD ette, restart ja enam sisse ei lähe. Oskate mind aidata? Ehk on lihtsalt helikas pekkis:(
Ette tänades,
Lorien |
Mina ei saanud enda Audigy 4-le draivusi peale. Proovisin ja jamasin igatepidi- lõpuks tuli absurdne idee- tõstsin helikaardi teise PCI-pessa. Startisin ja Vista tundis kohe ära millega tegemist ning sain draivud peale ja kõik töötas.
Hiljem tõstsin ma helikaardi algsesse pessa tagasi ja hakkas sealgi nüüd tööle.
Ei kujuta ette millega Vistal võis konflikt olla, aga soovitan kaardi asukohta vahetada, lihtsalt proovimise mõtteski.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
blaster1
Kreisi kasutaja

|
26.05.2007 10:51:54
|
|
|
kas keegi oskab mind aidata, installisin vista kõrvale xp ja nüüd kui algul arvuti sisse lülitan ei lase mul enam valida, et kumba winni tahan siseneda vaid läheb kohe xp-sse.
Mõlemad winnid muidu eraldi ketastel
|
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
26.05.2007 10:53:28
|
|
|
| blaster1 kirjutas: |
kas keegi oskab mind aidata, installisin vista kõrvale xp ja nüüd kui algul arvuti sisse lülitan ei lase mul enam valida, et kumba winni tahan siseneda vaid läheb kohe xp-sse.
Mõlemad winnid muidu eraldi ketastel |
vista plaadi abil pead remontima kui nii loll olid, et vales järjekorras installisid
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
26.05.2007 11:02:37
|
|
|
mks, okay. Superfech võtab vaid 300mb siis. Polegi nii hull siis tegelt... Viga ei ole kusagil mujal, vaid presentatsioonisoft on vaga mahukas... Jätab kõik meelde mida tahvlile kirjutad jne...
Võimamal arvutil aga...
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
| tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
26.05.2007 11:58:19
|
|
|
mks, okay. Superfech võtab vaid 300mb siis. Polegi nii hull siis tegelt... Viga ei ole kusagil mujal, vaid presentatsioonisoft on vaga mahukas... Jätab kõik meelde mida tahvlile kirjutad jne...
Võimamal arvutil aga...
 |
järelikult su võimsamal arvutil kasutab vista mälu alla 500MB... ülejäänu on tegelikult vaba, kui vaja, teeb superfetch ruumi (ehk mälust maha laadimine on kiirem, kui mõne asja mälusse laadimine)... näiteks minu giga RAMiga arvutil kasutatakse pagefile'i Vista puhul alla 100MB, XP's töllerdas miskipärast pidevalt ligi 600-700MB pagefailis...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
tom1245
HV veteran
|
26.05.2007 12:06:45
|
|
|
Võimamal arvutil aga...
 |
pead vist mälu juurde lisama Üldiselt see superfetch teeb programmide avamise ikka olulisemalt kiiremaks, kui ei ava muidugi 10 programmi korraga, mis kogu mälu ära võtavad. Mul tavaliselt kasutuses 2 GB-st 1,3 GB-d ja programmid avanevad sekundi murdosa jooksul (ei anna võrreldagi windows xp uimamisega sama konfiga arvuti puhul, vt. profiili).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
26.05.2007 12:39:59
|
|
|
tom1245, ega võimasmal arvutil see ei olegi probleemiks. Jutt käib aeglasest arvutist 2,3 WMI scooriga ametlikult, mis on boostitud 3.0 selleks et aerot kasutada..
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
26.05.2007 13:19:51
|
|
|
häkid ei ole reeglina ilusad asjad.
see presentatsioonisoft on ilmselt süüdi, mitte vista.
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
26.05.2007 18:33:17
|
|
|
| XYZ kirjutas: |
| vista plaadi abil pead remontima kui nii loll olid, et vales järjekorras installisid |
idee poolest peaks ka käsitsi teatud faili saama mudides asja kord (oh püha õudust, ei ole gui-d, Windows ei ole massidele valmis!)
d3t presentatsioonisoftiks ma pakuks Powerpointi
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
26.05.2007 19:00:46
|
|
|
| Herr Kurm kirjutas: |
| vista plaadi abil pead remontima kui nii loll olid, et vales järjekorras installisid |
idee poolest peaks ka käsitsi teatud faili saama mudides asja kord (oh püha õudust, ei ole gui-d, Windows ei ole massidele valmis!)
... |
Millise idee alusel vanem soft peab tundma uuema softi finesse
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
27.05.2007 21:06:40
|
|
|
Ma arvan, et väikese guugeldamise järel leiab igaüks vajaliku lingi ise ka üles... aga sinule soovitaks, et paluksid juba üsna korduva piralevitamise eest ise mõnelt adminnilt AMi mõneks ajaks
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
28.05.2007 08:29:50
|
|
|
| Siin on jälle 7 miljonit posti aga küsiks siis ühte asja, vb on see läbi käind siit. Ega kellelgi ei ole sellist probleemi kui jätta arvuti veitsaks omaette siis tuleb ekraanile no signal ja ati kaardi vent lükkab ennast maksimumi peale. Siis peab resa tegema. Samas ei tööta ei ati tool, ega ati tray tools. Ei tunnista kumbki kaardi olemasolu. Samas maestro Oblivion töötab tip top.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
28.05.2007 08:35:58
|
|
|
| Draco kirjutas: |
| Ega kellelgi ei ole sellist probleemi kui jätta arvuti veitsaks omaette siis tuleb ekraanile no signal ja ati kaardi vent lükkab ennast maksimumi peale. Siis peab resa tegema. Samas ei tööta ei ati tool, ega ati tray tools. Ei tunnista kumbki kaardi olemasolu. Samas maestro Oblivion töötab tip top. |
Probleemist mööda põikamiseks võid ju võtta siis "turn off screen after xx minutes" vms. maha power optsioonidest ATI draiverite kala näib...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
28.05.2007 08:52:24
|
|
|
| siLc kirjutas: |
| Ega kellelgi ei ole sellist probleemi kui jätta arvuti veitsaks omaette siis tuleb ekraanile no signal ja ati kaardi vent lükkab ennast maksimumi peale. Siis peab resa tegema. Samas ei tööta ei ati tool, ega ati tray tools. Ei tunnista kumbki kaardi olemasolu. Samas maestro Oblivion töötab tip top. |
Probleemist mööda põikamiseks võid ju võtta siis "turn off screen after xx minutes" vms. maha power optsioonidest ATI draiverite kala näib... |
Võtsin kõik saverid maha. Hommikul uugas jälle. Aga kui arvuti kallal olla siis on tip top ja mingeid anomaailaid ei ole. Eks peab uued driverid ärr ootama siis näeb kas miskit muutub.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
28.05.2007 09:01:09
|
|
|
Millise idee alusel vanem soft peab tundma uuema softi finesse  |
grub teeb näiteks igast pulli (BSD-sid, linuxeid ja windowseid on võimeline kätkema) ja wini nö buutloaderiga saab samamoodi näiteks linuxeid chainloadimisega käima tirida. Ma olen enamvähemkindel et XP bootloaderiga saaks Vista käima kui keegi viitsiks asja uurida.
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
| tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
28.05.2007 09:20:32
|
|
|
| Herr Kurm kirjutas: |
Millise idee alusel vanem soft peab tundma uuema softi finesse  |
grub teeb näiteks igast pulli (BSD-sid, linuxeid ja windowseid on võimeline kätkema) ja wini nö buutloaderiga saab samamoodi näiteks linuxeid chainloadimisega käima tirida. Ma olen enamvähemkindel et XP bootloaderiga saaks Vista käima kui keegi viitsiks asja uurida. |
Jah, HVF saunajoomalegendid pajatavad, et anaalmeetodil pidi ka saama hambaid ravida
Kuskil teemas võis isegi link olla infole, mis taolist asja xp kaudu võimaldaks aga kogu taoline juramine on nõmeduse tippude hulka kuuluv: õiges järjekorras installides on kohe kõik automaatselt paigas ja töötav.
Ning kordan veelkord --- hädaline, kelle kurtmisest käesolev mõttevahetus alguse sai, saab vista plaadi abil oma probleemi lahendatud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jurikarl
HV vaatleja
|
28.05.2007 15:39:03
|
|
|
Probleemist mööda põikamiseks võid ju võtta siis "turn off screen after xx minutes" vms. maha power optsioonidest ATI draiverite kala näib... |
Võtsin kõik saverid maha. Hommikul uugas jälle. Aga kui arvuti kallal olla siis on tip top ja mingeid anomaailaid ei ole. Eks peab uued driverid ärr ootama siis näeb kas miskit muutub. |
'
Mul oli ka selline probleem. Lahendus saabus kui ostsin uue videokaari jahutuse. Sul võib väga vabalt videokaart ülekuumeneda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
windsurfer
HV veteran

|
28.05.2007 15:41:19
|
|
|
| jurikarl kirjutas: |
Võtsin kõik saverid maha. Hommikul uugas jälle. Aga kui arvuti kallal olla siis on tip top ja mingeid anomaailaid ei ole. Eks peab uued driverid ärr ootama siis näeb kas miskit muutub. |
'
Mul oli ka selline probleem. Lahendus saabus kui ostsin uue videokaari jahutuse. Sul võib väga vabalt videokaart ülekuumeneda. |
Videokaart ei kuumene tal üle kui arvuti on idles nagu väidetakse. Kui koormuse all on pidavat ilusti töötama, kui seisab siis pidi jamama.
Ilmselt draivude viga muidu.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
28.05.2007 16:31:07
|
|
|
| windsurfer kirjutas: |
| jurikarl kirjutas: |
'
Mul oli ka selline probleem. Lahendus saabus kui ostsin uue videokaari jahutuse. Sul võib väga vabalt videokaart ülekuumeneda. |
Videokaart ei kuumene tal üle kui arvuti on idles nagu väidetakse. Kui koormuse all on pidavat ilusti töötama, kui seisab siis pidi jamama.
Ilmselt draivude viga muidu. |
Guugledades leidsin sama teema. Väideti ,et driverite viga. Kaart ise naljalt üle 70C ei lähe. Nii , et peab ootama uusi drivereid ja siis vaatab mis saama hakkab
|
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
|
| tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
30.05.2007 17:25:35
|
|
|
Oeh, kahjuks 85% minu mängudest viskab välja automaatselt desktopile peale mingit aega kasutamist.
Ei jäta mulle see vista niimoodi head muljet küll praegu, minule kui mängurile ei sobi vist vista
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
30.05.2007 17:29:02
|
|
|
Stabby, Ma usun et viga on OC stabiilsuses,nimelt Vista on väga tundlik ja teiste programmidega ei pruugi jama üldse avalduda
Jutt käib eriti mälude kohta
|
|
| tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
30.05.2007 17:47:39
|
|
|
| mängud mängudeks,´kõigehullem on installplaadid ei tööta 90%.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
30.05.2007 18:09:06
|
|
|
einoh, arvuti on mul ise kõik tip top, kuid näiteks suvalisel hetkel on välja visanud:
Need for speed U2
Battlefield 2
Generals ei lähe üldse tööle
CNC 3
F.E.A.R
Rainbow six vegas mõni üksik kord
Need on siis, millega probleeme tekkinud.Samuti daemon toolsiga mountides jookseb arvuti täiesti kokku.
Üldse on igasuguseid imelikke asju mul juhtunud vistaga, osad negatiivsed ja osad niisama imelikud.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
windsurfer
HV veteran

|
30.05.2007 19:43:52
|
|
|
| Stabby kirjutas: |
einoh, arvuti on mul ise kõik tip top, kuid näiteks suvalisel hetkel on välja visanud:
Need for speed U2
Battlefield 2
Generals ei lähe üldse tööle
CNC 3
F.E.A.R
Rainbow six vegas mõni üksik kord
Need on siis, millega probleeme tekkinud.Samuti daemon toolsiga mountides jookseb arvuti täiesti kokku.
Üldse on igasuguseid imelikke asju mul juhtunud vistaga, osad negatiivsed ja osad niisama imelikud. |
Enne kui Vistale mänge installid vaata ka miinimum nõudeid. NFS U2, BF 2, Vegas ei ühildu üldse Vistaga. Minul BF2142 on ka väga ebastabiilne.
Mängudega on küll kehva ühilduvus Vistaga veel.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
30.05.2007 21:18:43
|
|
|
paneme tähele, et mängude ühilduvus ja ikaldused ei ole põhjustatud mitte microsofti tegematajätmistest vaid tõsiasjast, et softitootjad ei kirjuta ka microsofti standarditele vastavat tarkvara ja et mängimiseks vajalikud draiverid on ikka piisavalt toored
|
| tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
30.05.2007 21:31:27
|
|
|
| londistel on mõnes mõttes õigus... hea näide: tegelikult oli juba Windows XP all jooksmiseks admin-õigusi nõudev programm "häkk" ja olid kõik võimalused olemas, et programmid ei peaks admin-õigusi saama jooksmiseks...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
31.05.2007 19:30:08
|
|
|
microsofti enda nõuded xp softile sisaldasid muuhulgas nõuet, et asi peaks korralikult töötama ka user-õigustes kasutaja all.
aga noh, seoses levinud praktikaga adminniõigustega kasutaja tarbimiseks igapäevaselt oli/on laialdane hulk softi adminniõiguseid nõudvad.
loodame, et vistaga seoses asi paraneb
edit:
http://www.ocmodshop.com/ocmodshop.aspx?a=852
secpol.msc - local policies - security options
uac väljalülitamiseks ei suutnud tegelased ui-st vist kohta leida (ega helpist otsida), aga policy muutmine omab, seal on üsna meeldivaid optioneid
|
| tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
02.06.2007 13:51:25
|
|
|
| Kas keegi oskaks öelda, et mida see DX10 Vistale juurde annab?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
02.06.2007 14:29:23
|
|
|
| K-Pax kirjutas: |
| Kas keegi oskaks öelda, et mida see DX10 Vistale juurde annab? |
saad DX10 mänge mängida - XP-ga ei saa.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Firefly
HV Guru

|
02.06.2007 15:07:18
|
|
|
| Skeptik, Seda ma tean aga Vistale rohkem silmailu või lisavõimalusi ta juurde ei annagi? kui nii, siis ei ole mõtet Vistaga arvutitele DX10 videokaarte komplekteerida, kui nad nagunii DX10 mänge ei jooksuta ja Vistale midagi juurde ei anna.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Raynor
HV kasutaja
|
02.06.2007 15:22:06
|
|
|
| Jõudluse kasv peaks olema suurim DX10-e suurim pluss, graafilist silmailu see väga juurde ei anna.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
02.06.2007 15:24:14
|
|
|
| Skeptik, Seda ma tean aga Vistale rohkem silmailu või lisavõimalusi ta juurde ei annagi? kui nii, siis ei ole mõtet Vistaga arvutitele DX10 videokaarte komplekteerida, kui nad nagunii DX10 mänge ei jooksuta ja Vistale midagi juurde ei anna. |
ei Vistale kui opsüsteemile nad küll otseselt midagi juurde ei anna
|
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
02.06.2007 15:51:58
|
|
|
tegelikult on aero dx10l põhinev. just selles osas, et mitme kiirendust tarbiva rakenduse koostöö dx9 all ei ole mitte nii lihtne asi.
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
02.06.2007 16:03:49
|
|
|
| Skeptik, Seda ma tean aga Vistale rohkem silmailu või lisavõimalusi ta juurde ei annagi? kui nii, siis ei ole mõtet Vistaga arvutitele DX10 videokaarte komplekteerida, kui nad nagunii DX10 mänge ei jooksuta ja Vistale midagi juurde ei anna. |
Kui me räägime 2D-st siis Aero jms toimib DX9Ex peal ja DX10-t ei vaja.
| tsitaat: |
| Direct3D 9Ex (previously known as 9.0L): allows full access to the new capabilities of WDDM (if WDDM drivers are installed, of course) while maintaining compatibility for existing Direct3D applications by putting it in a separate API. The Windows Aero user interface relies on D3D 9Ex |
Mängudega on vähe teine lugu :
Ma pole ekspert,et öelda kuidas täpselt erineb DX10 graafikakäsitlus DX9-st aga niipalju kui ma tean,siis peamised DX10 eelised DX9 ees on järgmised:
*Animated fur & vegetation
*Softer/sharper shadows
*Richer scenes; complex environments
*Thicker forests, larger armies!
*Dynamic and ever-changing in-game scenarios
*Realistic motion blurring
*Volumetric effects
*Thicker, more realistic smoke/clouds
*Realistic reflections/refractions on water/cars/glass
*Reduced load on CPU
*Re-routes bulk of graphics processing to GPU
*Avoids glitching & system hangs during game play
Hetkel on probleemiks pigem nõrgad driverid ja DX10 mängude vähesus.Hetkel väljasolevad DX10 mängud/demod/programmid:
Lost Planet Extreme Conditions DX10 Demo
Company Of Heroes(vajab eraldi DX10 Patchi allalaadimist)
Variance Shadow Maps DX10 Demo
FPS Creator X10 Demo
Call Of Juarez(vajab eraldi DX10 Patchi allalaadimist...ma pole kindel kas see on juba saadaval või kohe tuleb)
Siin üks enda poolt tehtud pilt DX10 Demost:
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
02.06.2007 17:31:28
|
|
|
tomorrow, su bulleted list on bullshit
fur/vegetation, shadowvärk, motionblur, volumeetriline värk, smoke/clouds, reflections on shaderitevärk ja pmst ka dx9/sm3 peal olemas ja tehtavad.
thicker forests/larger armies, dynamic scenarios ja glitchid/hangid on mängu tootmise küsimused ja probleemid.
reduced load ja graafika cpu pealt vähemaks liigutamine ongi pmst dx10 põhiplussid.
lisaks siis veel dynamic shaderite teema, mis on piisavalt tehniline, et iseenesest lõppkasutajale midagi tähendaks (pakuks, et draiverite kirjutajatele on pita ja korralike draiverite olemasolul developeridele positiivne). pealegi, developeride poole ei ole dx mitte lihtsalt miski random api nimi aga hulka tööriistu sisaldav ja iga versiooniga kuuldavasti mugavamaks minev api.
edit: dx10 raud ise on muidugi huvitav selle poolest, et läheneb otsapidi üldotstarbelistele protsessoritele (noh, tegelikult mitte päris otseselt, aga siiski). kõik need füüsikamootorid, ati kaartide see miski distributed arvutamisvärk (nimi ei tule meelde, noh). lisaks siis juba näiteks nvidia poolt välja antud c kompilaator. see võib luua veel huvitavaid võimalusi väljaspool rangelt graafikaga seonduvat.
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
02.06.2007 18:12:29
|
|
|
Keegi on leidnud ravimi neti kiiruse lahendamiseks? St neti kiirus kolm kuni neli korda sitem Vistas
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vanquish
HV kasutaja

|
02.06.2007 18:19:55
|
|
|
| Mul on selline probleem siis,et ''Mic Boost'' ei jää enable peale. Pärast rebooti jälle disable. Jõle tüütu on seda iga kord uuesti peale panna:/ Ega keegi ei tea mingit scripti mis selle startupist automaatselt peale paneks vms?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
03.06.2007 01:57:26
|
|
|
Mul ütles cmd käsuga, et mingi not supported vms errori, annan kohe täpsema.. aga proovin sinu antud linki kah, thx. Hetkel XP-s.
edit: Ei aidanud sittagi ikka nett puudub põhimõtteliselt. Ma ei suuda aru saada kuda paljudel see probleem on aga Microsoft sittagi ei tee, et seda viga parandada
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| tagasi üles |
|
 |
Stabby
Kreisi kasutaja
|
03.06.2007 12:54:32
|
|
|
| Hehe, Microsoftil üldse selle vistaga palju teha, aga nad ei liiguta ennast üldse vist?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
|
| tagasi üles |
|
 |