Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto IV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
piraat262
HV veteran
piraat262

sõnum 31.05.2007 20:50:52 vasta tsitaadiga

JaanusP kirjutas:
Minu arust see nii kallis küll polnud. Ja kui sa nii väga tahad, siis orginaal icon_confused.gif

ot:
Uups. Misasi see orginaal on?
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 31.05.2007 20:57:30 vasta tsitaadiga

piraat262 kirjutas:
JaanusP kirjutas:
Minu arust see nii kallis küll polnud. Ja kui sa nii väga tahad, siis orginaal icon_confused.gif

ot:
Uups. Misasi see orginaal on?
kõtt, minema siit icon_evil.gif
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.05.2007 21:04:20 vasta tsitaadiga

vast taheti mainida et mitte orikas või orginaal vaid originaal.. mis teha kui üks täht jäi puudu icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
hens
HV kasutaja
hens

sõnum 01.06.2007 09:38:28 vasta tsitaadiga

Tuleb üks hea asi sellest.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 24
tagasi üles
j22lind
HV kasutaja

sõnum 01.06.2007 13:30:40 vasta tsitaadiga

Kindlasti tuleb üks väga väga hea asi sellest, aga nagu ma ennegi maininud olen, siis sama tunnet, mida pakkus GTA III,see mäng ei suuda.
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 01.06.2007 13:33:32 vasta tsitaadiga

j22lind kirjutas:
Kindlasti tuleb üks väga väga hea asi sellest, aga nagu ma ennegi maininud olen, siis sama tunnet, mida pakkus GTA III,see mäng ei suuda.

Muidugi ei saa pakkuda kuna sa oled vahepeal suuremaks kasvanud. Ja mängud on ka väga palju muutunud. Minu kõige parem elamus oli esimene gta ülalt alla vaadates.
tagasi üles
j22lind
HV kasutaja

sõnum 01.06.2007 18:17:05 vasta tsitaadiga

Gotmilk kirjutas:
j22lind kirjutas:

Muidugi ei saa pakkuda kuna sa oled vahepeal suuremaks kasvanud. Ja mängud on ka väga palju muutunud. Minu kõige parem elamus oli esimene gta ülalt alla vaadates.

ei, lihtsalt enam pole ülevalt vaatest ---> 3D maailma üleminekuid ja uudne pole asi, et autod llähevad üle katuse icon_lol.gif

angel
HV Guru
angel

sõnum 01.06.2007 18:23:57 vasta tsitaadiga

endale valmistas gta 2 suht suurt vaimustust, gta 3 andis sama efekti, gta vc andis ainult efekti lennukite ja motikatega muu oli suht... mnjah. GTA SA aga andis jälle mõnusa tunde kuna väga suur map, väga palju sõidukeid jms lendavaid ollusi ja kohe sai ka vette mindud icon_razz.gif (ps: võmmi eest rattaga lidumine oli omaette ooper, kombainiga rannas sõit ja kummi dildoga inimeste taga ajamine tänaval icon_neutral.gif) Eks paistab mida siis GTA 4 pakub... loodetavasti ei ole mingi pettumus vms käkk nagu seda viimasel ajal paljude asjadega juhtub (kuigi jah... häid asju on siiani veel õnneks alles).
tagasi üles
ak.90
HV veteran

sõnum 01.06.2007 19:49:38 vasta tsitaadiga

Loodan, et tuleb parem kui SA või LA, aga ega nendel ka midagi viga polnud, täitsa mängitavad thumbs_up.gif
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 188
tagasi üles
mustkast
HV kasutaja

sõnum 02.06.2007 09:28:01 vasta tsitaadiga

ot: mul oli GTA3 originaal ja ostin selle uuena ainult 200 eekuga icon_eek.gif
aga mis värk siis GTA IV PCga on? Rockstar sai ju lepingu alusel tohhujaa pappi, tehes sellest PS3/Xbox360 exclusive.. (ja ma keeldun raiskamast 11k konsooli peale, et mängida mängu mille ma niikuinii ripin.) Jutud liiguvad, et 4 tuleb PC peale c.a. aasta-pooleteist pärast. krt, kas keegi teab kaua SAga läks? ma usun et ei tohiks minna palju rohkem kui SAga läks, eeldades et nad üldse teevad selle PCle
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
windsurfer
HV veteran
windsurfer

sõnum 02.06.2007 09:49:55 vasta tsitaadiga

mustkast kirjutas:
aga mis värk siis GTA IV PCga on? Rockstar sai ju lepingu alusel tohhujaa pappi, tehes sellest PS3/Xbox360 exclusive.. (ja ma keeldun raiskamast 11k konsooli peale, et mängida mängu mille ma niikuinii ripin.) Jutud liiguvad, et 4 tuleb PC peale c.a. aasta-pooleteist pärast. krt, kas keegi teab kaua SAga läks? ma usun et ei tohiks minna palju rohkem kui SAga läks, eeldades et nad üldse teevad selle PCle

SA tuli PS2-le 2004 aasta oktoobris, PC-le tuli 2005 juuni.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 02.06.2007 11:58:20 vasta tsitaadiga

windsurfer kirjutas:
mustkast kirjutas:

SA tuli PS2-le 2004 aasta oktoobris, PC-le tuli 2005 juuni.

Samamoodi oli vice cityga... oktoober/november 2002 tuli PS2'le ja PC'le tuli 2003 mai. Ja gta3, ps2'le tuli 2001 oktoober. PC'le tuli 2002 mai. icon_smile.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
mustkast
HV kasutaja

sõnum 02.06.2007 12:06:38 vasta tsitaadiga

seega meil peaks tulema 6-12 kuune ootamine (kuna GTA4 saab arvatavasti olema suurem ja keerulisem eelnevatest GTAdest)
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 02.06.2007 12:10:54 vasta tsitaadiga

mustkast, 12 kuud ei usu ma kohe kindlasti. Ega rockstaril siis ainult üks onu GTA4 kallal tööta. Pigem need release dated pannakse paika, et peamine raha konsoolidelt ära kraapida.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
ak.90
HV veteran

sõnum 02.06.2007 13:56:15 vasta tsitaadiga

MiXeR kirjutas:
Pigem need release dated pannakse paika, et peamine raha konsoolidelt ära kraapida.

Isen arvan ka, et nad meelega venitavad PC peale mängu väljalaskmist, et raffas ostaks konsoole rohkem icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 188
tagasi üles
mustkast
HV kasutaja

sõnum 02.06.2007 14:31:38 vasta tsitaadiga

selles asi seisnebki. alatest gta:vc'st on R* hakanud lepinguid sõlmima konsoolidega. Rockstaril on marupohlad konsoolidest, aga ta sõlmis releasedate lepingu konsoolitootjatega, mis näeb ette et teatud perioodil (kui üldse?) ei tohi R* seda PC jaoks teha. kui rocku rikuks lepingut kaotaks ta tõsiselt pappi. samas, ma kahtlustan et nad enne ei hakka PC jaoks asja torkimagi kui on nende n.ö. keeluleping läbi.
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 02.06.2007 14:42:02 vasta tsitaadiga

See leping käis Sony-ga neil. Enam seda ju pole, tuleb samal ajal ka Xboxile.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 02.06.2007 14:43:19 vasta tsitaadiga

hm... aga kuidas üldse konsoolile mänge tehakse? PC peal programmeeritakse vastavate programmidega? Ma arvan et Rockstar il on talveks PC versioon valmis (kui tahavad pc peale tuua) ja siis vastavalt "lepingule" mökutavad ja siluvad buge vms lisavad asju kuni antakse luba, et võib asi välja lasta. Ehk siis munevad sutsu aega sellega ja vaatavad kuda konsooli versioon toimib ja mis vead on sees mida tasuks ära parandada.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 03.06.2007 02:28:01 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
hm... aga kuidas üldse konsoolile mänge tehakse? PC peal programmeeritakse vastavate programmidega? Ma arvan et Rockstar il on talveks PC versioon valmis (kui tahavad pc peale tuua) ja siis vastavalt "lepingule" mökutavad ja siluvad buge vms lisavad asju kuni antakse luba, et võib asi välja lasta. Ehk siis munevad sutsu aega sellega ja vaatavad kuda konsooli versioon toimib ja mis vead on sees mida tasuks ära parandada.
programmeeritakse mõlemale arvutite peal, ega's mängu ei programmeerita graafiliselt, ikka tekstipõhiselt, kompileeritakse valmis ja saadetakse konsooli peale testimisele
graafika tehakse kah arvutite peal programmides valmis ja siis saadetakse mängu jaoks tehtud formaati
absoluutselt mitte millegi poolest ei erine programmeerimine ise, et kas tehakse asja konsoolile või windowsile
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 03.06.2007 18:24:10 vasta tsitaadiga

ah kurat või nii käib see asi. Mina arvasin ,et konsooli mäng programmeeritakse ikka konsooli peal valmis ja pc variant arvuti peal.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 03.06.2007 18:39:51 vasta tsitaadiga

Gotmilk kirjutas:
ah kurat või nii käib see asi. Mina arvasin ,et konsooli mäng programmeeritakse ikka konsooli peal valmis ja pc variant arvuti peal.

konsooli fännajate õudusunenägu: PC peal tehakse kõik asjad valmis. Seega oletan et kõik mängud tegelt saaks PC peale üle tuua ainult siis peab nn "portima" asja nõnda et töötaks ka sujuvalt PC tarkvara/riistvara peal. Odavaid käkke olen näinud mis näevad väga masendavad välja ja jooksevad nagu ... teadagi mis. Seega tundub et asi ei ole väga kerge kui asi algusest peale konsoolile mõeldud ja mäng arvestab konsooli riistvara/tarkvara (mingi tarkvara vist isegi konsoolil on.. ei ole eriti ainult asja uurinud)

Ise olen vahest huvipärast konsooli mängude treilereid vms intervjuusid vaadanud ja seal oli kenasti näha kuda PC peal töö käis ja konsooli peal testiti vms puldiga mängiti.

tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 03.06.2007 18:44:12 vasta tsitaadiga

praktiliselt igale asjale progetakse pc peal asjad valmis, tihtipeale on testimiskeskonnaks ka virtuaalkeskond, mitte otseselt seade ise, kus asi hiljem töötama hakkab
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 04.06.2007 12:19:14 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
mikk36 kirjutas:
praktiliselt igale asjale progetakse pc peal asjad valmis, tihtipeale on testimiskeskonnaks ka virtuaalkeskond, mitte otseselt seade ise, kus asi hiljem töötama hakkab

mingi "emulaatori" taoline asi? Kui selline asi kusagil firmas valmis oleks mis Xbox360, PS2 jms konsoolide asju suudab sujuvalt pc peal jooksutada siis oleks vist suht piix kui see netti lekib icon_lol.gif

Kuigi ei kujutaks ette kuidas mõni arvaks et konsooli peal asi valmis tehakse.. konsool ju tegelt suht hale ja vähest võimsust omab asjandus (pc aeglaseks jääb siis visatakse uued plaadid sisse) ning minuteada konsoolil üldiselt klaveri ja hiire supporti ei ole + programmid millega asja tehakse (või eksin?)

Ma igaks juhuks mainin ,et ma tegin nalja omast arust. Loomulikult sa ei saa ju konsooli peal progeda. Konsool ikka mängimiseks mõeldud. Mis selle dev kiti juttu puutub siis Microsoft tegi eriti targa sammu. XNA development kit on täiesti ilusasti saadaval internetis ja see on täiesti tasuta. Kõik libraryd ja muud asjad on olemas. Põhiliselt hakka kohe mängu progema ja muu asjaga jändama ei pea. Ma ise ka hetkel osalen XNA online kursusel mis õpetab mänge progema. Olen ühe algelise mängu Xboxi jaoks valmis ehitanud küll. Kuigi mu kursuse kaaslane tegi sama mängu ainult parema. Palju parema icon_biggrin.gif

<------ kursa kaaslase mäng

<------ minu mäng icon_biggrin.gif

Kui sellise tavalise lihtlabase shooteri tegemine oli juba päris raske siis kujutage ,ette mida need GTA 4 tegijad tundma peavad. Gta 4 tuleb täiesti erinev kui eelmised jaod ja arvatavasti tuleb ka väga palju vigisejaid (igale lollile ei saa ju alati meeldida)

Aga kui nüüd mõelda ,et jällegi tehakse midagi uut. Ei ole mingi need for speed kus uued textuurid peale tõmmatakse ja iga 6 kuu tagant mingi käkk välja kakatakse. Kaua sa vana asja peal ikka liugu lased. Peab arenema ka ju. Sellepärast vajabki GTA 4 dramaatilist muutust ja uskuge mind see mäng tuleb sigahea. Tegemist ei ole sellise firmaga kes oma mängijatest ei hooli ja lihtsalt mingit käkki kiire raha eest teeb. Dan Houser ütles ka oma intervjuus ,et ei ole mõtet teha kõikidest mängudest copy paste (true crime, godfather jne...) Mäng peab arenema ja peab midagi uut pakkuma. Gta 4 seab uued standardid kõikidele nendele värdjatele kes loodavad ,et teeme low poly linna ja paneme mehe jooksma ja riisume selle pealt kõva raha vaestelt inimestelt.
tagasi üles
Eddi
HV veteran
Eddi

sõnum 04.06.2007 12:45:11 vasta tsitaadiga

Mis siin GTA4's siis väga palju uut tuleb ?
tagasi üles
Getomees
HV veteran
Getomees

sõnum 04.06.2007 13:01:05 vasta tsitaadiga

Eddi kirjutas:
Mis siin GTA4's siis väga palju uut tuleb ?

Uus graafikamootor, uus füüsikamootor...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto IV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.