Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
aaliyah
HV vaatleja
aaliyah

sõnum 30.05.2007 23:44:48 vasta tsitaadiga

Hetkel kohe alustan paypalist kaebust vms. Võinoh, panin et file a claim. Aga kui ma õigesti aru saan, et kui mina võidan selle, saan ma raha tagasi ? Või ainult osa rahast?
Sorry tõesti tüütamast vms, ma olen nii algaja alles ning ei mõista suht midagi icon_sad.gif

PayPal will review your communication with the seller and may contact you for additional information. We will make every effort to resolve this claim within 30 days.

If this claim is decided in your favor, you will be eligible to receive whatever funds we can recover from the seller minus a $25.00 USD processing cost. We will make our best effort to investigate this matter fairly and, if the claim is decided in your favor, recover whatever funds we can.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Celeron
Kreisi kasutaja

sõnum 30.05.2007 23:52:36 vasta tsitaadiga

aaliyah, 25$ vähem saad, aga asi seegi thumbs_up.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 33
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 31.05.2007 01:31:30 vasta tsitaadiga

ma tellisin omale yhe raamatu Biblio.com'ist ja maksin kasutades PayPal'i, kuid nüüd kuu aega hiljem selgus, et müüjal polegi seda raamatut ja ta tagastaks mulle raha. Probleem on aga muidugi taaskord selles, et ta ei saa mulle PayPal'i kontole seda kanda ja poolteist kuud ehku peale ka seda ootama ei saa jääda. Mul ei ole ka ühtegi sellist head tuttavat välismaal. Ja omale varikonto mõnd välismaist proxy't luua ajutiselt...kas see oleks lahendus? Või mida annaks teha, et ta siiski saaks mulle raha tagasi kanda?
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
mar6
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.05.2007 12:02:38 vasta tsitaadiga

aaliyah kirjutas:
Ma maksin täpselt 10 päeva tagasi, loodame et on siiani broneeritud icon_sad.gif

Kui see makse nii kaua kusagil ringi liigub ja "saaja" seda oma arvele ei saa, siis oleks paypaliga maksmine ju päris mõttetu ja mitu korda aeglasem kui panga ülekanne. Kui ma mõtlen broneeringu all sama asja.... icon_confused.gif
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 31.05.2007 12:29:12 vasta tsitaadiga

mar6 kirjutas:
aaliyah kirjutas:
Ma maksin täpselt 10 päeva tagasi, loodame et on siiani broneeritud icon_sad.gif

Kui see makse nii kaua kusagil ringi liigub ja "saaja" seda oma arvele ei saa, siis oleks paypaliga maksmine ju päris mõttetu ja mitu korda aeglasem kui panga ülekanne. Kui ma mõtlen broneeringu all sama asja.... icon_confused.gif

Ega müüja ei saagi seda sama raha kohe kätte.
Kohe saab ta kätte ainult teate, et raha on teele pandud.
Tegelikult oleneb see PayPal'i poliitikast, millal raha kätte saab.
Raha võib kohe müüja kontole laekuda, kui PayPal selle talle välja maksab.
Ja siis millalgi hiljem saab PayPal oma raha krediitkaardi vahendusfirma süsteemist kätte.

Aga kunagi peab see raha ka Eesti pangast krediitkaardi firmale laekuma.
Tegelikult on maailmas asjad nii, et pangad ja krediitkaardi firmad teenivadki raha kinni hoidmise pealt.
Seda raha, mida nad kinni hoiavad saab kinnihoidmise ajal investeerida.
Krediitkaardi makse raha liigutamise jada on väga aeglane.
Raha liikumine võib välja naha ka selline, et kõigepealt saab müüja oma osa PayPali käest.

Seejärel/hiljem saab PayPal oma osa näiteks VISA käest.
Ning lõpuks maksab meie pank raha ära. Kõik sõltub firmade vahelistest lepingutest.
Hansapangas on tavaline, et broneering tiksub mitu päeva.
Kasum vajab ju teenimist ja raha kinni hoidmine finantsvahenduse käigus on tulus äri.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
rainer99
HV kasutaja
rainer99

sõnum 31.05.2007 13:22:47 vasta tsitaadiga

voyager_est kirjutas:
Ega müüja ei saagi seda sama raha kohe kätte.
Kohe saab ta kätte ainult teate, et raha on teele pandud.

Samas ei takista see müüjal kaupa välja saatmast.
Viimasel tellimusel sain juba ca 1h pärast Paypaliga maksmist kirja, et kaup on teele pandud. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.05.2007 15:55:29 vasta tsitaadiga

Võimalus on veel bank wire transfer, kuid kui palju sealt pank kasu võtab kui saata eestisse. Ehk siis otse pankade vaheline maksekorraldus. Aga seda peaks ennem uurima kohalikust pangast, et kas võetakse mingi summa vahelt? Varikonto kohta ei oska kommenteerida.
Kommentaarid: 224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 194
tagasi üles
aaliyah
HV vaatleja
aaliyah

sõnum 31.05.2007 16:25:42 vasta tsitaadiga

Nii, mina jälle siin oma küsimusega icon_biggrin.gif
Et kui ma eile tegin paypali case, siis praegu on selle statuseks et ootab müüja vastust. Aga kuna tegemist on petturiga siis vaevalt ta hakkab vastama :S Et mis siis saab kui müüja ei vastagi seal? Kas siis jään mina ikkagi "võitjaks" ?
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 31.05.2007 16:59:59 vasta tsitaadiga

ei saa aru miks osadel inglastel on saatmine Worldwide aga kui saadan küsimuse siis vastab "England only", või siis mõni ei vasta üldse. pole ju vahet kuhu ta saadab kas EL liikmesriiki või inglismaale, mõlemal juhul peab ta postkontorisse minema ju.
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 31.05.2007 18:17:39 vasta tsitaadiga

aise kirjutas:
ei saa aru miks osadel inglastel on saatmine Worldwide aga kui saadan küsimuse siis vastab "England only", või siis mõni ei vasta üldse. pole ju vahet kuhu ta saadab kas EL liikmesriiki või inglismaale, mõlemal juhul peab ta postkontorisse minema ju.

Miks üldse küsid, kui oksjoni all on kirjas postitamine üle maailma. See on ju juba siis müüja probleem, kui ta ei saada. Mille peale saab ebayle kirjutada icon_wink.gif

Aga kui tal on nagunii saatmine üle maailma, siis tõesti, milleks selle üle küsimisele veel vastata. Nii et nendest saan küll aru, kes üldse ei vasta.

Ebays midagi müüki pannes võib oksjoni alla ikka meeletult küsimusi saada, alustades sellest, kus eesti üldse asub icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 11 :: 200
tagasi üles
hanz
HV kasutaja
hanz

sõnum 31.05.2007 20:15:45 vasta tsitaadiga

mightythor kirjutas:
ma tellisin omale yhe raamatu Biblio.com'ist ja maksin kasutades PayPal'i, kuid nüüd kuu aega hiljem selgus, et müüjal polegi seda raamatut ja ta tagastaks mulle raha. Probleem on aga muidugi taaskord selles, et ta ei saa mulle PayPal'i kontole seda kanda ja poolteist kuud ehku peale ka seda ootama ei saa jääda. Mul ei ole ka ühtegi sellist head tuttavat välismaal. Ja omale varikonto mõnd välismaist proxy't luua ajutiselt...kas see oleks lahendus? Või mida annaks teha, et ta siiski saaks mulle raha tagasi kanda?

varikontot ei soovita, kuna selle rahaga pole pärast midagi teha. Aga põhimõtteliselt peaks PayPalil olema selline võimalus, et ta tagastab/tühistab selle makse. Ei tea loomulikult kaua see võimalus on, et kas kuu aega hiljem on võimalik veel makset tühistada/tagastada, aga teoreetiliselt vist selline võimalus oli olemas. Muidugi võiksid ka PayPali klienditeenindusega kontakteeruda, äkki nemad oskavad abi pakkuda.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
aaliyah
HV vaatleja
aaliyah

sõnum 02.06.2007 22:36:54 vasta tsitaadiga

Sellele oma viimasele küsimusele leidsin juba vastuse.
Aga ma ikkagi ei saa rahu selle asja pärast:
Kui paypal ütleb et sellel müüja kontol ei ole piisavalt raha et maksta mu kulusid kinni ning paypal ise ei saa midagi teha, siis kas kuidagi ei ole võimalik krediitkaardi firma kaudu raha tagasi saada?
tagasi üles
Trwind55
Kreisi kasutaja
Trwind55

sõnum 14.06.2007 22:50:48 vasta tsitaadiga

Müüjal on selline poliitika, et kui tootega midagi juhtub või mulle see toode millegi pärast ei meeldi, vahetab ta uue vastu välja või annab raha tagasi. Lisaks pakutakse mulle kindlustust. Kas mul on siis mõtet kindlustust võtta, kui müüjal on ainult tähtis säilitada oma 100% positiivne reiting?
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 14.06.2007 22:58:13 vasta tsitaadiga

kindlustust võid ikkagist võtta, keegi teine võib ka märka panna kauba teel sinu poole (transpordifirmad)
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 14.06.2007 23:24:29 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
kindlustust võid ikkagist võtta, keegi teine võib ka märka panna kauba teel sinu poole (transpordifirmad)

See oleneb ikka konkreetse kauba väärtusest (paari "taalasele" asjale pole ju mõtet) ja millise lisatasu eest seda pakutakse thumbs_up.gif

tagasi üles
boozy
Kreisi kasutaja
boozy

sõnum 18.06.2007 23:01:00 vasta tsitaadiga

This credit card is disabled for entry into the PayPal website. Please add a different credit card instead.

If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use this form for your fax cover sheet.*

Selline jama, et ei saa enam lisada. Tahavad et saadaks faxi. aga ühest asjast ei saa aru mida see "credit card statement" tähendab? (otsetõlge oleks krediitkaardi avaldus, kas seda mõeldaksegi?)
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 18.06.2007 23:09:13 vasta tsitaadiga

boozy kirjutas:
This credit card is disabled for entry into the PayPal website. Please add a different credit card instead.

If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use this form for your fax cover sheet.*

Selline jama, et ei saa enam lisada. Tahavad et saadaks faxi. aga ühest asjast ei saa aru mida see "credit card statement" tähendab? (otsetõlge oleks krediitkaardi avaldus, kas seda mõeldaksegi?)

kaardi väljavõte (noh, mis tehinguid on tehtud jne jne), tähtis on see koht, kus on 1.5 eur makse paypalile, seal on üks neljakohaline number ka kõrval...
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Valdars
HV veteran
Valdars

sõnum 18.06.2007 23:10:32 vasta tsitaadiga

mks, ma ei usu, et siin on tegemist selle kontrolliga. Pigem on mingil põhjusel krediitkaart kahtlaseks tunnistatud.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 44
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 23.06.2007 13:06:25 vasta tsitaadiga

Valdars kirjutas:
mks, ma ei usu, et siin on tegemist selle kontrolliga. Pigem on mingil põhjusel krediitkaart kahtlaseks tunnistatud.

Siin võib kaks konksu olla:
1) sisestasid enne vale koodi ja nüüd turvakaalutlustel peedistatakse;
2) kasutajaks registreerimisel kasutatud aadress ei ühti krediitkaardi billing aadressiga
tagasi üles
Trwind55
Kreisi kasutaja
Trwind55

sõnum 26.06.2007 22:59:34 vasta tsitaadiga

Sain paki, milles 1 DVD karp oli tunduvalt viga saanud. Pilt1, Pilt2, Pilt3, Pilt4. Vähemalt tundub, et plaat ise on terve, nähtavaid vigastusi pole. Saadetis oli kindlustatud. Kuidas ma edasi peaks käituma? Soovitan müüjal edaspidi paremini pakkida ja panen talle ikka positiivse? Või kirjutan hinnangu kommentaari, et saadud pakend oli ainult vigane? Ümbervahetamist ei ole ju nagu mõtet nõuda, kuna plaat ise on terve!? Ma ei oska midagi teha.
HannesH
HV kasutaja
HannesH

sõnum 26.06.2007 23:17:38 vasta tsitaadiga

eks see DVD-karp rohkem selline asi olegi, mis oma "elu" hinnaga peaks plaadi hädakorral päästma.
Postifirmad küll suht retsid, ei kujuta ette mida ja kuidas nende pakkidega tehakse,
vahel selline tunne, et tööjõud palgatakse loomaaiast või seevaldist icon_cry.gif
Ise ei kujuta küll ette et no kuhu paremini sa selle DVD ikka pakid kui muliümbrikusse.
Pmst võib ju lasta ta metallboxi sisse keevitada, aga mul on tunne, et siis nad oskavad ta ka kogemata postiteerulli alla pillata.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 26.06.2007 23:42:30 vasta tsitaadiga

mul oli ka ühe kogumiku karp katki aga kuna plaadid olid OK siis ei teinud sellest numbrit, ostsin uue karbi.
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 27.06.2007 12:21:18 vasta tsitaadiga

Minu soovitus - laske alati lennupostiga saata!
Isiklik kogemus näitab, et lennupostiga saadetud pakid on reeglina täitsa korras,
aga samas maapostiga saadetud pakid on reeglina ikka väga retsitud välimusega.
Ma ei kujuta ise ka ette, millest selline vahe, aga selline see postipakkide elu on.
tagasi üles
Brom
HV kasutaja
Brom

sõnum 27.06.2007 13:10:23 vasta tsitaadiga

Teil olid karbid katki, aga mul oli eelmise geni 30gb video ipod täitsa otseses mõttes teerulli alla jäänud. Ipod oli normaalse 180kraadi asemel 160kraadi ja metallosas oli ülimalt suur lohk. Ma ei taipa lihtsalt.. Kas asi oli rattakulleris kes paki kohale toimetas (seda küll ilma rattata teine kord, esimene kord ei tea) või millegis muus. Igastahes sain endale teise ipodi asemele.

Vähemalt nüüd tuli läpakas ilma probleemideta kohale..
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
HannesH
HV kasutaja
HannesH

sõnum 28.06.2007 00:37:42 vasta tsitaadiga

Ma ju räägin, on olemas asitõendid, et kasutatakse posti-teerulle, eriti vastupidavate saadetiste "kohendamiseks" icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.