Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Birgo99
HV vaatleja

|
06.11.2005 14:33:00
Tv Kaaardi pilt ja pult |
|
|
tere..mul selline probleem et ühendasint tv kaardi ära ja kõik toimib.. aga probleem selles et telekas on pilt ilus selge... arvutist aga vaatad on jooned üle ekraani- ülevalt alla... milles võiks probleem olla?
Teiseks probleemiks on puldiga volüümi muutmine... vajutan nt puldist volüümi juurde siis see ei mõju. ja vähemaks võtmisel sama.. kõik jääb samaks..milles võiks probleem olla?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
darzik
HV veteran

|
06.11.2005 14:56:33
Re: Tv Kaaardi pilt ja pult |
|
|
Birgo99 kirjutas: |
tere..mul selline probleem et ühendasint tv kaardi ära ja kõik toimib.. aga probleem selles et telekas on pilt ilus selge... arvutist aga vaatad on jooned üle ekraani- ülevalt alla... milles võiks probleem olla?
Teiseks probleemiks on puldiga volüümi muutmine... vajutan nt puldist volüümi juurde siis see ei mõju. ja vähemaks võtmisel sama.. kõik jääb samaks..milles võiks probleem olla?  |
Mis kaart ja mis konfiga arvuti on? Leadteki USB-box käitus nii (triibud) koos FS Amilo 7600-ga, teiste arvutitega töötas ilusti.
Heli ei muutu sellepärast, et sul on TV-kaardi softis määratud vale väljund.
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Birgo99
HV vaatleja

|
06.11.2005 15:32:21
|
|
|
kaart on pinnacle PCTV stereo, aga ma nagu selle koha pealt roheline et mis konfiga arvuti?
ja kas ma ma pean siis selles programmis mida ma vaatamiseks kasutan midagi ära muutma?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tennar
Piiratud kasutaja

|
26.05.2007 23:04:56
|
|
|
selline lugu kui sa tahad audiot muuta esiteks kas sul tv kaardist migrofoni sisendisse toodud ja kui on siis seaded ja audio seaded seal see tv playpak into seal paned micraohone
|
|
Kommentaarid: 301 loe/lisa |
   |
7 :: |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
27.05.2007 10:56:09
|
|
|
Tv kaardi heliväljund peaks minema ikka helikaardi line in -i. Mikrofonisisendi koormad niimodi üle.
Aga triibud on sellepärast. et tv signaal on interlaced. Vaata, kas softis on võimalik deinterlace sisse lülitada.
Võimalik on ka, et mingi segadus koodekitega.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|