Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Toomasx
HV vaatleja
|
25.05.2007 21:05:16
Probleem DualCore Protsessoriga arvutis. |
|
|
Tere!
Probleem nimelt selline, peale AM2 peale üleminekut ning DualCore X2 prose ostu, hakkasid ilmnema osades mängudes järgmised probleemid.
Kui arvuti on töös olnud, kasvõi idlenud, vahet pole, ligi 3h, ning siis mäng tööle panna, või lihtsalt kohe algusest 3h mängitud, siis hakkavad mängud imelikult käituma.
Näiteks Test Drive Unlimitedis hakkasid osad hääled korduma, ning tuled vilkuma, mehe käed rooli taga vilkuma, autod lendasid neile otsa sõites õhku ja jäidki õhus hüppama, need tavalised liikleja autod siis.
Tony Hawk Pro Skater 4'as selline probleem:
Mäng lihtsalt kiilub kohati 1-2 sekundiks kinni, siis tegevus jätkub.
Rammi on kohe kindlasti piisavalt, 2GB.
THPS4'as aitab küll TASK MANAGERIST thps4 singlecore peale suunamine, kuid siis kaob ära ainult see swappimine, mäng jookseb sujuvalt aga trikid hakkavad hilinema, näiteks kui teen triki kickflip, vajutan nuppe, siis teeb ta seda alles ligi 3 sekundi pärast.
SpyWares pole kindlasti asi, formatitud on mitu korda.
Emaplaadis pole kindlasti asi, vahetatud ligi 3 korda.
Videokaardis pole kindlasti asi, proovitud 3 erinevaga.
Samuti pole toites asi, endal nüüd juba Forton BlueStorm, kuid ka sõbra Fortron Epsilon 700W'ga tegi sama nalja.
Mõistus on tõesti otsas, abi?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
25.05.2007 22:38:55
|
|
|
Mul Colin Mcrae Rally 05`ga vahel jama..... kõik hakkab lambist üüberkiiresti jooksma Kas see Optimizer minu Opteron 170-le ka kõlbab ning kas abi on loota sellest?
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
25.05.2007 23:37:30
|
|
|
CorsairX kirjutas: |
Mul Colin Mcrae Rally 05`ga vahel jama..... kõik hakkab lambist üüberkiiresti jooksma Kas see Optimizer minu Opteron 170-le ka kõlbab ning kas abi on loota sellest? |
No selles asi ongi siis(sinul vähemalt) aga mine amd.com ning otsi sealt lehelt oma prose ülesse ning seal driverite/utilitite all ära toodud sinu prosele sobilik optimizer.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.05.2007 23:39:36
|
|
|
to Toomasx:
http://www.hardforum.com/showthread.php?t=983781
http://ucguides.savagehelp.com/Quake4/FAQ_DualCore.htm (sama jutt aga sealt leiad endale selle registri muutmis faili. Seega ise ei pea registris sorama vaid lihtsalt click selle faili peal ja ta teeb ise selle registri trikki ära)
tee need nippid ära ja siis peaks su probleemid olema lahendatud. Endal igatahes X2 töötab algusest peale igal pool nagu vaja. Soovituslik oleks ka teha windowsi reinstall või vähemalt siis unistall prosele.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
26.05.2007 01:02:21
|
|
|
syncmahv kirjutas: |
CorsairX kirjutas: |
Mul Colin Mcrae Rally 05`ga vahel jama..... kõik hakkab lambist üüberkiiresti jooksma Kas see Optimizer minu Opteron 170-le ka kõlbab ning kas abi on loota sellest? |
No selles asi ongi siis(sinul vähemalt) aga mine amd.com ning otsi sealt lehelt oma prose ülesse ning seal driverite/utilitite all ära toodud sinu prosele sobilik optimizer. |
Vaatasin enne juba aga Opteroni alt ei leidnud mingit optimizerit ....aga kas seesama Athlon 64 X2 DualCore optimizer ei sobi?
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.05.2007 01:08:43
|
|
|
Võid ju proovida... mis see opteron siis nii eriline kah ole.... kahjuks ise seda isendit omanud ei ole seega ei tea rääkida. Aga võid katsetada ja teha läbi kõik see kraam mis minu poolt antud lehel kästakse. Endal igatahes AMD64 X2 töötab kõik korralikult.
Ainuke asi et kui windows peale pandi oli single core siis peab äärmisel juhul prose unistallima/restart ja siis fixid peale. Kõige parem oleks muidugist kui üldse X2 puhul puhtalt windows peale pannakse.
ps: kui õieti aru saan siis ilma nende fix ideta ei tööta AMD64 X2 korralikult... seega neid peale panemata oleks sama hea kui on 1 tuum ja teine niisama paneb segast
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|