Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Entropia Universe märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 63, 64, 65  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dominus
HV Guru
Dominus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.05.2007 18:38:51 vasta tsitaadiga

Ohjah,vanasti olid head ajad Project Entropias...
Nalja sai igatahes.Lugedes teema algust olin suht noobstick,alguses joppas aga kui asi vaikselt allamäge hakkas kiskuma,kukkusin vinguma icon_smile.gif
Ma oleks ka vaalapoja sõnul siis "uber" kui ma oleks edasi mänginud 2a tagasi.Aga mäng otsustas mind crashida.Ei saandki hiljem enam korralikult tööle.

Ning neid õlitünne on võimatu saada,kõrgemad vennad tapavad seal kõiki ja enamus on kiirete näppude/refleksidega icon_biggrin.gif

Igatahes installin uuesti praegu,nostalgia mõttes,kuigi kõik vast muutunud juba.

üks koomiline tsitaat meie argipäeva elust ka,kõik algajad vist seda läbi elanud icon_biggrin.gif

dstar kirjutas:
Jooksen mina rahulikult sweat campi poole ja kuulen järsku mingit korinat. Vaatan selja taha ja näen ühte oranzhi jopet enda poole jooksmas, mingisugune pisikene mammut järel. Hetk hiljem kukub mehike mauhti kõhuli ja saab surma. (Vahemärkusena võib öelda, et vaatepilt oli vägagi koomiline icon_razz.gif) Niisiis. Mammut jääb seisma, nuusib natuke ringi ja loomulikult hakkab järgmisena minu poole liduma. Panen kahesajaga majade poole, lootuses ta nende vahele kuhugi kinni püüda. Teen paar tiiru ümber madala aia, aga mammut on krdi järjekindel ja ei anna alla. Lõpuks jääb aia taha seisma, alustan sweatimist. Paar sekundit hiljem olen kutupiilu... Siit ka küsimus suurele ringile. Mis valemiga see loom jõudis mind ära killida, kui ta seisis aia taga, hambad laiali ja vahemaa oli ca kümme meetrit? Lag vist... icon_rolleyes.gif

Rääkides "uber" mängijatest,kuidas oldchool mängijatel nagu Equinox,aise,CRS,WerteX,redenergy,Ohmu,vaalapoeg jne. siis läheb? Olete juba miljonärid valmis? beer_yum.gif icon_smile.gif

edit : 10's leht teemas ! Kõigile kann beer_yum.gif ja mitmeid HOF'e ! hip - hip - hurraaa !
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 23.05.2007 20:18:47 vasta tsitaadiga

Miljonist asi kaugel veel icon_razz.gif
skillide eest vb 13k+ eeku saaks kätte. Ülejäänd varustus ka paar kilo mis veel alles.
Aga looti pole eriti see VU.

Rääkides õli näppamisest siis sel alal olen ma päris nobe icon_wink.gif
Kuna loot on suht kehv atm. siis passisin rigil mitu nädalat. Parimad korrad sain ikka 100ped+ õli sealt päevas.
Aga vahest üldse ei saa ja raha kulub ka oma kaitsmise peale. Varustuseks on/oli mul seal Vigi +6a plated ja miski isis 41 koos ampiga 93dmg 37korda min. Sellega mingit hullu uberit maha ei saa aga med lvl mängijad kukuvad hästi thumbs_up.gif

Skillidest niipalju, et Rifle hetkel 5400 ja Pistol 5000 ringis.

Niiet läheb hästi ja tuleb halvasti icon_razz1.gif

Aga rahast rääkides siis olen ikka plussis. Kui mingi 2k olen sisse pannud ajapikku siis välja olen sealt isegi rohkem vötnud.
Pluss siis köik skillid ja olemas olev varustus
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
vaalapoeg
HV kasutaja

sõnum 23.05.2007 20:54:11 vasta tsitaadiga

nu mis siin ikka, me alustasime ka paar aastat liiga hilja icon_smile.gif
Mina olen ka koos skillidega ehk 15-20k plussis. Ma muidugi aasta tagasi myysin omad skillid maha ja nyid töötan vaikselt uuesti ylesse. Rifle on 5,1k ja pistuul mingi 3k.
ma pole pärast skillimyyki ka saanud eriti entropiale pihta. töö ja pere võtab ikka liiga suure aja icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 23.05.2007 21:15:03 vasta tsitaadiga

Sain installitud,päris tore aga liikumine ja värk vajab harjumist,üritan sweatida praegu.
3.75ped'i oli ka alles,ei tea kas laseks veidi rahasüsti mehele ja hakkaks mingi alaga tegelema,igatahes lõbus on ringi rännata ja avastada.
Kui kellelgi mingeid noobasju jagada on siis positiivse kommentaari eest võtaks ära icon_razz.gif
aga jah,päris toredad summad teil redenergy,vaalapoeg beer_yum.gif
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 24.05.2007 11:50:58 vasta tsitaadiga

Tre,

Dominus kirjutas:
Rääkides "uber" mängijatest,kuidas oldchool mängijatel nagu Equinox,aise,CRS,WerteX,redenergy,Ohmu,vaalapoeg jne. siis läheb? Olete juba miljonärid valmis?

Hehe..jah "uber"-ist on asi kaugel. Eksin samuti viimasel ajal harva sinna ära..pigem kiikan korra sisse teen paar lasku ja siis välja jälle icon_razz.gif . Eriti suvisel aal, kus muud tegemist palju. Talviti seni rohkem mänginud. Aga vaikselt ikka elame. Kergelt plussis. Suuri üllatusi pole juhtunud. 1 hof ja vast kümmekond globalit kogu selle karjääri jooksul ikka saand. Igatahes olen avastanud, et peale viimast VU-d on lag tunduvalt väiksemaks jäänud, loot nagu ikka - tuleb ja läheb.

Equ

tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 24.05.2007 14:09:04 vasta tsitaadiga

Hehe,igatahes tore on lugeda kuidas teil edeneb Entropia Universumis icon_smile.gif
Käisin ka täna korra sees sweatimas,ning see pani mind muigama :

Noobi elu pole kerge,sweat loomakesed lähevad teistele küttidele kambakat tegema,minu süü see muidugi pole icon_razz.gif
tagasi üles
vaalapoeg
HV kasutaja

sõnum 24.05.2007 14:15:53 vasta tsitaadiga

erm... 2 pisikese exa peale kukkus karjuma ja nuubix sõimama??? ROFLMAO
Ma olen sõnatu.
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 24.05.2007 16:25:31 vasta tsitaadiga

Kuidas sweati hinnad praegu on? Endiselt langevad? Ise pole juba mitu kuud sisse loginud.
tagasi üles
vaalapoeg
HV kasutaja

sõnum 24.05.2007 16:30:00 vasta tsitaadiga

Bastardo kirjutas:
Kuidas sweati hinnad praegu on? Endiselt langevad? Ise pole juba mitu kuud sisse loginud.

ex nad kuskil 0,7 peci juures ole.
tagasi üles
sixkiller
Kreisi kasutaja
sixkiller

sõnum 24.05.2007 16:49:27 vasta tsitaadiga

vaalapoeg kirjutas:
Bastardo kirjutas:

ex nad kuskil 0,7 peci juures ole.

Vahepeal käis hind ära vist 0.5 juures ära aga uue VU on sweatimine tunduvalt raskemaks tehtud.. ja ilmselt tänu sellele siis vaikselt sweadi hind tõuseb
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 54
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 24.05.2007 18:34:24 vasta tsitaadiga

Nonii,asi kisub huvitavaks.
Arendan oma naabi otsast peale,ostsin Sollomate Opalo vms,ning veidi ammot.Nati huntisin ja nüüd uuesti sweatima,et ammot saada icon_biggrin.gif
Nägin ka "NEVERDIE" venda,lillas kostüümis ja pimp hatiga,ütles mulle isiklikult isegi tere icon_razz.gif

edit : keegi teab kas ühispanga U-kaart sobib neile? Igatahes proovisin ja viskab :
tsitaat:
( ! ) Holder name contains invalid characters

Kas siis pangakaardi omaniku nimi ja 3a tagasi regatud kontos päris nimi ei sobi kokku?
tagasi üles
sixkiller
Kreisi kasutaja
sixkiller

sõnum 24.05.2007 19:13:11 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:
Nonii,asi kisub huvitavaks.
Arendan oma naabi otsast peale,ostsin Sollomate Opalo vms,ning veidi ammot.Nati huntisin ja nüüd uuesti sweatima,et ammot saada icon_biggrin.gif
Nägin ka "NEVERDIE" venda,lillas kostüümis ja pimp hatiga,ütles mulle isiklikult isegi tere icon_razz.gif

edit : keegi teab kas ühispanga U-kaart sobib neile? Igatahes proovisin ja viskab :
tsitaat:
( ! ) Holder name contains invalid characters

Kas siis pangakaardi omaniku nimi ja 3a tagasi regatud kontos päris nimi ei sobi kokku?

Kui väga vaja, siis saan sellega aidata. Siis PS!
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 27.05.2007 19:38:22 vasta tsitaadiga

Kas ma midagi kasulikku ja tarka saaksin 200 pediga teha? Oletades,et mu skillid on nullilähedased.Välja arvatud relvad,rifle ja muu võitlemise/healimisega seotud, mis on nii 500 peal vms.
tagasi üles
mart364
HV kasutaja
mart364

sõnum 28.05.2007 15:49:43 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:
Rääkides "uber" mängijatest,kuidas oldchool mängijatel nagu Equinox,aise,CRS,WerteX,redenergy,Ohmu,vaalapoeg jne. siis läheb? Olete juba miljonärid valmis? beer_yum.gif icon_smile.gif

Ehhe.. ei teadnudki, et mind võib oldschool'i alla lugeda icon_razz.gif
Igatahes, ei edene eriti.. päris elus vaja reaalset raha ka teenida ning samuti võtab kool oma osa pirukast. Eelmine suvi sai tõsisemalt mängitud jälle... võibolla saab ka see suvi igavuse peletamiseks EU tõsisemalt käsile võtta.

Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 28.05.2007 17:20:38 vasta tsitaadiga

No minu jaoks olid oldschool need kes koos Equinox'iga teema alguses EU'ga alustasid icon_smile.gif
Igatahes,ei joppa mul,mõtlen kas panna reaalset raha alla või mitte.Et siis saaksin end lennutada mõneks tunniks uber staatusesse ja siis maha langeda uuesti noobina ja taskud tühjad icon_razz.gif
tagasi üles
mart364
HV kasutaja
mart364

sõnum 29.05.2007 19:04:23 vasta tsitaadiga

Kui vaba raha on, siis miks mitte.. isegi viskasin mingi 60$ vist sisse.. ja ikka veel on alles.. ega seda raha on suht raske kaodata, kui just ära ei anna seda. (vähemalt eelmine suvi oli icon_biggrin.gif)
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 29.05.2007 19:59:27 vasta tsitaadiga

Erm...raha hoidmine ja kasutamine on kaks erinevat asja icon_biggrin.gif
Ma juba tean miljon viisi kuidas seal raha laiaks lüüa ilma ära andmata,iseasi kas nende tegevustega selle raha tagasi ka teenib icon_razz.gif
tagasi üles
sixkiller
Kreisi kasutaja
sixkiller

sõnum 29.05.2007 20:13:25 vasta tsitaadiga

Dominus kirjutas:
Erm...raha hoidmine ja kasutamine on kaks erinevat asja icon_biggrin.gif
Ma juba tean miljon viisi kuidas seal raha laiaks lüüa ilma ära andmata,iseasi kas nende tegevustega selle raha tagasi ka teenib icon_razz.gif

Kaudselt teenib, kui isegi suuri globaleid ei saa, siis skill koguneb ikka ja pikapeale kogudes saad need tagasi rahaks vahetada. Hetkel tundubki nii, et ainult raha sisse pannes, kipub parem loot tulema...
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 02.06.2007 01:09:36 vasta tsitaadiga

Ohmu kirjutas:
Kui vaba raha on, siis miks mitte.. isegi viskasin mingi 60$ vist sisse.. ja ikka veel on alles.. ega seda raha on suht raske kaodata, kui just ära ei anna seda. (vähemalt eelmine suvi oli icon_biggrin.gif)

Kuidas ta raske on. Tule ma õpetan kuidas nädalaga 12k tuulde lasta icon_smile.gif Ja samas vaatad kuda Mosse Hobestest übereid võtab(mitte, et ma kade olen,Mosse on selle ära teenind).
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
vaalapoeg
HV kasutaja

sõnum 02.06.2007 21:33:11 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:
Ohmu kirjutas:

Kuidas ta raske on. Tule ma õpetan kuidas nädalaga 12k tuulde lasta icon_smile.gif Ja samas vaatad kuda Mosse Hobestest übereid võtab(mitte, et ma kade olen,Mosse on selle ära teenind).

Ex ole oma 2,5 aasta jooxul pappi sisse ka lapitud icon_smile.gif
Mina olen saanud selle ajaga selgeks 1 asja: tuleb asja rahulikult võtta ja leida omale sobiv conf, nii kui astud varustuse ja mobiga üle oma reaalse taseme, sa hävid! Sama on craftimises, kaevamises. Siis püsib papp päris pikalt käes ja kui hästi läheb, on võimalik ka ehk kasumit teenida.
Olen minagi usinalt hullanud ja suht rämedalt kaotand, aga sellest tuleb yle olla ja omale selgeks teha et kus sa tegid vea ning yritada seda mitte korrata.
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 17.06.2007 00:46:30 vasta tsitaadiga

Keegi teab kust ma leian 8 digit activation code peale depositi tegemist?
Kasutan SEB Ühispanga U-kaarti.Mingit 8kohalist nr'it väljavõttes pole :/

Mida teha 310 pediga? Osta armorit ja relvale pahna? Laser Weaponry points on 685 vms. ja teised huntimisega seotud asjad ka olemas vähesel määral.
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 17.06.2007 13:49:39 vasta tsitaadiga

selle koodi saad unet krediitkaardi väljavõttest mingi paar päeva pärast ülekannet
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 19.06.2007 11:55:39 vasta tsitaadiga

Tre,

Dominus kirjutas:

Mida teha 310 pediga? Osta armorit ja relvale pahna? Laser Weaponry points on 685 vms. ja teised huntimisega seotud asjad ka olemas vähesel määral.

Osta aga Opalo ja Pixie/Goblin armor ja anna tuld. Igav on aga alguses suurt midagi muud pole mõtet võtta ega teha kah.
LWT-s 685 on ikka väga vähe veel ja ega see suurt jahi puhul ei näitagi. Pigem ikka relva ja sihtimisega ning damage tegemise
skillid. Aga ega need sul veel kõrged pole nii, et kui otsustad jahtimise peale jääda. Osta aga posu padruneid ja anna tuld.
Loomadeks siis muidugi alama/nõrgema sordi omad.

PS! Eila sai õhtul korraks sees käidud ja peale paari kena Cornundacauda maha laskmist ka väike 126 PEDine global võetud.

PPS! 8 kohaline number tuleb jah krediitkaardi makse väljavõttest.

Equ

tagasi üles
aise
HV Guru
aise

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 14.07.2007 15:21:39 vasta tsitaadiga

krt pole aega mängida enam. kuidas ma raha kätte saan mängust ja mida kasutajaga teha? skille palju pole rifle ~2000 ja midagi veel. stuffi on ka veits, nemesis M komplekt, mõned relvad ja fapid jne.
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
sixkiller
Kreisi kasutaja
sixkiller

sõnum 14.07.2007 15:42:33 vasta tsitaadiga

aise kirjutas:
krt pole aega mängida enam. kuidas ma raha kätte saan mängust ja mida kasutajaga teha? skille palju pole rifle ~2000 ja midagi veel. stuffi on ka veits, nemesis M komplekt, mõned relvad ja fapid jne.

Esialgu proovi soci kaaslastele kola maha müüa, saad raha rutem kätte.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Entropia Universe mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 63, 64, 65  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.