praegune kellaaeg 22.06.2025 12:03:58
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Locked Ghost
HV kasutaja

|
21.04.2003 21:30:55
Kõvaketas surnud? |
|
|
Teen siis täna kell 9 arvutiga, kui järsku... *piiks* ja ilmub mullike kirjaga "Delayed Write Failed : Windows was unable to save all the data for the file D:\. The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection. Please try to save this file elsewhere." No ja siis hakkas seda sama piiksu ja mullti tulema lausa väga palju. Arvuti ei reageerinud väga hästi, nii et vajutasin resetti.
Startis siis üles, mõtles, ragistas paar minutit. Siis stardib ära, mul suur kergendus, et ikka on veel kõvaketas töös. Vaatan veel et trays on üks programm tollelt kettalt... ja mis ma näen? D ketas läinud! Mõtlesin, et kuidas see programm siis startis, kuid eks Windows XP prefetch ta ära cachenud oli. Computer management->disk manager ei näita ka seda ketast. Event log ütleb: "The driver detected a controller error on \Device\Harddisk1\D."
Mingeid imelikke hääli küll kuulda ei olnud sel ajal. Lihtsalt keset tööd suri ära...
Mida arvate? Kas surnud? Kui on, eks mul peaks veel garantii olema(ma loodan), nii et väga palju ma ei kaota... kuid kogu mu 20GB varandust oli just tollel 40GB kõvakettal...
Vaatan veel juhtmed üle, ja mida BIOS sellest arvab.
Ahjaa! Vot just nüüd tuli meelde(mu mälu on täielik juust), et minut või nii peale restarti sai kettale ilusti ligi, kuid siis kadus lihtsalt ära.
Oot! vaatan veel event logi, ja see eelmainitud teade oli peale restarti. Enne oli paar lehekülge."An error was detected on device \Device\Harddisk1\D during a paging operation."
|
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
21.04.2003 21:35:58
|
|
|
Kunagi üks arvuti kaotas ka ketta ära ja pärast tuli välja ,et 12v toide oli 17v.Vahetasin toite ja läks tööle.
|
|
Kommentaarid: 822 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
Locked Ghost
HV kasutaja

|
21.04.2003 22:24:48
|
|
|
BIOSes näitab õigeid volte, ja mul teisigi kettaid seal sees, siis nad ju kõik peaks jamama.
Nii, tuulutasin ning jahutasin teda(üpris soe oli) ning seni töötab. Tähtsaima info olen ära kopeerinud ja seega kõige hullem on möödas.
Kas see võis olle lihtsalt ülekuumenemisest?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Nimeta
Kreisi kasutaja

|
21.04.2003 22:26:07
|
|
|
kindlasti võis olla ta kuumusest, kuid ka sajal muul põhjusel... kui sul ikka garantii veel alles, siis vaheta ringi
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ihv
HV Guru

|
22.04.2003 02:39:52
|
|
|
aastake tagasi läks 30gb maxtor paugust...vist väike kolks oli ka ja kõik...(garantiist sain küll uue aga andmed )
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|