Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Logitech Harmony 525 Advanced Universal Remote märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Heins
HV veteran

sõnum 14.11.2006 16:25:46 vasta tsitaadiga

Sai endale Harmony 525 ära ostetud.
Töötab ilusti Logitech Z-5500. Viewpia 32" LCD-TV ja Amilo AmiNet110 digiboxiga.
Minul rohkem pole vaja. Sai kõik ülejäänud puldid karpi ja kappi pandud 8) icon_smile.gif
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 126
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
YRO
HV kasutaja
YRO

sõnum 21.11.2006 12:53:00 vasta tsitaadiga

Sain kodus ära proovida selle Philipsi SRU9600 universaali ka. Ei hakka täit ülevaadet kirjutama, aga mõned mõtted siiski.

Eelvaateks panen pildid kolme puldiga Amino 110, Harmony 525 ja SRU9600.

Välimus.
Mis kohe silma hakkab, on see, et Philips on tõsine kahekäepult. Kui Harmony on oma olemuselt küllalt suur, siis SRU9600 on veel 5 cm pikem ja oluliselt paksem. Koostekvaliteet on suurepärane ning disain pilkupüüdev. Suur puuteekraan on suhteliselt mõttetu - sellel on ainult etteantud nuppude asetus teatud kohtadel. Eeldan, et see ekraan läheb kasutades rasvaseks. Infoaken seevastu on pisike ja tiheda kirjaga. Nuppude taustavalgustus puudub. JOG-rattaga ma ei harjunudki ära.

Kasutamine.
Kui Philips lubab u 1400 tootjaga ühilduvust, siis ei tasu seda sula kullana võtta. Minul läks seadmete külge pookimine küll üle raskuste. Kõige hullem oli Amino digiboksiga, mille signaale pidi otsima läbi kogu andmebaasi. Ja kui juhtumisi peaks mõni seade kodus ilma puldita olema, siis see eeldab kõikide nuppude otsimist läbi andmebaasi. Mittetoetatud pultide nupud pead samuti ükshaaval selgeks õpetama.
Tegevuste paika panek ei olnud ka just kõige kergemate killast - kõik funktsioonid pead käsitsi sisestama ja kui vea teed, siis hiljem parandada on suhteliselt ebamugav.

Plussid:
Disain
Koostekvaliteet

Miinused:
Nuppude taustavalgus puudub
Suurus
Kasutusmugavus
Manuaal

Kokkuvõte
Mina ei vahetaks Harmony 525-te mingil tingimusel Philips SRU9600 vastu, sest funktsionaalsus ja kasutusmugavus pole lihtsalt sellest klassist. Ja kui lisaks peaks juhtuma, et see pult seaded kaotab, siis pole sul veebis ka tagavarakoopiat.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 21.11.2006 13:03:57 vasta tsitaadiga

... ja ma mõtlesin, et Harmony on jube suur icon_eek.gif sellisel juhul PHILIPS 'i pult suisa gigantne icon_lol.gif
Heins
HV veteran

sõnum 21.11.2006 15:39:23 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... ja ma mõtlesin, et Harmony on jube suur icon_eek.gif sellisel juhul PHILIPS 'i pult suisa gigantne icon_lol.gif

Minumeelest on harmony väga ok suurusega. Mul teleka pult oli veel suurem icon_razz.gif 8)
Kui suur siis normaalne on kui Harmony suur on icon_eek.gif
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 126
tagasi üles
M|S|W
Kreisi kasutaja
M|S|W

sõnum 21.11.2006 23:57:19 vasta tsitaadiga

Oskab äkki keegi öelda, mis vahet on Harmony 525-el ja 555-el?
Kommentaarid: 197 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 171
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 22.11.2006 10:35:25 vasta tsitaadiga

... tundub, et peale natuke ümber kujundatud nuppude paigutuse ja välimuse, nagu suurt miskit polegi, vähemalt ei oska ma muud vahet küll välja lugeda icon_rolleyes.gif ehk 555 tundub olevat lihtsalt 525 parandatud versioon, kuid kas ka nii palju parandatud, et 2x hinnavahet õigustada, vaat seda küll ei oska öelda, pole kunagi käes hoidnud ...
M|S|W
Kreisi kasutaja
M|S|W

sõnum 22.11.2006 11:31:40 vasta tsitaadiga

Seda minagi icon_smile.gif Ainuke vahe, mis ma suutsin leida oli ka see, et 555-el 6 nuppu rohkem......aga selle eest mingi ~600.- lisa maksta on vist natuke kaheldava väärtusega asi icon_lol.gif Eks siis tuleb ikka see 525 millalgi ära võtta thumbs_up.gif
tagasi üles
tomshore
HV kasutaja

sõnum 24.11.2006 23:28:46 vasta tsitaadiga

Oman antud pulti juba nii aasta ringis. Patareid siiani samad, kasutajaliides rahuldav ning intuitiivne. 5 pulti elutoas ning 3 magamistoas on leidnud tee sahtlisse. Mida paganat veel tahta? No tõesti üks vol nuppudest on aja jooksul teisest terake allapoole vajunud, vbl ka nagiseb, ei tea, kasutan pulti vajalike nuppude vajutamiseks, mitte jõu ja ilunumbriteks. Kui keegi ostab mingi ideaalse asja, andku kõigile teada. Ilus, stiilne, mugav/lihtne kasutada, energiasäästlik. Minu jaoks on need kriteeriumid täidetud, kes soovib, iriseb pisiasjade kallal elu lõpuni. Taolised inimesed ei kao kusagile ja seda tuleb aktsepteerida. Igatahes tehnikasajand kohe teps mitte ei saki beer_yum.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
M|S|W
Kreisi kasutaja
M|S|W

sõnum 06.12.2006 23:31:46 vasta tsitaadiga

Sai ka, siis selline mänguasi ostetud ja minu arvates üks parimiaid oste üldse icon_smile.gif Puldi kasutusele võtmine on ikka väga lihtsaks tehtud - kõik seadmed tundis ära probleemideta thumbs_up.gif Loomulikult vajab kogu kompott veel mõned nädalad seadistamist, aga siiamaani olen küll ikka väga rahul 8) Seadmeid ei ole ka just väga vähe mida õpetada: TV, ressiiver, võimendi, cd mängija, 2xDvD mängijat, videomakk ja SATi tüüner icon_wink.gif Järgmised paar nädalat on vähemalt kindlustatud icon_razz.gif
tagasi üles
elu
HV kasutaja
elu

sõnum 28.12.2006 19:41:19 vasta tsitaadiga

Kiidetakse kõvasti Harmony 525 pulti, aga rääkige, kas midagi sama head on leida, millel oleks nelja suuna asemel (üles alla paremale vasemale) hoopis lahendus, millega saaks 4 suunda juurde, nagu 8 ilmakaart(põhi, lõuna,ida lääs,kirre, kagu, edel, loe)

Joistick oleks kõikse parem muidugi...

Tuhkur
HV veteran
Tuhkur

sõnum 23.01.2007 09:51:05 vasta tsitaadiga

selline küsimus ,et kas sellist pultipole millega saaks juhtida IR seadmeid ja ka raadiolainetel töötavaid?
nagu näiteks
http://www.kiss-technology.com/?p=600en&v=users

M|S|W
Kreisi kasutaja
M|S|W

sõnum 23.01.2007 16:07:10 vasta tsitaadiga

On ikka....näiteks Harmony 895

http://www.logitech.com/index.cfm/products/detailsharmony/FI/EN,CRID=2084,CONTENTID=10930&ad=emea_harmony_chart_895
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 23.01.2007 16:24:45 vasta tsitaadiga

M|S|W kirjutas:

http://www.logitech.com/index.cfm/products/detailsharmony/FI/EN,CRID=2084,CONTENTID=10930&ad=emea_harmony_chart_895

... võin ka eksida, kuid minuteada see pult juhib siiski ainult IR seadmeid st. RF suhtlus käib ainult muunduriga, mis muudab RF signaali IR signaaliks icon_rolleyes.gif

M|S|W
Kreisi kasutaja
M|S|W

sõnum 23.01.2007 16:47:40 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
M|S|W kirjutas:

... võin ka eksida, kuid minuteada see pult juhib siiski ainult IR seadmeid st. RF suhtlus käib ainult muunduriga, mis muudab RF signaali IR signaaliks icon_rolleyes.gif

Sul on õigus jah. See tõesti ainult IR jaoks siiski icon_redface.gif
tagasi üles
freestyler
Kreisi kasutaja

sõnum 13.02.2007 13:45:06 vasta tsitaadiga

ma ka nüüd harmony 525 omanik.. esmamulje on thumbs_up.gif icon_biggrin.gif (5 pulti sahtlisse)
Tekkis küsimus, et (kas) kuidas ma selle puldi oma arvutis VLC playerit näiteks juhtima saan? IR on arvutis olemas
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.02.2007 03:20:29 vasta tsitaadiga

freestyler kirjutas:
ma ka nüüd harmony 525 omanik.. esmamulje on thumbs_up.gif icon_biggrin.gif (5 pulti sahtlisse)
Tekkis küsimus, et (kas) kuidas ma selle puldi oma arvutis VLC playerit näiteks juhtima saan? IR on arvutis olemas

VLC kohta ei oska öelda, kuid päris paljuga saab hakkama programm Girder.

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 16.02.2007 09:18:47 vasta tsitaadiga

... no Girderi puhul pole vahet, mida juhid, sellega saab absoluutselt kõik IR signaalid, mida vastuvõtja ära tunneb, ükskõik milliseks toiminguks moondada ja ma usun, et VLC jaoks peaks ka mõni valmis konf juba leiduma aga kuna ise kasutan arvuti juhtimiseks ATI RemoteWonder raadiopulti, millel kah VLC konf kenasti olemas, siis pole olnud vajadust Girderi kohta midagi täpsemat uurida. Pealegi on raadiopulti ikka võrreldamatult mugavam kasutada, kuna reageerib mistahes asendist ja kasvõi seinatagant ...
freestyler
Kreisi kasutaja

sõnum 16.02.2007 10:24:19 vasta tsitaadiga

Tänud, proovin selle Grideri ära. VLC script paistab ka nende lehel olevat, eks siis nädalavahetusel selgub, kas ka toimib.
tagasi üles
TeeTL
HV vaatleja

sõnum 22.05.2007 12:44:24 logitech harmony database vasta tsitaadiga

Kas too database, mis loetleb seadmeid, millega Harmony pult/puldid (ilma ise õpetamata) käituda oskab, on ka ilma pulti ostmata eelnevalt nähtav kusagil netis? Tahaks enne ikka igaksjuhuks sobivust kontrollida (Technics SL-MC7). Otsingumootoriga ei suutnud leida sellist päringukohta, liiga palju suvalisi müügilehti tuleb ette.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 22.05.2007 14:14:31 vasta tsitaadiga

... jah, saab küll, rega ära ja uuri link
TeeTL
HV vaatleja

sõnum 22.05.2007 17:30:33 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... jah, saab küll, rega ära ja uuri link

thnx, regasin, installisin tarkvara ja selle valikutes oli mingi "intro tour", mis sealt andmebaasist läbi käis. Aega läks, aga asja sai, nimekirjas oli ka SL-MC7 täitsa olemas. Peabki vist pulti ostma minema icon_smile.gif
Kummaline siiski, et sama andmebaasi otsingut ei ole Logitechi veebilehel vabalt browseriga näha, vaid peab midagi installima.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 22.05.2007 23:33:34 vasta tsitaadiga

... kusjuures ei pea, kui sa ära regasid, siis oleksid saanud minu viidatud lingi kaudu ka lehitsejapõhiselt sisse logida ja samu asju teha lehitsejaga icon_rolleyes.gif
Tuhkur
HV veteran
Tuhkur

sõnum 13.06.2007 22:22:55 vasta tsitaadiga

...oskab mulle keegi äkki öelda kust ma selle Tallinnast homme(14.06.07) ära osta võiks...
HinnaVaatluse lehel müüakse 2 kohas seda ja mina küll aru ei saanud kas neil on see kohapeal ka olemas või ei...

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 13.06.2007 22:27:03 vasta tsitaadiga

Tuhkur kirjutas:
...oskab mulle keegi äkki öelda kust ma selle Tallinnast homme(14.06.07) ära osta võiks...
HinnaVaatluse lehel müüakse 2 kohas seda ja mina küll aru ei saanud kas neil on see kohapeal ka olemas või ei...

Ordis kohal olemas...
http://epood.ordi.ee/EPood/Product.aspx?Query=harmony&ItemID=5920-1006&MC=LISASEADM&IC=5920

tagasi üles
Tuhkur
HV veteran
Tuhkur

sõnum 14.06.2007 00:05:29 vasta tsitaadiga

...suured tänud...

aga mida arvata sellest puldist?

http://www.pixmania.com/ee/ee/440412/art/one-for-all/kameleon-urc-8308-univers.html#
http://www.oneforall-int.com/?pag=39&prodnr=96

Universal: Operates over 1500 brands
...ei paista vist kõige parem...?

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Logitech Harmony 525 Advanced Universal Remote mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.