Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Account locked märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ixc
HV vaatleja

sõnum 25.01.2007 20:42:51 Account locked vasta tsitaadiga

Tere,
Mul jama, minu kasutaja on kas kadunud või lukkuläinud kuidagi, admin password ka ei tööta, peal mitmeid proovimisi sisse logida kadus ka kasutaja ikoon ära. Ainuke mis jäi oli CLTR+Alt+Del ja sealt log in kuid ikka nul emutsiooni.
Os on Windows XP x64, opdated tegtud ja peaks igati korras olema.
Kuidas sisse saada?
Lisaks ennem seda jama jälgisin imelike ülesmärkeis XP logis, keegi üritas tundide viisi sisselogida ANONYMOUS LOGIN, 2-3h järjes jne, registru upload errorid, user mingid errorid.
Kuid põhiline küsimus kuidas uuesti sisse saada?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
me@homeq
HV veteran
me@homeq

sõnum 25.01.2007 20:49:58 vasta tsitaadiga

lase uuesti windoosa peale
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Eser
HV veteran

sõnum 25.01.2007 20:57:01 vasta tsitaadiga

ERD
RPG16
HV Guru
RPG16

sõnum 25.01.2007 23:24:19 Re: Acaunt loced vasta tsitaadiga

Ixc kirjutas:
Tere,
Mul jama, minu kasutaja on kas kadunud või lukkuläinud kuidagi, admin password ka ei tööta, peal mitmeid proovimisi sisse logida kadus ka kasutaja ikoon ära. Ainuke mis jäi oli CLTR+Alt+Del ja sealt log in kuid ikka nul emutsiooni.
Os on Windows XP x64, opdated tegtud ja peaks igati korras olema.
Kuidas sisse saada?
Lisaks enne seda jama jälgisin imelike ülesmärkeis XP logis, keegi üritas tundide viisi sisselogida ANONYMOUS LOGIN, 2-3h järjes jne, registru upload errorid, user mingid errorid.
Kuid põhiline küsimus kuidas uuesti sisse saada?

niih, viirusetõrjet - tulemüüri sul vaevalt on kui keegi sisse sai (windoosa tulemüüri me tulemüüriks ei nimeta)
muu ei aita kui formatt (tavalistest meetoditest, teisi ei hakka kirjeldama)
inglise keel on muidu kah väga pro sul icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 166
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 26.01.2007 13:21:27 Re: Acaunt loced vasta tsitaadiga

RPG16 kirjutas:

niih, viirusetõrjet - tulemüüri sul vaevalt on kui keegi sisse sai (windoosa tulemüüri me tulemüüriks ei nimeta)

Miks me windoosa tulemüüri tulemüüriks ei nimeta?
Mina olen jällegi aru saanud, et see SP2-ga kaasatulev firewall on tavakasutajale üsnagi piisav kaitsevahend.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.01.2007 15:39:14 Re: Acaunt loced vasta tsitaadiga

Draax kirjutas:
RPG16 kirjutas:

Miks me windoosa tulemüüri tulemüüriks ei nimeta?
Mina olen jällegi aru saanud, et see SP2-ga kaasatulev firewall on tavakasutajale üsnagi piisav kaitsevahend.

vaadates teste, see nii ei paista.
Isegi Kaspersky internet security-l on parem tulemüür.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
RPG16
HV Guru
RPG16

sõnum 26.01.2007 16:49:57 vasta tsitaadiga

no maeitea ma olen nö. tavakasutaja aga juba olen aru saanud päris tulemüüri (antud juhul siis comodo firewall) kasulikkusest, sest salaühendused mis windoosa oma läbi laseb peetakse minu oma poolt kohe kinni, kasvõi nt. realplayeri katse netti saada, et mulle uusi sooduspakkumisi tutvustada icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 166
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 26.01.2007 17:13:16 vasta tsitaadiga

selles asi ongi, et kas windowsi tulemüür küsib, et kas sa tahad hakkerit takistada vms? icon_neutral.gif
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 26.01.2007 17:17:03 vasta tsitaadiga

Khm... kas üritate keeleprobleemiga hädalist aidata ka või algab järjekordselt lõpmatu teema - milline on parim viirusetõrje/firewall/brauser?
Tagantjärele tarkused siin kahjuks enam ei aita.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 17.05.2007 14:53:20 vasta tsitaadiga

mul tuttaval on sarnane mure. Nimelt ühtäkki rebootides masina, oli tema administraatoriõigustes kasutajakonto parooli alla läinud.Sama lugu oli ka kasutaja Administrator kohta.Administrator võis juba ka ennem mingi parooli all olla...aga on see kuidagi võimalik, et tavaline kodarvuti mingi policy või muu sellise mõjul parooli alla läheb või pole siin peale viirse muud varianti?
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 17.05.2007 15:22:29 vasta tsitaadiga

mightythor kirjutas:
mul tuttaval on sarnane mure. Nimelt ühtäkki rebootides masina, oli tema administraatoriõigustes kasutajakonto parooli alla läinud.Sama lugu oli ka kasutaja Administrator kohta.Administrator võis juba ka ennem mingi parooli all olla...aga on see kuidagi võimalik, et tavaline kodarvuti mingi policy või muu sellise mõjul parooli alla läheb või pole siin peale viirse muud varianti?

Aga võibolla küllatulnud tuttava tuttav nägi, et Administrator on paroolita ja tahtis nalja teha? Administraatori parool tuleb ikka ise paika panna, siis jäävad sellised "üllatused" olemata ning ei selgu ühtäkki, et vaatamata kasutajaparoolide olemasolule on keegi käinud sinu konfidentsiaalsete firmadokumentide kallal nuhkimas ja ei ilmu netti fotod sinu karvasest tagumikust icon_rolleyes.gif

Seniks aga parooli saab maha: http://www.kood.org/windows-password-renew/

Pahategija pahanduste muude tagajärgedega peab hooletu ise toime tulema.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 17.05.2007 15:39:58 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
mightythor kirjutas:

Aga võibolla küllatulnud tuttava tuttav nägi, et Administrator on paroolita ja tahtis nalja teha? Administraatori parool tuleb ikka ise paika panna, siis jäävad sellised "üllatused" olemata ning ei selgu ühtäkki, et vaatamata kasutajaparoolide olemasolule on keegi käinud sinu konfidentsiaalsete firmadokumentide kallal nuhkimas ja ei ilmu netti fotod sinu karvasest tagumikust icon_rolleyes.gif

Seniks aga parooli saab maha: http://www.kood.org/windows-password-renew/

Pahategija pahanduste muude tagajärgedega peab hooletu ise toime tulema.

see, et keegi teine selle ära muutis, on välistatud- ta oli üksinda. Lihtsalt kas Windows XP's on sisse ehitatud võimalus, mis näiteks parooli mingi aja möödudes peale määrab? Mina ise pole sellisest võimalusest kuulnud icon_rolleyes.gif Või teab äkki mõnd konkreetset viirust, mis sedasi teeb...oleks huvitav uurida icon_smile.gif
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 17.05.2007 22:07:51 vasta tsitaadiga

mightythor kirjutas:
Lihtsalt kas Windows XP's on sisse ehitatud võimalus, mis näiteks parooli mingi aja möödudes peale määrab?

Ei.

Aga milles see "parooli all" olek avaldub? Mis on teateks sisselogimise katsel? Mis üldse toimub?

On ka minu käest küsima tuldud, et milles on probleem, et asi olevat "parooli all", tegelikult aga on asi hoopis milleski muus - näiteks ei lähe süsteem üldse käima või jääb süsteem sisselogimisel rippuma vms. - mitte midagi kaudseltki paroolidega seotut.

Aga muidugi kui mingi trooja on sisse lastud, mis arvuti juhtimise täielikult trooja peremehele üle annab, siis pole miski välistatud. Tavaliselt aga üritatakse arvutit siiski kasutada botina omaniku teadmata.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Account locked
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.