Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ixc
HV vaatleja
|
25.01.2007 20:42:51
Account locked |
|
|
Tere,
Mul jama, minu kasutaja on kas kadunud või lukkuläinud kuidagi, admin password ka ei tööta, peal mitmeid proovimisi sisse logida kadus ka kasutaja ikoon ära. Ainuke mis jäi oli CLTR+Alt+Del ja sealt log in kuid ikka nul emutsiooni.
Os on Windows XP x64, opdated tegtud ja peaks igati korras olema.
Kuidas sisse saada?
Lisaks ennem seda jama jälgisin imelike ülesmärkeis XP logis, keegi üritas tundide viisi sisselogida ANONYMOUS LOGIN, 2-3h järjes jne, registru upload errorid, user mingid errorid.
Kuid põhiline küsimus kuidas uuesti sisse saada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
me@homeq
HV veteran

|
25.01.2007 20:49:58
|
|
|
lase uuesti windoosa peale
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eser
HV veteran

|
25.01.2007 20:57:01
|
|
|
ERD
_________________ Must, ja karvane ! |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
25.01.2007 23:24:19
Re: Acaunt loced |
|
|
Ixc kirjutas: |
Tere,
Mul jama, minu kasutaja on kas kadunud või lukkuläinud kuidagi, admin password ka ei tööta, peal mitmeid proovimisi sisse logida kadus ka kasutaja ikoon ära. Ainuke mis jäi oli CLTR+Alt+Del ja sealt log in kuid ikka nul emutsiooni.
Os on Windows XP x64, opdated tegtud ja peaks igati korras olema.
Kuidas sisse saada?
Lisaks enne seda jama jälgisin imelike ülesmärkeis XP logis, keegi üritas tundide viisi sisselogida ANONYMOUS LOGIN, 2-3h järjes jne, registru upload errorid, user mingid errorid.
Kuid põhiline küsimus kuidas uuesti sisse saada? |
niih, viirusetõrjet - tulemüüri sul vaevalt on kui keegi sisse sai (windoosa tulemüüri me tulemüüriks ei nimeta)
muu ei aita kui formatt (tavalistest meetoditest, teisi ei hakka kirjeldama)
inglise keel on muidu kah väga pro sul
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
26.01.2007 13:21:27
|
|
RPG16 kirjutas: |
niih, viirusetõrjet - tulemüüri sul vaevalt on kui keegi sisse sai (windoosa tulemüüri me tulemüüriks ei nimeta)
inglise keel on muidu kah väga pro sul  |
Miks me windoosa tulemüüri tulemüüriks ei nimeta?
Mina olen jällegi aru saanud, et see SP2-ga kaasatulev firewall on tavakasutajale üsnagi piisav kaitsevahend.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
26.01.2007 15:39:14
|
|
Draax kirjutas: |
RPG16 kirjutas: |
inglise keel on muidu kah väga pro sul  |
Miks me windoosa tulemüüri tulemüüriks ei nimeta?
Mina olen jällegi aru saanud, et see SP2-ga kaasatulev firewall on tavakasutajale üsnagi piisav kaitsevahend. |
vaadates teste, see nii ei paista.
Isegi Kaspersky internet security-l on parem tulemüür.
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
26.01.2007 16:49:57
|
|
|
no maeitea ma olen nö. tavakasutaja aga juba olen aru saanud päris tulemüüri (antud juhul siis comodo firewall) kasulikkusest, sest salaühendused mis windoosa oma läbi laseb peetakse minu oma poolt kohe kinni, kasvõi nt. realplayeri katse netti saada, et mulle uusi sooduspakkumisi tutvustada
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
26.01.2007 17:13:16
|
|
|
selles asi ongi, et kas windowsi tulemüür küsib, et kas sa tahad hakkerit takistada vms?
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
26.01.2007 17:17:03
|
|
|
Khm... kas üritate keeleprobleemiga hädalist aidata ka või algab järjekordselt lõpmatu teema - milline on parim viirusetõrje/firewall/brauser?
Tagantjärele tarkused siin kahjuks enam ei aita.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
17.05.2007 14:53:20
|
|
|
mul tuttaval on sarnane mure. Nimelt ühtäkki rebootides masina, oli tema administraatoriõigustes kasutajakonto parooli alla läinud.Sama lugu oli ka kasutaja Administrator kohta.Administrator võis juba ka ennem mingi parooli all olla...aga on see kuidagi võimalik, et tavaline kodarvuti mingi policy või muu sellise mõjul parooli alla läheb või pole siin peale viirse muud varianti?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
17.05.2007 15:22:29
|
|
|
mightythor kirjutas: |
mul tuttaval on sarnane mure. Nimelt ühtäkki rebootides masina, oli tema administraatoriõigustes kasutajakonto parooli alla läinud.Sama lugu oli ka kasutaja Administrator kohta.Administrator võis juba ka ennem mingi parooli all olla...aga on see kuidagi võimalik, et tavaline kodarvuti mingi policy või muu sellise mõjul parooli alla läheb või pole siin peale viirse muud varianti? |
Aga võibolla küllatulnud tuttava tuttav nägi, et Administrator on paroolita ja tahtis nalja teha? Administraatori parool tuleb ikka ise paika panna, siis jäävad sellised "üllatused" olemata ning ei selgu ühtäkki, et vaatamata kasutajaparoolide olemasolule on keegi käinud sinu konfidentsiaalsete firmadokumentide kallal nuhkimas ja ei ilmu netti fotod sinu karvasest tagumikust
Seniks aga parooli saab maha: http://www.kood.org/windows-password-renew/
Pahategija pahanduste muude tagajärgedega peab hooletu ise toime tulema.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
17.05.2007 15:39:58
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
mul tuttaval on sarnane mure. Nimelt ühtäkki rebootides masina, oli tema administraatoriõigustes kasutajakonto parooli alla läinud.Sama lugu oli ka kasutaja Administrator kohta.Administrator võis juba ka ennem mingi parooli all olla...aga on see kuidagi võimalik, et tavaline kodarvuti mingi policy või muu sellise mõjul parooli alla läheb või pole siin peale viirse muud varianti? |
Aga võibolla küllatulnud tuttava tuttav nägi, et Administrator on paroolita ja tahtis nalja teha? Administraatori parool tuleb ikka ise paika panna, siis jäävad sellised "üllatused" olemata ning ei selgu ühtäkki, et vaatamata kasutajaparoolide olemasolule on keegi käinud sinu konfidentsiaalsete firmadokumentide kallal nuhkimas ja ei ilmu netti fotod sinu karvasest tagumikust
Seniks aga parooli saab maha: http://www.kood.org/windows-password-renew/
Pahategija pahanduste muude tagajärgedega peab hooletu ise toime tulema. |
see, et keegi teine selle ära muutis, on välistatud- ta oli üksinda. Lihtsalt kas Windows XP's on sisse ehitatud võimalus, mis näiteks parooli mingi aja möödudes peale määrab? Mina ise pole sellisest võimalusest kuulnud Või teab äkki mõnd konkreetset viirust, mis sedasi teeb...oleks huvitav uurida
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
17.05.2007 22:07:51
|
|
|
Lihtsalt kas Windows XP's on sisse ehitatud võimalus, mis näiteks parooli mingi aja möödudes peale määrab? |
Ei.
Aga milles see "parooli all" olek avaldub? Mis on teateks sisselogimise katsel? Mis üldse toimub?
On ka minu käest küsima tuldud, et milles on probleem, et asi olevat "parooli all", tegelikult aga on asi hoopis milleski muus - näiteks ei lähe süsteem üldse käima või jääb süsteem sisselogimisel rippuma vms. - mitte midagi kaudseltki paroolidega seotut.
Aga muidugi kui mingi trooja on sisse lastud, mis arvuti juhtimise täielikult trooja peremehele üle annab, siis pole miski välistatud. Tavaliselt aga üritatakse arvutit siiski kasutada botina omaniku teadmata.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|