praegune kellaaeg 27.06.2025 18:37:35
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Plondiin
HV kasutaja

|
10.05.2007 14:01:29
swf bänneri fail liiga mahukas |
|
|
Mul mure swf bänneri tegemisel, mis tuleb liiga mahukas. Teen Corel RAVEga. Enne ravesse sisse tõstmist compressin ja salvestan pildifailid võimalikult väikeseks. 534x290px pildid teen u 30 kb. Need 3 pilti vaheldumisi sulanduvad ja üks jookseb vasakult paremale sisse, sulandub. Kaardeid tuli 65. RAVE programmist swf faili exportides valin veelkord vähendavad parameetrid jpg compression 30, reso 72, smoothing 40. Peale seda kõike tuli swf ikka jube suur - 745 KB. Ma ei tahaks nii suurt faili veebilehele pista.
Kas on üldse mingit varianti väiksemat faili saada. Mina rohkem ei oska kuskilt väiksemaks pigistada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
seb
HV vaatleja
|
10.05.2007 14:32:00
|
|
|
Coreli RAVE pole just kuigi õnnestunud asjake, minu meelest hilisemates versioonides jäeti ta üldse Corelist välja. Võin ka eksida...
Proovi nii, et ekspordi sealt .swf võimalikult hea kvaliteediga välja, lae endale SUPER (tasuta) http://www.erightsoft.com/S6Kg1.html , sellega ava oma .swf ja konverdi .swf-ks uuesti, nüüd juba erinevaid resolutsioone ja bitrate proovides.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Plondiin
HV kasutaja

|
16.05.2007 12:32:40
|
|
|
Jah, Corel 13 paketis juba RAVEt pole.
Ma ei saanud SUPER programmiga hakkama. Pole aru saada, kuidas ma swf faili sisse toon ja kuidas käib optimiseerimine.
Leidsin ühe teise programmi Swift Optimizer (paraku trial). Sellega sai näiteks 600 KB swf -ist teha 90 KB swf-i
seb kirjutas: |
Coreli RAVE pole just kuigi õnnestunud asjake, minu meelest hilisemates versioonides jäeti ta üldse Corelist välja. Võin ka eksida...
Proovi nii, et ekspordi sealt .swf võimalikult hea kvaliteediga välja, lae endale SUPER (tasuta) http://www.erightsoft.com/S6Kg1.html , sellega ava oma .swf ja konverdi .swf-ks uuesti, nüüd juba erinevaid resolutsioone ja bitrate proovides. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|