Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
elgordo
HV kasutaja
|
15.05.2007 22:10:37
Avid Xpress Pro probleem |
|
|
Tekkis üks probleem Avid Xpress Pro'ga (versioon 5.5.3). Hiljuti installeerisin selle, ning kõik töötas ilusti. Siis aga ühel päeval, kui programmi käivitasin, ütles too mulle, et "Exception: Failed to initialize audio hardware". Mida peaks see veel tähendama ja mida ma saan teha? Juba proovisin programmi uuesti installeerida aga see ei aidanud.
Ehk puutub järgnev info asjasse nii, et mainin ära: Kui esmakordselt programmi peale panin, siis olin arvuti just saanud ning polnud veel audio draivereid peale pannud. Sel perioodil töötas kõik hästi. Nüüd aga, kui draiverid said peale pandud, algas see probleem.
Milles võik olla asi?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ajnurm
Kreisi kasutaja

|
16.05.2007 09:08:49
|
|
|
Millise avidi edasimüüja (mina tunnen isiklikult kahte) käest sa selle softi ostsid? Nemad aitavad sellest "kalast" lahti saada. Kui virutasid, siis omad vitsad peksavad. Nende softiga kaasa tulnud manualide, mida on terve karbitäis, lugemine on ka alati abiks.
_________________ Jälestan ja vihkan õpitud abitust! RTFM & UTFG!
HV kasutaja nr. 933 |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
kõva ketas
HV kasutaja
|
16.05.2007 23:18:31
|
|
|
Avid töötab M Audio kaartidega korralikult .Aga jah palju maksid selle proge eest isegi plaanin osta.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
ajnurm
Kreisi kasutaja

|
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
kõva ketas
HV kasutaja
|
17.05.2007 11:44:29
|
|
|
Jah hindadega kursis ja Mojotki proovitud .Huvitav ,et HV st abi küsiti .Paljukest neid kasutajaid ikka eestis on.Tugi ikka müüjapoolne ja ehkki pole M Audio toodete fänn on Avid otsustanud M Audio kasuks audiopoolelt.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
seb
HV vaatleja
|
17.05.2007 12:54:40
|
|
|
M-Audio pole muidugi ainuke mida Avid toetab, Audigy-tüüpi kaardid toimivad samahästi. Mitmed teisedki.
Tavaliselt siiski valitakse vastav riistvara, mitte ei püüta olemasolevale rauale Avidit suruda.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ajnurm
Kreisi kasutaja

|
17.05.2007 13:13:08
|
|
|
kõva ketas kirjutas: |
Huvitav ,et HV st abi küsiti .Paljukest neid kasutajaid ikka eestis on.Tugi ikka müüjapoolne ... |
seb kirjutas: |
Tavaliselt siiski valitakse vastav riistvara, mitte ei püüta olemasolevale rauale Avidit suruda. |
sellepärast lõhnabki see asi piraversiooni moodi. isegi kui on soft ostetud kusagilt laiast maailmast, siis seriali alusel saab avidi enda suppordist abi.
tsitaat: |
Jah hindadega kursis ja Mojotki proovitud |
ma ei saanud aru, kellele küsimus oli suunatud - kas mulle või teemaalgatajale
tsitaat: |
Aga jah palju maksid selle proge eest isegi plaanin osta. |
_________________ Jälestan ja vihkan õpitud abitust! RTFM & UTFG!
HV kasutaja nr. 933 |
|
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|