Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hanz
HV kasutaja

|
09.05.2007 22:56:09
|
|
|
Viilutaja kirjutas: |
Ega nad ei avalda jah, siin vist keegi mainis, et võibolla siis kui Eestil see 3 aastane katseperiood Euroopa liidus läbi saab. Kuid ise arvan, et alles siis kui Euro käibele tuleb, mitte varem.  |
Noh, kolme aastat ei tahaks väga uskuda, kuna Poola liideti 'send only' nimekirja samal ajal kui Eesti, aga nüüd on neil juba olemas oma leht. Paar uut EU riiki oli veel, kes liideti samal ajal kui Eesti, aga nüüd on neil täieõiguslikud kontod. Pigem julgeks öelda, et kui Eesti rahvaarv ületab 30m piiri, siis ehk on lootust (neile meeldivad suuremad riigid)
Euroga liitumine ka vaevalt aitab, kuna Sloveenia on siiani 'send only'
Isiklikult lootsin, et Skype ülevõtmisega hakkavad asjad liikuma, aga ei midagi. Nüüd loodan, et kui ma neile iga paari nädala tagant jälle väikse meeldetuletava e-kirja saadan, siis ehk varsti väsivad nad ära ja lubavad mul makseid vastu võtta, aga samas võib juhtuda ka, et kui ma neile liiga tülikaks muutun, siis nad lihtsalt sulevad mu konto.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
09.05.2007 22:56:47
|
|
|
see 3-aastane EU liikmelisus ei tohiks küll asjasse puutuda.
vastu saab hetkel võtta ka riikides kus euro pole käibel (tsehhi näiteks)
vastu ei saa võtta riigis kus on juba euro käibel (sloveenia näiteks)
pigem on asi riigi potentsiaalses käibes paypalile. administreerimise kulu ületab ilmselt prognoositud kasumi või ei ületa prognoositud kasum mingit kehtestatud absoluutväärtuse läve.
pole lihtsalt mõtet jamada meiesugustega. ja klienditeenindajatele on antud korraldus vastata stiilis "complexities of global finance" või "I am sorry, Estonia is a send money only at this time".
ma erilist optimismi siin pikisilmi ootajatesse ei süstiks.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
hanz
HV kasutaja

|
09.05.2007 23:31:55
|
|
|
trebla kirjutas: |
pigem on asi riigi potentsiaalses käibes paypalile. administreerimise kulu ületab ilmselt prognoositud kasumi või ei ületa prognoositud kasum mingit kehtestatud absoluutväärtuse läve.
pole lihtsalt mõtet jamada meiesugustega. ja klienditeenindajatele on antud korraldus vastata stiilis "complexities of global finance" või "I am sorry, Estonia is a send money only at this time".
ma erilist optimismi siin pikisilmi ootajatesse ei süstiks. |
njah, ise olen ka vaikselt sellisele arvamusele jõudnud. Aga kurat, võiks siis vähemalt otse öelda, et "fuck off" või midagi sarnast. Aga samas ei saa aru, mida nad sealt Tehhist loodavad leida? Rahvast seal tõesti mingi 10m, aga paljud neist üldse teavad, mis asi see Internet on.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
10.05.2007 00:15:01
|
|
|
I)melik et moneybookers võimaldab raha vastu võtta ja paypalile pole asi finantsiliselt tulutoov
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
13.05.2007 23:57:44
|
|
|
mõni on puhta sooda eBays ikka, K610i läks hinnaga 227£ samas kõrval läks üks hinnaga 46£
üks W880i läks hinnaga 510£ kas nad on lollid või raha on palju? või võitlevad okjonil lolliks ennast?
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
HannesH
HV kasutaja

|
14.05.2007 06:46:41
|
|
|
aise kirjutas: |
mõni on puhta sooda eBays ikka, K610i läks hinnaga 227£ samas kõrval läks üks hinnaga 46£
üks W880i läks hinnaga 510£ kas nad on lollid või raha on palju? või võitlevad okjonil lolliks ennast? |
50/50, kolmandat põhjust raske pakkuda. Ega ilmaasjata öelda, et ebays võib igasugust saasta mahaparseldada, ostja kipub ikka leiduma.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
billy-jean
HV vaatleja
|
14.05.2007 10:50:21
|
|
|
layr, saada mulle oma meili aadress. Ma ei saa sulle siit kaudu kirjutada. (Liiga uus HV liige)
|
|
tagasi üles |
|
 |
hanz
HV kasutaja

|
15.05.2007 22:53:05
|
|
|
Herr Kurm kirjutas: |
I)melik et moneybookers võimaldab raha vastu võtta ja paypalile pole asi finantsiliselt tulutoov |
Noh eks MoneyBookers ole ka rohkem EUle keskendunud.
_________________ Lahedad mängud  |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
b-monkey
HV vaatleja

|
22.05.2007 00:37:28
|
|
|
Hea uudis, kui see tõeks saab.
Info tuli ikka usaldusväärsest allikast?
|
|
tagasi üles |
|
 |
eib
HV kasutaja

|
22.05.2007 07:09:06
|
|
|
Tõesti, tahaks allikat..
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
22.05.2007 12:28:57
|
|
|
Teretulnud uudis tõesti, kuid võimalik et Eesti kohta tehakse mingi lisaklausel, kuna euro pole käibel. Sama teiste uute tulijate kohta :S Loodame. et nii see ei lähe. See oli lihtsalt minu pessimistlik spekulatsioon.
|
|
Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
22.05.2007 12:58:11
|
|
|
See lisaklausel oleks ajuvaba.
Meieise, meie pangad ja Eesti riik on Ühtse Euromaksete Süsteemi liikmed.
See tähendab, et meil on võimalus teha nn EU-makseid Eurodes.
Meile on see makseeriliik, aga Euroopas riikide vahel ainult nii raha liigutataksegi.
Kui saaja pank on Saksamaal, siis pole protseduurilist erinevust, kas EU makse laekub Eestist, Itaaliast või Reunion'ist.
Ka ei ole mingit vahet väljuva makse protseduurides.
See, et meil Eestis väljuv EU makse 30eek maksab ja sisenev lausa 90eek maksab, on meie kohalik tragöödia.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
22.05.2007 13:01:38
|
|
|
voyager_est kirjutas: |
Meile on see makseeriliik, aga Euroopas riikide vahel ainult nii raha liigutataksegi.
Kui saaja pank on Saksamaal, siis pole protseduurilist erinevust, kas EU makse laekub Eestist, Itaaliast või Reunion'ist.
See, et meil Eestis väljuv EU makse 30eek maksab ja sisenev lausa 90eek maksab, on meie kohalik tragöödia. |
OT: Saksamaa pankades pole siseneva Eu makse tasu?
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
22.05.2007 14:13:41
|
|
|
mar6 kirjutas: |
See, et meil Eestis väljuv EU makse 30eek maksab ja sisenev lausa 90eek maksab, on meie kohalik tragöödia. |
OT: Saksamaa pankades pole siseneva Eu makse tasu? |
Enamuses jah mitte EU-makse tingimustele vastava makse kohta.
Ja neis, kus on mingi teenustasu, on see väike ja sümboolne ning enamvähem võrdne siseriikliku laekumise teenustasuga, kui see eksiteerib.
Igal juhul 2EUR väljuva ja 6EUR laekuva makse eest nad maksma ei pea.
Lühidalt siis, teenustasud ei ole märkimist väärt!
See on ainult Eestis ja Balti riikides nii, kus panga kasum tuleb teenustasude pealt.
Näiteks Skandinaavias internetipanga makse ei maksa üldse mitte midagi.
Aga meil maksab - rahval raha küll ja kui pole, siis võtavad panga teenustasude maksmiseks laenu.
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
aaliyah
HV vaatleja

|
22.05.2007 17:48:49
|
|
|
Paar päeva tagasi võitsin oksjoni ning kuna isa läks kaheks nädalaks reisile ütles ta et maksame kohe ära. Maksime siis ära, kuid sisestasime kogemata vale aadressi. Üks number jäi puudu Nüüd aga saatsin kirja müüjale et õige aadress on hoopis see ning et maksime ära. Aga see tüüp ei loe üldse meile ning üldse pole mitte mingisugust vastust saanud. Pmst ma tahtsin küsida, et kui tõesti ta meilile ikka väga kaua aega ei vasta, kas siis on võimalik kuidagi telefoni numbrit ka teada saada? Ning kui tõesti see kasutaja lihtsalt ei saada teele asja, kas siis kuidagi raha on võimalik tagasi kaubelda?
Ma tean et ma olen väga rumal ja uus ebayst ostja, aga koguaeg olen ikka selle pärast mures...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Celeron
Kreisi kasutaja
|
22.05.2007 18:05:50
|
|
|
aaliyah kirjutas: |
Ning kui tõesti see kasutaja lihtsalt ei saada teele asja, kas siis kuidagi raha on võimalik tagasi kaubelda?
|
Kui maksid PayPali kaudu, siis peaks saama küll raha refundida.
Paypal help:
1. Click the My Account tab.
2. Click the History subtab.
3. Find the payment you would like to refund.
4. Click the Details link.
5. Click the Refund link.
6. Enter the refund amount and click Submit.
7. Click Process Refund.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
hanz
HV kasutaja

|
22.05.2007 18:28:35
|
|
|
kontod vormistatakse 2. juulil 2007 ümber ühtseteks PayPal European Union kontodeks. Asi hakkab toimuma
mingi Luxemburgi panganduse litsentsi kaudu. Sisuliselt saab PayPal endale panga litsentsi, aga hekel veel
traditsioonilise panga teenuseid pakkuma ei hakata. Jääb vana hea raha liigutamise teenus. Ma küll täpselt
ei tea, mis see kõik endaga kaasa toob, aga kuna kontod lähevad EL'is ühtseteks, siis peaks võrdsete võimaluste
kriteeriumide alusel meile ka raha vastuvõtmise teenus avatama. Eeldan seda sellest, et minu teada on Luxemburg
ka euro riik ja ka ühtse euro maksete süsteemi (IBAN/BIC/SWIFT) liikmesriik. Põhimõtteliselt siis kui seni eristati
kontosid nii, et USA ja muu maailma kontod, siis nüüd eristatakse eraldi EL'i kontosid. Saksamaa, Bulgaaria ja Eesti
saavad lõpuks ühe pulga peale ja võrdsed võimalused.
 |
Njah, tundub, et see Luxemburgi kolimine ei muuda midagi. Kohe kui seda uudist kuulsin saatsin neile 2 e-kirja (mul on nii Personal kui Business konto), siin on esimene vastus:
tsitaat: |
Hello, my name is Michael and I will be happy to assist you with your
question regarding receiving payments.
No unfortunately this does not alter the current facilities with Paypal
accounts. Unfortunately there are many countries in the same position as
yourself Mr Mäesalu who can also only send funds.
PayPal is constantly working to expand and improve its services for its
customers. We hope to expand our features for these countries, but due
to the complexities of global finance, we cannot give a timetable for
this expansion.
Please let me know if you need further assistance. |
Kokku olen viimase umbes 2 nädala jooksul neile saatnud mingi 20 või rohkem emaili (vahel nad vastavad isegi vähem kui poole tunniga, siis saab kiiresti vastata ), aga kõige huvitavam vastus, mis olen siiani saanud oli see
tsitaat: |
Mr Maesalu, as previously stated to you,PayPal is constantly working to
expand and improve its services for its customers. We can only, at this
stage, do what each country allows us to do. We are adding more product
features, step by step, in accordance with the regulations of that
country. |
Et nüüd pean ma siis uskuma, et Ansip ei luba neil Eestis tööd teha, samal ajal kui Poola, Ungari ja Tsehhi Ansipid seda lubavad. Poola, Ungari ja Tsehhi lisati sinna 'send only' nimekirja Eestiga samal ajal, nüüd võivad nemad kõike teha.
Üldiselt ma lasen neil veel umbes nädal aega puhata ja siis hakkan jälle "Why can't I receive payments?" kirjadega tüütama, nad teevad selle eriti lihtsaks, kuna nad saadavad tavaliselt väga üldiseid vastuseid, siis saan mina lihtsalt vastata stiilis "Thank you for your reply, but you didn't actually reply to my question." Kardetavasti see mailimine küll midagi ei muuda, aga vähemalt ei unusta nad ära, et on olemas väike riik called Eesti.
_________________ Lahedad mängud  |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
22.05.2007 18:54:57
|
|
|
Celeron kirjutas: |
aaliyah kirjutas: |
Ning kui tõesti see kasutaja lihtsalt ei saada teele asja, kas siis kuidagi raha on võimalik tagasi kaubelda?
|
Kui maksid PayPali kaudu, siis peaks saama küll raha refundida.
Paypal help:
1. Click the My Account tab.
2. Click the History subtab.
3. Find the payment you would like to refund.
4. Click the Details link.
5. Click the Refund link.
6. Enter the refund amount and click Submit.
7. Click Process Refund. |
Loll nali Paypal poolt.
. Minul küll ei õnnestunud eestis registreeritud kontol sellist kohta leida aasta alguses.
Aga kas keegi sellist programmi ei viitsi proovida
BidRaider eBay Sniper
Kirjeldus on paljulubav
Place your bid automatically, exactly at the set time just before the auction closes.
File size : 439.15KB
OS : Windows 3.x|Windows 95|Windows 98|Windows Me|Windows NT|Windows XP
Licence : Free
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
3 :: |
11 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
excalibur
HV Guru
|
22.05.2007 18:56:50
|
|
|
aga kui mitu inimest kasutavad seda proget
|
|
Kommentaarid: 316 loe/lisa |
   |
5 :: |
4 :: |
262 |
|
tagasi üles |
|
 |
layr
HV vaatleja

|
22.05.2007 19:03:53
|
|
|
autobidijaid on väga palju erinevaid. On ka vaid online-põhiseid. Isiklikult eelistan ise snipida, kuna paljud programmid ei saa hakkama. Nt oli selline juhus, kus proge ei saanud bidida, kuna ebayl tuli ette "bid confirmation" page vms. See tulenes sellest, et müüjal oli "shipping to:" märgitud "United States". Ma olin eelnevalt müüja käest järele küsinud, kas Eestisse saadab. Saanud jaatava vastuse, valmistasin proge ette(oksjon pidi ca kell 5 hommikul lõppema). Kuna minu asukoht Eesti ja shipping vaid usasse, siis ebay viskas confirmi-lehe ette ja programm jäi hätta. Samas, kui eBay asukohta ip-järgi ei võta, siis peaks selle probleemi saama elimineerida enda asukoha muutmisega.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
22.05.2007 19:07:33
|
|
|
No ootame ära selle liigutuse - 1,5 kuud veel
|
|
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Brom
HV kasutaja

|
22.05.2007 19:23:11
|
|
|
Ütleme nii, et seda programmi üldjuhul vaja pole. Teed kaks tabi, ja ühest vaatad aega, teises vajutad nuppu. Vaid juhul, kui ise oled eemal ja asi pole väga oluline võid proovida.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
22.05.2007 19:27:09
|
|
|
Brom kirjutas: |
Ütleme nii, et seda programmi üldjuhul vaja pole. Teed kaks tabi, ja ühest vaatad aega, teises vajutad nuppu. Vaid juhul, kui ise oled eemal ja asi pole väga oluline võid proovida. |
Oleneb ikka tootest. Olen ise võitnud oksjone ka 1 sek enne lõppu ja kaotanud ka 2 sek enne lõppu, sest parim pakkuja oli 1 sek enne lõppu pakkumise pannud.
Aga siin poleks mingi programm seda nagunii kontrollida jõudnud, kuna ebay server seda ka kohe sekundi peale ei leia.
Kes loodab ebayst odavat toodet leida, võib pigem kasutada seda linki
http://www.fatfingers.com/
Saab otsida oksjone, millel on otsitav toode vale nimega või kirjaveaga.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
3 :: |
11 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
22.05.2007 19:48:54
|
|
|
Ma pole selle mõttest eriti aru saanud.
Põhimõte on küll leida niimoodi soodasid pakkumisi, aga see sama pakkumine on kõigile ikka näha, kui oksjon lõpu poole jõuab.
Ehk siis 10 minutes left jne.
Ehk siis võib olla küll valesti kirjutatud, aga kui oksjon hakkab lõppema, siis näevad ikka kõik seda "soodsat pakkumist" ja saavad teha oma pakkumisi.
Ainult see on kasulik, et ebay oma otsinguga otsides see kohe välja ei tule, aga nagu kirjutasin ,siis lõpu poole on ju ikka näha seda, nähtamatu see ju pole.
Oskab keegi seletada seda?
Ei saa aru mida need erinevad lehed sellest pasundavad, nagu oleks võimalik saada mingit üli odavat asja niimoodi.....
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|