Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Medieval 2: Total War märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vedru>
HV kasutaja
vedru>

sõnum 09.05.2007 14:49:34 vasta tsitaadiga

ei saand patchi peale :S
Arvuti ei saanud failide ülekirjutamisega hakkama :S

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.05.2007 15:17:37 vasta tsitaadiga

endal installis küll korralikult ära v.a väikse "bugi" tõi endaga kaasa: enne peale resa logis win automaatselt sisse (üks konto ainult) nüüd aga viskab welcome screeni ette koos ühe kasutajaga (oleks 2 kasutajat siis arusaadav aga üldiselt 1 kasutaja = auto login) icon_mad.gif
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 09.05.2007 15:42:13 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
enne peale resa logis win automaatselt sisse (üks konto ainult) nüüd aga viskab welcome screeni ette koos ühe kasutajaga (oleks 2 kasutajat siis arusaadav aga üldiselt 1 kasutaja = auto login) icon_mad.gif

Mul tuli ka kunagi lambist sama jama. Käppisin midagi User Accountsi all (enda arust midagi ei muutnud) ja läks korda tagasi icon_smile.gif

angel
HV Guru
angel

sõnum 09.05.2007 16:05:18 vasta tsitaadiga

Totu user kirjutas:
angel kirjutas:
enne peale resa logis win automaatselt sisse (üks konto ainult) nüüd aga viskab welcome screeni ette koos ühe kasutajaga (oleks 2 kasutajat siis arusaadav aga üldiselt 1 kasutaja = auto login) icon_mad.gif

Mul tuli ka kunagi lambist sama jama. Käppisin midagi User Accountsi all (enda arust midagi ei muutnud) ja läks korda tagasi icon_smile.gif

see lihtsalt niisama märkuseks... hiljem kui aega saan üritan asja korda saada... ainult see patchimine on ikka suht ropp kaua aega võttev... mängu quick battle pannes igatahes oli üllatus suur kui vastane kohe liikuma hakkas ja mulle tappa andis... vanasti passis ta pool päeva ja sügasid mune seal... ja ootasid millal ma nad ära hävitan.

Paras aeg nüüd kampaania läbi teha kuna paistab et nüüd on tegemist selle "õige" total war 2 mänguga 8)

-edit- viga vist võib ka selles olla et Total War 2 patch võttis kätte ja tekitas mulle ASPNET account'i... kellel sama viga ja häirib siis siin paistab olevat asjale rohtu: http://www.mvps.org/marksxp/WindowsXP/aspdot.php

tagasi üles
vedru>
HV kasutaja
vedru>

sõnum 09.05.2007 17:36:28 vasta tsitaadiga

kurat mul on ikka väga aeglane mäng :S
700 vs 200 sõda (linnavallutamine) laadis mingi..hmm 2-3 minni vist :S

angel
HV Guru
angel

sõnum 09.05.2007 17:48:17 vasta tsitaadiga

mul laeb suht kiiresti... vaikselt nagu tunduks et mingit "jõudlus" tweaki tehtud kuna suht normaalselt jookseb 1280x1024 medium high peal.

1GB on juba suht kohustuslik ja 2GB on soovituslik. Alla selle pole mõtet jamada... 200MB vätab juba windows ära seega sellisele massiivsele mängule ei jää sealt midagi icon_rolleyes.gif
kurb ainult et dual core toetust ei paista mängul olevat icon_neutral.gif

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.05.2007 18:34:44 vasta tsitaadiga

millest see paistab?

alla 1gb rammuga ei ole mõtet seda mängu katsetama hakatagi põmst, sellest on siin vist varemgi räägitud icon_wink.gif muidugi kui nutune performance on asi, mis omale meeldib, siis miks mitte...kuid ma ei leia, et see paarsada krooni hetkel kulutada oleks mingi tõsiselt kukalt sügama panev otsus! mäng ise vist maksab juba kuskil sama palju icon_lol.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 09.05.2007 19:15:48 vasta tsitaadiga

Wiltz seda dual core värki mõtlesid (millest see paistab? ) panin RivaTuneri logima ning vaatasin prose tuumade kasutust.. üks suht magas teine rügas tööd. Sai ka Quake 4 käima aetud ja seal rügasid mõlemad nii et vähe ole sama kehtib ka 3Dmark06 kohta (antud hetkel ei ole rohkem programme, mänge mis dual core i kasutaks seega rohkem ei saa ka katsetada)
tagasi üles
vedru>
HV kasutaja
vedru>

sõnum 10.05.2007 21:07:39 vasta tsitaadiga

sain 227 käiku tehtud ja siis ütles mingi et sa ei võitnud ja riik on laostatud jne jne .. ja siis sain valida kas mängin edasi või mitte...vot
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 11.05.2007 00:43:22 vasta tsitaadiga

Üks lahe featuur on mängu tegijatel minu meelest kahe sima vahele jäänud. Nimelt võiks olla nii, et kui kuningas otsad annab, kas siis lahingus või oma voodis. Siis oleks tema portree peale klõpsates võimalik vaadata mis head ja halba tema kuningaks olemise ajal riigis juhtus. Noh kuulsamad võidud ja masendavamad kaotused ja majanduslik õitseng vs. närbumine ning selle põhjal siis mingi hinnang, kuidas rahvas teda mäeletab. See oleks lahe. Siuke vaheetapi kokuvõte nagu. Ei tohiks mingi hullult keeruliselt progetav kah ju olla siuke pisike statistika.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 11.05.2007 00:48:39 vasta tsitaadiga

minuarust (minule vähemalt) oleks see statistika suht mitte midagi ütlev... ehk siis endal suht savi kes kuningas on ja mida ta korda saadab... mul üldiselt istub kuningas kusagil kaugel lossis üksi (kuna ta ei vaja korra hoidmiseks linnas/kindluses sõjaväge) ja passib kuni maha kärvab icon_lol.gif Üldiselt ei lase kuningat kunagi sõtta minna eriti kuna tema kaotus vist eriti häste mängule ei mõju (pealegi linnas/kindluses kus ta passib saab üldiselt panna kõrged maksud ning arendada ehitisi ja parimat sõjaväge alguses). Kuigi jah: ma rohkem sõja peale väljas ning majandus jms asjaga ei tegele..

Kurb ainult et patch ei toonud ühte asja Rome Total War ist tagasi ehk siis seda "linna vaatamis" võimalust. RTW sai oma linna lähemalt vaadata vabalt, kuidas rahvas sihitult ringi käis jne. Ühesõnaga sai oma ehitisi imetleda vaba kaameraga
icon_neutral.gif

tagasi üles
Elitegamer
HV kasutaja
Elitegamer

sõnum 11.05.2007 01:37:23 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
endal installis küll korralikult ära v.a väikse "bugi" tõi endaga kaasa: enne peale resa logis win automaatselt sisse (üks konto ainult) nüüd aga viskab welcome screeni ette koos ühe kasutajaga (oleks 2 kasutajat siis arusaadav aga üldiselt 1 kasutaja = auto login) icon_mad.gif

.NET framework'i installimisel tehakse spetsiaalne account arendajatele vms. Selle võid rahus eemaldada (Control Panel -> User Accounts)
Rohkem inffi: http://www.mvps.org/marksxp/WindowsXP/aspdot.php

Aga mängust. Kindlasti üks paremaid strateegiamänge üldse, võiks öelda, et TW seeriast parim. Lahingud on võrreldes Rome'ga reaalsemad, Rome's tundus kuidagi liiga arkaadlik see asi IMO. Graafika koha pealt on Medieval II Rome'st kõvasti üle: kaotatud on klooniarmeed, sõdurite ja ehitiste detailsus on palju parem (nagu screenidelt näha võib icon_biggrin.gif)
AI tundub olevat parem. Kui RTW's sai nii paarisaja mehega kuni 2000-lisi armeesid tümitatud, siis Medievalis pole seda veel ette tulnud (pean ennast keskmiste oskustega mängijaks, TW kogemus u 1 aasta).
Mulle isiklikult ei meeldi mängu liigne sügavus. Keskendun pigem ainult lahingutele, igasugune makromajandus pole minu jaoks. Automanage on kõikidel linnadel peal ning agentidest kasutan vaid spioone (saab väravatest lihtsalt sisse)
Aga jah, seda mängu on suht raske kirjeldada, peab ise järele proovima icon_wink.gif Igatahes soovitan Medieval II'e kõigile strateegiahuvilistele (kui nad seda juba ei mängi icon_biggrin.gificon_biggrin.gif)
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 11.05.2007 01:45:29 vasta tsitaadiga

klooni armee on ikka ainult relvastus (riided, kilbil olevad "pildid") on erinevad. Aga kes see nende lõusti ikka vahib keset lahingut... icon_rolleyes.gif
Ja enne kui 1.2 patch tuli sai ka M Total War 2 200 ga 1000 ära teha. Ehk siis mul ükskord see õnnestus (endal jäi vist 3 meest alles aga vastane pani punuma icon_lol.gif )

Liigset "majandamist" Total War seerial ei olegi... minuarust see "majandamine" on suht titte mäng seal... ise järgi proovinud ning: suure armee ja jõuga (kasutades strateegiat) võib mängu vabalt võita isegi siis kui kõik sind "vihkavad" 8) Ainuke probleem võib tulla siis kui raha ei jätku enam armee ülesse ehitamiseks ja iga lahingu lõpus on suured kaotused.

Põhiline rõhk on ikka strateegial ja kuidas armeed oskad juhtida... vahest läheb asi päris kurjaks kätte ja kerge võit võib ka kaotuseks minna kui tähele ei pane. Eriti lahe on suuri vastase armeesid punuma ajada kasutades igasugu "äkk rünnaku" jms hirmutavaid asju nende peal icon_razz1.gif Pärast hea neid hobestega taga ajada ja maha võtta. + pantvangi värk on tw2 mõnus...

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 11.05.2007 02:28:00 vasta tsitaadiga

titte? titemäng tahtsid öelda? icon_biggrin.gif vaidleks vastu siiski, nii majandamine kui lahingud on totaalses sõjas tegelikult küllaltki keerulised, kui mängida piisavalt kõva raskusastmega on vaja 100% mõistust kasutada igal sammul nii kaardil kui lahingus. aga kõik see kokku teebki sellest mängust (või seeriast) kõigi aegade parima strateegiamängu icon_wink.gif thumbs_up.gif
huvipärast võib mingi aeg võrrelda kõrvuti shogunit ja medi2'e...vaataks, kuidas siis graafiline pool arenenud on icon_biggrin.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 11.05.2007 03:05:09 vasta tsitaadiga

Nu ses mõttes "tite icon_razz.gif " mäng, et kui sa sellega ei tegele siis midagi väga halba kah ei juhtu. Elementaarne majandamine mudugist peab toimima... aga mitte midagi keerulist aka Civ 4 vms sarnast. Ehk siis väga väike osa on majandamist ja suurim osa on see kuda sa oma lahingu strateegiat korraldad.

Ise mängin medium tasemega... (mõlemad asjad medium) kui viitsimist on ja mediumiga mingi lõpu ära näen siis vast võtan ka hardi.

Ise pole vanasid Total War e tagunud... Rome Total War ja nüüd siis uus Total War 2 on ainukesed. Samas Total War 2 on just meelepärase ajastuga. Varste pidi mingi exp vms kah tulema kus lisatakse kraami juurde. Ehk siis asi areneb.

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 11.05.2007 14:19:08 vasta tsitaadiga

nujah, ise olen mänginud läbi kõik total warid, v.a paar expansionit vist, mis tundusid lihtsalt liiga vähe erinevad äsja läbi mängitud värgist icon_biggrin.gif

kusjuures, sellise "mitte tegelemise" kohta ma ei oskagi eriti kommenteerida, kuigi mulle tundub, et kui strateegiakaardil nagu mitte millagagi tegeleda siis tuleb kotti saamine küll üsna kiiresti icon_eek.gif pole lihtsalt ise kordagi seda mängu niimoodi mänginud, et ei mõtleks läbi absoluutselt iga otsust ja käiku. selles mõttes võib total war mänge nimetada kaasaegseks maleks minumeelest icon_razz1.gif
aga võibolla sa pead selle majandamise all silmas üldse midagi muud kui mina...näiteks ainult mingit trade'mist naabritega vms. sellisel juhul me lihtsalt räägime üksteisest natuke mööda icon_lol.gif

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 11.05.2007 14:42:36 vasta tsitaadiga

nu majandamine: pead jälgima et X ressurssi oleks jms. Pms mõtlen nagu mingi CiV (sutsu tagunud) jms mäng kus asi põhjalikum (ühesõnaga pool päeva jamad oma ühiskonna ülesse ehitamisega jms jamaga).
Elementaarne värk on total war 2 olemas aga põhi rõhk on sõjal. Ainukesed otsused mis on määravad minujaoks mängus on mis sõdureid treenida. Mis ehitisi enne teha ning kas ikka tasub X tüübi vastu astuda või mitte (trade suhteid ei tohi kõigiga lõhkuda kuna vastasel juhul tuleb liiga vähe raha sisse, v.a juhul kui sul on palju linnu kus maksudena tuleb palju raha). Ja sageli tuleb väga põhjalikult arvestada iga rahvuse eripäraga. Mäletan Rome Total War is kuidas ma üritasin mingite elevantide vasta saada 1 est korda... see tava armee mis kõik võitis sai nõnda tappa et ei jäänudki midagi alles icon_lol.gif Total War 2 on sama värk... kui ikka "vale riigi" valin siis on enne tükk tegemist et aru saada kuidas on kõige parem viis võidu saavutamiseks. Päris point and click mäng õnneks total war ei ole nagu seda on varste enamus "strateegia" mänge.

Ehk siis loodan et total war ei "idioodistu" nagu seda enamus mänge tänapäeval teinud on. Graafika on total war'is suht müstika... vaate kaugus on ikka väga mõnus 8)

total war'is puuduvad õnneks ka plastiliini jms läikiva textuuri piix

tagasi üles
Wolver1ne
HV vaatleja
Wolver1ne

sõnum 12.05.2007 11:54:14 vasta tsitaadiga

Mõnda toredat modi oskab keegi TW-le soovitada ?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
realgamer
HV kasutaja
realgamer

sõnum 14.05.2007 21:42:15 vasta tsitaadiga

Eelmine nädal rünnati minu lossi ja vaenlane tuli mööda redeleid üles ,kõik mitutuhat meest olid puntras redeli all ,kuna piiramis masinad ja muu tehnika panin vaenlasel põlema -saatsin siis väravast välja lahinguväljale selle ainukese redeli juurde oma 8 ratsaväeüksust.
Piirasin 8 üksusega oma lossi juures need ründajad ümber ja andsin tuld .Ülejäänud oli kõik lihuniku töö icon_biggrin.gif Ründajal jäi alles vist 3 meest

Huvitav millal see mäng tõepärasem saaks ,sest see hetk kui ma neid piirasin siis oleks nad pidanud nägema ja kaitsepositsioone sisse võtma hakkama,aga eks mängudel on veel arenemisruumi ,Muidu on supermäng reaalaja srtrateegias thumbs_up.gif

angel
HV Guru
angel

sõnum 14.05.2007 21:50:50 vasta tsitaadiga

hm mängul on veel paar bugi aga need on harva esinevad ja suht... tühised. Enne oli asi ikka jubedam. AI tundub suht öö ja päev olevat.

Redelite ja piiramis masinatel ronivad mehed on jah veel mökkud... enda tüübid passisid tükk aega enne kui aru said et oma perse teise kohta juba vaja vedada. AGA enne oli veel hullem ehk siis vahest jäid nad kinni ja kõik.

Üks asi võiks mängus juures olla... võiks saada vastase redeleid maha lükata icon_razz.gif Kuramuse tondid ronivad ja redelid jäävadki ülesse. See vist kah nüüd juurde lisatud (enne minuteada ei saanud) et piiramis masinad saab müüride vahest sisse tuua. Vanasti oli suht häda kui vastasel suur loss ja 2x kaitset (ehk siis topelt müürid: sisemine ja välimine) ja sul polnud mitte millegagi seda teist müüri ära lõhkuda ja pidid nn "kaotusega" leppima. Vähemalt vanast mängust on mingi sarnane "viga" meelde jäänud.

Igatahes lühidalt: AI tegevus on kenasti paranenud... eelmised lahingud mis ma kergesti võitsin on nüüd medium tasemega suht... tüütud icon_lol.gif

Üks lahe strateegia mida vahest häda pärast kasutan on ka see, et kui vastased müürile ronivad avavad mu kahurid ja mortalid tule... ehk siis lasen nad raisad koos müüriga lõhki... oh seda mõnu pärast kuidas vastastel "maa" alt ära kaob... icon_lol.gif Pärast ainult läheb müüri lappimine kalliks aga vähemalt nõnda olen vahest oma lossi päästnud vastaste käest.

tagasi üles
Fiocchi
HV kasutaja
Fiocchi

sõnum 14.05.2007 21:58:38 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Üks lahe strateegia mida vahest häda pärast kasutan on ka see, et kui vastased müürile ronivad avavad mu kahurid ja mortalid tule... ehk siis lasen nad raisad koos müüriga lõhki... oh seda mõnu pärast kuidas vastastel "maa" alt ära kaob... icon_lol.gif Pärast ainult läheb müüri lappimine kalliks aga vähemalt nõnda olen vahest oma lossi päästnud vastaste käest.
Kas sa seda ei karda, et selle augu kaudu on järgmistel vastase üksustel hulga lihtsam sisse tulla? Ehk siis ilmselt ei saa seda taktikat kasutada, kui vastasel on veel suured jõud väljaspool müüre icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 14.05.2007 22:17:33 vasta tsitaadiga

Ee ei karda icon_razz.gif las tulevad mul mehed ootavad neid ja kui nad sisse tulevad saavad nad kah veel kahurite käest pähe. Ehk siis see on suht viimasena käiku minev strateegia kui näha et midagi muud ei õnnestu. Pealegi kui nad müüri vahelt sisse ronivad siis tuleb neile kaela igavene noole sadu müürilt + kahurid+ mehed kes ootavad. Ehk siis suur võimalus on et nad lihtsalt liduma panevad. Ja teatavasti on kergem vastasega võidelda kui ta üritab pisikesest august sisse pugeda kui "lageda taeva" all. Ise kui näen et suht piixus olukord üritan alati nad kusagile "suruda" et nad ei saaks mind ümber piirata. Või siis ratsavägi aeg ajalt ründab nende sisse... ruttu tagasi ja kordan seda paar korda. Eriti hea on see kui nad minu meestaga sõdivad ja mul õnnestub kudagi ratsavägi nende taha paigutada... kui AI mingi teine vägi tuleb ratsaväele kallale siis annan lihtsalt käsu neil putku pista

Tegelik põhjus miks ma sellist strateegiat ka kasutan on sageli see et kuna meeste ülalpidamine on kallis siis mul kindluses on sageli ainult üks ratsavägi.. 2 mõõga rühma ja hunnik vibusid. Ja teatavasti ei ole vibudega vennikesed eriti tõhusad müüril olevaid tonte tõrjuma. Kui ma neid sealt koos müüriga maha ei kuppata siis nad lihtsalt tappavad kõik mu vibu onud ära. icon_neutral.gif Kui aga saan kindluse tornidesse kahurid siis muidugist need vibu onud asenduvad mingi jalaväega. Lihtsalt vibudega hea nende torne jms puit esemeid millega nad müürile ronivad põlema panna ehk siis AI ei ole mitte piixugi teha enam kui ma ta "varustuse" ära hävitan.

tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 17.05.2007 16:41:12 vasta tsitaadiga

Masendav, ma olen juba kaks suurt armeed vastu üht kindluses passivat Taani kunni ja tema väesalka puruks jooksnud icon_evil.gif
Mnjah, ja ilmselt jooksen kolmanda kah - tavalised oda- ja vibumehed, kellest minu väed peaasjalikult koosnevad, ei saa ikka nende vastikute Taani konservikarpide vastu. Lisaks sellele kotivad mind prantslased, kelle ma arvasin juba ammu lootusetult põrmu paisatud olevat. Samuti on Rooma impeeriumi riismed ülbeks läinud ja mitu mu linna ümber piiranud. Mis toimub? Alles ma võtin ühe linna teise järel mängleva kergusega üle ja nuhtlesin kõiki oma teele jäänud väesalku ja nüüd siis olen igal rindel koslepit hakanud saama. Bööh, Pariisist kihutasid mind välja mingid hädised mässajad.
icon_evil.gif

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 17.05.2007 16:55:39 vasta tsitaadiga

mul läheb küll kergelt... panin kõik medium tasemega (custom lahingud vahest teen ka hardiga) ja korralik strateegia+õige mees õige vasta igatahes toimib... pranslased on suht mulda trambitud (neil ei ole isegi raha korraliku armeed teha), inglased on saarele lõksu pandud ja saavad tappa... (hakkasid ise ülbama) jne... varste lähevad suuremad ja tugevamad kah takka. Lihtsalt kui ikka hunnik riike käes ja armeed tuleb igast august juurde on suht kerge juba mängida. Alguses sain peaaegu tappa mingi mässajate küla käest... pooled mehed surid icon_lol.gif

Aga jah... siiski lahe on 1000 VS 500 lahinguid teha... ja pärast vaadata kuda vastane liduma paneb 8) (pean silmas ikka lahingut kus see "võrdsus slider" näitab et sa oled omadega suht piixus ja ainult "suur kindral" võidab).

mnjah.. ainult sellised rasked lahingud vajavad jubedalt majandamist... ja mängus on veel buge. Näiteks ei allu vahest mu ambud mu käsule... värdjad ei osanud väravast sisset ulla üks kord ja jooksid edasi tagasi... värdjate pärast sai mõttetult palju surma..

Hardiga arvatavasti saaks kah tappa... ei ole proovinud ainult palju lahinguid selle tasemega teha.

tagasi üles
realgamer
HV kasutaja
realgamer

sõnum 20.05.2007 17:37:30 vasta tsitaadiga

Millegipärast pole suudetud veel meeste liikumine linna-lossi müüride sees ja müüri peal normaalselt liikuma panna ,kui näiteks annan käsu kaugelt tornist alla tulla ja lossi ette väravat kaitsta ,siis tihti rahvas ronib alla ja sinna nad jäävadki.
Annan siis uue käsu ja juhatan nad järk-järgult mööda kõige otsemat teed sihtmärgini (väravani).Tehisinteligent ja mänguloogika on ka kohati naljakas,aga võrreldes varasemate Total War seerjatega on kõva edusamm tehtud ja järgmised seerjad tõotavad veel realistlikumad tulla.Saan olla siis üks esimesi fänne kes selle letilt rebib kui uus seeria tuleb.(kõik Total War seerjad omatud ja mängitud) thumbs_up.gif
Parim ajalooline reaalaja strateegia game.

Kui raali on suht lihtne lüpsta ja tema nõrku kohti ära kasutada siis tekkis küsimus ,kas keegi netimängu ka teeb (gamer ´+gameri vastu )? ja kuidas siis lahingu scoor on?Las algab Totaalne Sõda! icon_wink.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Medieval 2: Total War mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.