Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Craft
Kreisi kasutaja
|
18.04.2003 16:40:17
error loading operation system |
|
|
Värk on selline: proovisin XP kõrvale installida 98, aga tolle installer jooksis kokku. Nüüd on nii, et XP ei lähe ka enam tööle. Egas midagi, läksin recovery consolega sisse ja tegin fixboot ja fixmbr. Mitte midagi ei aidanud, ikka error loading OS. Mida ma pean seal consoles tegema, et jälle tööle hakkaks, failid seal peal, mida ei tahaks kaotada. Windowsi install asub G:windows, hdd0 peal on ja 1. partitsioon. Aidake palun.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
pl1600
HV Guru
|
18.04.2003 16:55:10
|
|
|
ennem peab 98 installima siis xp otsa
üks variant kui on käepärast teine masin siis ketas sinna sisse ja näiteks partition magicuga partitsioon aktiivseks teha
kindlasti on teisigi võimalusi
näiteks repair install
_________________ mäx2 |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Craft
Kreisi kasutaja
|
18.04.2003 19:25:17
|
|
|
Im back with news!
Ma installisin edale veel1 XP ning partition magicu abil õnnestus eelmine ka tööle saada, pool probleemist on seega lahendatud: süsteem põhimõtteliselt töötab, aga nüüd on uus jama kaelas.
Selliseks on win98 mu 2. Hdd teinud. Pildil on näha, et used/free ja kogusuurus ei sobi kokku, mingi FAT jama on seal. Windowsi chkdsk ei oska sellega midagi peale hakata, ütleb, et unrecoverable error ja partition magic ütleb, et kasuta chkdiski. Kas mingit sellist utilitit ei ole, mis ehk oskaks mu partitsiooni terveks teha?
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
pl1600
HV Guru
|
18.04.2003 20:48:07
|
|
|
see tühi ketas?
siis part maha ja uus näiteks
_________________ mäx2 |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Craft
Kreisi kasutaja
|
18.04.2003 20:59:53
|
|
|
Ei ole tühi, selle vigase parti pealt vaja data kätte saada. Ma leidsin programmi RecoverItAll, mis peaks oskama seda teha, aga pole tasuta, keegi freeware proget ei tea miskit, mis oskaks partitsiooni taastada?
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
mjaasa
HV vaatleja
|
24.12.2013 16:25:12
|
|
|
Ei hakanud uut teemat tegema. Nimelt probleem järgmine: mängisin fifat, läpakas jooksis kokku. Tuli see sinine ekraan. Panin uuesti käima ning windowsi logost kaugemale ei läinud. Kui proovisin teist korda tööle panna, kirjutas error loading operation system. Oskab keegi aidata? Läpkas ordi enduro mingisugune ning os windows7.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|