Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
egomon
HV vaatleja
|
05.05.2007 17:37:32
Arvuti loeb kogu aeg midagi... |
|
|
Arvuti loeb kogu aeg midagi ja kui yhendan neti lahti siis loeb edas iaga vähem. olen skänninud erinevate viirusetõrjevahenditega aga pole näidanud viiruseid. Kas on kellelgi aimu mida arvuti võiks lugeda ja kust seda vaadata võiks. varem pole seda teinud......
|
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
05.05.2007 17:40:53
|
|
|
mul oli ka mingi x asi arvutis, spybot ei suutnud ära ravida, f-secure ei teadnud üldse sellest midagi aga sihuke pisike programmijupp nagu vundofix tegi asja korda.
http://www.atribune.org/ccount/click.php?id=4
vaata kas leiab midagi
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
05.05.2007 18:28:39
|
|
|
Äkki täpsustaks mida "lugemine" üldse antud juhul tähenda. Kui seda et HD tuli pidevalt vilgub, siis pakuks pigem, et seda teostavad needsamad skännerid mis sul installitud on (kontrollides EXEsi, DLLe, etc kui neid laetakse, ning vähemalt DLL laetakse kogu aeg), sul on arvutil vähe mälu mille tõttu pagefile pidevat kasutust leiab ja/või sul on Indexing Service kinni keeramata/mõni alternatiivne sama asja teostav vidin installitud, näiteks Google Desktop (mis loeb vaikselt faile sisse, et juhul kui sul on nende sisu järgi vaja otsida siis toimuks see kiiresti).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
egomon
HV vaatleja
|
05.05.2007 18:48:40
|
|
|
Jep , skännisin selle antud lingist saadud programmiga ja se ei leidnud midagi aga tänud ikkagi.
Jep kuna olen võhik siis jah tegu on ni et HD tuli vilgub -midagi muud ma sele llugemise kohta ei oska öelda -mida ta aga minuarust nädal tagasi pole teinud ja omateada pole selle ajaga laadinud sisse midagi uut. Google tesktop on olemas juba arvuti esimesest konfigureerimisest.
Mis on Indexing Service ja kuidas seda kinnikeerata saab?
Tänud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
06.05.2007 21:18:00
|
|
|
Indexing service - paremklikk kõvaketta ikoonil ja Properties. Seal võta vastav linnuke eest ära.
Seda ragistamist võib Google Desktop põhjustada - uuendab ja sünkroniseerib arvuti jõudeolekus.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
nix5
HV kasutaja

|
10.05.2007 00:25:32
|
|
|
Google desktop'i soovitan ma lasta, kuna see hakkab hiljem tohutult ruum'i võtma ja sisse logimisel logistab kaua
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
10.05.2007 08:08:24
|
|
|
nix5 kirjutas: |
Google desktop'i soovitan ma lasta, kuna see hakkab hiljem tohutult ruum'i võtma ja sisse logimisel logistab kaua  |
Mis ajast? Uuest installist eelmise aasta märtsist on Google Desktop sees istunud ja kordagi pole masin tema pärast aeglasem olnud. Indekseerimine on lubatud vaid idle olekus ning profiilis olev masin jookseb kui kulda.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|