Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
keilakaz
HV vaatleja
|
30.04.2007 22:55:58
|
|
|
DODONPACHI kirjutas: |
keilakaz kirjutas: |
Millest te graafikaorjad jahute?
Suurem osa wii mänge on täiesti normaalse pildiga, mingid haledad 3rd party filmide järgi kokku keedetud jurakad on jõledad, aga kas keegi mängib kah neid? Ei. Teie mängite ikkagi 1st party mänge mille graafika on täiesti tip-top.
Mul on hetkel käsil budokai tenkaichi 2. Cel-shaded, pilt on väga kõva.
Ehk siis, mõttetu whine, nendel mängudel mida inimesed tegelikult ka ostavad (Far cry 4 wii - Lol ) on täiesti talutav pilt. Gameplay juurde = Oops, wii win. |
Ka mul on hea meel kui sa suudad leppida aastas 5 hea mänguga. Mina näiteks ei suuda, sorry.
Pluss, ma ei saa mainimata jätta, mulle meeldib see kui mind automaatselt graafikaorjaks nimetatakse kui ma toon välja selgeid puudujääke hetkelises Wii tarkvara nimistus. Asi ei ole graafikas, asi on tehnilises teostuses; firmade viitsimises mingisuguseidki resursse Wii mängude poole suunata. Seda ei leia aset hetkel, ainult rodu sitta mille vahel üksikud pärlid helgivad. Praegusel generatsioonil ei ole selline asjade seis enam aksepteeritav. |
See, et mõni tootja Wii võimalusi kasutada ei suuda, teeb konsooli halvemaks?
Wiil on sama palju häid mänge kui igal teisel nii vanal konsoolil.
Ja ära võta palun lambist arve, eks?
Kui sa mingi Gamespoti kummardaja oled, siis võibolla tundub sulle, et mänge on vähe. Aga needeed vennad panid 8 väärilisele Tenkaichi 2-le 6.5 sest ei suutnud kontrolle selgeks teha. Ma vaatasin netist Gamespoti enda gameplay videot. Tuleb tõdeda, et mängisin peale 3 tunnist õppimist ise kah paremini kui need "proffessionaalid".
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
30.04.2007 23:36:52
|
|
|
Indeed, Gamespot sux, use Gametrailers.
Inimesed on nii kiirseti allaandijad. kohe panevad sita hinde selle eest et mängida ei oska, on frustuaing. Õppigu mängima ja siis andke hinne.
Gametrailers annab igatahes normimaid hindeid kui see lärakas
|
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
30.04.2007 23:51:04
|
|
|
See, et mõni tootja Wii võimalusi kasutada ei suuda, teeb konsooli halvemaks? |
Ei, see, et peaaegu keegi seda ei tee, teeb halvemaks. Isegi eksklusiivprojektid nagu KOEI opoona näevad üsna Dreamcast'ilikud välja, millegipärast. Ainsad lootustandvad mängud on need mis amddude välka tõi ning siis veel No More Heroes ja võib-olla ka Project Treasure Island Z. RE:UC puhul jään žürii arvamust ootama. Kõik ülejäänud mängud on teise ja kolmanda järgu tiimide projektid -- arvamus mida jagab minuga ka Miyamoto ise. Ning sa ei hakka ju temaga vaidlema, ega?
Wiil on sama palju häid mänge kui igal teisel nii vanal konsoolil. |
Vanematel konsoolidel on saasta ja kvaliteedi suhe palju halvem kui Wiil, tõsi, aga praeguse generatsiooni konsoolidel ei ole asi nii, vähemalt mitte minu silmade järgi. Kui objektiivseks sa mind pead, on muidugi su enda otsustada ning mul pole kavatsust hakata siia mingisugust objektiivse artikuleerituse mõõdupüüd üles ajama. Lihtsalt, minu enda kogemused + inimeste arvamused + muu netis saadav olev info kõik viitab sellele.
Ja ära võta palun lambist arve, eks? |
Ma ei võta kunagi lambist arve.
Kui sa mingi Gamespoti kummardaja oled, siis võibolla tundub sulle, et mänge on vähe. Aga needeed vennad panid 8 väärilisele Tenkaichi 2-le 6.5 sest ei suutnud kontrolle selgeks teha. Ma vaatasin netist Gamespoti enda gameplay videot. Tuleb tõdeda, et mängisin peale 3 tunnist õppimist ise kah paremini kui need "proffessionaalid". |
GameSpot ei oma minu puhul erilist kaalu peale Greg Kasavin'i lahkumist.
Edit: lihtsalt et perspektiivi panna, mängud mida ma Wiil mängida tahaks on:
- No More Heroes
Ning näppida tahaksin:
- Metroid Prime 3: Corruption < esimene osa oli meistriteos, aga minu arust ei vajanud see mäng järge(sid), esimese osa lõpubossi frustratsioon rikkus mängu ära
- Kororinpa
- Project Treasure Island Z
- Opoona
- WW: Smooth Moves < proovisin multiplayerit veidi, oli OK. Kõhutunne ütleb, et seeria kulminatsioon oli GBA Twisted.
- Resident Evil: Umbrella Chronicles
- Manhunt 2
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Koppel^^
HV vaatleja
|
01.05.2007 09:47:07
|
|
|
Ma arvan ,et paljud suurfirmad lihtsalt kardavad kahjumi jääda kui teevad Wiile mängu.
Ja kuulge Nintendo teeb praegu 45 Wii first party mänge.Loodame parimat.
tsitaat: |
Nintendo president Satoru Iwata said that his company currently has no less than 124 games in development. Of those, 45 are for the Wii and 79 are for the DS. |
Cheers!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
01.05.2007 11:20:29
|
|
|
Praegu ongi see jama, et Wii müüb väga hästi... kahjuks on enamus unititest (vist?) läinud pensionäride ja casualide kätte, kes tahavad õhtupoolikul ennem üheksaseid uudiseid natuke tennist mängida.. aga siiski on ka suur osa Wiidest gamerite käes, kes ostavad juurde häid mänge... ja ma arvan, et see arv on piisav, et teha Wiile üks tõsiselt hea Must-Have.. umbes nagu Zelda (Milles mina pidin pettuma, aga mnjah..) mille ostsid vist 75% wii ostjatest?... Järgmiseks selliseks mänguks on vist SMGalaxy ja Smash Bros. Brawl...
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
1 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
02.05.2007 13:23:24
|
|
|
Tellisin Godfatheri, loodan et tuleb homseks kohale, sõber soovis ja siis kahepeale ostsime.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
metz
HV vaatleja

|
02.05.2007 13:24:08
|
|
|
eks mina olen siis see pensionäär kes justnimelt enne üheksaseid uudiseid tennist taob väga mõnus ju, wii sai soetatud veebruaris vahepeal seisis niisama riiulis ja siis jälle tekib tema vastu huvi, selline põnev asjake. Eile sai Wii Play ostedtud juurde, nõõd saavad kaks pensionäri koos enne üheksasi uudiseid tennist mängida, hoiab ära ka kaklused, et kumb enne. 9-ball oli kah päris mängitav Mis puutub mängude küllusesse, siis minusuguse "roti" jaoks on neid piisavalt, sest süda lihtsalt tilgub verd, et ühtegi omale osta. Wii Play oli päris aadri laskmise moodi juba.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ossa
HV kasutaja

|
02.05.2007 15:15:11
|
|
|
Mängud on jah rõve kallid, kuid konsoolide mängud ongi nagu kallimad-business.
See wii on rohkem nagu meelelahutuseks ja lastele sobib ka hästi.
Kõvemad mängurid kasutavad muidugi ikka arvutit
Ma ei leia mingit põhjust osta palystationit või xboxi, kui on olemas korralik arvuti, kuid wiiga on teine lugu, selle ostsin küll
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
02.05.2007 16:03:15
|
|
|
Muidugi kasutavad arvutit.. selleks, et mängida praegu tulekul häid mänge nagu... em... spore...ja...ee....ee...Operation Flashpoint 2
Või siis ostavad normi arvuti jaoks mõeldud rahaga 360 ja Wii selleks, et mängida Halo3, Alan Wake, Burnout Paradise, Smash bros. Brawl, Halo Wars, Sadness, Super Mario Galaxy, Forza Motorsport 2 ja Project Gotham Racing 4... muidugi, kui ei jõua te töölkäivad inimesed mänge osta, modige ära...
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
thomaz
HV kasutaja

|
02.05.2007 17:02:24
|
|
|
PC vs Konsool on nüüd küll mõttetu teema siin. Seda on läbi ja lõhki juba arutatud tulemusega et mõlemal oma plussid ja miinused.
PC peale tulemas: Half-Life 2 Episode Two; Sins of a Solar Empire; Ghost Recon Advanced Warfighter 2; Clive Barker's Jericho; Team Fortress 2; Empire Earth III; Enemy Territory: Quake Wars; Lara Croft Tomb Raider: Anniversary; Sacred 2; Bioshock; Crisis... ja veel terve persetäis mänge mis kohe meelde ei tule.
_________________ NC |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Koppel^^
HV vaatleja
|
02.05.2007 21:36:22
|
|
|
Laupäev saan öelda ,et mina olen Wii omanik
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
03.05.2007 13:29:19
|
|
|
Woot, jagame siis friend code?
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Koppel^^
HV vaatleja
|
03.05.2007 15:10:27
|
|
|
Oki ,aga ma pean selle Wifi ruuteri ka veel ostma vms
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
03.05.2007 16:06:53
|
|
|
Aa. Pelasin pisut Godfatherit, piilusin kuidas on, tundub äge kuid las see jääda Laupäevasesse
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
metz
HV vaatleja

|
04.05.2007 10:26:58
|
|
|
tsitaat: |
muidugi, kui ei jõua te töölkäivad inimesed mänge osta, modige ära...
|
see modimine konsooli ära ei riku või? ja teiseks ikka originaali armastanud... ning asi pole niivõrd jõudmises kui asja mõttes, töökõrvalt pole täiskohaga aega mängida ja selleks natukeseks mängu osta on natuke ebapraktiline, et lihtsalt proovida kuidas on...
Need kaasas olnud mängud on kah täitsa muhedad, käesolevas lõimes on neid Nintendo mänge ka titelikeks nimetatud (seda võib vist öelda rohkem Wii Play mängude kohta) aga miks ta siis ei või olla, mihuke see mitte titelik siis on... ei julgegi mängu osta, äkki on titelik... või?
|
|
tagasi üles |
|
 |
gizmik
HV vaatleja

|
04.05.2007 10:39:24
|
|
|
metz kirjutas: |
see modimine konsooli ära ei riku või? ja teiseks ikka originaali armastanud... ning asi pole niivõrd jõudmises kui asja mõttes, töökõrvalt pole täiskohaga aega mängida ja selleks natukeseks mängu osta on natuke ebapraktiline, et lihtsalt proovida kuidas on...
Need kaasas olnud mängud on kah täitsa muhedad, käesolevas lõimes on neid Nintendo mänge ka titelikeks nimetatud (seda võib vist öelda rohkem Wii Play mängude kohta) aga miks ta siis ei või olla, mihuke see mitte titelik siis on... ei julgegi mängu osta, äkki on titelik... või? |
ei riku. 7 mängu juba proovitud, kõik töötavad.
titelik - igal mängul on age rating, wiiplay on näiteks 3+. on ka palju 16+ ja 18+ mänge
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
metz
HV vaatleja

|
04.05.2007 10:50:49
|
|
|
aga see + seal lõpus katab ju ära ka kõik järgnevad vanuse astmed, seega ei või milleski kindel olla... ja eks siis peale garantii lõppu modifitseerime seda konsooli ehk
|
|
tagasi üles |
|
 |
thomaz
HV kasutaja

|
04.05.2007 11:53:36
|
|
|
Töö kõrvalt tõesti ei jõua mängida nii palju kui tahaks ja seega pole mõtet hunnik plaate valmis osta.
PS: Ega keegi tea millal Paper Mario-t Eestis näha võiks?
_________________ NC |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
04.05.2007 15:35:16
|
|
|
EI tea, mine küsi Andricost
|
   |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
05.05.2007 20:04:34
|
|
|
nojah, tundub et naisterahvastelegi on oma zanrid väljunud :p
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
06.05.2007 12:12:56
|
|
|
irw... see wii pult laseb ikka kõike treenida
Aga jah lihtsalt tuima mängimise üle wii ostjad küll nuriseda ei saa
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Primary
Aeg maha 60

|
06.05.2007 20:16:52
|
|
|
Ostaks kellegi Wii ära Pakun 3300
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
24 :: |
4 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
06.05.2007 20:39:26
|
|
|
OT:
beastbeats kirjutas: |
Primary, tee siis vastavasisuline kuulutus, ÕIGESSE teemasse ja lõpeta siin "läbustamine"  |
Ära hakka jälle "poisitama" ja lolle vabandusi otsima
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|