praegune kellaaeg 20.06.2025 01:37:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
wer1
HV kasutaja

|
05.02.2007 20:04:00
|
|
|
palju oled kulutand raha juba ja palju selle lcd eest plekkisid
lahe tahaks endale ka
|
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
22.02.2007 09:28:07
|
|
|
lcd oli 430 + potekate eest mingi 50pi
kokku kulutanud väga palju pole, kõige kallim oli kõvaketas, 1300 eeki, aga sellega ei tasu koonerdada ka
nende kõikide kuude peale 3500 kulutand veel ei tohiks olla...
Nii, kuna ootan oomipoest tellitud kivi, et -5 juhet saada, sisustan aega optilise seadme kinnituskohaga.
Vanast korpusest lõigatud romi sahtel ei olnud eriti hea lahendus, see on väänamisest kõver ja koledalt lõigatud..
Mõtlesin, et teen uue ja parema kinnituse.
Selline ta peaks tulema, mingist metallist lõikna....
Uued pildid:
http://rat.planet.ee/HTPC/Optical%20drive/Tegevus/
Pildil siis dvd rom millel külge joodetud juhtmed, et open close käiks esipaneelist.
Tegin lihtsa ühendusega
dvd tray esipaneel tuleb sellest plastikust mis ühel pildil, pahtliga teen siledaks, värvin hõbedaseks...
Loodan, et jääb kena
EDIT: 22.02.2007
Plekk on olemas, et seda hoidjat välja lõigata, vahendid ka, aga ei ole jõudnud seda veel lõikama minna...
Senikaua olen LCD-ga tegelenud, eile täiendasin oma core programmi, esimesed reakesed on menüül olemas:
http://rat.planet.ee/HTPC/Esipaneel/LCD/MOV00003.3gp
Pmst võin ma nüüd sinna kõike kirjutada, otse oma programmist...
Vahepeal veidike paneb kala, see juhtub eelkõige hiirega liiga kiirelt liikudes, pean veel jaLCDs scripti optimeerima...
Mõeldud on see eelkõieg esipaneeli nuppudest liikumiseks, see juba reaalselt töötab, kui esipaneel ära ühendada...
Tore näha, et miski töötab nagu plaanitud
_________________ Jogani pogani pooh |
|
tagasi üles |
|
 |
Taux007
HV veteran

|
22.02.2007 10:59:42
|
|
|
Jep, tore näha, et progress ikka toimub
|
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
27.02.2007 19:16:41
|
|
|
ahja, unustasin mainida, et see pilt, mis kuvaris on, erineb täisversioonist - nimelt kasutan mingit vana juustu videokaarti, õige on teises arvutis kasutusel praegu...
Need valged osad on tegelikult sinised ja sulanduvad tausta, siis on näha ka erinevust, kui nupp highlightida, tekib ümber "glow"
Täna meisterdasin kõvasti custom animated chare, mida menüüdes kuvama hakata... (krt tööle jäid kõik, muidu oleks saanud juba neid kasutada )
PS. Unustasin varem lisada pildid -5v generaatorist, mis sai valmistatud:
http://rat.planet.ee/HTPC/Esipaneel/LCD/-5v/
|
tagasi üles |
|
 |
Taux007
HV veteran

|
26.03.2007 11:06:23
|
|
|
Ega projekt sul nüüd seisa? Progressist pole midagi kuulda olnud, järsku valgustad meid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
26.03.2007 11:09:19
|
|
|
projekt vägapalju progressi ei ole näinud, asi on siiani dvd romi sloti taga...
kuna stantsi enam kasutada ei saa on pleki parajaks tegemine raskendatud.
kuna asi on nii pisikese asja taga kinni, siis valmis tegemata ta kindlasti ei jää
|
tagasi üles |
|
 |
sixa
Kreisi kasutaja

|
03.04.2007 21:28:27
|
|
|
kas see sinu esimene casemod?
minu arvates väga
|
 |
R A T
HV veteran

|
03.04.2007 22:07:57
|
|
|
esimene jah, tahaks kiirelt lõpule saada ja järgmist alustada
|
tagasi üles |
|
 |
sixa
Kreisi kasutaja

|
03.04.2007 22:33:57
|
|
|
esimese kohta väga suur projekt võetud, kuid oled hästi hakkama saanud!
|
 |
R A T
HV veteran

|
12.04.2007 18:37:50
|
|
|
Kui juba, siis juba
Eks mul veel teha on, kui välimus valmis on siis läheb progemiseks, hehe
Tore kui meeldib
Uus plaan romihoidjale.
See läheb kindlasti käiku, paremat lahendust ma ei suuda leida Peaks olema piisavalt stabiilne värk...
Täna sain hea plekitüki, tööl tõmmasin omastarust jummala õigesti kavandi järgi kõik valmis.
Kodus tulin vaatasin pilti, küsimärgiga märgitud koht on ju jummala valest
Igatahes, selle ma parandan seal peal ära ja siis esmaspäeval peaks vist lõikama saama seda 8)
Praegu olen kodus, vaatan, et peaks dvd romi uue esipaneeli üle pahteldama, ei ole veel viitsinud seda teha ja praegu ka eriti ei ahvatle seda tegema Paras kepp on...
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
12.04.2007 22:10:13
|
|
|
Kas sa näiteks Google SketchUp'is ei viitsi oma jooniseid/kujundeid valmis teha? Saaks minu meelest palju paremini aru, milline asi välja näeb.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
tagasi üles |
|
 |
mogo
HV kasutaja

|
16.04.2007 13:02:37
|
|
|
taikonaut kirjutas: |
Kas sa näiteks Google SketchUp'is ei viitsi oma jooniseid/kujundeid valmis teha? Saaks minu meelest palju paremini aru, milline asi välja näeb. |
Väga õige! Ise avastasin SketchUpi mingi pool aastat tagasi ja ülimalt rahul.
Pooletunnise tutorialide vaatamise/harjutamise järel saab asja üldjoontes selgeks ja võib tegutsema asuda.
SketchUpiga on iga uus idee kohe ka reaalsena näha, aga kui ise joonistada, siis kipub asi mõõtkavast/proportsioonidest välja minema. Minu arvates kindlasti ka lihtsam, kui sama asja püüda paintis arusaadavaks teha.
Tegelt võiks SketchUpi kohta suisa eraldi teema - saaks kogemusi vahetada ja mudeleid jagada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
16.04.2007 14:01:49
|
|
|
tõmbasin ka selle, tundus täitsa asjalik asi, hetkel küll pole eriti mõtet kasutada, algstaadiumis oleks mõtet olnud...
|
tagasi üles |
|
 |
rallitaja
HV veteran
|
16.04.2007 14:26:08
|
|
|
ma projekteerin ka sketchupiga
väga tänuväärne programmijupp.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ynos
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
19.04.2007 08:41:37
|
|
|
palju korpus maksis?
ma kahjuks päris lihtsalt kokku ei pane, kõvasti keppi ja keeksi peab tegema
kuna otsustasin, et kogu järgmine arvutikomplekt tuleb sellesse kesta, mida ehitan, ostsin ka wireless klaveri ja hiire, et ka kirjatööd oleks voodist mugav teha:
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Klaviatuurid/33253/
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
19.04.2007 10:59:40
|
|
|
ma usun, et mul ei tule kogu komplekt ka nii kallis, uue sisuga küll tuleb, aga korpus ise pole pooltki hinda
|
tagasi üles |
|
 |
ynos
HV kasutaja

|
19.04.2007 15:58:09
|
|
|
sel kastil puutetundlik ekraan eks sellest ka hind
|
|
tagasi üles |
|
 |
rallitaja
HV veteran
|
19.04.2007 17:25:15
|
|
|
ei usu, et puutekaski nii palju maksab... aga seal on ka muud träni
|
|
tagasi üles |
|
 |
muhv
HV kasutaja

|
02.05.2007 07:50:43
|
|
|
Pisike MoBo ka selliste projektide jaoks!
Tuttav kasutas seda küll ühe teise projekti jaoks, kuid toimis igati korralikult! Ainuke "puudus" oli, et vajas korralikku varjestust, st et veebikaamerat päris tema kõrvale ilma metall ekraanita vahele ei soovita panna, muidu jookseb kokku!
LINK: http://www.mini-itx.com/
_________________ * Tarkus on relv mida ei tohi anda lolli kätte!
* Kõige hullem on vägisi targaks tehtud loll!
* Pole olemas lollikindlaid asju, kuna lollid on kõige leidlikumad! |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
|
tagasi üles |
|
 |
Yks
HV kasutaja

|
26.08.2007 14:13:21
|
|
|
Mis ressiiveri originaal sisust sai?
|
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
04.11.2008 15:59:45
|
|
|
seda ei olnud kohe alguses
vahepeal uudist kah, et tagapaneeli tegin ära, sobis suhteliselt hästi ja näeb kohe kenam välja, head pilti pole veel teinud.
Toitekas on veel ilma kruvideta, sest ma pole auke puurin kinnitamiseks.
Hetkel on asi ilusti telekalaua sahtlis, särab kenasti, counter-strike jookseb parasjagu, wireless klaver ja hiir on taga. pult on ka seal esimeses usbi augus...
super mario tegin 8-2 osasse ükspäev ja bombermani sai ka pelatud. the punisheris tegin esimese leveli läbi
väga mõnus masin, nii mõnigi film sellega vaadatud...
muusika jookseb koguaeg selle pealt
ka on mõned jamad softi poolelt...
nimelt lcd soft sunnib arvutit aegajalt crashima, üritab lugeda mingist halvalt mälu registrist. pean uurima kas on driveri või softi viga...
lcd on disabled praegu...
mu endatehtud soft on esimesed bugid välja näidand, kuid ei midagi erilist viga...
GAM on ka veits bugine, eriti muusika mängimise poolepealt. näiteks youtube videode brauser ei ole ühtegi videot mul käima saand... pildid, raadio ja filmid töötavad kenasti...
eks mingiaeg teen pilti kuidas nüüd välja näeb ja ka video, kuidas värk töös on...
ahja, mut tegi siin mingit suurkoristust ja ta kurivaim oli mu dvd draivi esipaneeli ära visand, pole viitsind uut veel teha, st dvd draiv on ikka nats robustne
EDIT 16.09.2007
Nuni, tean ,et lubasin videosid, aga need on teises arvutis praegu ja see pole hetkel netis...
Igatahes, kuna jaLCD on omajagu bugine ja ei võimalda mul tekste kuvada oma programmiga juhtides, siis ei jäänud muud üle, kui ise hakata otse LCD-ga suhtlema...
Aega läks aga asja sai, mitmeid tunde nussisin ajusid, õnneks esimeses diskreetse mata tunnis tehti kahendsüsteem piisavalt selgeks ja sain edukalt erinevaid asju proovida, kuni sain ka tähed ekraanile...
Tõmbasin netist erinevaid näiteid ja source koode, enamus olid täiega outdated ja winXP peale ei sobinud. Seal on otse hardwarega suhtlemine keelatud...
Otsisin igasuguseid pääseteid, mõned tekitasid draivereid jmt...
Lõpuks leidsin ühe dlli, mis mind päästis.
Alguses ekraani initialize kood tuli küllalt kiiresti, kuid tähti ette ei suutnud manada...
Täna võtsin ennast kokku, tegin veel ca 10 erinevat informatiivset lehte lahti ja sain esimese sümboli sulu näol ette
Natuke asja edasi arendades sain ka tekstid.
Suurest õnnest postitan ka esimese demo, praegu on programmil üks kerge viga, read kirjutatakse järjestuses 1,3,2,4 aga see peaks pigem lcd-s endast kinni olema.
Sinine ekraan on MMPC ekraan, roheline on testikas progemisarvuti taga. (See ei toeta abc tähti vaid kirjutab hieroglüüfe )
Siiski, olen sammu võrra lähemale täielikule kontrollile MMPC üle ning ei pea jooksutama LCD jaoks 3rd party proget, mis crashib ja kuvab minu soovitut vaid läbi ussimunni...
Kokkuvõttes väga produktiivne päev
Ahjaa, telekamängu funktsioonid on enam kui rahuldavad juba, töötan lisade kallal ala mängude hindamine jmt, et oleks lihtsam tuhandete mängude ROM failides surfata...
Kui ekraani teksti üle täielik kontroll saavutatud, integreerin selle ka peamenüüga, winampiga, rom browseriga jmt...
Kui see tehtud, lisan core programmile ka funktsioonid, et asi oleks vaid LCD ja esipaneelide kaudu juhitav...
Pildid on kah, mõned on väga kehvad (siiani CRT telekas):
http://rat.planet.ee/HTPC/LCD/
18.12.2007
Eile juhtus väike õnnetus kui hakkasin sisu korrastama, videokaardil lendas üks jubin küljest ära
Pildile vajutades avaneb nats suurem pilt...
04.11.2008
Pole kaua postitanud, pole palju teinud vahepeal.
Software on natukene edasi arenenud, üleeile tegin volume controli nupud paneeli nuppudest ja panin ka volume leveli bari kuvama LCD-le.
LCD pool vajab veel kribamist, erinevate aplikatsioonide vahel töötamine on natuke bugine. Peamenüü töötab nüüd ilma suuremate viperusteta ja ka SNES-i pool on põhimõtteliselt valmis. Meediaplayeri kavatsen siiski ise teha, mitte kasutada kolmandate osapoolte programme.
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
23.05.2012 16:43:38
|
|
|
Väike update siia otsa, vahepeal vahetasin emaplaadi Athlon X64 plate vastu, nüüd on masinal 2gb mälu ja Windows 7 ning kasutusel mingi spets MMPC soft.
Lisaks vahetasin DVD romi DVD kirjutaja vastu välja, niiet oli veits jootmist ka
Läksin lihtsamat teed ja ei hakanud oma softi Win7 jaoks portima
p.s. vana sisu oli mäletamist mööda 128+64mb SDRAMi ja 700mhz duron CPU koos mingi videoga. Jäi vaikselt väga kõrge filmi resode juures lagima...
Olen väga õnnelik, et ehitasin masina täielikult mATX mõõtudes, kõik sobis kenasti sisse!
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|