Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Jahutus »  -Watercooling- märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 147, 148, 149 ... 357, 358, 359  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mrmurphy
HV vaatleja

sõnum 27.04.2007 13:50:00 vasta tsitaadiga

ozooner kirjutas:
kui osta,siis passiiv tt toide juba.

Mõtled vist seda siin: http://www.thermaltake.com/product/Power/PurePower/w0107_108/w0107w0108.asp#

Parameetrid näitavad, et ilma ventikata maksimaalselt 380W, koos ventikaga 520. Vähevõitu ilma ventikata variandi puhul, kahekordne GeForce 8800 GTX SLI režiimil nõuab ise juba umbes samapalju voolu. Mina pole leidnud ka üle 550W vesijahutusega toitekaid.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rallitaja
HV veteran

sõnum 27.04.2007 14:06:01 vasta tsitaadiga

Hmm... Video võis sul stock õhuga nii kuum olla.
Prosed 3dmark 100% ei koorma. lase orthost või primet.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
Evil
Hull
Evil

sõnum 27.04.2007 14:37:44 vasta tsitaadiga

rallitaja kirjutas:
Need Tt toited paras bs minu arust... Kallid teised ja miskit erilist nad ka ei ole.

Kalliks ma neid küll ei nimetaks, pigem odav. Pealegi kui keegi üldse uurinud on Toughpower seeria kohta siis kasutatakse nendes samu jubinaid mis ´kvaliteetsetes toidetes´. Võrdlusena võib tuua näiteks TT 700W modular: http://epood.ordi.ee/EPood/Product.aspx?MC=KOMP&IC=1810&Page=2&ItemID=1810-1108
Seasonic M-12 700W: http://epood.ordi.ee/EPood/Product.aspx?MC=KOMP&IC=1810&Page=2&ItemID=1810-1127
Ma ütleks et Seasonc on haigelt kirves, ta võib olla hea toide aga hind on ikka way too much. icon_neutral.gif Kes otsib endale tõsist toidet siis võtke beestingust Silverstone Zeus 850W toide 4K eest, vot see on killer PSU. icon_smile.gif Aga BeQuiet on kindlasti oma hinna eest ka hea, kahju et seda ainult Soomest või mõne netipoe kaudu tellida saab. icon_rolleyes.gif
Mis puudutab vesijahutust siis endal hetkel ainult prosel vesi, video veeplokkide jaoks ootan soomest kinnitusi. icon_neutral.gif Plaanis on kogu kupatus kasti panna, hetkel otsin sobivat korpust kuhu saaks mahutada 2 triple radikat suuremaid muudatusi tegemata. icon_rolleyes.gif
Ilus jahutus, mrmurphy. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 240 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mrmurphy
HV vaatleja

sõnum 27.04.2007 14:55:37 vasta tsitaadiga

Evil kirjutas:
Aga BeQuiet on kindlasti oma hinna eest ka hea, kahju et seda ainult Soomest või mõne netipoe kaudu tellida saab.

Saab ka Eestist aadressil: http://www.modikomp.ee
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.04.2007 14:56:53 vasta tsitaadiga

Evil, Anteci toited on ka väga korralikud ju.
Kas passiiviga vesijahutus on jubedasti halvemate jahutusomadustega kui aktiivjahutusega vesi ?
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Evil
Hull
Evil

sõnum 27.04.2007 15:11:49 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Kas passiiviga vesijahutus on jubedasti halvemate jahutusomadustega kui aktiivjahutusega vesi ?

Antec on alla käinud tegelt, kunagi oli väga tegija, viimased kipuvad surema. icon_rolleyes.gif Pealegi on neil liiga lahjad need, oleks vaja 700W+. icon_smile.gif
Mis puudutab passiivsesse vesijahutusse siis kõik oleneb radikast. icon_wink.gif Mora 2 pole tegelikult mõeldud passivseks, suht kehv on. Talvel on muidugi hea Moraga tuba kütta, väga hästi teeb oma tööd. icon_smile.gif Passiivseks võtaks midagi sellist: http://www.ocforums.com/showthread.php?p=3859360#post3859360
tagasi üles
mrmurphy
HV vaatleja

sõnum 27.04.2007 17:11:33 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Anteci toited on ka väga korralikud ju.

Mul on siin üks 550W-ne Anteki asi, mis muudab voolu, mis hakkas jupsima. Võtsin enne välja, kui kogu masina ära rikub. Garantiiajast oli 1 nädal üle.
Passiivse vesijahutuse tõhususe saavutmaiseks on tähtis, et jahutuspind oleks võimalikult suur ja vedeliku vool suht aeglane, s.t. et siis saab kasutada nõrka ja vaikset pumpa. Passiivjahutuse ainukene pluss on vaikus. Paraku, osa arvuti komponente teeb häält niikuinii - kõvakettad, DVD-ROM, toiteka ventikad. Seega tuleb süsteemi koostamisel kohe arvestada, kui palju jäävad häälitsema äsjanimetatud komponendid. Kui need on vaiksed, siis sobib passiivjahutus küll. Aga nagu ma juba ütlesin, peab radiaatorite pind olema võimalikult suur, mis tingib ühtlasi veekoguse suurenemise ja jahuti ümber peab olema piisavalt õhku. Seega kastiväline süsteem. Ühte radika külge pidi korpuse külge kinnitamine vähendab aktiivset jahutuspinda. Kui küsimus pole disainis, siis oleks võimalus panna ükskõik milline suur radikas, peaasi, et vee läbilaskmiseks poleks vaja liiga palju survet ning seeläbi ka võimsamat pumpa. Disainitud passiivanumaid-radikaid leiab mitmelt firmalt osadena (näiteks see siin: http://www.watercooling.de/catalog/product_info.php?cPath=1_5_62&products_id=446 ). Zalman'i pütte müüakse kahjuks ainult koos veeblokkidega, mis on minu arust täielik jama. Blokkide valimise võimalus võiks ikka igalühel endal olla.

BeQuiet toiteplokke saab tellida ka http://www.watercooling.de/catalog/default.php?cPath=28_274 Mõistlike saatekuludega koht staffi tellimiseks.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 28.04.2007 03:00:41 vasta tsitaadiga

Evil kirjutas:
heretic666 kirjutas:

Antec on alla käinud tegelt, kunagi oli väga tegija, viimased kipuvad surema. icon_rolleyes.gif Pealegi on neil liiga lahjad need, oleks vaja 700W+. icon_smile.gif
Mis puudutab passiivsesse vesijahutusse siis kõik oleneb radikast. icon_wink.gif Mora 2 pole tegelikult mõeldud passivseks, suht kehv on. Talvel on muidugi hea Moraga tuba kütta, väga hästi teeb oma tööd. icon_smile.gif Passiivseks võtaks midagi sellist: http://www.ocforums.com/showthread.php?p=3859360#post3859360

Sa pole küll Mora2 proovinud icon_lol.gif Passiivselt teeb tööd siiski väga hästi.

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
Evil
Hull
Evil

sõnum 28.04.2007 11:24:45 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
Sa pole küll Mora2 proovinud icon_lol.gif Passiivselt teeb tööd siiski väga hästi.

Asi on selles et just olen passiivis proovinud ja ei saanud kunagi neid tulemusi mis sina, järelikult luuletasid või testisid valesti. icon_rolleyes.gif Radikas läheb ikka väga soojaks ja vaadates mismoodi Mora2-l ribid on siis peaks aru saama et tegelikult ei ole mora-t ettenähtud kasutada passiivis. Ega see fanscreen 9x120mm vendile talle niisama tehtud pole. icon_wink.gif Ma usun et ma saaksin oma 2 triple radikaga passiivis samad tempid mis sina oma moraga. Aga testi siis, tahaks teada mis tempid tulevad. Pane 3ghz 1,35v ja lase orthost 2h(torture cpu, priority 1) ja hiljem tee skriin kus näidatud load temp peale 2h jooksutamist ning ära unusta muidugi toatempi märkimast. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Precision
Kreisi kasutaja
Precision

sõnum 29.04.2007 16:22:01 vasta tsitaadiga

Nii, paluks kiiret vastust küsimusele:
Kas Bigwater 735, see ühe radikaga, millel kaks fan-i peal, jahutaks ära AMD 64 3200+ ja Ati x1950 pro ära?
CPU-l originaal plokk, aga videol oleks siis peal Zalman GWB2, mis ei kataks mälusi ära.
Ma just mõtlen, et ega mälud üle ei kuumene või nii, sest plokk on videokaardile ja peaks nagu idee poolest jahutama.
Muidu paneks Innovateki aga ei saa kuskile minna M2 kruvisi ostma, ja õiged on kadunud.
Ootaks arvamust.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 0 :: 33
tagasi üles
raul.
Kreisi kasutaja
raul.

sõnum 29.04.2007 16:22:38 vasta tsitaadiga

Precision kirjutas:
Nii, paluks kiiret vastust küsimusele:
Kas Bigwater 75, see ühe radikaga, millel kaks fan-i peal, jahutaks ära AMD 64 3200+ ja Ati x1950 pro ära?
CPU-l originaal plokk, aga videol oleks siis peal Zalman GWB2, mis ei kataks mälusi ära.
Ma just mõtlen, et ega mälud üle ei kuumene või nii, sest plokk on videokaardile ja peaks nagu idee poolest jahutama.
Muidu paneks Innovateki aga ei saa kuskile minna M2 kruvisi ostma, ja õiged on kadunud.
Ootaks arvamust.
ma ei usu et ta hätta jääks aga ega mingeid ilusad tempe seal vaevalt loota oleks icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 82
tagasi üles
Precision
Kreisi kasutaja
Precision

sõnum 29.04.2007 16:23:43 vasta tsitaadiga

ei, ma ei tahkski, ainult heteks, müün vasrti BW maha ja ostan midagi paremat.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 0 :: 33
tagasi üles
raul.
Kreisi kasutaja
raul.

sõnum 29.04.2007 16:24:30 vasta tsitaadiga

Precision kirjutas:
ei, ma ei tahkski, ainult heteks, müün vasrti BW maha ja ostan midagi paremat.
nuh jah siis küll icon_biggrin.gif aga vaat et pasiivi ei pane igaks juhuks soovitus icon_razz.gif
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 82
tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 30.04.2007 21:27:10 vasta tsitaadiga

Selline küss, et kas Reserator 1+ jahutaks kenasti ära 8800GTX'i ja E6600? Teab keegi kust saada Innovateki 8800GTX või mõnda muud blokki kiirelt ja norm hinnaga?
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 01.05.2007 02:24:24 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:
Selline küss, et kas Reserator 1+ jahutaks kenasti ära 8800GTX'i ja E6600? Teab keegi kust saada Innovateki 8800GTX või mõnda muud blokki kiirelt ja norm hinnaga?

GTX plokke peab välismaalt tellima. icon_wink.gif

Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 01.05.2007 10:01:37 vasta tsitaadiga

G80 kirjutas:
Zonerman kirjutas:

GTX plokke peab välismaalt tellima. icon_wink.gif

Sain sellest ise ka aru, aga enamus on saksakeelsed lehed. Sealt ei jaga ma tellida.
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
asc
HV kasutaja

sõnum 01.05.2007 10:39:14 vasta tsitaadiga

http://www.jimmspc-store.fi/tuote/23389?classid=3&groupid=210&subgroup=21002
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 45
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 01.05.2007 18:58:24 vasta tsitaadiga

8800GTX vee all minul... ehk annab kellelegi ideid kuda ehitada omalegi. Väga hästi seisab kinni seal igatahes thumbs_up.gif

http://www.zone.ee/wrc2006/1/Arvuti_Mai_2007/Case_Inside_3.JPG
Seib koos mutriga on veel allpool ka, et mitte lahtiselt ei oleks.

to asc: Sa vaata palju neil sees on... kohe kui need 10 tulevad ostetakse need ära kah.

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
mrmurphy
HV vaatleja

sõnum 01.05.2007 20:27:47 vasta tsitaadiga

Zonerman kirjutas:

Ma arvan, et "kenasti" nüüd küll mitte, aga enamvähem miinimumtasemel. Just sellepärast paningi endale kahekordse Zalmani jahutuse (Reserator 1+ video - Reserator 2 CPU jahutuseks). Kaks Rese 1+ ajaks ka asja kenasti ära ja nende hind on praeguseks kõvasti langenud. Kõigi testide kohaselt läheks sinu pakutud protsessori ja videokaardi läbi ühe süstemi jahutamisel vedeliku temperatuur liiga kõrgeks. Zalman Reserator 1+ või Reserator 1 Vs 2 pütt on ikkagi mõeldud kasutamiseks passiivsena, kuigi neile saab pähe toppida ka lisaventilaatori.
Veeblokke GeForce 8800 GTX'le leiab eduliselt (suht odavad saatekulud) http://www.watercooling.de
Ise tellisin sealt Innovateki vastava bloki ja olen sellega väga rahul. Teeb head tööd, jahutab kõik videokaardi olulised detailid. Muidugi ma ei tea, mida tähendab sinu jaoks "norm hind", aga kui oled ostnud juba GeForce 8800 GTX'i, siis pole vist probleemi.
Zalmani GeForce 8800 jahutusblokk pidi ka peatselt müügile tulema, aga esimese info põhjal minul sellesse tootesse erilist usku pole.
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 07.05.2007 01:07:16 vasta tsitaadiga

http://www.zebra.ee/S2/Product.aspx?iShopID=1&iItemID=46672

kuigi otseselt tootja leheküljel am2-le ei viidata kuid siiski läheb soc 940, ja kuigi am2 on 940pin ei lähe ta siiski soc 940, aga kas jahutus ka am2 peale sobib? icon_biggrin.gif lollakas lause

Selline küsimus teiseks, et kas modikompis müüdav 8mm välise ja 6mm sisemise läbimõõduga vooliku venitab 12mm düüsi otsa?
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
jt234
HV veteran
jt234

sõnum 07.05.2007 12:42:38 vasta tsitaadiga

Väga üritad, siis vb saad, ma paneks mingi ülemineku vahele.
M!nA
HV Guru
M!nA

sõnum 07.05.2007 14:44:40 vasta tsitaadiga

Müün vesijahutuse voolikuid, kui kellelgi tarvi, võtke ühendust
Voolik ise on läbipaistev sinine ja suurused on 8mm ning 10mm läbimõõdus icon_razz.gif
http://www.hapukurk.pri.ee/m!na/Benchmark/Watercooling/HPIM9050.JPG

Mario.
HV Guru

sõnum 10.05.2007 15:14:53 vasta tsitaadiga

Keegi oskab soovitada pumpa, mille otsa läheks ca 9mm voolik icon_rolleyes.gif ise ei oska valida, max hind oleks 400-500.-
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.05.2007 15:30:41 vasta tsitaadiga

võid vaadata ka üleminekuid. 15mm/9mm jne. Ehitusservices müügil neid
säästaksid rohkem vaeva ...

z@ke
Kreisi kasutaja
z@ke

sõnum 10.05.2007 21:08:13 vasta tsitaadiga

tere!

story: Ükspäev vaatan, et kõik liigub nii aeglaselt desktopil ja mõni hetk hiljem , pärast kiiret diagnoosi , avastan et pump ei tööta. Panen näpu vastu prose-blokki ja tulikuum on.. voolikud vaata et sulavad juba. Lülitasin pumpa-sisse välja ja ainult väikest surinat tegi. Võtsin siis pumba lahti ja uurisin seda propellerit seal sees. Näis et need plastik-jupid on üksteise küljest lahti ja logisevad.. samuti leidsin väikeseid magnet-tükke. Midagi ette ei võtnud nende logisevate asjadega, panin seti kokku tagasi ja funksas. Pärast järgmist restarti(pumbale) ei funksanud enam pump. Jälle see vaikne surin... Tegin veel paar korda lahti pumpa ja panin sama targalt kokku tagasi (kusjuures protseduur võtab väga palju aega) ja pärast igat operatsiooni funktsioneeris pump täiesti täisväärtuslikult. ...kuni järgmise restardini.

On kellelgi sarnane probleem olnud? Või mõni idee kuidas asja lahendada? seni hoian pumpa 24/7 icon_sad.gif
kui pilt kedagi aitab minu aitamisel , andke märku (propellerist)

aga jah.. üldiselt on mu watercooling mind siiamaani väga hästi ning vaikselt teeninud.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Jahutus »  -Watercooling- mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 147, 148, 149 ... 357, 358, 359  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.