Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [Wii] Nintendo Wii arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 182, 183, 184  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
starnike
HV kasutaja

sõnum 17.04.2007 22:15:27 vasta tsitaadiga

Ma ei ole omadega sassis icon_wink.gif
Lihtsalt, mul oli mõte, et võiks selle tellida endale ja siin üle küsida. Ega täpselt nende puldi nimesid ei teadnud, sellepärast kasutasin võrdlusid(telekapult jne) ja minuarust tegi vabarna väga õieti, sest siis ma oleks küll omadega sassis, kui ta oleks hakanud rääkima asju õigete nimedega.
Igatahes tänu ka sulle keilakaz, et asjad nimedega ära seletasid icon_wink.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
xheix1712
HV Guru
xheix1712

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.04.2007 22:36:16 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif http://www.explosm.net/comics/860/ icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 174
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 24.04.2007 15:23:23 vasta tsitaadiga

keilakaz kirjutas:
Ootan juba ei tea mitmendat nädalat oma Budokai Tenkaichi 2-e...

http://www.andrico.ee/pood/product_info.php/products_id/7132 <mingi väärt asi?
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
karlikas
HV vaatleja

sõnum 24.04.2007 15:42:55 vasta tsitaadiga

Tere,

Selline küsimus, et kas keegi on näinud seda wii nunchuck pulti kuskil müügil, küsisin andricost, aga seal neil kohapeal ei ole ja nad ei tea ka millal võib tulla.(ja üksikult nad spetsiaalselt tellima ei hakka(küsisin järele)).
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
undo
Kreisi kasutaja
undo

sõnum 24.04.2007 17:38:56 vasta tsitaadiga

karlikas, osta WiiPlay http://www.andrico.ee/pood/product_info.php/cPath/65/products_id/6462
saad mängu ja puldi icon_smile.gif Euronics müüb seda mängu muide 100.- odavamalt.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 83
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 24.04.2007 17:45:23 vasta tsitaadiga

undo, ta küsis nunchucki ju.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
keilakaz
HV vaatleja

sõnum 24.04.2007 18:52:44 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
keilakaz kirjutas:
Ootan juba ei tea mitmendat nädalat oma Budokai Tenkaichi 2-e...

http://www.andrico.ee/pood/product_info.php/products_id/7132 <mingi väärt asi?

Oijaaa.

Täna sain Tenkaichi 2 kätte.

Graafika on super, gameplay - alguses on küll väga raske, aga teed treeningu läbi ja mängid natike ning saad suht kiirelt selgeks.
Aga pilt on nagu tõesti väga hea.

Kui fighterid meeldivad, siis soovitan thumbs_up.gif

http://www.youtube.com/watch?v=8CXzMwgg16c Üks normaalne vid kah.
(Muusika pole mängu oma)
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
undo
Kreisi kasutaja
undo

sõnum 25.04.2007 00:33:09 vasta tsitaadiga

amddude, deem jah, valesti läks icon_smile.gif
Tartu Euroonics's ning PlussMiinuses olid nunchukid igastahes mingi hetk veel olemas.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 83
tagasi üles
gizmik
HV vaatleja
gizmik

sõnum 25.04.2007 20:43:35 vasta tsitaadiga

tartu lõunakeskuses jäi minust üks nunchuck maha. alati tasub euronicsisse helistada ja küsida, et kas kuskil on olemas, kuna webis ei ole alati tõene seis.
muide, käisin komplekti tartu kaubamajas ostmas ja kuna lisa nunchucki polnud sees, siis ütlesin et lähen ostan hoopis lõunakast kõik jubinad. selle peale tehti 100 krooni alet, et ikka sealt ostaksin. säästsin takso raha (niikuinii oleks pidanud lõunakasse minema).
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Marek Säde
HV veteran

sõnum 29.04.2007 19:06:22 vasta tsitaadiga

ähh, tahaks ka wii osta ja seda puldi värki proovida aga just mängude väljanägemine on takistus. Mitte miski ei tõmba mind mängima 5, tegelikult 15 aasta taguse graafikakvaliteediga mänge, jube lihtsalt.

viimati muutis Marek Säde 30.04.2007 07:04:42, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 29.04.2007 19:11:05 vasta tsitaadiga

plörts.. nüüd üks viieaastatagune mäng siia juurde
imo.. kahvatub küll nende uute mängude kõrval
tagasi üles
Rudolf112
Kreisi kasutaja
Rudolf112

sõnum 29.04.2007 19:16:34 vasta tsitaadiga

Vice City on tõesti peris kena. icon_eek.gif
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 29.04.2007 19:25:19 vasta tsitaadiga

JA 2002... damn... ma ise oma vastuvaidleva postiga tõestasin iseendale kogemata, et wii on scam... damn...whoa...damn... kuidas ma sain sellise asja eest 4000 maksta O_O
PS: Keegi Twilight Princessi ei taha 500.- osta?
tagasi üles
Koppel^^
HV vaatleja

sõnum 30.04.2007 07:52:36 vasta tsitaadiga

Graafika ja graafika...Muu ei loegi? icon_eek.gif
Ise võitsin Mulinaadiga Wii,pole veel kätte saanud ,aga jah.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
thomaz
HV kasutaja
thomaz

sõnum 30.04.2007 11:04:12 vasta tsitaadiga

Kui see GTA pilt on PC versioonist, siis pole midagi siin imestada, PC on alati parema pildiga olnud kui konsoolid.
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 30.04.2007 14:31:05 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
imo.. kahvatub küll nende uute mängude kõrval

Oot, las ma proovin ka.

PlayStation 2:

Wii:

Sa võid küll näidata paari ilusat first-party mängude pilte, kuid miski ei muuda fakti, et valdav enamus Wii mängudest on visuaalselt ebanormaalselt halvasti realiseeritud -- oluliselt rohkem kui teisel kahel next-gen konsoolil. Ilusate valmis ja tulekul olevate mängude nimed saab vabalt kahe käe sõrmedega üles loetleda.

Marek Säde
HV veteran

sõnum 30.04.2007 14:32:09 vasta tsitaadiga

Koppel^^ kirjutas:

loeb küll aga graafika on peamine. Tore ju kui saaks osta 4 kilo eest kostüümi, milles oled nagu ise mängus sees aga vaevalt ma ostaks seda, kui mängudeks oleks vaid telliste ladumine ja doom 1,2 ehk taolise graafikaga mängud. Kaua võib neid "10"-t pikslit üksteise otsas vahtida ja liigutada, kõik on ühesugune. Ma ei saa aru, Pc-l on hiir juba ammu olemas, miks seda ei ole modifitseeritud wiimote taoliseks?

EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 30.04.2007 15:32:10 vasta tsitaadiga

Linnapea kirjutas:
Koppel^^ kirjutas:

loeb küll aga graafika on peamine. Tore ju kui saaks osta 4 kilo eest kostüümi, milles oled nagu ise mängus sees aga vaevalt ma ostaks seda, kui mängudeks oleks vaid telliste ladumine ja doom 1,2 ehk taolise graafikaga mängud. Kaua võib neid "10"-t pikslit üksteise otsas vahtida ja liigutada, kõik on ühesugune. Ma ei saa aru, Pc-l on hiir juba ammu olemas, miks seda ei ole modifitseeritud wiimote taoliseks?
Tsipa üle ei pingutanud?
Muidu täna saan Warioware ja Sonicut laenata Flackolt icon_smile.gif

DODONPACHI, Sa ei tahagi siis sõpradeks saada? Kahju.. icon_sad.gif Tegelikult on küll asi nii, et Wii mängud on graafiliselt halvad siiamaani, aga nende piltide järgi potentsiaali jagub masinal küllaga.. Ja kui sa mu järgmist posti loeks...
amddude kirjutas:
JA 2002... damn... ma ise oma vastuvaidleva postiga tõestasin iseendale kogemata, et wii on scam... damn...whoa...damn... kuidas ma sain sellise asja eest 4000 maksta O_O
PS: Keegi Twilight Princessi ei taha 500.- osta?
tagasi üles
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 30.04.2007 16:16:44 vasta tsitaadiga

Vot jah, potentsiaal. Hetkel rakendatakse seda potentsiaali PSP portidega peamiselt. Tulevik ei ole helge.
keilakaz
HV vaatleja

sõnum 30.04.2007 18:37:37 vasta tsitaadiga

Millest te graafikaorjad jahute?

Suurem osa wii mänge on täiesti normaalse pildiga, mingid haledad 3rd party filmide järgi kokku keedetud jurakad on jõledad, aga kas keegi mängib kah neid? Ei. Teie mängite ikkagi 1st party mänge mille graafika on täiesti tip-top.

Mul on hetkel käsil budokai tenkaichi 2. Cel-shaded, pilt on väga kõva.

Ehk siis, mõttetu whine, nendel mängudel mida inimesed tegelikult ka ostavad (Far cry 4 wii - Lol ) on täiesti talutav pilt. Gameplay juurde = Oops, wii win.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 30.04.2007 19:19:09 vasta tsitaadiga

nintendo ütles ise ka, et nemad ei pane rõhku graafikale....vaid mängitavusele ja karakterite juhtimisele...
huvitaval kombel tuttavad, kes külas käivad tahavad alati just wiiga mängida(mõni laseb tundide kaupa boxi vms) aga, see et kõrvaltoas on logitechi parim rool, koos GTR2 jpm heade mängude(enamus tuttavaid on auto fännid) ja graafikaga ei tõmba neid...veel vähem pole kordagi näinud, et keegi tuleks ja istuks mõnda FPS-i mängima arvutisse...

mõttetu vaidlus...kes tahab graafikat maksku 10k+ ja ostku PS3, kes tahab mängida maksab 4k ja ostab wii...

thomaz
HV kasutaja
thomaz

sõnum 30.04.2007 19:33:01 vasta tsitaadiga

Ega siin vaielda tõesti ei ole mõtet. Minule isiklikult on kõige olulisem gameplay, mis Wii puhul on väga meelelahutuslik. Maitse asi.
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 30.04.2007 21:27:09 vasta tsitaadiga

Nonii.. "Warioware: Smooth Moves" ja "Sonic Wildfire"(Ma ei viisi jahuda mingi Sonic and The Secret Rings.. meeldis wildfire rohkem) proovitud.. Muljed järgnevad:
Warioware: Tegu on siis minimängude koguga, kus on mitu erinevat viisi Wiimote kasutamiseks... 22-32 kui ma ei eksi... kahjuks on paljud neist kloonid vms... näiteks handlebar - schaffeur, mohawk - trunk, Tug-o-war - remote - skecth artist ja veel mõned... ei leia neil mõtet, ja nigunii kasutan põhimõttelisel vaid kolme vormi.. umbrella, remote ja schaffeur (hoiad wii pulti roolina)... Siiski rohkem kasutusi Wii puldile oleks raske leida... minimängud on ka paar sekundit pikad väljaarvatud bossiastmed, kus on tavaliselt ikka mingi pikem, mõtetastud ülesanne.. rõhutan tavaliselt.. Tõeline mõnu on seal mängida ikka 9-volt levelit (vanemad Nintendo mängud... kahjuks on nüüd suurem enamus Gamecube omi seal... Wind Wakeris Deku Leafiga hõljumine, Metroid Primes morph ballis Samuse juhtimine, mingi Pikmini värk jne... graafika on nendes stagedes väga hea ikka... eriti Metroidi oma...
Pole veel jõudnud mängu läbida, ja viimane aste ennem kodunt lahkumist oligi 9-volt... Praegu annaks mängule tugeva 9... Wii pult on seal ülimalt hästi kasutuses, ei kujutaks ettegi seda mängu mõnel teisel konsoolil.. kahjuks aga mõndades minimängudes jääb ülesanne arusaamatuks ja kaotad elu icon_sad.gif

Sonic Wildfire: Seda ei jõudnudki nagu eriti mängida... põhimõtteliselt 8 treeningtaset ja 2 Oasis taset tegin läbi.. siiamaani on mulje täpselt selline nagu paljudel teistel selle mängu mängijatel... ilus, aga frustrating.. tõsiselt.. see mäng võib sind väga närvi ajada, kui oled nõrganärviline (Mina pole õnneks icon_razz.gif ). Igatahes jah... mängu graafika on väga hea.. Ilusad valgusefektid, mõnusad tekstuurid ja Sonic on sinine thumbs_up.gif .. ka Soundtrack on kuulatav, nagu ka tegelaste hääled... Sonic peakski minuarust selline cocky ja veits ülbe suhtumisega olema... Controlsid aga... no tõesti.. kas Sonic on nüüd kaheksateistkümne terasrattaline Scania või superagile siil?... Kiire on ta küll, ja hüpata oskab kah ilusti, aga vasakule-paremale pööramisega on tal probleeme... võibolla ma, süldinäpp, ei oska piisavalt kiiresti liigutada seda pulti...
Igatahes selle lühikese kogemuse peale annaks 7... ilus ja kiire, aga veidi uimane mäng... ehk oleks olnud parem mõnel muul konsoolil? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 30.04.2007 22:14:14 vasta tsitaadiga

Heh tore kuulda et meeldivad. Ma kahjuks ei saanud su smashi palju mängida,sest töö tuli vahele. Aga kui ära teen eks siis pelan..
DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 30.04.2007 22:22:45 vasta tsitaadiga

keilakaz kirjutas:
Millest te graafikaorjad jahute?

Suurem osa wii mänge on täiesti normaalse pildiga, mingid haledad 3rd party filmide järgi kokku keedetud jurakad on jõledad, aga kas keegi mängib kah neid? Ei. Teie mängite ikkagi 1st party mänge mille graafika on täiesti tip-top.

Mul on hetkel käsil budokai tenkaichi 2. Cel-shaded, pilt on väga kõva.

Ehk siis, mõttetu whine, nendel mängudel mida inimesed tegelikult ka ostavad (Far cry 4 wii - Lol ) on täiesti talutav pilt. Gameplay juurde = Oops, wii win.

Ka mul on hea meel kui sa suudad leppida aastas 5 hea mänguga. Mina näiteks ei suuda, sorry.

Pluss, ma ei saa mainimata jätta, mulle meeldib see kui mind automaatselt graafikaorjaks nimetatakse kui ma toon välja selgeid puudujääke hetkelises Wii tarkvara nimistus. Asi ei ole graafikas, asi on tehnilises teostuses; firmade viitsimises mingisuguseidki resursse Wii mängude poole suunata. Seda ei leia aset hetkel, ainult rodu sitta mille vahel üksikud pärlid helgivad. Praegusel generatsioonil ei ole selline asjade seis enam aksepteeritav.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [Wii] Nintendo Wii arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 182, 183, 184  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.