Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kui suureks hindad piraattarkvara osakaalu oma arvutis |
0% (piraattarkvara puudub) |
|
6% |
[ 118 ] |
kuni 25% (mõned üksikud väikesed programmid) |
|
10% |
[ 192 ] |
kuni 50% (suuremad rakendusprogrammid, mida pidevalt kasutatakse) |
|
11% |
[ 208 ] |
kuni 75% (enamus, mõned üksikud legaalsed programmid) |
|
36% |
[ 660 ] |
100% (veendunud piraat, legaalne tarkvara praktiliselt puudub) |
|
33% |
[ 606 ] |
|
hääli kokku : 1784 |
|
autor |
|
carramba
läburaator

|
01.02.2003 17:58:07
|
|
|
tsitaat: |
...tahaks selle ikka mingi 97 -98% peale saada ...warez owns
|
groovy
welcome to Estonia Bill
_________________ he came,he got banned,he logged out - R.I.P |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
01.02.2003 20:37:54
|
|
|
Noname kirjutas: |
heh, mul umbes 95% tarkvarast pira...tahaks selle ikka mingi 97 -98% peale saada ...warez owns |
mina küll ei näe põhjust olla uhke et sul pirat sees nigu muda. nii või naa seda keerates on ikkagi tegemist vargusega, vähemalt seaduse järgi küll. selge see et keegi sellest vaesemaks ei jää kui sa nende softi ei osta aga uhkustada pole ka mõtet.
ja seda urli oma profiilist mis sul kodulehekülje aadressiks pandud on oleks võinud ka ära koristada.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
02.02.2003 14:32:34
|
|
|
Samas mängida seadsekuulekat poleks kah mõtet... vaata rinig.. kui poleks seadusi oleks anarhhia - Näiteks Keskaeg.. ma arvan, et paljudel kamakaks kui palju ja kellejärgi nad varastavad, peaasi, et endal hea on ! No ma tahaks näha 100 % inimest kes on läbi ja lõhki "hea" - kardan, et Tallinnas oleks niisugune ammu mahalöödud !
See Pira Eestis siiski toetub kahele asjale Seadusele ja südametunnisutusele. Kellegi peale näpuga näidata pole mõtet "Vaata sind.." See on mõttetu ! Kusagilt ma lugesin siin foorumis kus üks õiendas, et kuidas sa selle said sul pole originaaligi pla-pla-pla. See kaunis tuletab meelde mingid puskariärikaid, kus üks kaebab teisepeale, et vaata to villib puskari - võmmid tulevad kohale, lammutavad vaese Joss puskarivabrik kuuri maha... viivad kartuli lõga minema ja siis tulemus, tulemusi on kaks. KAS see kaebaja tahtis endal elu lihtsalt huvitavamaks teha VÕI hakkab ise puskarit ajama. Müsimus Mutaboril - mis sa arvad, et BSA töölised teevad seda mingist hullust seadusekuulekusest või ma ei tea mis missiooni tundest - EI nad teevad seda rahapärast, poleks BSA organisatsiooni oleks nedel inimestel kamakaks mis mujal maailmas toimub. SAMA hea küsimus. Kui ment sind kiinpeab ja sulle seal mõne km tunnikiiruse eest trahvi määrab kas ta siis teeb seda missiooni tundes ? Ei ta teeb seda, et peretoita, töökohta säilitada ja RANKi üleval hoida - sest mis sa arvad kui kaua ta Politsei oleks kui teised trahvivad 100 inimest nädalas ja ta ainult 10.
Seega pole mõtet ajada siin oma varuse luulut - nii kaua kui kõik on peapeal - võib juba seda sõna VARGUS tõlgendada kahtemoodi. MA arvan, et 13 aastasele on see vapsee "Cool"
Mina kasutan juba sellepärast vabavara, et ei taha ennast M$ nii palju kinnihoida..
AM ist lugesin, et Taani APG (mis on mitmepeajagu üle meie BSA-st) okeeris Taanliasi võttes välja kõigi aadressid, kes olid peer-to-peer võrkudes (kazaa, eDonkey jne) ning saatsid 150 inimesele 400 USA ninapeale trahvi. Kus 8 $ oli muusikaalbum, 25 film ja 40 mäng.
Meil oli kõige rangem karistus kellelegi keevitajale, kes sai 1 nädal poolkinnist aresti.
Kas seda on palju või vähe.. no kui keegi Junki saab 2 h kinnipidamis varastamie eest siis on seda ju palju, sest keevitaja otseselt su vara ei varastanud. AGA kui see keevitaja sõidab oma uue Bemariga ning pritsib su peale pori siis sa vihast ning kadedusest lähed ja kõllad pollarile.
Sellega pika jutuga tahtsin ma seda öelda - pole mõttetu kellegisüdametunnistuele koputada, kõik oleneb sellest keskkonnast kus sa kasvanud oled, valikust, jõukeset ja sajast muust näitajast.. Selle jaoks on sedused, mis takistavad meid molu pulbert täis mööda tänavadi roomamast ja kõrval tänaval nägemas veel ühte Junkit pira M$ müümas, et uut doupi kogust saada. NAgu ma enne juba krijtausin minu moraali tunne ei kannata, kui ma kasutan pira oma huvides - proovin uurin ja niisama madistan - kui ma aga teenin slle pealet, siis ma teen seda originaali pealt , takistamaks omale jama kaela tõmbamast nagu kadete või tõusikute jne najal !!
VOT !
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Phoenix69
HV vaatleja
|
02.02.2003 14:47:12
|
|
|
sektor1 kirjutas: |
. kui poleks seadusi oleks anarhhia
|
, "oma mees", punk on lahe (metal ka), koik puruks, maha lammutada, internet seebiks,
riigid potist alla, igale asjale resuluutne "EI-NEIN-NO-NET", lahe........
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
02.02.2003 15:17:04
|
|
|
tsitaat: |
Meil oli kõige rangem karistus kellelegi keevitajale, kes sai 1 nädal poolkinnist aresti. |
Loodame, et tegu pole meie Keevitajaga
Muideks piraatluse levitamisel on Eestis uus tase. Sattusin juhuslikult sirvima 2002 aasta mai ajakirja Pere ja Kodu. Seal eraldi rubriik arvutitest, kus Heiti Kender rääkis CD-de rippimisest. OK. Seletas hästi algajatele ja andis seletusi ka asja seaduslikusest - kui teed enda plaatidest arvutisse koopia, et siis neid ise kuulata, pole midagi seadusevastast. Lõpuks oli antud ka erinevaid linke, kus siis midagi leida. nagu download.com, siis mingi, muusikateemattiliste kodukate kohta jne. Lõpuks oli aga antud selline huvitav aadress, nagu www.kazaa.com juures seletus: "kui oma mp3 väheks jääb" Pole sõnu!
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
deusexum
HV kasutaja
|
01.03.2003 12:38:28
aga kuidas oleks selle lindowsiga |
|
|
aga kuidas oleks selle lindowsiga kas ma ei saa seda kasutada windowsi asemel
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
01.03.2003 15:46:00
Re: aga kuidas oleks selle lindowsiga |
|
|
deusexum kirjutas: |
aga kuidas oleks selle lindowsiga kas ma ei saa seda kasutada windowsi asemel |
Niipalju, kui mina tean, siis Lindows pole tasuta levitatav. Samuti istub ta FAT-il, tänu millele on ta ebastabiilsem (vist, pole ise kordagi kasutanud. Põhinen mujalt kogutud infole). Tegu on mingi Windowsi ja Linuxi ristsugutisega, mille tulemuseks olla olnud tõeline väärakas
Ühiste heade omaduste asemel olla tulnud vastupidine lahendus
Kuid nagu ütlesin, põhinen mujalt kuuldule, seega ära minu juttu puhta kullana võta.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ihv
HV Guru

|
02.03.2003 04:07:36
|
|
|
Taiko kirjutas: |
sorry et ma hiljaks jäin aga need vennad kes kirjutasid et neil on 0% piraattarkvara......oh please, im down on my ass, laughing  |
kas mp3 ja divx on tarkvara või teosed (ei tuld parem sõna pähe)? kui tarkvara siis tõesti ilmselt 0% mehi siin ei liigu, kui ei siis julgeks ennast ka nende hulka lugeda...
viimati muutis Ihv 02.03.2003 16:05:02, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
02.03.2003 07:24:57
|
|
|
hmmm... kas ma olen siis mingi imelik kel pole pirasofti arvutis ja kel pole ilgeid koguseid mp3(on olemas aint need mida olen ostetud plaatidest teinud) ja pole vilme...
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
univerzoid
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
ntdetect
külaline
|
16.04.2003 22:55:27
|
|
|
M Julgen ausalt öelda et kasutan 100% piraat tarkvara ise pole sentigi kulutanud litsentsi maksimesele mul on win95 98 ME 2000 XP Professional ja Office 97 200 ja xp on kazaast tõmmatud Ja Longhorn ka piraat ja kazaa ja ************** on suurex abiliseks seeria koodide ja crackide leidmisex kõik programmid on mul piraat clone cd winoncd ja nero ja neid ei jõua ette lugedagi ühesõnaga PURUVAESED INIMESED ON 100% piraadid ja Ma 1 olen 2002 aasta jooksul tõmmanud umbes 33 GB 4000 mp3 me mis on väga piraatne tegevus kaasaarvatud filmid ei kuluta kinole raha ja teen teistele cd-did 35 krooniga
|
|
tagasi üles |
|
 |
Insidefake
HV kasutaja
|
16.04.2003 23:20:39
|
|
|
irwwww
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ihv
HV Guru

|
17.04.2003 00:21:21
|
|
|
ntdetect kirjutas: |
M Julgen ausalt öelda et kasutan 100% piraat tarkvara ise pole sentigi kulutanud litsentsi maksimesele mul on win95 98 ME 2000 XP Professional ja Office 97 200 ja xp on kazaast tõmmatud Ja Longhorn ka piraat ja kazaa ja **************** on suurex abiliseks seeria koodide ja crackide leidmisex kõik programmid on mul piraat clone cd winoncd ja nero ja neid ei jõua ette lugedagi ühesõnaga PURUVAESED INIMESED ON 100% piraadid ja Ma 1 olen 2002 aasta jooksul tõmmanud umbes 33 GB 4000 mp3 me mis on väga piraatne tegevus kaasaarvatud filmid ei kuluta kinole raha ja teen teistele cd-did 35 krooniga |
no ja arvad et on põhjust uhke olla enda üle?
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
17.04.2003 01:32:16
|
|
|
lisaks neile, kes teadlikult kasutavad pira. on ka terve kari tavakasutajaid, kes ei teagi, mis nende arvutis on legaalne või mitte.
paljud ei teagi, et peale mängude, mida laps lunib peab muud ka ostma. seaduse mitteteadmine pole küll vabandus, aga mida teha?
näiteks sai üks sõbrants minu peale väga pahaseks, kui teda naljatamisi piraadiks nimetasin.
tema rondile panid poisid kontorist originaalse OP süsteemi peale ta teadis raudselt, et nende kontor ostis legaalse tarkvara, mitte mingi pira!
jagasime natuke ja lõpuks lõi ta nii keerulise teema peale käega.
kursaõde, kes pisut oma pildikesi näpib teatas uhkelt, et talle pandi uuele arvutile legaalne soft arvutifirmas peale, näiteks Corel. ja maksis ainult raua hinna. soodne
jne
|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
5 :: |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
sektor1
Kreisi kasutaja
|
17.04.2003 04:05:33
|
|
|
To univerzoid
Mida seal kontoris ikka sekretääri neiudel teha vabal ajali.. kui Netis Srufata. Defi on siiski päris kopsaka info pagaseiga koht.. Way Not nende arvti on Pure Legal Softist pungil.. siinsed aga..... Day pohh.. teavad ju umbropsu 40 - 50 proge kasutamise võimalust peast.. ma arvan, et näpopudepeal võib neid üles lugeda kes on kõik ise ostnud !
Seega pole mõtet neid kahter foorumi küll võrrelda...
_________________ AMD VS INTEL |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
susi
HV veteran
|
17.04.2003 09:21:07
|
|
|
Hetkel on mul hea öelda, et arvutis, mille taga hetkel istun, on kõik legaalne tarkvara.
Põhjus on lihtne: olen tööl (hetkel paus)
|
|
Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
210 |
|
tagasi üles |
|
 |
krr
Kreisi kasutaja

|
17.04.2003 13:49:41
|
|
|
Ütleme nii, et kaudses mõttes aitavad ka suurfirmad ise piraatlusele kaasa. Ühel hetkel said nad lihtsalt aru, et piraatlusega võitlemine on nagunii lootusetu üritus ja hakkasid ise selle pealt raha teenima. Heaks näiteks siinkohal Sony, mis ühest küljest on üks suurimaid plaadikompaniisid (Sony Music) ja peaks oma artistide huve kaitsma, kuid samal ajal toodab Sony ise uljalt edasi Mp3-playereid, CD-kirjutajaid ja CDR-e.
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
cbr
HV Guru

|
17.04.2003 13:53:20
|
|
|
WTF? Ega cd kirjutajad automaatselt pira ei tähenda ju
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin_kivi
HV veteran
|
17.04.2003 13:56:29
|
|
|
Cobra[EST] kirjutas: |
WTF? Ega cd kirjutajad automaatselt pira ei tähenda ju  |
Kindlasti mitte, aga fakt on see, et neid ju ka piramiseks kasutatakse.
Kui paljudel meist on kodus CD-kribaja ning mida peale
filmide, muusika ja mängude kirjutanud oleme?
Point oli selles, et kaudselt muusikapiraatluse soodustamisega
korvab Sony kontsern sellest saadavad kahjud muude toodete
suureneva müügiga.
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
17.04.2003 14:52:34
|
|
|
ega siis piramine firmadele ainult kahjulik ka pole. vaene juku-jaan ei jõua/taha originaalmängu osta. ostab pira. nii, saab maitse suhu, vaja uut videokaarti jne. lõpuks ostab isegi originaalmängu selle lisade pärast. ja ongi vaese juku-jaani rahakotirauad avatud.
loomulikult tuleb intellektuaalse omandi eest tasuda, aga tasu peaks olema ikka vastavalt võimalustele. raamatute puhul on nii, et kui ei jõua kõvakaanelist Tolstoid 500eegu eest poest osta lähed raamatukokku või ostad vanakraamiärist 25eegu eest. imelik oleks soovitada, et ära loe Tolstoid kui raha pole. otsi prügikastist vanu ajalehti või näit nõukogudeaegset saasta ilma rahata!
loomulikult on häid tasuta progesid, aga kõike ikka ei ole. ja ennast ei jõuagi kõigega kurssi viia. näiteks koolis antakse teada, et on olema selline kirjanik nagu Tolstoi ja edasi uurid teisi ja võib-olla isegi paremaid kirjamehi, kui huvi tekib. aga point on, et sa saad selle Tolstoi kätte, ausal teel, ilma raske rahata.
samas õpetatakse selles samas koolis sulle Windoosat/Wordi/Exelit jne, ning unustatakse öelda, et need maksavad või, et on tasuta progesid.
hangid siis omale selle neetud Wordi tuttava käest, kes võib-olla nagu sinagi ei teagi, et selle eest peab maksma!
oledki varas ja röövel, maksad roppu raha trahviks.
|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
5 :: |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
ntdetect
külaline
|
22.04.2003 14:57:56
|
|
|
ned on debiilikud kes ostavad legalseid asju
IDIOOT
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
22.04.2003 14:59:16
|
|
|
ned on debiilikud kes ostavad legalseid asju |
Miks peab ostma?
On olemas ka küllaldaselt vabavara 8)
|
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
22.04.2003 15:31:12
|
|
|
Tänan väga diagnoosi eest.
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
sun
HV kasutaja
|
22.04.2003 15:34:55
|
|
|
Ma arvan, et sul endal on midagi mõistusega valesti kui tuled siia sellist juttu ajama.
Kus su jutu mõte on, või miks sa seda üldse kirjutasid aru ma ei saa
|
|
tagasi üles |
|
 |
thered
HV vaatleja

|
22.04.2003 15:51:15
|
|
|
Mida need BSA tüübid siis teevad, kui sa oled neid tulemas näinud, kõvaketta välja võtnud ja ära peitnud.Hakkavad maja läbi otsima????
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|