Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sulapekk
HV vaatleja
|
15.04.2003 00:46:19
|
|
|
et siis umbes nii, et kui ma PCI siini tõstan 40MHz peale, et siis mu TV-kaart hakkab kohe kaheksakümmet kanalit rohkem näitama ja kui 49MHz peale (peab tüünerit jahutama hakkama mingi radika ja ventikaga muide), siis võtab satti ka!!! ja no võrk läheb ka mingi poole gigabiti peale sekundis eksju! normaalsed mehed olete
_________________ There was a young man from Kent, whose tool was so long that it bent.
To save himself trouble, he put it in double, and instead of coming, he went. |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
15.04.2003 01:34:15
|
|
|
sulapekk, jälle tulid täis peaga arvuti taha v?
ei, kahjuks jääd neist 80st kanalist ilma ja satti ka ei saa kas pole mitte sitt lugu PCI siin muide ei ole just üks neist siinidest, millel olevad seadmed vajax lisa kanalilaiust
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oracle
HV kasutaja

|
15.04.2003 19:41:07
Re: Ärge klokkige! |
|
|
Noname kirjutas: |
Ossa tuss...see oli küll uudis...news since 1980??? kle see on eluaeg teada olnud, et klokkimine riskantne...mind kotibki rohkem see "viimane piir" ja selle riskantsus...eriti haiged on jah need tyybid kes elavad 3d marki või muu benchamrkide tulemuste jaoks...mõni vend tooks kuu taevast alla et 15 punni 3d markis rohkem saada...
ma juba 3 proset maha põletanud so what? experience...ja muidugi 1 prosega läks mobo kah kaasa...alles 1 nädala olen uut masinat omanud ja klokid juba põhjas  |
Kogemused? 3 proset ja emaplaat. Kas siis oled eriti rahul ja kogenud kui on 6 proset ja 2 mobo läbi
lastud?
P.S. hiljuti küsisid XP 1700+ Tbred b Overcloking foorumis, et palju sellel athlonil need default voldikesed on.
Kas mitte ennem kärsatamist ei peaks selle omale selgeks tegema.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
16.04.2003 08:36:07
|
|
|
nõup....aga nüüd tean mis on piirid...pole vajagi neid default voldikesi...oleks läbi põlenud oleks teada saanud...
ps: whats ur problem?
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
3 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
16.04.2003 09:09:06
|
|
|
sulapekk kirjutas: |
et siis umbes nii, et kui ma PCI siini tõstan 40MHz peale, et siis mu TV-kaart hakkab kohe kaheksakümmet kanalit rohkem näitama ja kui 49MHz peale (peab tüünerit jahutama hakkama mingi radika ja ventikaga muide), siis võtab satti ka!!! ja no võrk läheb ka mingi poole gigabiti peale sekundis eksju! normaalsed mehed olete  |
Näe ma klokkisin ka masinat, oh imet, nüüd seisab mul laua all 1,23 masinat.
Üks terve ja siis lisaks veel 0,23 masinat - jupp P4 protsessorit, veerand mälupulka, terve mobo, aga enamus radadest on puudu, lõunasild netu, põhjasild on, algsele Radeon 7500'ile kasvas juurde terve Radeon 1725.... See 23% PC poeg kasvas esialgse külge nagu pungumise teel - vegetatiivne paljunemine.
Tehke järgi!
tsitaat: |
Aga kuidas oleks korralikule vähemalt 140 Kw j6ulisel mootorile panna korralikult vabalthingav 6hupuhasti vahele ja siis tunda oma 25% lisaj6udu!!!
|
Kuule mees, tule pane minu ziksile selline "vabahingaja" vahele. Tahan ka 25% võimsust juurde. Muide, vesijahutus on olemas, nii et tule julgesti.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
hotsepp
Kreisi kasutaja

|
16.04.2003 11:55:23
|
|
|
Kuule mees, tule pane minu ziksile selline "vabahingaja" vahele. Tahan ka 25% võimsust juurde. Muide, vesijahutus on olemas, nii et tule julgesti.
|
Tere naljahammas! Kui ziksile 140 kw mootori peale paned ja sellega korralikul kruusateel ka teel pysid siis oled katse läbinud ja ma tulen panen sulle siis sinu kulu ja kirjadega 25 % veel juurde. Vot nii!
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
16.04.2003 12:55:14
|
|
|
Vaadake kui tuline kass oli. EI tea kas seda klokiti ka.
ISsssveerrrrrrrr külllllllll , isand hoidku jne
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arvo Cobrietti
HV Guru

|
16.04.2003 12:58:07
|
|
|
hotsepp kirjutas: |
|
Tere naljahammas! Kui ziksile 140 kw mootori peale paned ja sellega korralikul kruusateel ka teel pysid siis oled katse läbinud ja ma tulen panen sulle siis sinu kulu ja kirjadega 25 % veel juurde. Vot nii! |
läheb offtopicucs juba, a ei tea miks alati autoid ja raale kõrvutatakse, aga hetkel pole siksile 140kw (~190hp) küll mingi probleem, eriti veel kui selleks osutub mingi 1,5toobine riisiveski mikromootor@8000rpm. ka raadil sai vaadatud seda soomlaste imemokkarit. püsivad teel küll, mõningad sõlmed muidugi oleks arukas pikemas perspektiivis ümber pista.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
16.04.2003 15:33:08
|
|
|
aga miks mitte clockida kui arvuti seda laseb. miks ma peaksin oma arvuti hoidma FSB133x11.5 peal (XP1800+) kui ta töötab mul stabiilselt FSB166x11.5 ja veel rohkemgi. FSB133 on 1.6V FSB166 on 1.7V big difference, tempide vahe ka aint kas 39idle või siis 43 idle volc9 @2800rpm mõõdetud tempid, ei ole ka nagu suur vahe. nii et clockida või mitte, igaühe enda teema.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
16.04.2003 17:19:33
|
|
|
Kui tõsist juttu ajada...
On ju iseenesest mõistetav, et oskamatult klokkides võib sõna otseses mõttes overclock'ida, nii et silmad suitsu täis.
Aga klokkida võib ju sellegi poolest - kõikidel protsessoritel on varjatud potentsiaali, mida lausa kahju kasutamata jätta.
Lisaks on see ju lausa sportlik tegevus.
Kellele ei sobi risk või miski muu, ärgu klokkigu, närvirakud teadupärast ei uuene.
Ja asi vask.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |