praegune kellaaeg 19.06.2025 01:19:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mella
HV kasutaja
|
13.04.2007 15:23:59
|
|
|
Võtsin hunniku laadijaid ette ja vaatasin:
UUel peenikese otsaga AC4-E 5V 890mA (Nokia 6280)
veidi vanemal, kuid sama kujuga laadijal, millel jäme ots - 5,3V 500mA (Nokia 2610)
JA vanal ACP-7E on 3,7V 350mA
Vanu mobiile hakkab laadima nii 5,3V kui 3,7V laadija. Samas Kaupz väidab, et väiksema pingega ja vooluga laadija lööb aku paremini täis.
Kas laadimisaeg on ka pikem?
Ja tundub, et Nokia uue pistiku kasutuselevõtu argumendiks on ainult väiksem pistik, kuna voolud lubatakse laadijal suuremad.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
anders
HV vaatleja
|
14.04.2007 18:30:05
|
|
|
Mul 2006. a dets Tele2-st see telefon ostetud. Ja maksis alla 1500 Väga rahul. Ainult jah, klaviatuur tuli eelmine nädal lahti. Paistab, et liimitud külgedelt ja 2 ribana keskelt... Väike illustratsioon siin:
http://www.hot.ee/landymann/nokia5500.jpg
Eks kui tilbendama hakkab, peab garantiisse viima. Ise arvan, et läks liimist lahti, kuna kasutan telefoni päevad läbi autos, kus see päikese käes seisab.
Muidu super. Ainult ühe korra restarti vajanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mag
HV kasutaja
|
16.04.2007 15:29:11
|
|
|
anders kirjutas: |
Mul 2006. a dets Tele2-st see telefon ostetud. Ja maksis alla 1500 Väga rahul. Ainult jah, klaviatuur tuli eelmine nädal lahti. Paistab, et liimitud külgedelt ja 2 ribana keskelt... Väike illustratsioon siin:
http://www.hot.ee/landymann/nokia5500.jpg
Eks kui tilbendama hakkab, peab garantiisse viima. Ise arvan, et läks liimist lahti, kuna kasutan telefoni päevad läbi autos, kus see päikese käes seisab.
Muidu super. Ainult ühe korra restarti vajanud. |
On keegi sama asja pärast garantiisse pöördunud, kuidas suhtuvad või saadavad pikalt?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
1 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
moiva
HV vaatleja
|
18.04.2007 14:01:23
|
|
|
mag kirjutas: |
On keegi sama asja pärast garantiisse pöördunud, kuidas suhtuvad või saadavad pikalt? |
ei saada nad midagi pikalt, see tundub suht tüüpviga olema. mul on juba kolmas kate peal, kaks esimest pidasid ca 3kuud kumbki vastu.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mella
HV kasutaja
|
20.04.2007 14:54:12
|
|
|
on keski katsetanud ka värvilisi? peavad kauem vastu?
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
01.08.2008 20:09:45
|
|
|
14.05.2007
mella kirjutas: |
on keski katsetanud ka värvilisi? peavad kauem vastu? |
värvilisi klahve? originaalid?
samas huvitaks Music editioni kasutajate tagasiside, kas punakas korpusevärv kulub maha? vaevalt metalli segu punase värviga on ?
mul kulub keskmine hõbedane valikulkahv ära, telefon on enamasti püksitaskus (võtmeid ega muud kriipivat materjalis samas taskus ei ole)
õnneks tuleb hõbeda alt välja must plastik, mitte heleroheline nagu 6230i
:::::::::::::::::::::
14.04.2008
ligi pool aastat seisis telefon sahtlis(vahelduseks)
nüüd aga jäi kõrva et ootel asendis on kosta kuularist kerge surin / kahin / sahin.
hästi vaikselt aga on kosta.
uuendasin just tarkvara 4.60 pela (sept2007 väljalase) kuid ka see ei aidanud.
ei tea kas garantiis võetakse jutule?
:::::::::::::::::::::::
01.08.2008
garantiis käidud, kuid ei midagi, väidetavalt kuular vahetati ära, aga ikka piriseb.
remondimees kuulatas tööd vastu võttes ja tunnistas et kuuleb küll jah, et midagi on nagu.
viitsib keegi veel oma aparaati hirm vaikses ruumis kuulatada?
kas mingi mudeli eripära?
ei ole vahet kas valgusuts põleb või ... igal momendil on kuulda.
küsisin, et kas nooleklavide keskel oleva valiku klahvi pealt kulunud nikkel käib garantii alla, siis vastati jaatavalt ja pandi uued klahvid.
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
moiva
HV vaatleja
|
02.08.2008 15:45:37
|
|
|
moiva kirjutas: |
mag kirjutas: |
On keegi sama asja pärast garantiisse pöördunud, kuidas suhtuvad või saadavad pikalt? |
ei saada nad midagi pikalt, see tundub suht tüüpviga olema. mul on juba kolmas kate peal, kaks esimest pidasid ca 3kuud kumbki vastu. |
nonii, nüüdseks on kolmas kord ka garantiis käidud. ei saadetud pikalt. telefon vahetati välja, õigemini küll anti lausa raha tagasi. ei taha sugugi telefoni maha teha, aparaat ise oli hea aga kahjuks osutusid nõrgaks kohaks klahvid. pigem tahaks selle kogemusega kiita emti ja nokia garantiid, toimib ja on täiesti usaldusväärne.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
02.08.2008 17:32:44
|
|
|
moiva kirjutas: |
õigemini küll anti lausa raha tagasi. |
sohh, ostusumma päris kohe?
osta nüüd SE C702 mis samuti põrutus ja muu kindel, lisaks GPS sees.
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|