Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 168, 169, 170 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 11.04.2007 19:54:40 vasta tsitaadiga

Triangle kirjutas:
Ma olen suht loll muide. icon_lol.gif

see on kah standard, uue kasutaja puhul

Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
aer0x
HV kasutaja
aer0x

sõnum 11.04.2007 20:01:01 vasta tsitaadiga

adsl2+ = max downstream 24mbps

aga endal küsimus kas see http://torufoorum.hot.ee/foorum/viewthread.php?tid=167124 õpetus töötab speedtouch version 6.2.16.3 peal ka? Proovisin nii vista kui xp-ga aga tööle ei saanud, netti sai naga telekat ei kuskil icon_cry.gif

Triangle
HV vaatleja
Triangle

sõnum 11.04.2007 20:04:42 vasta tsitaadiga

Nüüd tuli see adsl2+ kah juurde. Kas siis ikkagi saab vaadata telekast ja arvustist korraga. Või on selle jaoks arvutile veel tv-kaarti vaja või midagi.
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 11.04.2007 20:07:38 vasta tsitaadiga

Triangle kirjutas:
Nüüd tuli see adsl2+ kah juurde. Kas siis ikkagi saab vaadata telekast ja arvustist korraga. Või on selle jaoks arvutile veel tv-kaarti vaja või midagi.

Ei ole.
aDSL2+ tähendab lihtsalt kiiremad andme edastus võimalust. icon_rolleyes.gif

Triangle
HV vaatleja
Triangle

sõnum 11.04.2007 20:15:52 vasta tsitaadiga

Ja kuidas seda võimalust saada on ?
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 11.04.2007 20:19:38 vasta tsitaadiga

Kuidas saada ADSL2+ saamiseks peaksid poorduma lihtsalt mõneteenuse pakkuja poole kes seda pakub icon_lol.gif

Mõni mees on tõesti väga algaja. Aga ega ma ise parem pole.

Triangle
HV vaatleja
Triangle

sõnum 11.04.2007 20:42:44 vasta tsitaadiga

Okei aDSL2+ annab megakiirusega interneti, mis kannatab vaadata hea kvaliteediga kaks DigiTV pilti üle kanda. Aga ma ei ole ikka aru saanud, mis asi see täpselt on. Et nagu kui ma tellin selle vms, siis mis täpselt toimuma hakkab. Nagu käib see kuskile mu ADSL'i süsteemi juurde vms. Ja kas Eestis sellist teenusepakkujat üldse on? Et nagu, kui ma võtan Kodulahenduse, siis lihtsalt saan selle endale kuidagi juurde ?
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 11.04.2007 20:55:12 vasta tsitaadiga

ADSL2 Peaksid pakkuma Elion Ja Elisa.
ADSL2 jaoks peab sul olema ka vastav modem mis suudab seda sellel kiirusel vasta võtta.
Tavalisel ADSL modemil oli see kiirus 7 või 8 mbps.

Aivar88
HV veteran

sõnum 11.04.2007 21:46:28 vasta tsitaadiga

freestyler kirjutas:
ohh.. tundub et niikaua kui on IPTV-ga uusi liitujaid leidub ka neid laiskasid, kes ei viitsi otsingut kasutada ja esitavad jälle sama küsimuse.
Veelkord siis link laiskadele: http://torufoorum.hot.ee/foorum/viewthread.php?tid=167124
Kui teete õpetuse järgi saate pildi digiboxiga telekasse, interneti arvutisse ja ka VLC-ga TV pildi arvutisse ja seda siis ÜHE võrgukaardiga. Ja saab vaadata samaaegselt TV-st ja VLC-ga erinevaid kanaleid ja neti surfata ka veel.

tegin step by step õpetuse järgi ning netti ei olnud pärast seda. ruuteril 6.1.9.6 soft mille põhjal ka õpetus põhineb.
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 56
tagasi üles
taavi
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.04.2007 21:54:40 vasta tsitaadiga

Mark0, ma mõtlesin seda nimekirja, mis varem tv.elion.ee lehel üleval oli. jah, "pool" on ähmane ühik, tähenärimine. see nimekiri, mis lubas selliseid asju:

http://web.archive.org/web/20060423033302/www.tv.elion.ee/kodulahendus.php kirjutas:
Suvi 2006:

40 kanalile lisanduvad ka teemapaketid: sport, meelelahutus, muusika, film, lastele, teadus ja kultuur, slaavi ning uudised!

Sügis 2006:

pakume sulle võimalust kodust lahkumata laenutada filme ja vaadata uusi muusikavideoid.

Sügis 2006:

salvestamine – kui pead keset oma lemmiksaadet teleka eest ootamatult lahkuma, saad lihtsa nupulevajutusega saate salvestama jätta, et tagasi naastes saada kiire ülevaade senitoimunust ning siis vaatamist reaalajas jätkata.

Kevad 2007:

saad teleri kaudu suhelda sõpradega ja mängida erinevaid mänge – täpselt nagu Internetiski.
Kevad 2007:

võimalus vaadata, mis kanalit täna reitingute järgi kõige rohkem vaadatakse ja siis selle vaatamisõiguse ka kohe onlines endale tellida.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 11.04.2007 22:05:26 vasta tsitaadiga

Nonii. Paistab, et Elion jamad korda saanud (kodu2 lahtised pordid) - hekel ftp-sse uppimisel püsib kiirus nagu raudpolt 76-78KB/s vahel. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Steff.
Kreisi kasutaja
Steff.

sõnum 11.04.2007 22:05:35 vasta tsitaadiga

http://web.archive.org/web/20060423033302/www.tv.elion.ee/kodulahendus.php kirjutas:
Suvi 2006:

salvestamine – kui pead keset oma lemmiksaadet teleka eest ootamatult lahkuma, saad lihtsa nupulevajutusega saate salvestama jätta, et tagasi naastes saada kiire ülevaade senitoimunust ning siis vaatamist reaalajas jätkata.

DVB-C-ga on võimalus saateid salvestada icon_biggrin.gif

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 11.04.2007 22:10:15 vasta tsitaadiga

Noh nüüd on need lubadused sellised!

Kevad 2007:

pakume sulle võimalust kodust lahkumata laenutada filme ja vaadata uusi muusikavideoid.

Lähitulevikus 2007:

võimalus vaadata, mis kanalit täna reitingute järgi kõige rohkem vaadatakse ja siis selle vaatamisõiguse ka kohe onlines endale tellida.

saad teleri kaudu suhelda sõpradega ja mängida erinevaid mänge – täpselt nagu Internetiski.

freestyler
Kreisi kasutaja

sõnum 11.04.2007 23:32:17 vasta tsitaadiga

DyFendeX kirjutas:
freestyler kirjutas:
ohh.. tundub et niikaua kui on IPTV-ga uusi liitujaid leidub ka neid laiskasid, kes ei viitsi otsingut kasutada ja esitavad jälle sama küsimuse.
Veelkord siis link laiskadele: http://torufoorum.hot.ee/foorum/viewthread.php?tid=167124
Kui teete õpetuse järgi saate pildi digiboxiga telekasse, interneti arvutisse ja ka VLC-ga TV pildi arvutisse ja seda siis ÜHE võrgukaardiga. Ja saab vaadata samaaegselt TV-st ja VLC-ga erinevaid kanaleid ja neti surfata ka veel.

tegin step by step õpetuse järgi ning netti ei olnud pärast seda. ruuteril 6.1.9.6 soft mille põhjal ka õpetus põhineb.

proovi lisada teine gateway ... neti jaoks metric 2 ja tv jaoks metric 3
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
ruutu
HV vaatleja
ruutu

sõnum 12.04.2007 00:16:26 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
ADSL2+ -ist 2 HDTV-d "läbi vedada" pole mingi kunsttükk 8) Ja kiirust peaks veel ülegi jääma thumbs_up.gif

õppeta mulle palun seda kunsti icon_biggrin.gif
tõsi, hdtv mpeg4 ÜKS striim 20 mega mahub adsl2+ korral liinist laboritingimustes läbi, kuid kui paljudel klientidel reaalselt?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Triangle
HV vaatleja
Triangle

sõnum 12.04.2007 00:41:38 vasta tsitaadiga

Okei, ma arvan et te ei imesta, kui mul jälle läks üks asi natuke sassi. Alguses minu tehtud teemas paistis, et pole eriline probleem vaadata DigiTV'd internetis ja selle arvuti vaatamise nipiga arvutis kah korraga. Loogiliselt tegelt erinevaid kanaleid ei jaksaks kah minumeelest sisse tuua, aga mina ei tea midagi seega jah. Siis ütles salatoimik, et ei kanna ära korraga vaadata. Kvaliteet kannatab jms, keegi pole talle vastu vaielnud. Aga torus on ka õpetus, mille pealkirja järgi on see õpetus, kuidas saab vaadata korraga nii arvutis, kui telekas. Keegi pole vastu sellele kah vaielnud. Nüüd ongi küsimus,mis on siis tõsi? Kas saab korraga vaadata nii arvutis kui telekas DigiTv'd või mitte ?
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 12.04.2007 08:00:56 vasta tsitaadiga

Triangle kirjutas:
Okei, ma arvan et te ei imesta, kui mul jälle läks üks asi natuke sassi. Alguses minu tehtud teemas paistis, et pole eriline probleem vaadata DigiTV'd internetis ja selle arvuti vaatamise nipiga arvutis kah korraga. Loogiliselt tegelt erinevaid kanaleid ei jaksaks kah minumeelest sisse tuua, aga mina ei tea midagi seega jah. Siis ütles salatoimik, et ei kanna ära korraga vaadata. Kvaliteet kannatab jms, keegi pole talle vastu vaielnud. Aga torus on ka õpetus, mille pealkirja järgi on see õpetus, kuidas saab vaadata korraga nii arvutis, kui telekas. Keegi pole vastu sellele kah vaielnud. Nüüd ongi küsimus,mis on siis tõsi? Kas saab korraga vaadata nii arvutis kui telekas DigiTv'd või mitte ?

Kui midagi muutunud pole vahepeal siis saab küll. Varem vähemalt sai. Ainult, kanalid nagu ETV jms korraga vaadata ei saa kuna nende bitrate on suurem ja nõuab rohkem kui 12Mbit/s.
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 12.04.2007 10:10:40 vasta tsitaadiga

No vähemalt mina enam erinevaid kanaleid arvutist ja telekast enam korraga vaadata ei saa. Saab küll korraga sama kanalit vaadata k.a ETV, aga kui arvutist teine kanal panna, siis enam ei näita midagi. Peale selle ei ole ka võimalik arvutist kanaleid vahetada isegi siis, kui telekas on kinni, saab ainult vaadata seda, mida viimati telekast vaatasid. Võib-olla see siiski ainult mingi minu personaalne jura, ei oska öelda.

EDIT: Kogu eelnevat juttu võib ignoreerida, sest sain asja korda. Otsustasin täna ruuteri firmware'i ära uuendada ja algusest peale asja ära confida ning nüüd kui ma asja valmis sain näen jälle ilusti arvuti kaudu kõiki kanaleid.

viimati muutis Lotharius 12.04.2007 14:12:32, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 123 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 115
tagasi üles
Triangle
HV vaatleja
Triangle

sõnum 12.04.2007 10:17:02 vasta tsitaadiga

No loodan, et see ikka päris nii ei ole. See pole enam ju mingi arvutist vaataminegi. Samahästi võid natuke tagumikku liigutada ja teleka taha minna. Kuigi seda võiks vist niisama vaadates kah teha, kui ainult ühte kanalit saab korraga vaadata.
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 12.04.2007 14:13:38 vasta tsitaadiga

Lotharius kirjutas:
No vähemalt mina enam erinevaid kanaleid arvutist ja telekast enam korraga vaadata ei saa. Saab küll korraga sama kanalit vaadata k.a ETV, aga kui arvutist teine kanal panna, siis enam ei näita midagi. Peale selle ei ole ka võimalik arvutist kanaleid vahetada isegi siis, kui telekas on kinni, saab ainult vaadata seda, mida viimati telekast vaatasid. Võib-olla see siiski ainult mingi minu personaalne jura, ei oska öelda.

Mina saan küll arvutist kanaleid vahetada ilma probleemideta. Kuigi jah, ma pole oma ruuterit ümber confanud, st et digitv tuleb mul endiselt ruuteri kollasest pordist, kui arvutist vaatan siis tõstan kaabli lihtsalt ümber.
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 12.04.2007 23:11:02 vasta tsitaadiga

Nii tegin speed.hot.ee kiirustesti ning koos digitvga on kiirus vahemikus 5.5 - 6.5 mega! Nüüd küsimus! Kas mahub siis 2 pilti normaalselt läbi või mitte?
Triangle
HV vaatleja
Triangle

sõnum 12.04.2007 23:20:49 vasta tsitaadiga

Sama siin. Loogiliselt nagu minumeelest ei peaks. Osad ütlevad kah seda, keegi vastlu ei vaide. Toru foorumis on õpetus, kuidas saada vaadata DigiTV'd korraga arvutis ja telekas - Ma ei tea kas seal räägitakse ühest kanalist vms, aga igatahes sellele kah keegi vastu ei vaidle.
freestyler
Kreisi kasutaja

sõnum 13.04.2007 00:39:52 vasta tsitaadiga

Mis siin vaielda? Näitab ilusti kahte erinevat. Iseasi kas just kõigil nii hea liin on, et veel 6 mega peale digiTV-d üle jääb. Kui jääb - siis näeb!
Praegu proovisin:
ETV mängib, siis ruuter.ee andmetel jääb üle 4,3 Mbit/s
kanal2 jääb üle 6,2 Mbit/s
mtv3 -> 7,6 Mbit/s
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 13.04.2007 01:01:39 vasta tsitaadiga

Triangle kirjutas:
Sama siin. Loogiliselt nagu minumeelest ei peaks. Osad ütlevad kah seda, keegi vastlu ei vaide. Toru foorumis on õpetus, kuidas saada vaadata DigiTV'd korraga arvutis ja telekas - Ma ei tea kas seal räägitakse ühest kanalist vms, aga igatahes sellele kah keegi vastu ei vaidle.

Üks õpetus (piltidega) on minu koostatud (tegelt muudetud veitsa lihtsalt) ja võin öelda, et töötab küll nii. Vahel jäi kanali vahetusel jänni kui kasutada kahte palju bandwithi nõudvat kanalit.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
aer0x
HV kasutaja
aer0x

sõnum 13.04.2007 14:16:56 vasta tsitaadiga

http://torufoorum.hot.ee/foorum/viewthread.php?tid=167124 selle õpetusega mul küll digi tv pilti ette ei tulnd netis sai käia. Soft 6.2.16.3
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 168, 169, 170 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.