Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
caarel123
HV veteran

|
12.04.2007 07:50:25
|
|
|
JediMihkel kirjutas: |
Njah, selline lihtne peaks olema, et tegelane seisab ees, liigutada ta ju võib, aga et pluusi vaatamine ja värk oleks silmapilkne, vajutad nuppu ja vennal pluus seljas.....nign krutid hiirgea ringi et vaadata kas sobib. |
äkki ei saagi enamriideid osta ha vahetada
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
12.04.2007 08:39:59
|
|
|
Njah, selline lihtne peaks olema, et tegelane seisab ees, liigutada ta ju võib, aga et pluusi vaatamine ja värk oleks silmapilkne, vajutad nuppu ja vennal pluus seljas.....nign krutid hiirgea ringi et vaadata kas sobib. |
´
kuhu nüüd kadus see reaalsuse tagaajamine?
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
kysija
HV vaatleja

|
12.04.2007 11:09:48
|
|
|
Veel üks vihje sisule (ilmselt spekulatsioon): http://boards.gamefaqs.com/gfaqs/genmessage.php?board=933037&topic=34677362
Pange tähele, ka Eestil on oma osa,
----
This is coming to me from a very exclusive source WITHIN Rockstar, a very good contact that provided me with excellent news during the SA days, some vets might remember me, tons of new users will think im a liar, so whatever, take this however you want it, as either fact, or a grain of salt.
The main character is NOT Nikko Bellic, and there ARE aircraft in the game!
Nikko Bellic is being used as a Mcguffin device to keep the real Main Character out of the spotlight, The real main character is Roman Petronov, Nikkos cousin who invites him to live in Liberty after Nikko has a HUGE falling out with a paramilitary/Mafioso hybrid wing back in ESTONIA.
Back to 2007, Roman invites Nikko to the US with lies of his fancy living, just because he needed Nikkos help in dealing with shady characters trying to move into his little slice of heaven, which is a Taxi-Firm Roman works at on a co-operator term.
You WILL play the prologue missions as Nikko, to give you a hint of the new controllers, sadly, I dont know the schemes yet, but as soon as I do, you do.
Anyhow, about three quarters through the prologue, Nikko goes for his cousins associate " Mosha " to recover some drug money from one of the FOUR gangs in Liberty, a mainly South American gang modeled after the Columbian Cartels from GTA3, and the real life MS-13 gang, named " Carta ( Car Tuh ) Once ( Own-Said minus the D ) literally Card 11.
During this deal, Nikko gets murdered, and Roman ( Who was a great guy naturally, and never harmed a soul in his life ) becomes deeply depressed, because he feels responsible for Nikkos death, who was his only friend, and his guard dog in a brutal new world.
Armed with nothing but grief, and a deep hate for himself, Roman goes off the deep end, leaves his meager but honest job, and decides that in Liberty City, theres only one way out for a criminal AND a working man, and thats through the cemetery, so why die a shnook when you can die a rich man.
Thats it for the story.
Regarding the aicraft, there are THREE helicopters in the game, all respawn, One police cruiser, one for the Liberty Tree News paper which also became WILC, a news CHANNEL, and one thats owned by a person youl be working with for most of the game.
Bikes are OUT, but SIX motorcycle types are in.
C-11 will be a HUGE enemy in the game.
The Russian and Italian Mafias are at war and youl get to do missions for both.
Maibatsu has become a major player in Liberty City, and Monstrositys are the norm in upper-middle class areas.
And finally, You WILL be mugged/Jacked/Jumped/Begged for money/held-up/car jacked AND possibly ignitiated into THREE different gangs, where you will be able to climb the ranks, through their own set of missions.
Take this how you want, I got labeled a LOON when I posted about the Jetpack in S.A. Under my then old account, Same name, different numbers, and when I posted about the Vortex.
Have fun guys.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
12.04.2007 12:30:24
|
|
|
tsitaat: |
Nikko Bellic is being used as a Mcguffin device to keep the real Main Character out of the spotlight, The real main character is Roman Petronov, Nikkos cousin who invites him to live in Liberty after Nikko has a HUGE falling out with a paramilitary/Mafioso hybrid wing back in ESTONIA.
|
jee
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
marcor1
HV veteran

|
12.04.2007 12:45:17
|
|
|
Ja nüüd hakkab Ansip võitlema, et eesti ei ole vene maffiapesa - nagu oli Kasahstani president vs. Borat
_________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop! |
|
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
Matti
HV veteran

|
12.04.2007 13:12:20
|
|
|
marcor1 kirjutas: |
Ja nüüd hakkab Ansip võitlema, et eesti ei ole vene maffiapesa - nagu oli Kasahstani president vs. Borat  |
lol
põgeneme ameerikasse kurjade eesti kantide eest meenutab mingit filmi... "brat 2" oli vist
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
12.04.2007 14:28:07
|
|
|
Matti, "Vend 2"?
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Matti
HV veteran

|
12.04.2007 15:36:29
|
|
|
gan3b kirjutas: |
Matti, "Vend 2"? |
jah, kui ma ei eksi, siis ses filmis ka isakese venemaa poeg kutsutakse ameerikamaale. algul kõik ilus-tore ja siis läheb madinaks
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
12.04.2007 16:57:03
|
|
|
marcor1 kirjutas: |
´
kuhu nüüd kadus see reaalsuse tagaajamine? |
Hakkame jälle vaidlema ?
See ei olnud lahe, see käis pinda ja ega see SA-s ka reaalne ei olnud, riideid vahetas hetkega aga imetles pool tundi.
Ot siis, ei saand aru, seekord sa ei mängigi peategelasega ?
Või siis algul mängid rusky vennaga ja siis poole pealt vahetad ümber ? Wtf ?
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
12.04.2007 17:04:36
|
|
|
Vot see asi, et itaalia mafia sisse on toodud, meeldib mulle väga. Gängsterid ja mõnusalt paksuks söönud "bossid" 8) Mida rohkem infi, sead rohkem hakkab see mäng mulle juba meeldima.
Reaalsust peab olema mängus nii palju, et mängimist ei häiriks. Tühipaljas ootamine riietusruumis häiris.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
12.04.2007 17:34:43
|
|
|
Ennem tahan gameplay videot näha. kuidas mulje on, tulistamine, mis lisatud jne
_________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus. |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gotmilk
HV kasutaja
|
12.04.2007 20:07:36
|
|
|
loomulikult mitte seda jura uskuda. Ja seda kolmel põhjusel.
1. Tüüp peaks ikkagi nii tark olema ,et tegelase nimi õigesti kirjutada. Niko mitte Nikko
2. Estoniat ei ole gta maailmas olemas. Mõelge loogiliselt. Kui ei ole olemas ameerikat gta jaoks. Jajah linnad on küll maha kopitud aga new yorki ei eksisteeri. Selle asemel on hoopis Liberty city. Siis mis kuradi pärast eesti nii eriline on ,et reaalselt eksisteerida gta maailmas.
3. Ta väidab ,et õige peategelane on hoopis Roman. Roman on juba tükk aega olnud ameerikas ja ta on takso firma omanik. Gta mängudes on kõik peategelased mängu algusest vaesed rotid kel pole sentigi hinge taga. Ja nad on alati kuskilt mujalt tulnud. GTA3-st tuli vangla autost (no ok selle peategelane on seal linnas vist varem ka olnd) Vice cityst tuli täielik uustulnuk ja san andreases tuli ka neeger uuesti oma koju tagasi. Siis miks hea pärast peaks nüüd teisiti olema. Miks peaks peategelane olema nüüd vana new yorgi kala kui treileris on meile esitletud kindel uustulnuk.
See tüüp kes selle kirjutas. Tal ei ole absoluutselt mingeid tõendeid. Ma võin ka ennast regada mingi x nime all ja paska suust välja ajades ja vandudes et mul on tuvtused ja mina tean mis moodi see mäng reaalselt on. Kui sel oleks mingi tõepõhi all siis oleks ka seda uudist juba gta4.net -is kajastatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Heldur92
HV vaatleja

|
12.04.2007 20:31:14
|
|
|
OT aga, olete kuulnud mängust L.A noire? Google otsingut kasutades leiab aadressi kust saab ka trailerit vaadata, ehk rockstari kodulehelt:)
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
12.04.2007 20:37:28
|
|
|
Heldur92 kirjutas: |
OT aga, olete kuulnud mängust L.A noire? Google otsingut kasutades leiab aadressi kust saab ka trailerit vaadata, ehk rockstari kodulehelt:) |
ikka on kuuldud ja, aga mis see siia puutub ?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
12.04.2007 21:04:19
|
|
|
Gotmilk kirjutas: |
1. Tüüp peaks ikkagi nii tark olema ,et tegelase nimi õigesti kirjutada. Niko mitte Nikko |
võimalik et ta kogemata vajutas k 2x
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
12.04.2007 21:19:20
|
|
|
see oleks jah m6tetu kui oleks juba NY vana elanik
siis ta kindlasti teab k6iki urkaid ja kes on vaenlased ja kes mitte
see rikuk m2ngu lõbu ära
_________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole! |
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
12.04.2007 21:24:41
|
|
|
caarel123 kirjutas: |
see oleks jah m6tetu kui oleks juba NY vana elanik
siis ta kindlasti teab k6iki urkaid ja kes on vaenlased ja kes mitte
see rikuk m2ngu lõbu ära |
loomulikult teaks, NY on Otepää akronüüm ju
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Priido
Kreisi kasutaja

|
12.04.2007 21:55:55
|
|
|
Mina sain asjast nii aru, et algul oled tõesti roman, et end asjadega paremini kurssi viia, aga seda ainult mõned esimesed missioonid (ehk nagu tutorial äkki?) Ja peale seda oledki ju mängus vaene rott, kes kuskilt kolkast pärit.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
caarel123
HV veteran

|
12.04.2007 22:07:55
|
|
|
Priido kirjutas: |
Mina sain asjast nii aru, et algul oled tõesti roman, et end asjadega paremini kurssi viia, aga seda ainult mõned esimesed missioonid (ehk nagu tutorial äkki?) Ja peale seda oledki ju mängus vaene rott, kes kuskilt kolkast pärit. |
kah võimalik
eks varsti tuleb ka info selle kohta mis ta sealt täpsemalt otsib ja kuhu ta algus satub
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gotmilk
HV kasutaja
|
13.04.2007 11:14:16
|
|
|
yoos kirjutas: |
Gotmilk kirjutas: |
1. Tüüp peaks ikkagi nii tark olema ,et tegelase nimi õigesti kirjutada. Niko mitte Nikko |
võimalik et ta kogemata vajutas k 2x |
Ei usu ,et ta kogemata valesti kirjutas. 4 korda nime kogemata valesti kirjutada.....
Ei usu
|
|
tagasi üles |
|
 |
BTF
HV kasutaja

|
13.04.2007 15:05:38
|
|
|
Ma ei leia , et see kui ta nime valesti kirjutas kohe tähendab , et ta valetab , no see on küll üks väga kehv vastuväide.
Ma ei toeta seda venda kuid see on üks mõttetu põhjus tuua minuarust , ega ma ise ennem seda ei usu kui ametlikult on midagi teada , aga ma ei ütle , et see pole võimalik , igasugu asju võid juhtuda, kes seda rockstari ette teab.
Tahavad teha midagi revolutsioonilist siis äkki on see tõesti võimalik.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gotmilk
HV kasutaja
|
13.04.2007 21:26:36
|
|
|
BTF kirjutas: |
Ma ei leia , et see kui ta nime valesti kirjutas kohe tähendab , et ta valetab , no see on küll üks väga kehv vastuväide.
Ma ei toeta seda venda kuid see on üks mõttetu põhjus tuua minuarust , ega ma ise ennem seda ei usu kui ametlikult on midagi teada , aga ma ei ütle , et see pole võimalik , igasugu asju võid juhtuda, kes seda rockstari ette teab.
Tahavad teha midagi revolutsioonilist siis äkki on see tõesti võimalik. |
No kulla inimene siis peaksid küll silmad lahti tegema ja lugema mida ma enne ütlesin. (vaata ülesse) See on kõigest 1 väide. Kokku oli mul kolm vastuväidet. Ja see nimi valesti väide oli neist kõige nõrgem. Loe teisi põhjuseid ka. ja kusjuures rockstar pole kunagi oma tegelaste päritolu avaldanud. Kõik nad on kuskilt pärit. See kord on see vant lihtsalt ida euroopast pärit. Vaevalt ,et nad nii konkreetseks lähevad ja ütlevad ,et from ESTONIA. Kui New York on Liberty City siis miks peaks Estonia nimi Estonia olema. Mina olen sitt valetaja aga isegi mina suudaksid andekamaid ja originaalsemaid valesid välja mõelda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Volum
Kreisi kasutaja
|
13.04.2007 21:56:25
|
|
|