Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 167, 168, 169 ... 227, 228, 229  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Crz
Kreisi kasutaja

sõnum 09.04.2007 15:33:21 vasta tsitaadiga

RPG16 kirjutas:
hm, eelpool just keegi väitis, et see peaks ka gf2 jooksma icon_rolleyes.gif

GF 2 ribadeks kellatuna saab ehk 640x480 mingi 20fps kätte, kuid Celeroniga, eriti veel 1200MHz celluga sa stalkerit küll ei mängi.
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 10 :: 5 :: 60
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.04.2007 15:52:36 vasta tsitaadiga

BanTIIT kirjutas:
Alustasin siis kahh mängimist - peaks mainima, et õhustik on mängul igastahes väga hea. Aga panen siis kirja ka asjad mis häirivad. Häirib nn jooksmine, mida saab teha ainult otse, niipea kui liikuda külje peale on jälle hoog maas icon_sad.gif Ning, mis sellest jooksmisest veel enam häirib on relvade täpsus ja vastaste tugevus. Keskmiselt läheb ühe mehe peale terve salv. Head shotti on võimatu tehha kaugemalt kui umbes 5 meetrit. Panen relva ühe lasu peale ja kõmmutan muudkui otsa ette ja ei midagi :@
Kui nüüd võrrelda COD 1/2 siis seal oli nii, et kui pea kaugelt sihikule võtta siis mees ikka maas, siin aga lippab isegi peale kümmet kuuli edasi. Meetri pealt kärbikuga selga või pähe lastes jääb mees elama - väga kahtlane!
Kas peaks mingi patchi äkki peale panema, kus miski paremuse suunas liigub ?
Soovitus lase patch peale ja lisaks realism mod.exe Pidi tunduvalt parandama mängitavust. Minumeelest ta seda on teinud. Ning hiljem kui saad korralikuma automaadi, millel optiline sihik peal siis hakkab HS lendama päris palju.
Kommentaarid: 224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 194
tagasi üles
RPG16
HV Guru
RPG16

sõnum 09.04.2007 15:55:40 vasta tsitaadiga

Crz, igapäevaselt on 1,4ghz a see vist suurt juurde ei anna?
ja too mx on juba artifaktide äärepeale kellatud icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 203 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 166
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 09.04.2007 16:02:05 vasta tsitaadiga

RAMi ka vähevõitu. Noh sa võid ju proovida..
axeon
HV vaatleja
axeon

sõnum 09.04.2007 17:20:46 vasta tsitaadiga

BanTIIT kirjutas:
Keskmiselt läheb ühe mehe peale terve salv. Head shotti on võimatu tehha kaugemalt kui umbes 5 meetrit.

Kui sniper rifle puudub, proovi liikuda vastastele lähemale, kasutades erinevaid looduslikke/tehislikke varjumisvõimalusi. Seejärel lean ja lasud peapiirkonda.
Kasuta, eriti exoskeletoniga tüüpide vastu, armor-piercing kuule.
Mr.Crazzy kirjutas:
Mis värk on, mul on korralik arvuti, STALKERis ringi joostes maa peal on kõik fps korras medium settingutel(tegelt peaks HIGH peal jooksma samuti hästi, mul on hea conf ju), kui satun maa alla, siis fps langeb kohe 15-25 peale, isegi KÕIGE madalamatel settingutel....

Yeah, imo tabavalt tsiteeriti ühes Stalkeri teemalises foorumis "If a Dx9 game runs slow on a 8800, the programming sucks. It's that simple."
Ehk on lootust Forceware 101.02, vähemalt mõni 8800 omanik kilkab rõõmust.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
carrot
HV kasutaja
carrot

sõnum 09.04.2007 17:37:46 vasta tsitaadiga

Mul mingi kala mängus vihmaga.
Et siis kui vihma sajab siis on täiesti pees kõik
Taevast sajab alla mingeid lillasid kolmnurki, mis näevad välja nagu videokaardi artifaktid aga seda nad ei ole. Mingi mängu bug, sest see viga on paljudel teistel ka. Osadel on Lightning quality muutmine dynamic pealt static peale aidanud, aga mul ei aita absoluutselt mitte midagi.
Muidu on kõik tip-top korras aga kui vihma hakkab sadama pean time accelerationi panema seniks kuni vihm lõppeb.
Keegi siin äkki oskab aidata ?
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 40
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.04.2007 17:52:58 vasta tsitaadiga

ainuke lahendus on vist mängu patsutamine sellisel juhul icon_neutral.gif

axeon, programming sux mingil määral nii ehk naa, igal programmil sisuliselt, sellepärast seda parandatakse ja täiustataksegi järk-järgult. ma ei tahaks tegelikult hästi uskuda ka, et KÕIGIL gf8 seeria kaartide kasutajatel maa all fps'i täiesti kooma tõmbab, või on mingit tõestust selle kohta, et asi tõepoolest nii
on?

Crz, vaevalt, et gf2'e ribadeks kellama peab...800*600 reso low või isegi medium settingutega saab isegi kuidagi mängitava fps'i võibolla kätte, point on lihtsalt selles, et teatud konkreetsed featuurid tuleb kinni keerata! tegelikult, ega ma proovinud ei ole konkreetselt, võibolla on tarvis minimaalselt ikkagi gf2pro kaarti vms. aga minu point oli see üldises mõttes, et nõrga kaardiga võib ka see mäng enamvähem normaalselt joosta kui muu arvuti on enamvähem up-to-date ning kasutada static lightningut icon_wink.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Crz
Kreisi kasutaja

sõnum 09.04.2007 17:57:51 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
ainuke lahendus on vist mängu patsutamine sellisel juhul icon_neutral.gif

axeon, programming sux mingil määral nii ehk naa, igal programmil sisuliselt, sellepärast seda parandatakse ja täiustataksegi järk-järgult. ma ei tahaks tegelikult hästi uskuda ka, et KÕIGIL gf8 seeria kaartide kasutajatel maa all fps'i täiesti kooma tõmbab, või on mingit tõestust selle kohta, et asi tõepoolest nii
on?

Crz, vaevalt, et gf2'e ribadeks kellama peab...800*600 reso low või isegi medium settingutega saab isegi kuidagi mängitava fps'i võibolla kätte, point on lihtsalt selles, et teatud konkreetsed featuurid tuleb kinni keerata! tegelikult, ega ma proovinud ei ole konkreetselt, võibolla on tarvis minimaalselt ikkagi gf2pro kaarti vms. aga minu point oli see üldises mõttes, et nõrga kaardiga võib ka see mäng enamvähem normaalselt joosta kui muu arvuti on enamvähem up-to-date ning kasutada static lightningut icon_wink.gif

Seda küll, kuid GF2 ei ole ju nõrk kaart, nõrk kaart on näiteks miski X550 jms, GF2 juba iidne.
3DMark2001'es teeb mingi 4k punkte jms, GF2 GTS ja sellised loomad võivad jooksutada küll ilma kellamata..
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 09.04.2007 18:14:51 vasta tsitaadiga

Tra, ei või kohe- vihaseks ajab. Seal psi missioonis, all laboris kus need värdid maas ringi kekslevad oma gaasimaskiga. Mitte ei saa aru kuidas 1 granaat + 10 pumba lasku alguses 3 m pealt ja siis otse ülevalt pähe ei võta elukat maha??? Siis tuli kohe järgmine millele lasin, kuskilt 5 m pealt selja piirkonda ajas kohe käpad laiali??? Pogrammeerimise viga, või ongi nõnda mõeldud et ühed lihtsalt "kannatavad" rohkem. Krt armoriga military vennad on lihtsamad kui see vend oli. Ma sain vist oma 10-15 korda ennem surma selle tondiga kuni sellest kohast edasi sain. icon_evil.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 09.04.2007 18:16:16 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif iidne on, kuid nõrk ei ole? nojah, mida iganes...gf2pro tegi omal ajal 01's 5k punkti, mis oli maailmarekord icon_lol.gif aga nagu ma ütlesin, see gf2mx võis ka olla liiga madalale pakutud!

Viilutaja, suhtkoht õnne asi lihtsalt, kuid soovitan neid tegelasi mingi püstoli või nõrgema high rate of fire automaadiga killida ja seejuures AINULT pähe sihtida! icon_razz1.gif võimalus neid maha võtta on ka oluliselt suurem kui nad otse sinu suunas vaatavad või jooksevad. pump on selles mängus mõttetu relv, mina loobusin juba suht mängu alguses selle risu kaasa tassimisest icon_lol.gif granaate on vahest üsna fun loopida, kuid nendegi efektiivsus jätab tihtipeale kõvasti soovida.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."

viimati muutis Wiltz 09.04.2007 18:19:18, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 09.04.2007 18:17:57 vasta tsitaadiga

Viilutaja, ma pakun et läksid hoopis paanikasse ja kõmmutasid mööda
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
volts333
Kreisi kasutaja
volts333

sõnum 09.04.2007 18:22:55 vasta tsitaadiga

veel üks bug, öö ja päev käivad 5 sekundi jooksul, ja ketrabki nii, hetk päev ja hetk öö, imelik ikka:D
koromon
HV vaatleja
koromon

sõnum 09.04.2007 19:04:16 vasta tsitaadiga

volts333 kirjutas:
veel üks bug, öö ja päev käivad 5 sekundi jooksul, ja ketrabki nii, hetk päev ja hetk öö, imelik ikka:D

See ei ole bug. see on feature.

volts333
Kreisi kasutaja
volts333

sõnum 09.04.2007 19:11:38 vasta tsitaadiga

kuda moodu ma seda jama siis normaalseks tagasi saan?
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 09.04.2007 19:55:26 vasta tsitaadiga

Herr Kurm kirjutas:
Viilutaja, ma pakun et läksid hoopis paanikasse ja kõmmutasid mööda
No paanikasse ma ei läinud, kui siis ainult 1 kord kui vaatasin et raisk tuleb ja tuleb ja tuleb ning 10 kg tinast jääb väheks. Hiljem kui ma oma 15 x katsetasin seda kohta siis olin küll nii külma närviga et viimasel hetkel andsin tina, ei hakanud kaugemalt proovimagi, raiskan niisama haavleid.
tagasi üles
korndog412
HV veteran
korndog412

sõnum 09.04.2007 20:02:13 vasta tsitaadiga

Crz, mina mängin küll 250.- eest saadud 1.3@2Ghz celeroniga väga edukalt 1024x768 medium [Oleks rammi käiks ka High väga sujuvalt) isegi icon_biggrin.gif (GPU - X700)

[Näide: http://www.zone.ee/rutz/167x14%201M%2037.500s.JPG?2 ]
(Ma lihtsalt pidin icon_lol.gif )

Anyhoo, absoluutselt pole enam aega mängimisele panna icon_confused.gif icon_neutral.gif icon_sad.gif . üle poole aastane paus on sees ja ei mõikagi kust enne see aeg tuli icon_lol.gif )
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 09.04.2007 20:30:34 vasta tsitaadiga

need inimesed kes kurdavad et pihta ei saa võiks oma sihikut jälgida igas asendis. see ju ilusti näitab kuidas täpsus muutub vastavalt sellele kas jooksed, seisad või kykitad. topelt kykitades ja mingi automaadiga lykad yksiklaskude rezhiimi peale - saab suht kaugelt headshotte paugutada.
kes on proovinud päriselus erinevate relvadega lasta siis teab väga hästi et PM'iga 25m pealt pysti seistes on maru keeruline kedagi pähe tabada, automaadiga valangutega ainult esimene kuul läheb enamvähem sinna kuhu sihid, mingi korraliku kuulipildujaga on yldse maru naljakas seistes lasta icon_biggrin.gif. eks natuke rohkem reaalsust selle koha peal stalkeris kui enamustes shuuterites. väidetavalt pidi ka tuul kuuli trajektoori mõjutama siin mängus, kusagil lugesin. ei tea kas tõele ka vastab.

g3n1us
HV veteran
g3n1us

sõnum 09.04.2007 21:04:45 vasta tsitaadiga

Lase VSS Vintorez'iga pikema vahemaa pealt, kuulid panevad kuidas kunagi, kukuvad ka raiped mõnusalt.
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 98
tagasi üles
axeon
HV vaatleja
axeon

sõnum 09.04.2007 21:17:19 vasta tsitaadiga

carrot kirjutas:
Mul mingi kala mängus vihmaga. Et siis kui vihma sajab siis on täiesti pees kõik
Taevast sajab alla mingeid lillasid kolmnurki, mis näevad välja nagu videokaardi artifaktid aga seda nad ei ole.

Olen ka kohanud (fw:97.94), peale video-settingute näppimist. Aitas desktopile minek ja siis uuesti seivist.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Crz
Kreisi kasutaja

sõnum 09.04.2007 21:25:40 vasta tsitaadiga

korndog412 kirjutas:
Crz, mina mängin küll 250.- eest saadud 1.3@2Ghz celeroniga väga edukalt 1024x768 medium [Oleks rammi käiks ka High väga sujuvalt) isegi icon_biggrin.gif (GPU - X700)

[Näide: http://www.zone.ee/rutz/167x14%201M%2037.500s.JPG?2 ]
(Ma lihtsalt pidin icon_lol.gif )

Anyhoo, absoluutselt pole enam aega mängimisele panna icon_confused.gif icon_neutral.gif icon_sad.gif . üle poole aastane paus on sees ja ei mõikagi kust enne see aeg tuli icon_lol.gif )

Kle Celeron M 'Dothan' 2GHz peal ja vana Tulatin 1.4GHz peal on "veits" erinevad asjad kah icon_lol.gif

viimati muutis Crz 09.04.2007 21:28:00, muudetud 1 kord
tagasi üles
anduobja
HV vaatleja

sõnum 09.04.2007 21:26:52 vasta tsitaadiga

et 2kki keegi saaks aidata vaatake see missioon kus oled sees kus need gaasitorud lahti on seal maaa all on vaja dokumente leida aga seal onn koodiga uks mis selle ukse kood on ???
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Oobik
Kreisi kasutaja

sõnum 09.04.2007 22:52:52 vasta tsitaadiga

anduobja kirjutas:
et 2kki keegi saaks aidata vaatake see missioon kus oled sees kus need gaasitorud lahti on seal maaa all on vaja dokumente leida aga seal onn koodiga uks mis selle ukse kood on ???

Kui ma õigesti mäletan, siis seal all peaks olema mingid laibad, kellelt sa need koodid ka saad - otsi laip üles.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 09.04.2007 23:22:36 vasta tsitaadiga

oranzi ülikonnaga teadlast pöörita veits.

Kui on peal see mod mis vastaseid vähem agresiivseks teeb, on ka juba huvitavam mängida. See mod teeb siis nii, et enam ei tunne vaenlased sind kildi pealt ära ja ei hakka sulle akga valanguid pähe süstima, vaid ei tee väljagi, ka lähedal olles võib põõsas olles pääseda. See niiöelda viibki mängu uuele tasemele, st ei peagi enam igahinna eest imerelva otsima vaid võib ka proovida vaenlasei summutiga püstoliga või siis noaga maha võtta, kuna nüüd on see võimalik ilme imenippideta icon_wink.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 10.04.2007 00:08:12 vasta tsitaadiga

mutabor kirjutas:
need inimesed kes kurdavad et pihta ei saa võiks oma sihikut jälgida igas asendis. see ju ilusti näitab kuidas täpsus muutub vastavalt sellele kas jooksed, seisad või kykitad. topelt kykitades ja mingi automaadiga lykad yksiklaskude rezhiimi peale - saab suht kaugelt headshotte paugutada.
kes on proovinud päriselus erinevate relvadega lasta siis teab väga hästi et PM'iga 25m pealt pysti seistes on maru keeruline kedagi pähe tabada, automaadiga valangutega ainult esimene kuul läheb enamvähem sinna kuhu sihid, mingi korraliku kuulipildujaga on yldse maru naljakas seistes lasta icon_biggrin.gif. eks natuke rohkem reaalsust selle koha peal stalkeris kui enamustes shuuterites. väidetavalt pidi ka tuul kuuli trajektoori mõjutama siin mängus, kusagil lugesin. ei tea kas tõele ka vastab.

Lisaks veel relval ja relval on ka tõsine vahe- panin korraks GP37 kõrvale et relva hoida hilisemaks ning pühkisin vanalt healt AK-47 tolmu maha.
No see paneb ikka kuda Lenin juhatab ja mõelda vaid et mängu alguses tundus ta ikka hirmus täpse relvana icon_smile.gif
Ja nii lähebki vahest kogu salv või enamgi ühe vastase peale ära.

Muide kas keegi on leidnud lääne mudeli püssialust granaadiheitjat? (M203 vist) granaadid on olemas ning plaadiga kaasas olev survival guide demonstreerib pilte kuda GP37'l ja muudel läänekatel granaadiheitja all on, kuid pole ikka veel leidnud kuigi teine kord läbin juba (ning seekord eriti põhjalikult).

Wiltz kirjutas:
pump on selles mängus mõttetu relv, mina loobusin juba suht mängu alguses selle risu kaasa tassimisest icon_lol.gif

tia... kui kasutada ballistilist moona siis muutub Chaser 13 pump päris kurjaks asjaks - iga kord kui stoori on mind saatnud laboritesse, olen pumba välja võtnud ja snorkid surevad ikka väga kiirelt. haavlitega pole tõesti mõtet jebida, sama hästi võib soola ja seakarvu sisse laadida ning onu Potapovit mängida kes õunaraksus käinud pioneere taga ajab icon_razz.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 10.04.2007 10:30:13 vasta tsitaadiga

tsitaat:

haavlitega pole tõesti mõtet jebida, sama hästi võib soola ja seakarvu sisse laadida ning onu Potapovit mängida kes õunaraksus käinud pioneere taga ajab icon_razz.gif

icon_lol.gif

Teine asi ajas vihale seal X16 laboratooriumi juures, need neetud zombi värdid on küll snaipri tasemel laskurid icon_evil.gif Äkki avastasin, et kuskil keegi laseb väikeste burstidega mind ja kogu aeg pihta. Ei näinud kus selline tegelane on, võtsin oma binokli välja ja mingi üks tont oma 200m kauguselt laseb, ise tuigub nagu oleks 1L viina ära joonud ja siis ehitus risude vahelt saab pihta... kuidas see olla saab? Pealegi nad ei sihi vaid lasevad puusa pealt icon_lol.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 167, 168, 169 ... 227, 228, 229  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.