|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
ElDiablo
Kreisi kasutaja
|
05.04.2007 11:13:46
|
|
|
NFS´i oli küll võimatu, nõustun täiesti. Ise olen proovinud ,ja ikka väga ,pööras (vähemalt mul) ikka suht non sünkroonselt võrreldes rooliga. Samuti oli üldse kuidagi imelik, (saan aru et see pole reaalsus aga )autotunnetust polnud. TDU´s tunned rooliga mängides ilusti ära kust auto sõidab . Tundub et ebaloogiline, looga et kui tahad reaalsust siis päris auto, aga kui oled 1996a peale arvutiga automänge mänginud . Siis sel juhul oled juba vaikselt "pro" selles suhtes et, tunned ära ikka kui mängus saast tunnetus on.
_________________ Pildistan ja majandan hobikorras, uuri lähemalt: http://www.kirilldremljuga.eu ! |
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
05.04.2007 11:15:30
|
|
|
| Hmm, ma julgeks küll vastupidist väita, kui mängisin rooliga NFSU2. Päris normaalne oli. Offkoors muutub juhitavus kahtlaseks, kui mingi kolme sotiga kitsastel tänavatel lennata, aga muidu polnd häda midagi.
|
|
| Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ElDiablo
Kreisi kasutaja
|
05.04.2007 11:20:43
|
|
|
Sorry minu viga ,ma pigem rääkisin Most Wantedist ja Carbon´ist ,U1 ja U2 poln´d veel nii väga räiged.
_________________ Pildistan ja majandan hobikorras, uuri lähemalt: http://www.kirilldremljuga.eu ! |
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
05.04.2007 13:11:34
|
|
|
| ElDiablo kirjutas: |
NFS´i oli küll võimatu, nõustun täiesti. Ise olen proovinud ,ja ikka väga ,pööras (vähemalt mul) ikka suht non sünkroonselt võrreldes rooliga. Samuti oli üldse kuidagi imelik, (saan aru et see pole reaalsus aga )autotunnetust polnud. TDU´s tunned rooliga mängides ilusti ära kust auto sõidab . Tundub et ebaloogiline, looga et kui tahad reaalsust siis päris auto, aga kui oled 1996a peale arvutiga automänge mänginud . Siis sel juhul oled juba vaikselt "pro" selles suhtes et, tunned ära ikka kui mängus saast tunnetus on.  |
ei tea, aga mul MOMO'ga küll mingit probleemi polnud rooliga sõites, kui keerasin, siis keeras ka masin ja nii alati
igatahes tunnetus oli parem kui TDU
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
05.04.2007 13:13:28
|
|
|
kottigi ei tunneta seal TDU's selle rooliga...sõita saab, kuid reaalsusest on asi VÄGA kaugel ja mingist tunnetusest ei saa ka rääkida. mitte, et siin midagi imestada oleks, põmst täislaks arkaad ikkagi...kuigi jah, mitte ka päris niivõrd 100% "nupumäng" kui NFS's siin viimasel ajal on olnud
ja kuigi ma ei ole 96'st aastast rooliga automänge mänginud (hankisin rooli mingi paar aastat tagasi foorumist huvi pärast), siis olen 97'st päris autodega päriselus ringrada sõitnud...ühesõnaga, ma arvan, et tean ka natuke, millest räägin
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ElDiablo
Kreisi kasutaja
|
05.04.2007 13:34:04
|
|
|
Ega ma siin väga nagu vastu ei hakkanudki ,lihtsalt pigem avaldasin enda arvamust. Seda küll et üldiselt on ta arcade aga vähemalt hea arcade . Loomulikult kui sa sõidad ringrada siis sa tead seda asja ikka paremini
OT : Mis autoga ja mis klassis muidu sõidad
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
05.04.2007 13:55:02
|
|
|
M5 ja tavalise viiese ristsugutisega, hetkel raske on täpselt kirjeldada seda autot, kuna seal on kombineeritud palju erinevaid juppe erinevatelt bmw'delt, näiteks 17" kergveljed on hoopis M3 omad. algust tehtud ja harjutatud sai muidugi ikka hulka odavamate ja tavalisemate masinatega...päris esimene auto oli näiteks ZAZ aga see jutt läheb juba offtopicuks...
TDU's on see, et rooli käitumine ja mängu reageerimine roolile on küll täitsa ok, kuid mäng ise on lihtsalt tehtud ikkagi pigem arkaadina ja juhtimine ka vastavalt selline, et rooli kasutamine ei saagi seal väga palju midagi muuta. muidugi natuke annab mingeid settinguid muuta, kuid üsna algelisel tasemel ja korralikku optimeerimist teha ei ole võimalik..näiteks CRC (cross racing champ.) on selles suhtes superior võrreldes TDU'ga, kuigi ka CRC on suhtkoht arkaadmäng.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
C1rca
HV veteran

|
05.04.2007 17:30:57
|
|
|
endal selline error: unable to open languagefile lang.ini
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
05.04.2007 20:01:19
|
|
|
SLRiga ringrajal:

|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ElDiablo
Kreisi kasutaja
|
05.04.2007 20:09:40
|
|
|
Kust kurat te seda ringrada võtate !! ???
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
05.04.2007 20:19:21
|
|
|
a'la mingi nipiga kuskilt põõsa tagant annab sinna "lennata" but dont ask me, ei ole otsinud ega täpsemalt uurinud...põmst kaardil vist on isegi näha, kus see ringrada on, või?
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
05.04.2007 20:22:21
|
|
|
Minuarust on see täiesti vabalt, ilma nipita, saadav.
|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
05.04.2007 20:32:11
|
|
|
| See on selle suurima lennujaama juures. Kaardi keskosas, all. Ma ei tea täpselt, vb pidi mingi sõit ka tehtud olema et sinna saada - ei mäleta.
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ElDiablo
Kreisi kasutaja
|
05.04.2007 20:36:24
|
|
|
HUH ...how the fuckk saan ma lennuvälja alla saada Või nagu kaardil all.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tolka15
HV kasutaja
|
05.04.2007 20:44:43
|
|
|
Sõitsin samuti ümber terve lennujaama, ja ei leidnud ühtki kohta, kus saaks aiast läbi. Ainult masendav aja raiskamine oli
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
05.04.2007 22:53:21
|
|
|
kusjuures mingi hetk nagu tuli uudis et raceway avatud, kuid värav oli endiselt nagu kinni
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ElDiablo
Kreisi kasutaja
|
05.04.2007 23:58:12
|
|
|
Kus ta muidu üleüldse on. Maybe kaardil kuskil ring ümber teha ?
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
06.04.2007 00:34:33
|
|
|
| Kus ta muidu üleüldse on. Maybe kaardil kuskil ring ümber teha ? |
tal niigi seal ring ümber
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
06.04.2007 10:08:03
|
|
|
| libe kirjutas: |
| Kus ta muidu üleüldse on. Maybe kaardil kuskil ring ümber teha ? |
tal niigi seal ring ümber  |
Vaata kõige suurema linna juuree seal lennujaaama vasakul ääres.
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski! |
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Riff15
HV vaatleja

|
06.04.2007 13:28:18
|
|
|
Kuulge, olgem ausad, NFS on juba suht crap. Rooliga sõidaks nagu tankiga, üldse ei pööra ja peale selle on masin koguaeg vastu maad, nagu magnet. Kuulge olgem ausad - NFS on Arcade stiilis nupuklõbistamise mäng. Kui te seda tõelist TDU palet ei näe, siis lihtsalt ei näe - pole mõtet ajada, et teistest ees ei ole jne. On ikka küll - olen piisavalt reviwe lugenud ja teisi mänge vaadanud. Test Drive Unlimited is racing reinvented - No doubt. Kellel kvaliteet roolid nt Logitech´i Momo või G25 see teab, mis on tõeline sõit
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
06.04.2007 14:07:31
|
|
|
et siis sa ei tea tegelikult midagi
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
06.04.2007 14:29:43
|
|
|
Riff15, racing reinvented? äkki seletad lähemalt...esiteks, millisest otsast TDU üldse niiväga racing on? pole küll veel hirmus palju mänginud seda asja, kuid siiani on tegu olnud pigem niisama (kiire) kruisimisega ja mis elemendid selles mängus niiväga reinvented peaksid olema?
TDU on teistest ees peamiselt graafika poolest, mingil määral ka nö. uudse lähenemisega asjale, kuigi juba üsna alguses saab selgeks, et ega see uudne lähenemine oleks võinud olla kuidagi paremini realiseeritud!
tõeline sõit plastmassist rooliga arvuti ekraani taga...jah tõepoolest, see vist ongi see TÕELINE SÕIT naljamees
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Steff.
Kreisi kasutaja

|
06.04.2007 14:36:27
|
|
|
| Wiltz kirjutas: |
tõeline sõit plastmassist rooliga arvuti ekraani taga...jah tõepoolest, see vist ongi see TÕELINE SÕIT naljamees  |
Ega jah G25 on väga plastmassist...
Aga mis puutub mängu siis eks meil igal ühel ole oma arvamus selle kohta.
Kellele meeldib kellele mitte.
EDIT: Wiltz, Ma tean Ja tegelikult sai aru mida mõtlesid. Aga noh. ME on ju kah loll.
_________________ Kui sind ei ole siin...Siis sind ei ole olemaski!
viimati muutis Steff. 06.04.2007 15:06:43, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
06.04.2007 15:00:07
|
|
|
Steff, ilmselgelt ei tabanud sa minu pointi, aga no põhhui...kes tabab, kes mitte!
on küll igaühel oma arvamus jah, ja teema on siin selleks, et seda arvamust avaldada...ma arvan, me kõik teame seda niigi, ilma et sina peaksid seda meile meelde tuletama
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Riff15
HV vaatleja

|
07.04.2007 11:27:51
|
|
|
Libe on meil siin selline naljahammas, et vähe pole, aga pmts me rääkisime hetkel mängust mitte sellest, Wiltz, mida sa ajasid. Racing reinvented, tundub et sa ei oska inglise keeltki, Race - Võistlema, Invent - Leiutama, st. Racing Reinvented - Võidusõit uuesti leiutatud, mitte graafika uuesti leiutatud. Äkki said asjale pihta? No loodame - peale selle, kui sul mingi Acme plastik rool kuvari taga on, siis vast ei tasu igat ettejuhtuvat sõna välja poetada. Oled küll kõvamees, mine sõida siis päriselt - aga selles postituses on juttu siiski Mängust. Btw, TDU´s on võidusõitmist Online´s piisavalt, mine ja otsi. Pole meie teha, et mõnel piraatkoopia on ja seetõttu jääb Online nägemata .
PCGameri kriitikud andsid mängule hinnanguks 90%(Ma igaksjuhuks, mine tea äkki keegi ei saanud aru, et 100%-st.)
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.04.2007 15:42:47
|
|
|
| tsitaat: |
On ikka küll - olen piisavalt reviwe lugenud ja teisi mänge vaadanud. Test Drive Unlimited is racing reinvented - No doubt. Kellel kvaliteet roolid nt Logitech´i Momo või G25 see teab, mis on tõeline sõit
|
nu mida muud sa selle jutuga öelda tahtsid siis?
oled lugenud, aga pelanud pole
mina sain sedasi aru
muide olen mänginud mõlemat, MOMO rooliga, mis mul täiesti olemas
ja isegi ostsin tolle TDU
aga sellest racing reinvented'ist ma aru küll ei taipa
ma ei pea silmas otsetõlget
mind häirib TDU juures just see, et autol on suurel kiirusel pidevalt rattad õhus, kuna tee on nii kuradi konarlik
mingit naudingut ei ole sõitmises
ja tegelikult pole see MOMO ka midagi väärt
edit:
aga muidu on see "oahu raceway" kõige lahedam koht, kus sõpradega onlines mõõtu võtta
ja seal siiberdab online sõitjaid ikka ropult
ja paljud on nö head oponendid st ei hüple rajal vaid liiguvad ilusti sujuvalt
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
07.04.2007 17:04:17
|
|
|
| jaank kirjutas: |
Phhh me küsib nüüd üle kas e4300@7950gt 2gb rammu veab tulle mängu käima.
Ülepikaaja mäng mida räigelt mängida tahaks. |
Mida 1600x1200 resol sellise raudvaraga teeks?
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
07.04.2007 17:14:39
|
|
|
jaank, peaks enam-vähem vedama küll,kui E4300 3GHz peale klokid. 8)
_________________ Ära siia kliki |
|
| Kommentaarid: 256 loe/lisa |
   |
210 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
07.04.2007 17:20:43
|
|
|
Mnjah klokkida ma ei oska eriti.Ah pole viga.
Aga on suur vahe 512mb 7950gt ja 8600gts?
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.04.2007 18:05:45
|
|
|
| jaank kirjutas: |
Mnjah klokkida ma ei oska eriti.Ah pole viga.
Aga on suur vahe 512mb 7950gt ja 8600gts? |
võrdne või imepisike
tahad kiirusekasvu odava hinnaga, siis on 320MB GTS kõige asjalikum
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Riff15
HV vaatleja

|
07.04.2007 18:29:00
|
|
|
Lol, oke Libe, sry selle öeldu eest, aga tjah olgem ausad ma ütlesin selle kohapealt, et review´e lugedes jne on TDU parim ja endal on ka mäng olemas. Konarlikuse kohapealt olen nõus, sellega oleks võinud veidike rohkem vaeva näha, aga siiski on TDU minu jaoks parim hetkel. Racing Reinvented´i kohapeal peatakse silmas seda uut Online süsteemi ja sellega kaasnevat vabamaailma, muidugi ka seda, et saad maja osta ja enda välimust vahetada - GTA-ga ei saa seda siiski võrrelda. Mis puutub MOMO rooli, siis mis sellel viga? Kumb sul on kas see käigukangiga must või ilma - punane. Endal on punane ja mustast ma niihästi ei arva, Force on nõrk - sõbra juures proovisin. Igat asja ei saa lihtsalt maha teha, leppige.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.04.2007 19:10:01
|
|
|
| Riff15 kirjutas: |
Lol, oke Libe, sry selle öeldu eest, aga tjah olgem ausad ma ütlesin selle kohapealt, et review´e lugedes jne on TDU parim ja endal on ka mäng olemas. Konarlikuse kohapealt olen nõus, sellega oleks võinud veidike rohkem vaeva näha, aga siiski on TDU minu jaoks parim hetkel. Racing Reinvented´i kohapeal peatakse silmas seda uut Online süsteemi ja sellega kaasnevat vabamaailma, muidugi ka seda, et saad maja osta ja enda välimust vahetada - GTA-ga ei saa seda siiski võrrelda. Mis puutub MOMO rooli, siis mis sellel viga? Kumb sul on kas see käigukangiga must või ilma - punane. Endal on punane ja mustast ma niihästi ei arva, Force on nõrk - sõbra juures proovisin. Igat asja ei saa lihtsalt maha teha, leppige.  |
must kangiga, aga nurk on lahja, selle pela puhul võiks nurka rohkem olla 8)
ja nagiseb ka
keegi muidu millalgi ringi peal kiiremaid viitsib teha
minusugune piix tegi ajaks 3.48 audi tt'ga
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
07.04.2007 21:32:52
|
|
|
| tomorrow kirjutas: |
Leidsin sellise huvitava asja nagu öö mod .No ok see pole nüüd 100% supermod aga mingit aimu annab .Proovige järgi:
http://tdu.gameprophets.com/downloads,id94.html
Kopeerige need 2 faili SinuKetas:/Test Drive Unlimited/Euro/Bnk/FX ja backup-ge originaalfailid kah igaks juhuks .
Mõned pildid : |
Sõita ka ikka näeb, tulesid peab enteriga põlemas hoidma ?
Mul on mõnel teelõigul päevasel ajalgi probleeme, et liiga pime. Taevas pilves ja tee ääres kõrged puud.
minusugune piix tegi ajaks 3.48 audi tt'ga  |
Champion-iks peab saama, et sinna rajale pääseda?
Mul vist expert veel
_________________ Imperfection is perfect |
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.04.2007 21:38:52
|
|
|
| Mart352 kirjutas: |
Sõita ka ikka näeb, tulesid peab enteriga põlemas hoidma ?.Mul on mõnel teelõigul päevasel ajalgi probleeme, et liiga pime. Taevas pilves ja tee ääres kõrged puud. |
Enam vähem küll jah kuigi ega see ülisuur kontrastsus just midagi vapustavat kah pole .Btw need esituled ei valgusta teed mitte mõhkugi...lihtsalt iluasjandused seal
BTW:mingi 30 minti peab ringi tiirutama enne kui pimedaks läheb
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.04.2007 22:09:53
|
|
|
| Mart352 kirjutas: |
minusugune piix tegi ajaks 3.48 audi tt'ga  |
Champion-iks peab saama, et sinna rajale pääseda?
Mul vist expert veel  |
champion peab jah olema
hehe, avastasin et mustangi saab saleeniks tuunida
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
08.04.2007 01:02:18
|
|
|
jah Riff15, sain väga kenasti aru sinu ingliskeelest ning küsisin kaks konkreetset küsimust, mille peale sina ajasid mulle mingit...iba??? miks sa mulle ingliskeelt õpetama hakkad, selle asemel, et põhjendada oma väidet? küsin siis seekord eestikeelde tõlgituna, et sul ei tekiks mingit probleemi või küsimust minu ingliskeele osas! kas TDU's on põmst ajaliselt rohkem konkreetset võidusõitu või niisama ringi kruisimist, modellide ja hääletajate vedamist ning autode proovimist? mis asjad KONKREETSELT näitavad, et selles mängus on võidusõit "uuesti leiutatud"?
äkki siis seekord oled nii kena ning täiesti tühja iba ajamise asemel üritad neile kahele lihtsale küsimusele vastuse anda? ning jah, ma pean silmas single player mängu!
mismoodi puutub asjasse see, mis rool mul arvuti taga on ning kust sina nii täpselt tead kui acme või momo või plastik või metallik mul siin miski on? minu "sõna" oli selle kohta, et tõeline sõit saab olla AINULT tõeline sõit, ühesõnaga sõit autoroolis...tead miks, sest siis sa roolid TÕELIST AUTOT! selles postituses on juttu sellest, millest sina, mina ja teised siin räägivad, sina ütled, et arvuti ekraani taga on tõeline sõit, mina ütlen, et ei ole sest olen ka midagi tõelisemat proovinud...et ma sellepärast kõva või kõvem mees olen, sellest pole ma midagi rääkinud, selle osa mõtlesid juba sina oma fantaasiast juurde
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
08.04.2007 07:55:13
|
|
|
| kas TDU's on põmst ajaliselt rohkem konkreetset võidusõitu või niisama ringi kruisimist, modellide ja hääletajate vedamist ning autode proovimist? |
kusjuures statsidest vaadates, siis minul on cruising 38% ja races 62%
|
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
08.04.2007 08:37:46
|
|
|
selle osa mõtlesid juba sina oma fantaasiast juurde  |
Wiltz sorry, aga arvutimängude puhul tulebki fantaseerida.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pinkd0g
HV kasutaja

|
08.04.2007 09:36:01
|
|
|
jutt polnud enam arvutimängust. kui sa mõikad lugeda siis sa loed sealt välja nii :
.............midagi tõelisemat proovinud...et ma sellepärast kõva või kõvem mees olen, sellest pole ma midagi rääkinud, selle osa mõtlesid juba sina oma fantaasiast juurde..
Ehk ta pidas silmas seda, et sa mõtlesid välja selle, et ta on kõvem mees, kuna on 100 aastat rallit sõitnud. Aga tema pole väitnud, et ta sellepärast tough guy on.
Happy OT pühi.
btw.. KAWASAKI NINJA FTW!
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
08.04.2007 10:36:36
|
|
|
muide kas kõik on ninjast sellepärast sillas, et see näeb lihtsalt parem ja coolim välja kui tamburini? olenemata sellest, et tamburini on karvavõrra kiirem
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pinkd0g
HV kasutaja

|
08.04.2007 10:44:15
|
|
|
Ninja on
1) ilusam
2) kenam
3) ilusam
4) kenam
5) ilusama häälega.
ja see 10 km/h seal tippkiiruses ei mängi nii suurt rolli niikuinii. ja Ninja on ka parema kiirendusega.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
08.04.2007 12:46:29
|
|
|
| pinkd0g kirjutas: |
Ninja on
1) ilusam
2) kenam
3) ilusam
4) kenam
5) ilusama häälega.
ja see 10 km/h seal tippkiiruses ei mängi nii suurt rolli niikuinii. ja Ninja on ka parema kiirendusega. |
Rolli mängib ta siis, kui on bikes only sõit ja vastaseks on Tamburini. Siis tee mis tahad, aga Ninjaga vastu ei saa (Mis on muidugi ka loogiline).
Online sõite mõtlen ikka, jah.
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Riff15
HV vaatleja

|
08.04.2007 14:21:42
|
|
|
jah Riff15, sain väga kenasti aru sinu ingliskeelest ning küsisin kaks konkreetset küsimust, mille peale sina ajasid mulle mingit...iba??? miks sa mulle ingliskeelt õpetama hakkad, selle asemel, et põhjendada oma väidet? küsin siis seekord eestikeelde tõlgituna, et sul ei tekiks mingit probleemi või küsimust minu ingliskeele osas! kas TDU's on põmst ajaliselt rohkem konkreetset võidusõitu või niisama ringi kruisimist, modellide ja hääletajate vedamist ning autode proovimist? mis asjad KONKREETSELT näitavad, et selles mängus on võidusõit "uuesti leiutatud"?
äkki siis seekord oled nii kena ning täiesti tühja iba ajamise asemel üritad neile kahele lihtsale küsimusele vastuse anda? ning jah, ma pean silmas single player mängu!
mismoodi puutub asjasse see, mis rool mul arvuti taga on ning kust sina nii täpselt tead kui acme või momo või plastik või metallik mul siin miski on? minu "sõna" oli selle kohta, et tõeline sõit saab olla AINULT tõeline sõit, ühesõnaga sõit autoroolis...tead miks, sest siis sa roolid TÕELIST AUTOT! selles postituses on juttu sellest, millest sina, mina ja teised siin räägivad, sina ütled, et arvuti ekraani taga on tõeline sõit, mina ütlen, et ei ole sest olen ka midagi tõelisemat proovinud...et ma sellepärast kõva või kõvem mees olen, sellest pole ma midagi rääkinud, selle osa mõtlesid juba sina oma fantaasiast juurde  |
Wiltz, ise sa just ennem rääkisid midagi, oma arvamusest? See on hetkel lihtne mõnitamine. Mine ja räägi oma TÕELISEST Päriselu sõidust siis mujal. Ausalt öeldes ei huvita ka, mis rool sul seal on. Ka ei öelnud ma midagi cruisimise ja race kohta. Hetkel oleme me TDU, arvutimängu, postituses - ja räägime ka vastavalt sellele. Ära fantaseeri ja ära mõtle, kui sul see hästi välja ei tule, mina ei rääkinud pooltest asjadest, mida sa välja tõid. Kui sa ei oska Ühest lausest, mis üldiselt öeldud terve mängu kohta, aru saada, no mees, vabandust väljendi eest, stfu.
Leidsin ühe kohe kust ma samuti selle lause leidsin: http://www.amazon.co.uk/Test-Drive-Unlimited-PC-DVD/dp/B000GBANV4 - Kui sa krt midagi ei jaga, ole vait.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mario20031
Kreisi kasutaja

|
08.04.2007 16:28:43
|
|
|
nothing important
viimati muutis mario20031 19.08.2012 05:01:37, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kellogg's
HV kasutaja

|
08.04.2007 17:05:41
|
|
|
| Inimesed võiksid rohkem pilte siia toppima. Nt. driftimisest.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|