|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
06.04.2007 12:51:05
|
|
|
| londiste kirjutas: |
| Oobik kirjutas: |
| Ka mänguportaalides - kas keegi on näinud veel nõnda bugilist mängu, mida vaid 8te ja 9tega hinnatakse? |
on ikka
deus ex vist isegi oli omal ajal selline  |
Kusjuures vene kõige kõvem portaal (hetkel maas vist) väänas mingi 6.5 punkti ära hehe. Nad alati lendavad _eriti_ tigedalt peale nii kaasmaalaste kui venemaa ümbrusest tulnud mängudele
| Sakurai kirjutas: |
| Wiltz kirjutas: |
Sakurai, sa ei saa vist tõepoolest kohe üldse aru, mis toimub?!
Oobik, pripyat näeb OK välja tõesti stalkeris (nagu suhtkoht kõik ülejäänugi), kuid kas sulle ei tundunud, et just selle linna osa...või selle pripyati mapi tegemine oleks nagu tüüpidel pooleli jäänud natuke, just selles mõttes, et seal oli ikka väga vähe tegemisi. ma ise oleksin näiteks oodanud võimalust turnida mõne sealse kõrghoone katusele. samuti oleks kena olnud näha seal majades natuke rohkem mingit active või vähemalt passive contenti. praegu mulle meenub, et ma öisel ajal seal linnavahel ringi ei jooksnudki vist, peaks seda ka veel proovima...päevasel ajal ei olnud kahjuks üldse nii sünge kui ma oleksin lootnud  |
No ma saan asjadest paremini aru kui enamus siit. |
obizhenkih v zhopu jebut, ära nüüd väga elitisti ka mängima hakka
Nõus Wiltz'iga - Pripyat oleks võinud kordades suurem olla, see oli kuidagi läbijooksmisekaart rohkem. Samas see mis seal oli, oli ka hea
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
06.04.2007 15:23:45
|
|
|
kas keegi võiks anda SUVALISE 1001 versioonile sobiva seivi BAR kandist? Nimelt mul on kõik relvad olemas, aga ei viitsi joosta nii kaugele et madinat teha...
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
axeon
HV vaatleja

|
06.04.2007 15:24:20
|
|
|
| Kuidas teile tundub mängus kasutatav inglise keel? Imo kohati raskesti arusaadav. Paistab nagu oleks Ukraina poisid i18n probleemid täiesti iseseisvalt lahendanud. Õnneks on teisigi kellele en_lokaliseerimine pinda käib - Raw's Revamp Mod v1.1 - Readme
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 226 loe/lisa |
   |
1 :: |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mcaff
Piiratud kasutaja

|
06.04.2007 15:52:35
|
|
|
Mis stalkeri min nõuded on
Profiilis oleva arvutiga 1280x1024 ja medium ei vea eriti välja suht nutune
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
06.04.2007 16:05:02
|
|
|
ära nuta, stalker jookseb ka mingi gf2 mx'ga põmst soovitan lugeda siin mingi eelmisel või üleeelmisel lehel lingitud tweakguide'i, saad teada, mis settinguid sul tuleks kasutada.
Viilutaja, eks ta loogiline ole vist, Vista enda jooksutamine pidi ju masinalt juba suht palju nõudma!
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oobik
Kreisi kasutaja
|
06.04.2007 18:02:32
|
|
|
| mcaff kirjutas: |
Mis stalkeri min nõuded on
Profiilis oleva arvutiga 1280x1024 ja medium ei vea eriti välja suht nutune  |
Mul on u sama klassi masin - lihtsalt keera mängides kõik ebavajalik kinni (ka explorer.exe) - siis võttis op mul 300MB asemel 110 MB. Kärbi rohtu, pane view distance ca 50% peale, defragmendi page file ja mul jooksis kenasti - ainult mingi pisike jama oli video draiveritega (nvidia siis mul 7900GT). DL ma maha ei keeranud, frame rate oli ok (40 + ) ainult vahel 1 giga mälu jäi väheks, siis kippus ragistama.
|
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
06.04.2007 20:22:26
|
|
|
Sai ka siis lõpuks mängu lõpetatud. tegin yhe 'vale' lõpu ja mõlemad 'õiged' ära
valedest tuli rahasadu, pole ime, rahakott oli niigi juba paksult rutsi täis
pikem õige lõpp oli natukene tyytult pikk. kena elektrijaama ymbruse tuur küll, kahju et päris igale poole ronida ei saanud
igatahes, pole mõni aasta nii head shuuterit mängida saanud ja natukene kahju et mäng läbi sai...
_________________ /allkiri |
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ak47
Kreisi kasutaja
|
06.04.2007 20:54:37
|
|
|
| Ma loodan, et 3 patchiga(vist oli 3 patch) saab täieliku liikumisvabaduse, ka peale mängu ma mõtlen, siis kolaks hea meelega tuumajaamas ja prypatis ringi.
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Terminator III
HV veteran
|
06.04.2007 21:34:15
|
|
|
Preliminary third patch change list. Subject to change.
AI
- Added avoiding dynamic obstacles for NPCs.
- Added enemy priority function fixes incorrect NPC reaction on players attack.
- Changed the second part of the enemy search algorithm having lost the player, the NPCs will no longer be baffled.
- Added correct reaction on shots and loud sounds coming from the player (only) on close distances.
Render
- Dual core optimization.
- 10-15% FPS increase.
Gameplay
- Added new game mode freeplay; activated after the end of the game.
- Added the possibility for any character will be able to go to any smart-terrain.
- Fixed the ultra-intense vibration of the grass.
- All monsters drag now the corpses correctly.
Physics
- Fixed the situations when the physics get stuck in the floor or in the thin walls.
- Fixed the situations when the dead bodies disappear.
Network
- Reduced the traffic and lags.
General
- Fixed problems with OS Vista 64.
- Added saved games converter.
- Added MOD Tools support.
http://www.gsc-game.com/main.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&thm_page=1&thm_id=4716&sec_id=12&offset=-180#74988
Nii et ikkagi tuleb freeplay mode
|
|
| Kommentaarid: 201 loe/lisa |
   |
15 :: |
21 :: |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
2 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
06.04.2007 22:11:04
|
|
|
tomorrow, rohkem silmailu??? millest selline järeldus tuleb?
praegu peaks olema ka dual-core prosest kasu mängu puhul, kuid reaalseid kasutuse graafikuid vaadates on näha, et ega see dual-core kasutus hetkel kuigi optimaalne ei ole tõesti!
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.04.2007 23:02:52
|
|
|
tomorrow, rohkem silmailu??? millest selline järeldus tuleb?
praegu peaks olema ka dual-core prosest kasu mängu puhul, kuid reaalseid kasutuse graafikuid vaadates on näha, et ega see dual-core kasutus hetkel kuigi optimaalne ei ole tõesti! |
Ma pidasin silmas seda,et kui mäng kahetuumalist proset paremini ära kasutab,siis võib olla lootust mõnda settingut kõrgemaks kruttida kuigi ega CPU taga otseselt ükski asi mul mängus ikka ka ei seisa .Pigem see X800 känd ei lase midagi panna ...aga neverless...tore kui rohkem optimiseerivad kahetuumalistele.Ise pole eriti viitsind vaadata Rivatuneri CPU kasutuse graafikut,et kuda lood selle kahe tuuma kasutamisega praegu on.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
06.04.2007 23:10:37
|
|
|
aga vaata
ma arvan, et graafikasettingute värk sõltub prosest ja eriti kahe tuuma kasutamise efektiivsusest ikka väga vähe!
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
axeon
HV vaatleja

|
06.04.2007 23:13:13
|
|
|
Proovisin ka vahelduseks Static Lighting renderdamist. FPS, muljetavaldav, 150-200. Samas visuaalne väljanägemine oli selline, elutu.
Full Dynamic Lighting ja Sun Shadows hellitavad ära
Mõned ülesvõtted - stalk-1 : stalk-2 : stalk-3 : stalk-4 : stalk-5 : stalk-6 : stalk-7 : stalk-8
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
g3n1us
HV veteran

|
06.04.2007 23:44:33
|
|
|
| Kas keegi oskaks öelda, kuidas autodega seda Vehicle Modi kasutades sõita saab? Sisse saan küll, tulesid saan ka näppida, aga ei liigu ükski neist.
|
|
| Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
98 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Venturi
HV kasutaja

|
07.04.2007 00:18:29
|
|
|
| kas keegi teab, kas see freeplay saab olema unlocked iga endingu puhul või ainult "õigete" endigute puhul?
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
07.04.2007 00:24:11
|
|
|
tomorrow, vaatama pididi ikka sina, jah!? mina olen juba vaadanud ja näinud...ning rääkinud, mida ma nägin
aga jah, ei arva, et ma millegagi väga ämbrisse panin. need ajad on tegelikult väga ammu möödas, mil graafika arvutamises oli põhiline koorem kanda cpu'l...tänasel päeval kasutatakse selle jaoks üht teistsuguse nimega komponenti, graafika või ka videokaart on selle nimi. muide ülla-ülla, videokaardi pealt võib leida ka sellise spetsiifilise omaette protsessori...paku kuidas seda nimetakakse? justnimelt, see ongi GPU ehk graphics processing unit
kui soovid, võid ju liikuda tagasi 66mhz pentiumi peale, mina isiklikult jätan selle sammu vahele aga kui nüüd sarkasmiga lõpetada siis kas sa tõesti usud, et mängu silmailu tekitab sulle peamiselt CPU, ja mida rohkem on CPU powerit, seda ilusam on mäng või seda ilusamaks saad seda menüüst kruttida??? ütlen ausalt, arvasin siiani, et tead neist asjadest siiski pisut rohkem
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
07.04.2007 00:35:52
|
|
|
automod töötas küll
grand theft stalker kohapealt oli niipalju õigus, et sõitsin sõjaväebaasi ja üks tyyp lendas kapotile teised lasid siis laipa...
metsseale täie hooga sisse sõites masin plahvatas
jama on muidugi see, et loading zonede vahel ei ole saa sõidukitega sõita...
|
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
07.04.2007 00:47:56
|
|
|
| Kuhu selle autofaili kopima peab?
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ak47
Kreisi kasutaja
|
07.04.2007 00:48:44
|
|
|
| Cheetah kirjutas: |
| Kuhu selle autofaili kopima peab? |
Ise ka ei saa aru, algul koppisin lihtsalt mängu foldrisse, kuid siis kui hakkasin mängu loadima, jooksis asi kokku.
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
07.04.2007 01:14:54
|
|
|
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\spawns kaustas peab see fail olema
kui teil pole gamedata kausta, teete, sinna sisse spawn ...
tyhjad kaustad
Modimine käib umbes samamoodi nagu Mafiaga.
|
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
07.04.2007 02:35:08
|
|
|
No nii, olen selle kuradima brain scorcheri? juures, seal tunnelites käivad need nähtamatud imejad täiega närvidele. Üldiselt jah, inimvastaste vastu mulle meeldib mängida, aga need erinevad mutandid on vastumeelt, osad väga kiired ja visad surema, eile pidin ennast täis sittuma, kui nad tunnelites mind selja tagant ründasid, monolithi omad olid kergenduseks lausa peale seda
_________________ 61. Logistikapataljoni võitleja |
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
07.04.2007 02:51:53
|
|
|
| crypto kirjutas: |
| eile pidin ennast täis sittuma, kui nad tunnelites mind selja tagant ründasid |
mõtlesid sedapidi neist lahti saada?
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
g3n1us
HV veteran

|
07.04.2007 08:55:11
|
|
|
| Raidomarek, kas sul autod liikusid samade liikumisnuppudega? Mul rool keerab küll, aga edasi-tagasi masin ei liigu. Või on vaja masin enne kuidagi käivitada ka vmt?
|
|
| Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
98 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
07.04.2007 11:13:02
|
|
|
| g3n1us kirjutas: |
| Raidomarek, kas sul autod liikusid samade liikumisnuppudega? Mul rool keerab küll, aga edasi-tagasi masin ei liigu. Või on vaja masin enne kuidagi käivitada ka vmt? |
käivitada neh
pressa "b" klahvi, aga kui kuhugi otsa sõidad, kipub kiirelt välja surema, siis vajutad uuesti käima ja uuesti liikumisnuppu, muidu ta ei liigu.
|
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cheetah
HV veteran

|
07.04.2007 11:14:16
|
|
|
| Raidomarek kirjutas: |
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\gamedata\spawns kaustas peab see fail olema
kui teil pole gamedata kausta, teete, sinna sisse spawn ...
tyhjad kaustad
Modimine käib umbes samamoodi nagu Mafiaga. |
Kas mäng peab patchitud ka olema? Mul viskab errori ikkagist
|
|
| Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
07.04.2007 12:04:54
|
|
|
| mul on igatahes patch peal, ei oska öelda kas peab olema...ehk modi readme annab valgust?
|
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raynor
HV kasutaja
|
07.04.2007 12:33:00
|
|
|
http://www.shacknews.com/onearticle.x/46449
| tsitaat: |
Half-Life 2, Doom 3 Assets in S.T.A.L.K.E.R.?
This week, threads have started showing up on various forums containing what appears to be evidence that GSC Game World's recently released shooter S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl makes use of a number of graphical assets taken directly from commercially released games such as Valve's Half-Life 2 and id Software's Doom 3. Many forum posters are speculating that the assets were used without authorization.
One of the first threads to be made regarding the matter was posted to the MapCore forums; the thread creator, user michi.be, posted screen captures allegedly comparing the light image folders from S.T.A.L.K.E.R. to those of Doom 3 (all screen captures locally mirrored). Tellingly, though some of the images had been modified in various ways, such as having hue or saturation adjustments, the original filenames from the Doom 3 folders remained the same--for example, a file with the Doom-esque name "lights_impflash.dds," referring to one of the game's enemies, was visually modified in the S.T.A.L.K.E.R. folder but retained the filename.
Later in the same thread, user Johnny posted an image allegedly comparing a water texture from S.T.A.L.K.E.R. to a water texture from Half-Life 2. As in the Doom 3 case, the images were nearly identical and the filename was unchanged with the exception of its extension.
Responding to inquiries made by Shacknews, id Software CEO Todd Hollshead stated:
I've seen a post on a web forum that claims DOOM3 assets are used in another game, but we've been working hard on Enemy Territory: Quake Wars as well as our own internal project and have not had the time to fully investigate or otherwise verify that the claim is true. Only from what I've seen on the Web, it's concerning. However, it may turn out to be nothing. Nevertheless, it would be improper to make any decision about a course of action until we find out whether the claim is true, and what assets from DOOM3, if any, have potentially been used.
Hollenshead's reply suggests that if S.T.A.L.K.E.R. developer GSC Game World did in fact make use of id Software assets, it was not done with id's consent. Shacknews has also contacted Valve and GSC on the matter, but neither party had responded at the time this story was published. |
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
korndog412
HV veteran

|
07.04.2007 13:30:47
|
|
|
Mul see autopatch küll funktsioneerida ei taha. Panen faili õigesse kausta ja kui Load või New Game tegema hakkan siis viskab ilma mingi teateta dekstopile ja kõik.
|
|
| Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
99 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ak47
Kreisi kasutaja
|
07.04.2007 13:54:01
|
|
|
Mul oli ka algus nimadi, kuid pärast patchi installimist on asi korras.
EDIT: Aga kuidas auto käima saab, ma klahviga ,,b`´küll ei saa käima masinat.Muidu rooli saan keerata jne.
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
häpijoii
HV kasutaja
|
07.04.2007 14:26:17
|
|
|
Mis draiverid teil 6800GT meestel peal on ??
Mul profiilis oleva masinaga jookseb nii 10 - 20 fps dynamic peale.Ei taha statiguga mängida.
_________________ 99999999999 in 1 |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
07.04.2007 14:33:41
|
|
|
...tänasel päeval kasutatakse selle jaoks üht teistsuguse nimega komponenti, graafika või ka videokaart on selle nimi. muide ülla-ülla, videokaardi pealt võib leida ka sellise spetsiifilise omaette protsessori...paku kuidas seda nimetakakse? justnimelt, see ongi GPU ehk graphics processing unit |
WOW .No way
kui soovid, võid ju liikuda tagasi 66mhz pentiumi peale, mina isiklikult jätan selle sammu vahele |
Tõesti? ...aga kuna CPU loeb mängude graafikasettingute koha pealt nii vähe,siis ei kaotaks sa ju suurt midagi ega ju?
| aga kui nüüd sarkasmiga lõpetada siis kas sa tõesti usud, et mängu silmailu tekitab sulle peamiselt CPU |
Kindlasti mitte...kelleks sa mind pead...dumbjuuseriks või?
| ja mida rohkem on CPU powerit, seda ilusam on mäng või seda ilusamaks saad seda menüüst kruttida??? |
Ei.Seda paremini mäng jookseb ja seda rohkem on nn "headroom-i" settingutte tõstmiseks enne kui framerate mängitamatuks muutub .
Sinuga on mõttetu vaielda Wiltz .Isegi kui mul oleks sulle mõni review ette näidata kus on võrreldud Stalkerit singlecore vs dualcore,siis küllap sul oleks ikka raskusi tunnistamaks fakti,et kõvema CPU-ga saab parema framerate ja parema framerate arvelt mõne parema settingu peale keerata .
ütlen ausalt, arvasin siiani, et tead neist asjadest siiski pisut rohkem |
Samad sõnad sullegi
-------------------------------------------------------------------
| häpijoii kirjutas: |
Mis draiverid teil 6800GT meestel peal on ??
Mul profiilis oleva masinaga jookseb nii 10 - 20 fps dynamic peale.Ei taha statiguga mängida. |
No mis selles imelikku,siis on? .Osta kõvem kaart kui tahad dynamic-ga mängida ja static-t ei talu .X800XL täpselt samamoodi...dynamicuga on pmst mängitamatu framerate(kui reso just ultraväikseks ei keera).
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
korndog412
HV veteran

|
07.04.2007 16:15:19
|
|
|
| ak47 kirjutas: |
EDIT: Aga kuidas auto käima saab, ma klahviga ,,b`´küll ei saa käima masinat.Muidu rooli saan keerata jne. |
sisesta konsooli: "bind turn_engine kb" ja proovi siis.
|
|
| Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
99 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ak47
Kreisi kasutaja
|
07.04.2007 16:36:47
|
|
|
| korndog412 kirjutas: |
| ak47 kirjutas: |
EDIT: Aga kuidas auto käima saab, ma klahviga ,,b`´küll ei saa käima masinat.Muidu rooli saan keerata jne. |
sisesta konsooli: "bind turn_engine kb" ja proovi siis. |
Tänud see aitas.
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
07.04.2007 18:27:09
|
|
|
Tomorrow las koerad hauguvad kaarik läheb ikka edasi.
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
07.04.2007 20:12:13
|
|
|
Sain ka mängu läbi tehtud, läksin otse wish granteri juurde ja sain " i want the zone to disapear" endingu.
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oobik
Kreisi kasutaja
|
07.04.2007 23:52:35
|
|
|
| crypto kirjutas: |
| Sain ka mängu läbi tehtud, läksin otse wish granteri juurde ja sain " i want the zone to disapear" endingu. |
SPOILER: juhul, kui sa tõid sealt hotellist pripjatis selle mingi dekrüptori ära, siis see pole sinu jaoks õige lõpp - lõudi enne wishmakerit ja mine edasi - wishmaker on libalõpp
|
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
08.04.2007 03:07:04
|
|
|
Selles see teema ongi, et ma pole seda decryptori missi teinudki, peab vast vanema seivi võtma või algusest tegema, aga näh, aega pole eriti sõjaväe ja sõprade kõrvalt teha, niigi öösel seda pikalt pelanud
|
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mr.Crazzy
HV vaatleja
|
08.04.2007 14:59:35
|
|
|
Mis värk on, mul on korralik arvuti, STALKERis ringi joostes maa peal on kõik fps korras medium settingutel(tegelt peaks HIGH peal jooksma samuti hästi, mul on hea conf ju), kui satun maa alla, siis fps langeb kohe 15-25 peale, isegi KÕIGE madalamatel settingutel....
_________________ E6300 + HD5750 1GB |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 226 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mr.Crazzy
HV vaatleja
|
08.04.2007 15:09:08
|
|
|
Ehm, driveri peaks jah tõmbama, 3 päeva tagasi tuli alles välja, ma ei teadnudki, kohe lasen peale siis vaatab, mis edasi saab, XP peal jookseb mul mäng.
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Eeroz
HV Guru

|
08.04.2007 15:21:58
|
|
|
Aga selle Third Patchiga tuleb jälle algusest alustada või
_________________ O:/SS: Iidseid sülearvuteid (386 ja vanemad) |
|
| Kommentaarid: 282 loe/lisa |
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mr.Crazzy
HV vaatleja
|
08.04.2007 15:44:08
|
|
|
Panin uue driveri peale, ikkagi FPS madal seal maa all.
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
08.04.2007 15:52:44
|
|
|
Prose sul ka kehva poolne stock seadetes...
_________________ Tere. |
|
| Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
08.04.2007 15:54:47
|
|
|
Keegi oskab öelda, miks mul taskulamp ja NV prillid ei tööta..? Nupud on õiged ja kõik, aga midagi ette ei tule.. Seal maa all vilkurid ja värgid ka ei tööta. Vastast näed ainult siis, kui ta laseb..
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mr.Crazzy
HV vaatleja
|
08.04.2007 16:01:05
|
|
|
Ma ei usu eriti, et kui clockan selle mingi 3Ghz peale ütleme, et see aitaks, teistes mängudes on maksimum settingutel kõik OK, F.E.A.R nteks jne...
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|