Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DigeBeni
HV Guru

|
05.04.2007 12:34:36
|
|
|
... eks see test ongi rohkem kategooriast "look & feel" ja see valdkond ei omagi mingeid ühtseid standardeid, mille järgi täpselt mõõta. Süsteemitunnetus on väga personaalne ja selle ilu tajumine peitub ikka vaatajas endas. Mõni ei tee märkamagi, kui menüüd või toimingud natuke uimavad, kuid teist häirib iga pisemgi viivitus või ebatäpsus. Samuti nagu ka välimus, mõni tunneb ennast ülimalt effina kui süsteem on üle ujutatud igasugu kohmaka graafilise läbuga, kuid mõni tunneb ennast hästi ainult minimalistliku ja praktilise graafikaga keskkonnas ehk kus graafiline pool ei ujuta üle funktsionaalset poolt ...
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
05.04.2007 12:38:00
|
|
|
Kui keegi jälle mingit möga hakkab minu kohta ajama siis võib kukele käia, mina tahan diskussioooni selle pdfi pihta mitte minu seksuaalharjumuste või toiduratsiooni kohta.
londiste, testiti ju enamvähem võrdsete masinate peal, masinate nimed on sul olemas, kiire google ja spekid käes. Ja disainiotsus ongi see mis kasutusmugavust määrab ju, vägisi jääb mulje et OSX-i all saab asjad kiiremini, täpsemalt ja vähemate hiireklikkidega aetud. Hiirte kohta niipalju et endal suht high end hiir laual vägagi high end mati otsas elamas + eraldi draiverid aga testis just võrreldi seda kuidas default wini draiveritega ja maci draiveritega tavalised hiirejunnid töötavad. See on enamvähem aus võrdlus või mitte?
Võrreldud on default sätetega süsteema, mis mõtet oleks tjuunitud ja väänatud OS-e võrrelda? Sel juhul teeks mõni GNU/Linux või BSD pika puuga ära. Tavajuuser ei hakka kusagilt registrist otsima kust saaks mingit xxx keyd väänata.
Hiiretäpsuse kohta ütleks nii et selles osas on MS jällegi kena pirni vähemalt XP-ga maha pannud, kui hiire sätetest kontrollpaneelis maha keerata accel siis on see sitt ikka peal, ainult registrihäkiga saab selle tegelikult maha, ma ei usu et all of the sudden Vistas see otsustati välja jätta kuna selle tegelik eesmärk on et hiir tunduks täpsem ja seda jällegi tavajuuserile, nagu seal ka mainitud creative professionals aka inimesed kes sõltuvad hiirest vast kõige rohkem panid seda just tähele.
Meetoditest tahaks isegi rohkem teada, siis saaks isegi katsed järgi teha ja võrrelda.
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
05.04.2007 15:33:56
|
|
|
link :: 30 Days with Windows Vista
Ehk siis varasemale 30 Days with Linux artikli uusversioon uue OS'iga.
Lühikokkuvõte on, et ta polnud asjaga just kuigi rahul. Isegi Ubuntu oli kohati märksa asjalikum ja kasutajasõbralikum.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
05.04.2007 17:42:04
|
|
|
Ok mässasin siin aga hard disk ikoonid on pekkis, kuidagi moodi ei saa defaulti taastatud. Ei aita ka theme'i muutmine. Teab keegi Vista registry keyd või muud varianti kuda fixida see proble. Isegi google'ist ei leidnud vastet mis lahendaks probleemi ka REAALSELT.
Pilt:
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
05.04.2007 18:37:04
|
|
|
milline creative professional kasutab suvalist hiirejunni? mina ei tea ühtegi.
tavakasutaja jaoks on accel jumala kingitus.
@ 30 days:
- minu enda umbes tegelase odavama masinaga võrreldeval arvutil võttis install aega ~poole vähem kui xp. täielikult unattended xp-st pisut rohkem. cel2,4/512 masinal võttis pisut kauem kui unattended xp ja märksa vähem kui läbi xp käsitsi installi.
- virin home/work/public valiku kohta. good, tavakasutajale meeldib räigelt pikka ja potentsiaalselt tehnilist juttu lugeda. imo on suht korralikult seletet, except home/work vahe. besides, see valik jääb pmst ühendusele külge.
- uac. vaieldud lõputult ja selgeks pole asja saanud. (loe: ei viitsi praegu ise proovida aga bad windows programming practices ja installi üleküsimine tulevad põhjustena üsna hästi silma. mis on muidugi kõik microsofti paha).
- miks ta nõrgem masin talle nõrgaks jäi, ma ei tea.
- imelikke asju, mida ta kirjeldab, ei ole näinud ei läpakas mitme kuu ultimate, nüüd mõne kuu businessi ega ka lauamasina ultimate peal.
- kolmanda poole softi koha pealt ei oska öelda, mul on kõik töötanud, mille kohta pole konkreetset juttu olnud, et on kindlasti vista incompatible.
- xvid-i pole kohe kaasas? oh my god. nagu. mäletame seda, et microsoft on saanud ja saab siiani räigelt vastu päid ja jalgu media playeri pärast? (ise tarbin ffdshowd ja pole siiani probleeme täheldanud, ei wmp ega media player classicus).
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
05.04.2007 18:50:42
|
|
|
londiste kirjutas: |
milline creative professional kasutab suvalist hiirejunni? mina ei tea ühtegi.
tavakasutaja jaoks on accel jumala kingitus.
|
video ja 3D-ga tegelevad inimesed ei osta tavaliselt 3k plekkivat hiirt. Ja acceli kohta niipalju et kui ikka ma ta sätetest maha keeran siis ta ka maas peab olema mitte et ma peaks kusagilt karup*ersest mingit registrihäkki taga ajama.
-portfolio- |
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
05.04.2007 19:23:14
|
|
|
Sõbrad linuxigurud (sorry, kui keegi end puudutatuna tunneb), aga igasugu võrdlusbenchide jaoks on tegelikult ju Win vs. Lin foorum....
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
05.04.2007 19:32:22
|
|
|
Herr Kurm, ma ei tea ühtegi hiirt, mis 3k maksaks, ausalt
|
tagasi üles |
|
 |
j@pe
HV vaatleja
|
05.04.2007 20:51:52
|
|
|
dreamx kirjutas: |
j@pe kirjutas: |
dreamx kirjutas: |
Mis mobo ja mis helikas  |
asus k8v-mx k8m800 s.754
heli integreeritud. |
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=K8V-MX
Ja peavad sobima ilusti vistaga,kuna kuskil ei ole tähendatud probleemi
Äkki sul mure kuskil mujal
Paki installikas lahti ja kasuta device manageri kaudu driver updatet.
Lihtsalt alternatiivne võimalus  |
ma ei saa sealt midagi kätte . ja kui saan siis 28mega asemel on mingi 1,5 megane fail millega pole midagi teha.
_________________ küttepuude müük |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
05.04.2007 21:00:36
|
|
|
londiste, pardon, mõtlesin hiire + mati kombot
-portfolio- |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
05.04.2007 22:45:07
|
|
|
hiirematt maksab sul siis 1500 eek ? (ehk sama palju kui väga pro logitechi hiir)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
05.04.2007 22:58:16
|
|
|
hiir 1100- ja kusagil nägin mingit elumatti mis plekkis kahe kilo kanti. Mul on muidugi odavam värjant - daimondback 800- + icemat sirka sama palju
-portfolio- |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.04.2007 14:08:34
|
|
|
ehh... palju Vistal see Windows Experience Index-i maksimum on? 5,9 punkti ve?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.04.2007 14:10:00
|
|
|
Skeptik kirjutas: |
ehh... palju Vistal see Windows Experience Index-i maksimum on? 5,9 punkti ve?  |
Mina olen näinud 5.9 max jah .Tulevikus peaks võimsama rauaga see number suurenema aga see sõltub juba Microsoft-st.
Mulle hoopis,ei meeldi see,et üldskoor võetakse madalaima alamskoori järgi mitte alamskooride keskmise....samas eks oma tõetera ole ka selles,et masin on nii kiire kui selle nõrgim lüli .
viimati muutis Tomorrow 08.04.2007 14:12:13, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
G80
HV Guru

|
08.04.2007 14:10:58
|
|
|
Skeptik, mul oli 5,3(kõvaketas),video,prose ja mälu 5,9.
_________________ Ära siia kliki |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.04.2007 14:14:12
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
ehh... palju Vistal see Windows Experience Index-i maksimum on? 5,9 punkti ve?  |
Mina olen näinud 5.9 max jah .Tulevikus peaks võimsama rauaga see number suurenema aga see sõltub juba Microsoft-st.
Mulle hoopis,ei meeldi see,et üldskoor võetakse madalaima alamskoori järgi mitte alamskooride keskmise....samas eks oma tõetera ole ka selles,et masin on nii kiire kui selle nõrgim lüli . |
jep, mul tulebki madalaima skoori (video) järgi. krt, konfi vaadates võiks nagu rohkem tulla kui 3,1p
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
08.04.2007 14:46:01
|
|
|
kuulge kas ma olen midagi maha maganud või mis toimub? - enne maksis vista ultimate u. 7500 kr aga nüüd 2900.- - kas see on võimalik?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.04.2007 14:51:38
|
|
|
lu1de kirjutas: |
kuulge kas ma olen midagi maha maganud või mis toimub? - enne maksis vista ultimate u. 7500 kr aga nüüd 2900.- - kas see on võimalik? |
Enne vaatasid ilmselt Retail versiooni ja nüüd nägid OEM versiooni.Pole mingit imet toimunud
|
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
08.04.2007 15:06:28
|
|
|
lu1de kirjutas: |
kuulge kas ma olen midagi maha maganud või mis toimub? - enne maksis vista ultimate u. 7500 kr aga nüüd 2900.- - kas see on võimalik? |
Enne vaatasid ilmselt Retail versiooni ja nüüd nägid OEM versiooni.Pole mingit imet toimunud  |
ok. ei näinud seal desknotes suurelt OEM kirja niiet arvasin et äkki see võib retail olla...
edit: unustasin lingi panna http://www.desknote.ee/tarkvara.php
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
08.04.2007 21:52:58
|
|
|
Keegi ATI omanikest siin moditud Vista drivereid kasutab?
Ise kasutan XTreme-G WarCat 7.2 mis põhinevad Catalyst 7.2-l 8) .3D Mark mehed saavad sellega ca 100 punkti juurde markides
http://www.tweaksrus.com/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=158&Itemid=41/
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=2091910
Btw see vist esimene moditud ATI Vista driver
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit 2:Muutsin oma Vistat kenamaks(eekõige uus Dream ja uued gadetid...neile kes ei tea,siis DreamScene nimeline asi lubab kasutada Videot desktopi taustana ja DreamScapes laiendab selle funktsionaalsust lubades kasutada .dream lühendiga spetsiaalseid videoid .Pildil Blissful Sunset.dream nimeline) :
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edit 3:Ühtlasi sain esimest korda...(üldse 6 kuu jooksul )...Prey tööle .Jooksis küll suht sitalt...keskmiselt 8fps nii menüüdes kui mängus+laadimisajad olid tohutud ja mängu startup võttis ropult aega.Samas eks see ole edasiminek võrreldes eelneva 6 kuuga kui mäng prosekasutuse 100% viskas ja üldse tööle ei läinud .
|
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
08.04.2007 22:08:59
|
|
|
Mina olen näinud 5.9 max jah .Tulevikus peaks võimsama rauaga see number suurenema aga see sõltub juba Microsoft-st. |
Planeeritakse lisada 6 punkti iga 12-18 kuu tagant, kuid seda saab ka tihemini teha vajadusel. Ehk siis järgmine kord on maksimum 11.9 punkti, vanade masinate omanikel skoor ei muutu (praeguse süsteemiga 4.3 jääb ikka 4.3'ks ka uue süsteemiga)...
|
|
tagasi üles |
|
 |
windsurfer
HV veteran

|
08.04.2007 23:42:37
|
|
|
mks kirjutas: |
Mina olen näinud 5.9 max jah .Tulevikus peaks võimsama rauaga see number suurenema aga see sõltub juba Microsoft-st. |
Planeeritakse lisada 6 punkti iga 12-18 kuu tagant, kuid seda saab ka tihemini teha vajadusel. Ehk siis järgmine kord on maksimum 11.9 punkti, vanade masinate omanikel skoor ei muutu (praeguse süsteemiga 4.3 jääb ikka 4.3'ks ka uue süsteemiga)... |
Oletame et mul on hetkel max 5,9 ja üle selle, kas siis see jääb nii või muutub suuremaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
08.04.2007 23:54:48
|
|
|
khm, nii kiiresti küll mitte.
planeeriti lisada küll, aga kaugeltki mitte nii kiire tempoga.
|
tagasi üles |
|
 |
mks
HV veteran
|
09.04.2007 08:47:06
|
|
|
londiste kirjutas: |
khm, nii kiiresti küll mitte.
planeeriti lisada küll, aga kaugeltki mitte nii kiire tempoga. |
http://windowsvistablog.com/blogs/windowsvista/pages/458117.aspx
tsitaat: |
Over time, we expect to introduce higher scale levels of 6 and beyond. This will be done approximately every 12-18 months, as new innovations in hardware become available. When new base scores are introduced, existing scores will not change (i.e. a PC with a base scored of 2.2 today will score a 2.2 in the new updated index, unless its components are upgraded). |
My bad... uuendamistempo on jah 12-18 kuud, aga kas ka 6 punkti iga kord... eks näis...
|
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
09.04.2007 11:22:23
|
|
|
iirc räägiti 1-2 punktist
niih, masendav.
ketas on jagatud kolmeks:
|-- XP ---|---Data---|---Vista---|
(not in scale)
xp oli siis enne vista installi peal, ei raatsinud parti ära kustutada ja xp-d maha lasta (igaks elujuhtumiks, töömasin ja whatnot).
nüüd mitu-mitu aega hiljem tahaks selle xp pardi ää tühjendada.
1. formattida ei lase (esimene part, sellepärast?)
2. miskeid adobe faile (flashi ja adobeiehelper something .dllid ja whatnot) ära kustutada ei lase.
et nagu, wtf toimub?!
|
tagasi üles |
|
 |
|