Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 113, 114, 115  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Terror
HV veteran
Terror

sõnum 05.04.2007 11:34:52 vasta tsitaadiga

Kui kaugelt sa selle 2 raudsega lasid siis? sellega peab ika päris lähedal olema, kuna asi väga ebatäpne. Üldiselt on ikka nii, et kui ikka headshoti pihta saad siis on mees maas ka. Samas ei ole see selline mäng, et kõik relvad lasevad sinna kuhu sihik näitab.
Storyt ning füüsikat on mängus kordades rohkem, kui mõnes muus. Tuleb osata asja lihtsalt näha.
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 91
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 05.04.2007 11:35:52 vasta tsitaadiga

Terror kirjutas:
Kui kaugelt sa selle 2 raudsega lasid siis? sellega peab ika päris lähedal olema, kuna asi väga ebatäpne. Üldiselt on ikka nii, et kui ikka headshoti pihta saad siis on mees maas ka. Samas ei ole see selline mäng, et kõik relvad lasevad sinna kuhu sihik näitab.
Storyt ning füüsikat on mängus kordades rohkem, kui mõnes muus. Tuleb osata asja lihtsalt näha.

Seljatagant nii et rauad olid vastu pead ( tegu oli zombiga kes ei näinud, et ma seljataga olen tal) Samas järgmise samasuguse tõmbasin yhe kuuliga rajalt maha.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Terror
HV veteran
Terror

sõnum 05.04.2007 11:37:14 vasta tsitaadiga

Pole ise zombide pal katsetusi teinud kuid olen kuulnud, et kõige vastuvõtlikumad on nad noale icon_lol.gif
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 91
tagasi üles
enigma
Kreisi kasutaja
enigma

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 05.04.2007 11:40:43 vasta tsitaadiga

Kas mängu demo versioon ka saadaval on? Kui jah siis kus seda tõmmata saaks?
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 05.04.2007 11:47:45 vasta tsitaadiga

Draco kirjutas:
Mis müügi argemendist sa räägid? Tahad öelda , et selles mängus on mingi story? Mine too see ära, mine too need ära, mine käi seal laboris ja siis seal. Tüüpiline, mingit stoorit seal ei ole.

hmm, mida sa täpselt ootasid siis?
Draco kirjutas:
Ja kas DX9 peitub ainult sm3`s ja dynamic lightningus? Ole mõistlik, taskulambi varje seinapeale jättes tõmbab fpsi 80 pealt 15 peale? S*talt tehtud mootor ainult.
oeh, taskulambiga varjutab ka staticuga iirc. full dynamic varjutab reaalajas pmst kõike. piltide pealt on seda keeruline näha, liikumises on märksa ärevam. igast grass shadows jms peale keerates pole just eriline ime, et nõrgema masina kooma tõmbab.

sulle ei istu mäng? gut, aga sõimlegi siis mängu pihta mitte tehnoloogilise lahenduse pihta, sellel pole suurt midagi häda.

tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 05.04.2007 12:45:51 vasta tsitaadiga

Draco kirjutas:

Mis müügi argemendist sa räägid? Tahad öelda , et selles mängus on mingi story? Mine too see ära, mine too need ära, mine käi seal laboris ja siis seal.

Stoorit on iga kell tohutult rohkem kui mingites kuradi HLides ja fäär kräides, viitsi ikkka lugeda kah mis sulle missioonis räägitakse ja teised tüübid mögisevad. Selle vaenlase reloadimise koha pealt ma ütleks sulle et keera raskusastet peale.

Ja kui keegi veel midagi seletama kukub graafika kohta siis paluks 100fps recorditud mängust täiesti max sätetega ja losslessiga kodeeritud videod mõlemast võrreldatavast mängust letti lüüa.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Wiltz
HV Guru

sõnum 05.04.2007 13:06:50 vasta tsitaadiga

täiesti nõus! osad inimesed mingil veidral põhjusel vist ei suuda näha seda TOHUTUT erinevust mängus, mida tekitab erinevate graafika mode'de kasutamine. ei oskagi midagi soovitada neile, kui seda, et mängigu edasi vanakooli kaartidega ja nautigu seda armsaks saanud eelmise generatsiooni graafikat. iseenesest ju hea variant, kuna ei ole tarvis praktiliselt sentigi raha raisata uue riistvara peale icon_biggrin.gif selles suhtes on minumeelest stalkeris antud väga hea võimalus tolle dx8 mode'ga thumbs_up.gif

ahjaa, Draco...ole nüüd mõistlik ja saa palun aru, et X800 EI OLE ENAM AMMU high-end dx9 kaart! katsu end natuke asjadega kurssi viia selles osas, vaata, mis peale selle kaardi letti ilmumist veel müügile on tulnud! icon_lol.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 05.04.2007 13:30:49 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
täiesti nõus! osad inimesed mingil veidral põhjusel vist ei suuda näha seda TOHUTUT erinevust mängus, mida tekitab erinevate graafika mode'de kasutamine. ei oskagi midagi soovitada neile, kui seda, et mängigu edasi vanakooli kaartidega ja nautigu seda armsaks saanud eelmise generatsiooni graafikat. iseenesest ju hea variant, kuna ei ole tarvis praktiliselt sentigi raha raisata uue riistvara peale icon_biggrin.gif selles suhtes on minumeelest stalkeris antud väga hea võimalus tolle dx8 mode'ga thumbs_up.gif

ahjaa, Draco...ole nüüd mõistlik ja saa palun aru, et X800 EI OLE ENAM AMMU high-end dx9 kaart! katsu end natuke asjadega kurssi viia selles osas, vaata, mis peale selle kaardi letti ilmumist veel müügile on tulnud! icon_lol.gif

Kui sa ilusti loed siis ma kirjutasin 2 gen dx9 high-end. Ja ma tean ka , et x800 ei ole tappev enam kaua aega. Kui sa mu pointist aru said siis ma vihjasin, et STALKER on hingelt vana mäng, mida on edasi lükatud ca 3 aastat ja halvasti tehtud mootor mis ei õigusta oma nõudeid. Pole seal midagi nii TOHUTUT vahet statikuga või dynamicuga. Saab ka viisakamalt teha sellist graafikat ( Fear, HL2, Far CRY kus graafika on igakell parem kui Stalkeril).
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 05.04.2007 13:33:06 vasta tsitaadiga

Vahe on tohutu, loomulikult sa seda mingi low endiga ei näe kui jookseb 3 freimi sekundis. Ise sain korra täisgrafa peal (kõik põhjas + aa ja fsaa) näppida ja enam küll ei viitsi oma selle raali taga taguda, ootan oma uue kasti parem ära.
tagasi üles
häpijoii
HV kasutaja

sõnum 05.04.2007 13:49:12 vasta tsitaadiga

Homme kell 18:00 saab stalkeri filmi sõprusest kaeda.
volts333
Kreisi kasutaja
volts333

sõnum 05.04.2007 14:01:59 vasta tsitaadiga

ainuke viis sellest bugist pääsemiseks on kasutada trainerit, proovisin siis ja korjasin süüa ja sõin mao täis ja saivisin ära, võtsin traineri maha , et äkki kaob bug ära aga sittagi, kohe tuleb nälja märk ja läheb punaseks ning ma suren nälga, egas midagi, tuleb võtta see vana seiv ja uuesti teha...deem icon_sad.gif
Wiltz
HV Guru

sõnum 05.04.2007 14:10:44 vasta tsitaadiga

lugesin jah ilusti, et kirjutasid 2gen DX9 high-end, mida see siis tähendama peab? ma ei ole neid dx9 generatioone niimoodi kokku lugenud ja arvestust pidanud kunagi (pole ka eriti kohanud, et kuskil mujal seda väga teha armastataks)...minu point oli igatahes see, et X800 ei olegi enam kuigi tänapäevane kaart, mistõttu pole põhjust eeldada, et sellega iga mängus kõike ilu näha õnnestub. küll annab suhteliselt okei fps'i välja pigistada, kui ei ürita meeleheitlikult kõikvõimalikke optsioone põhja suruda!
aga vot sellest ma tõepoolest kohe mitte kuidagi aru ei saa, mismoodi on stalket hingelt vana? võibolla ma lihtsalt ei mõista, mida see "hingelt vana" täpselt tähendama peab. see, kui palju on mängu edasi lükatud, ei oma antud juhul erilist tähtsust, kuna igaüks, kes vaevub natukenegi vaatama, näeb, et graafika on mängul VÄGA tasemel ning ega füüsika ka laita ole! stoori ja muud asjad vist edasilükkamisega erilist seost ei oma (kui siis niipalju, et mängu lõppu on pigem justnimelt kiirelt letti saamise eesmärgil vist omajagu "kokku tõmmatud")
miks on mootor halvasti tehtud kui mäng jookseb täiesti talutava/mängitava fps'ga supertasemel graafikaga (parima graafikaga, mida mina olen PC mängudes näinud!) praeguse high-end ning kõrgema hinnaklassi mid-range riistvara peal? ei feari, HL2 ega FC graafika EI OLE parem kui stalkeril, siin ei ole isegi midagi arutada...kuigi fear tuleb üsna lähedale ja mõnest vaatenurgast tõepoolest ehk ka ületab oma graafikaga.
rõhutaks veelkord, stalkeri TÄIELIKKU ilu näed sa siis kui mängid mängu korraliku riistvaraga, mis kõiki pakutavaid võimalusi rakendada oskab!

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 05.04.2007 14:46:36 vasta tsitaadiga

Olen vist veel päris alguses, esimest korda maa all. Kui nähtamatu tont sai maha kõmmutatud, oli selge, milliseks mäng kujunema hakkab. Mõtlesin kohe tükk aega, kas teha edasi või mitte... Lõpuks otsustasin ikkagi edasi teha ainult ühel põhjusel - jõuda selle neetud tuumaelektrijaamani et nö. oma silmaga ehitisele pilk peale heita ja Pripjati linnas tahaks samuti ringi liikuda. Ausalt öeldes, kui Tshernõboli teemat poleks, siis oleks juba ammu uninstall...
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 05.04.2007 15:01:59 vasta tsitaadiga

dstar kirjutas:
Olen vist veel päris alguses, esimest korda maa all. Kui nähtamatu tont sai maha kõmmutatud, oli selge, milliseks mäng kujunema hakkab. Mõtlesin kohe tükk aega, kas teha edasi või mitte... Lõpuks otsustasin ikkagi edasi teha ainult ühel põhjusel - jõuda selle neetud tuumaelektrijaamani et nö. oma silmaga ehitisele pilk peale heita ja Pripjati linnas tahaks samuti ringi liikuda. Ausalt öeldes, kui Tshernõboli teemat poleks, siis oleks juba ammu uninstall...

See nimi on suur sellest protsendist miks see mäng nii ohtralt müüb
tagasi üles
Seller
HV vaatleja

sõnum 05.04.2007 15:18:11 vasta tsitaadiga

Mäng on ülihea ja 100% ootamist väärt. HL 2-ga võrrelda seda mängu on täielik jamps. Ja kuna omal on ka x800, siis peale selle mängu mängimist jõudsin järeldusele, et selle kaardiga võib varsti lutsu visata. Suur miinus on, et ta ei toeta SM 3.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 05.04.2007 15:18:42 vasta tsitaadiga

dstar, ei ole enam eriti alguses midagi, pigem poolepeal...ja loodetavasti ma otseselt midagi ei spoili sinu jaoks, kuid võin ette hoiatada, et tuumajaam kui ehitis suures plaanis jääb sul sisuliselt nägemata ning pripyat ei ole ilmselt ka päris see, mida sa loodad! icon_rolleyes.gif jah, mängus on need mõlemad "elemendid" küll sees, nii tuumajaam kui linn, ent kogu mäng ise toimub umbes 90% enne seda ära kui pripyati jõuad, samas soovitan võtta asjast viimast just enne kui pripyati ja tuumajaama poole hakkad suunduma icon_wink.gif thumbs_up.gif

seller, ei ole see iseenesest nii suur miinus midagi...kui ta seda ka toetaks, ei oleks kaardil ikkagi eriti palju jõudu, et seda featuuri korralikult vedada! X800 seeria olid head kaardid, kuid tuleb nentida fakti, et selle taseme riistvara aeg hakkab lihtsalt otsa saama icon_biggrin.gif

viimati muutis Wiltz 05.04.2007 15:21:29, muudetud 1 kord
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 05.04.2007 15:20:37 vasta tsitaadiga

Draco kirjutas:
dstar kirjutas:

See nimi on suur sellest protsendist miks see mäng nii ohtralt müüb

Minaeitea. Kui asi toimuks mitte Tchernobõlis vaid hoopis L-Virumaal siis mängiks ikkagi. Mängu õhustik on selline lihtsalt.
Ei näe põhjust miks osad inimesed mängu maha teevad- ma mängin oma vana rigi ja static lightninguga ning ikkagi on see parim FPS mida ma aastate jooksul mänginud olen-
vist see "maitseasi" millest ma niipalju kuulnud olen....
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 05.04.2007 15:38:06 vasta tsitaadiga

volts333 kirjutas:
ma ka vahest, aga seal jah, järsku punaseks ja elud muudkui langevad, käia eriti ei saa kuna kohe ütleb et liiga väsinud, tambin neid medkitte aga need saavad ju ka otsa:D ,pole ühtegi save game kah kust uuesti proovida,tegelt on aga see nii maas, ma vahepeal kaugele jõudnud, krt kyl
ei tea kas mingi bug, googeldasin ja mõnel oli sama jama aga enamusel ei tee nälg midagi

ise juba maeitea mingi doomi ajast teinud 4-5 erinevat save kohta. üks siis enne igat missiooni, teine kuhugi sisse minnes + quicksaved ja muidu saved

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 05.04.2007 16:22:08 vasta tsitaadiga

Herr Kurm kirjutas:
Draco kirjutas:

Mis müügi argemendist sa räägid? Tahad öelda , et selles mängus on mingi story? Mine too see ära, mine too need ära, mine käi seal laboris ja siis seal.

Stoorit on iga kell tohutult rohkem kui mingites kuradi HLides

icon_eek.gif

Herr Kurm. Ärge ajage paska.

Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 05.04.2007 16:55:08 vasta tsitaadiga

Totu user kirjutas:
Herr Kurm kirjutas:
Draco kirjutas:

Stoorit on iga kell tohutult rohkem kui mingites kuradi HLides

icon_eek.gif

Herr Kurm. Ärge ajage paska.

jajah, HL2'l on miskit mida pole Stalkeris üldse kohe- BOOBIES! icon_biggrin.gif
enihuu, HL2 omas päris tugevat stoorit, ei vaidle vastu- lihtsalt seda söödeti sulle ette lusikaga ilma et sa oleks pidanud midagi kuskilt lugema.
Stalkeris aga peab nina oma (kehvakesse) PDA'sse pistma ning seal asju lehitsema et stoorivärki teada saada.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
portman
HV kasutaja
portman

sõnum 05.04.2007 16:59:20 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Kaheradusega 2 laksu seljatagant pähe ei tapa , samas mõnikord üks kuul niidab maha (kui pähe lasta)

aga minuarust lisabki selline random teema mängule just rohkem vürtsi juurde,igatahes pole ma mitte kusagil teises mängus nii arenenud ballistika füüsikat näinud kui stalkeris,vaevalt meist virtuaalkilleritest ka keegi päris elus rambo kohaselt ak-ga püsti seistes tuima näoga 300m pealt heedshotte paneb.ka meeldis see ,et igast materjalist läksid kuulid eri moodi läbi,kuigi seda suure kisaga pasundatud rikošeti värki mina ei kohanud icon_confused.gif

ei tasu niipalju counter strike toksida icon_smile.gif

Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 05.04.2007 16:59:37 vasta tsitaadiga

Totu user, egas jah, Stalkeris pole tissidega saidkikki kes kõik ette taha ära räägib ja teeb
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 05.04.2007 16:59:57 vasta tsitaadiga

Ma räägin üldse tervest Half Life seeriast. See on midagi palju suuremat ,kui Stalker.
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 05.04.2007 17:00:33 vasta tsitaadiga

Eino siis võiks võrrelda ikkagi samast kaaluklassist mänge - FF vs HL näiteks?
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 05.04.2007 17:01:47 vasta tsitaadiga

Sa ise tõid just näite välja ju ,et Stalker storyline on palju parem ,kui Fearil või Half Lifel ffs icon_rolleyes.gif
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 05.04.2007 17:02:24 vasta tsitaadiga

Võrdleme üksikmänge mitte terveid seeriaid? Jõudis kohale?
tagasi üles
Iron miki
HV kasutaja
Iron miki

sõnum 05.04.2007 18:23:38 vasta tsitaadiga

Mario153 kirjutas:
CALEB kirjutas:
Alla 2 giga mäluga on jama mängida. Mul endal 2 Gb DDR, 7900GT ja AMD Athlon 64 3500+ . Reso on 1600x1200 ja absoluutselt kõik on max seadete peal - jookseb ilusti. Mingit jõnksutamist pole märgata. (DDR 400 MHz)

Märjad unenäod icon_question.gif

Arvatavasti ilma jõnksuta ei jookse see isegi minu raali peal sellise setinguga.

Sitt raal sul siis! Ise oma silmaga nägin kuidas Calebil see mäng sujuvalt jooksis! icon_wink.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 05.04.2007 18:33:45 vasta tsitaadiga

Sujuv on väga suhteline mõiste. icon_wink.gif
Mõne jaoks on 20-30FPS sujuv,teise jaoks aga 35-45FPS-i.
Ise ei usu,et ta väga sujuvalt sellisel resol ja sellise masinaga jookseb. icon_wink.gif

viimati muutis G80 05.04.2007 18:40:54, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 256 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 210
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 05.04.2007 18:40:27 vasta tsitaadiga

...ja kolmanda jaoks 100fps ning neljanda jaoks 10fps icon_lol.gif aga jah, las tüübid olla oma sujuva jooksmise ja full sätetega, see on asi, mille üle võibki vaidlema jääda!
tagasi üles
Oobik
Kreisi kasutaja

sõnum 05.04.2007 20:05:22 vasta tsitaadiga

Üldiselt on fakt, et säärase mastaabi, õhustiku ja looga šuuterit enne pole väljas olnud - natuke OFP-d, natuke deus exi - isegi arvestades seda, et see asi minu masinal keskmiselt kord 3 tunni jooksul videokaardi draiverite fatal errori andis ja mõningaid buge on siiski tegu väga icon_exclaim.gif hea mänguga.

Ka mänguportaalides - kas keegi on näinud veel nõnda bugilist mängu, mida vaid 8te ja 9tega hinnatakse?

pfff, aga nii reaalses õhkkonnas nii reaalsena tunduvat shooterit (palun mitte HL2 näiteks tuua 8) ) pole vist enne näinudki - ümbruskond on täiesti nauditav käsitöö!
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 05.04.2007 20:24:40 vasta tsitaadiga

Oobik kirjutas:
Ka mänguportaalides - kas keegi on näinud veel nõnda bugilist mängu, mida vaid 8te ja 9tega hinnatakse?
on ikka icon_wink.gif
deus ex vist isegi oli omal ajal selline icon_wink.gif

tagasi üles
Oobik
Kreisi kasutaja

sõnum 05.04.2007 20:29:32 vasta tsitaadiga

Kusjuures ma mängisin mõlemat kohe algusest peale - stalker just tänu oma komplitseeritusele tundub hullem olevat 8)

Samas "huu keers"! Pripjat-i linna väljanägemine vabandab minule enamiku selle mängu bugidest. Kes on vanades sõjaväeosades käinud ronimas või õppustel, saab aru mida ma mõtlen.
tagasi üles
predator
HV Guru
predator

sõnum 05.04.2007 21:15:38 vasta tsitaadiga

Draco kirjutas:

Kui sa ilusti loed siis ma kirjutasin 2 gen dx9 high-end. Ja ma tean ka , et x800 ei ole tappev enam kaua aega. Kui sa mu pointist aru said siis ma vihjasin, et STALKER on hingelt vana mäng, mida on edasi lükatud ca 3 aastat ja halvasti tehtud mootor mis ei õigusta oma nõudeid. Pole seal midagi nii TOHUTUT vahet statikuga või dynamicuga. Saab ka viisakamalt teha sellist graafikat ( Fear, HL2, Far CRY kus graafika on igakell parem kui Stalkeril).

Mis teha kui mõnele elevant vist silma peale on astunud vmt. ja erinevate mängude graafikal vahet ei oska teha icon_biggrin.gif. F.E.A.R./HL2/FC on toredad mängud küll aga ei kannata võrdlust S.T.A.L.K.E.R.`ga küll välja. Viimases ei olnud näit. sellist paradiisirohelust nagu FC`s oli ... see on suur miinus icon_lol.gif. F.E.A.R. tegevus nagu üldse 95% ulatuses siseruumides ja suht pimedas toimus, erilise detailsusega ka ei hiilanud (kehtib ka HL2 kohta) ja kui seal genereerida selliseid avaraid maastikke nagu S.T.A.L.K.E.R.`s siis oleks huvitav näha küll kui hästi v. halvasti asi jookseks ... pakun, et suht halvasti. HL2`s oli vesi ainult ilus, hein, puuoksad jms. seisis paigal ja ei allunud loodusmõjudele, tõesti väga " thumbs_up.gif " lahendus VALVE`lt
Kommentaarid: 177 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 154
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 05.04.2007 21:17:18 vasta tsitaadiga

F.E.A.R oli minuarust küll ülikõva Graafikaga mäng. Võibolla sain valesti aru? icon_biggrin.gif Ja HL 2 on nagu eriti hea detailsusega ju. Ma ei saa aru.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 13
tagasi üles
Oobik
Kreisi kasutaja

sõnum 05.04.2007 22:12:34 vasta tsitaadiga

Mina tavaliselt mängin kogu mängu, mitte ainult graafikat.

Lihtsalt kommentaariks kõrvale.
Kui panna HL2 ja stalkeri üldine kujundus ja "apokalüptilisus" kõrvuti, siis vähemalt minu jaoks on võitja olemas.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 05.04.2007 22:27:27 vasta tsitaadiga

Sakurai, sa ei saa vist tõepoolest kohe üldse aru, mis toimub?! icon_lol.gif

Oobik, pripyat näeb OK välja tõesti stalkeris (nagu suhtkoht kõik ülejäänugi), kuid kas sulle ei tundunud, et just selle linna osa...või selle pripyati mapi tegemine oleks nagu tüüpidel pooleli jäänud natuke, just selles mõttes, et seal oli ikka väga vähe tegemisi. ma ise oleksin näiteks oodanud võimalust turnida mõne sealse kõrghoone katusele. samuti oleks kena olnud näha seal majades natuke rohkem mingit active või vähemalt passive contenti. praegu mulle meenub, et ma öisel ajal seal linnavahel ringi ei jooksnudki vist, peaks seda ka veel proovima...päevasel ajal ei olnud kahjuks üldse nii sünge kui ma oleksin lootnud icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 05.04.2007 22:51:28 vasta tsitaadiga

Ma pole niikaugele jõudnud aga kas sisi tõesti ei ole võimalik mõnda majja sisse ronida ja katusele tikkuda?
tagasi üles
Oobik
Kreisi kasutaja

sõnum 05.04.2007 23:10:52 vasta tsitaadiga

Alati võib rohkem nõuda, aga kui seal tõesti majad oleks modelleeritud kõik täielikena, võiks seal linnas tõesti lolliks nuuskida - mitte, et see paha oleks icon_wink.gif
Aga siis oleks ka 2 giga mälu vähe kardetavasti
tagasi üles
ylovoitka
HV kasutaja
ylovoitka

sõnum 05.04.2007 23:38:04 vasta tsitaadiga

Paar õhtut tinistatud teist natukene- täitsa omapärane.
Graafika on väga ok, ka staticuga, dynamicuga võtab flashlight pildi kooma- 15fps.
Dell M90 NVidia Quadro FX 2500M jooksutab teist päris nobedasti high setingutega.
Minu poolt vaadates on tüütu see, et rewardile pead tagasi jooksma tavaliselt mitu map'i tagasi. Tänu sellele olen enamuste kõrvalülesannete vaevatasud toomata jätnud- ei viitsi paarituhande rubla pärast 10 min. joosta.
Hetkel liigun x-16 suunas ja natukene üksluiseks hakkab muutuma.
Täpselt ühesugune vendade killimine, penide eest plagamine.
Andke lootust, et varsti poole peale jõuab!
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 05.04.2007 23:54:07 vasta tsitaadiga

Kui igavaks läheb keera raskuastet juurde. Mina vist täna öösel garbagest jätkan, ei suuda enam uut kasti oodata.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 06.04.2007 01:54:20 vasta tsitaadiga

njah, see mis ennist ütlesin siin kellelegi tuumajaama mitte nägemise kohta...võtan sõnad tagasi! icon_biggrin.gif lihtsalt tuleb pürgida õige lõpu poole icon_wink.gif thumbs_up.gif ise panin väääga napilt sellest õige lõpu "teest" mööda esimesel katsel ja sain ka nn. vale lõpu ehk siis läksin sinna wishi grääntima, nüüd aga olen eeldatavasti teel õige lõpu poole ja tuleb tõdeda, et mingi väike osa mängu tuli seoses sellega veel otsa...ja kindlasti päris hea osa thumbs_up.gif nii et soovitan kõigil, kes esialgu wish granteri juures lõpetasid, teha KINDLASTI ka õiget lõppu, saate (loodetavasti) palju rohkem aimu, mis miks ja kuidas kogu selle mängu jooksul üldse toimus ning mis point asjal oli icon_wink.gif
võib lausa öelda, et selle õige lõpu tegema hakkamine muutis minu jaoks lõplikku muljet mängust, võrreldes sellega, mis jäi peale wish granteri juures lõpetamist.

tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 06.04.2007 02:49:20 vasta tsitaadiga

STALKER time-lapse video

http://www.youtube.com/watch?v=JoJBOTGYRow
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
CnZ
HV veteran

sõnum 06.04.2007 03:39:15 vasta tsitaadiga

pilved ei liigu, vaid muudavad olekut muudkui. ma kujutan ette, liikudes perf kukuks veelgi icon_razz1.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 06.04.2007 04:12:08 vasta tsitaadiga

jep, pilvede liikumine + dynamic lightning tõmbaks vist nii mõnegi masina põlvili icon_razz1.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 06.04.2007 08:50:44 vasta tsitaadiga

Iron miki kirjutas:
Mario153 kirjutas:
CALEB kirjutas:
Alla 2 giga mäluga on jama mängida. Mul endal 2 Gb DDR, 7900GT ja AMD Athlon 64 3500+ . Reso on 1600x1200 ja absoluutselt kõik on max seadete peal - jookseb ilusti. Mingit jõnksutamist pole märgata. (DDR 400 MHz)

Märjad unenäod icon_question.gif

Arvatavasti ilma jõnksuta ei jookse see isegi minu raali peal sellise setinguga.

Sitt raal sul siis! Ise oma silmaga nägin kuidas Calebil see mäng sujuvalt jooksis! icon_wink.gif
see on puht võimatu selle 7900GT peal, olen omanud 7900GTO'd ja selle ps3 performance võrreldes mu praeguse 8800GTS kõrval on kärbsesitt icon_lol.gif
teiseks on a64 prose kõvasti aeglasem kui mu 3,3GHz e6600

full dynamic lightninguga see mäng ei jookse never selle riistaga sujuvalt
static lightninguga raudselt ja object lightninguga ei kujuta ette

võin näidata oma masinaga ka 200+fps 1600x1200 resol, aga mitte kõik põhjas
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 06.04.2007 09:40:20 vasta tsitaadiga

mõtetult palju raha raiskad oma arvuti peale. Ostes kõik viimase et saaks siis stalkeri taolisi tühjasid junne täis graafika peal mängida.
tagasi üles
Eeroz
HV Guru
Eeroz

sõnum 06.04.2007 11:04:21 vasta tsitaadiga

Gotmilk kirjutas:
mõtetult palju raha raiskad oma arvuti peale. Ostes kõik viimase et saaks siis stalkeri taolisi tühjasid junne täis graafika peal mängida.

Ohohh, kas nüüd ajas vihale et su arvelaud uusi mänge korralikult ei mängi või icon_lol.gif

Mõni teine raisakab autotuunimisele kordades rohkem raha või ostab 100k eest jalgratta, eks see on ikka igaühe oma valik millisesse hobisse ta oma raha topib...

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 06.04.2007 11:15:58 vasta tsitaadiga

Gotmilk kirjutas:
ausalt öeldes pole ma stalkeris sellest esimesest lahingust veel edasi jõudnudki icon_lol.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 06.04.2007 11:21:41 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
Sakurai, sa ei saa vist tõepoolest kohe üldse aru, mis toimub?! icon_lol.gif

Oobik, pripyat näeb OK välja tõesti stalkeris (nagu suhtkoht kõik ülejäänugi), kuid kas sulle ei tundunud, et just selle linna osa...või selle pripyati mapi tegemine oleks nagu tüüpidel pooleli jäänud natuke, just selles mõttes, et seal oli ikka väga vähe tegemisi. ma ise oleksin näiteks oodanud võimalust turnida mõne sealse kõrghoone katusele. samuti oleks kena olnud näha seal majades natuke rohkem mingit active või vähemalt passive contenti. praegu mulle meenub, et ma öisel ajal seal linnavahel ringi ei jooksnudki vist, peaks seda ka veel proovima...päevasel ajal ei olnud kahjuks üldse nii sünge kui ma oleksin lootnud icon_rolleyes.gif

No ma saan asjadest paremini aru kui enamus siit.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 13
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 06.04.2007 12:38:37 vasta tsitaadiga

Eeroz kirjutas:
Gotmilk kirjutas:

Ohohh, kas nüüd ajas vihale et su arvelaud uusi mänge korralikult ei mängi või icon_lol.gif

Mõni teine raisakab autotuunimisele kordades rohkem raha või ostab 100k eest jalgratta, eks see on ikka igaühe oma valik millisesse hobisse ta oma raha topib...

Oih minu arvelaud veel mängib ilusasti mänge. thumbs_up.gif
Kuigi soovin vahel et ta seda ei teeks.

viimati muutis Gotmilk 06.04.2007 12:52:43, muudetud 1 kord
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 113, 114, 115  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.