Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Plondiin
HV kasutaja

|
04.04.2007 18:06:06
video väljundformaadid tv reklaami jaoks |
|
|
Oleks vaja osta videotöötlusprogramm, mis pole väga keeruline kasutada, kuid samas oleks piisavalt erinevaid võimalusi. Näiteks mis tingimused peaksid olema täidetud, et saaks näiteks tv reklaam teha? Milliseid video väljundformaadid on näiteks televisiooni jaoks, mis koodekeid ja muid asju kasutatakse? Mida on vaja üldse endale kõigepealt selgeks teha?
Olen kasutanud Ulead 10, Pinnaclet. Adobe Primer on vist liiga keeruline. Oleks vaja kohe ka tulemust näha.
Kiidetakse ka Vegast ja lugesin pisut Vegase kohta http://www.sonycreativesoftware.com/products/vegasfamily.asp, kuid ma ei oska sealt valida.
Kas võtta see kõige kallim, või saab muude versioonidega ka hakkama?
Palun andke nõu, mida valida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
04.04.2007 18:18:26
|
|
|
DV või mpeg2 on üldjuhul neile söödavad. Ise olen lasknud kaamera lindile ja siis selle andnud. (reklaam pole see küll olnud, aga vahet ei tohiks olla)
Tehtud oli pinnacle studioga.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
seb
HV vaatleja
|
04.04.2007 20:22:37
|
|
|
DV MiniDV kassetil on sobinud, reklaami jaoks olen plaadil .mov faili andnud (reklaamid ju lühikesed), töötlemiseks vastu saanud samasuguseid. DV koodekis .avi pole ka nurinat tekitanud. Kui tele kasutab Avidit, siis .mov (DV25) on neile vast parim. MPEG2 on ka üldiselt sobinud, kui korralikult tehtud.
Parem kui küsid järgi, mis formaadis soovivad.
Missugune proge parim, on küll raske öelda. Tulemus ei sõltu niivõrd programmist kui sellest kuidas teda kasutada oskad, et oma loomingut vaatajani tuua.
Võibolla Avid Liquid, ise pole küll proovinud, aga räägitakse head. Premier on ka normaalne.
Eks iga vähegi parem programm on alguses keeruline, keegi ei eeldagi, et pead pärast ostmist kohe mingi virtuoos olema. Selleks User Manual ja vastavad foorumid ongi kust targaks saab .
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
ajnurm
Kreisi kasutaja

|
04.04.2007 22:02:56
|
|
|
ETV kasutab Avid montaai ja mov on täitsa sobilik (25 kaadrit PAL) algajale Avidit soovitada on sama mis jalakäijale vormel1 tagumiku alla anda. ta ei mõista sellega midagi peale hakata.
_________________ Jälestan ja vihkan õpitud abitust! RTFM & UTFG!
HV kasutaja nr. 933 |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
seb
HV vaatleja
|
04.04.2007 22:39:51
|
|
|
Liquid'l pole Avidiga muud erilist pistmist kui Avidi logo, kuna Pinnacle on teatavasti Avidi omanduses...kõik muu on endine Pinnacle.
Teema algataja on Pinnacled kasutanud, ei tohiks probleeme tulla. Kui finants lubab juba Premier'i osta (~16000 kr), siis võib samaväärseid asju ikka soovitada.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
elgordo
HV kasutaja
|
06.04.2007 18:53:00
|
|
|
Soovitan Sony Vegast. Mina alustasin Movie Maker'iga ning läksin siis Vegasele üle. Lihtne kasutada ja palju võimalusi.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ehhr
HV vaatleja
|
19.03.2008 13:19:11
|
|
|
elgordo kirjutas: |
Soovitan Sony Vegast. Mina alustasin Movie Maker'iga ning läksin siis Vegasele üle. Lihtne kasutada ja palju võimalusi. |
Kui me räägime videomontaaist,siis me ei räägi Movie Makerist
Olen vegast näppida saanud,aga soovitan võimaluste poolest enne premieri kui vegast.
|
|
tagasi üles |
|
 |
elgordo
HV kasutaja
|
22.03.2008 01:28:02
|
|
|
Ei paku see Premiere midagi, mida Vegas ei suuda. Isiklikult arvan, et Vegast on palu mugavam kasutada ning lisaks toetab ta väga mitmeid erinevaid formaate.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|