Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 113, 114, 115  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 02.04.2007 18:00:02 vasta tsitaadiga

CALEB kirjutas:
Alla 2 giga mäluga on jama mängida. Mul endal 2 Gb DDR, 7900GT ja AMD Athlon 64 3500+ . Reso on 1600x1200 ja absoluutselt kõik on max seadete peal - jookseb ilusti. Mingit jõnksutamist pole märgata. (DDR 400 MHz)

Märjad unenäod icon_question.gif

Arvatavasti ilma jõnksuta ei jookse see isegi minu raali peal sellise setinguga.

viimati muutis Mario153 02.04.2007 18:00:37, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 02.04.2007 18:07:24 vasta tsitaadiga

Sain kah täna peale selle.Päris meeldib peab ütlema.Max graafikat ei anna panna ja kohati(harva jõnksuab)...kuskil nii 0.5 sek...aga see pole häirivalt tihti.Tõmban vist view distance ja lighting distance tagasi ja siis peaks suht sujuvalt saama mängida(k.a dynamic lightning vms).Et siis patch kustutab savid ära või...hmm...mul veel ühtegi seivi pole seega vaja ära pätsida kohe...oot patch juba väljas või? icon_eek.gif .Anyway...mäng ROKIB icon_biggrin.gif thumbs_up.gif .
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 02.04.2007 18:42:56 vasta tsitaadiga

tomorrow, kui oled ära patsutanud ja proovinud mingi tunnikese järjest mängida siis võiksid jääda mingi suvalise koha peal mängus korra seisma ja minna vahepeal crtl-alt-deliga desktopile ning task manageris vaadata palju commit charge parasjagu on icon_smile.gif can u do that? icon_razz1.gif võid ka selle väikse programmi, nimega memstatus käima panna mängu ajaks ja lõpetades mängimise vaadata, palju max mem kasutus on olnud.
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 02.04.2007 18:47:48 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
tomorrow, kui oled ära patsutanud ja proovinud mingi tunnikese järjest mängida siis võiksid jääda mingi suvalise koha peal mängus korra seisma ja minna vahepeal crtl-alt-deliga desktopile ning task manageris vaadata palju commit charge parasjagu on icon_smile.gif can u do that? icon_razz1.gif võid ka selle väikse programmi, nimega memstatus käima panna mängu ajaks ja lõpetades mängimise vaadata, palju max mem kasutus on olnud.

Proovin ära icon_razz1.gif .Btw ma kasutan tavaliselt Rivatuneri OSD-d et vaadata nurgast mängu ajal palju page faili ja rammu võtab icon_wink.gif ...kui see muidugi töötab...vista all mõnede mängudega ei näita OSD-d icon_neutral.gif .Anyway...proovin ära..rammu on mul 2GB ja pagefile on..ee..krt seda teab icon_lol.gif .

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.04.2007 19:29:45 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Wiltz kirjutas:

Proovin ära icon_razz1.gif .Btw ma kasutan tavaliselt Rivatuneri OSD-d et vaadata nurgast mängu ajal palju page faili ja rammu võtab icon_wink.gif ...kui see muidugi töötab...vista all mõnede mängudega ei näita OSD-d icon_neutral.gif .Anyway...proovin ära..rammu on mul 2GB ja pagefile on..ee..krt seda teab icon_lol.gif .
viitsid anna link või midagi, kuidas see osd seadistada, pole ise sellega veel hakkama saanud icon_neutral.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 02.04.2007 19:44:40 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Wiltz kirjutas:

viitsid anna link või midagi, kuidas see osd seadistada, pole ise sellega veel hakkama saanud icon_neutral.gif

Hiljem...seda suht keeruline seletada icon_wink.gif .Wiltz ,ma lasin joosta rivatuneril mõnda aega taustal.Tundi aega vist ei pelanud just...igatahes...logist lähtus,et maksimum võttis rammu 1071MB ja page faili 1636MB...patched...aga mitte täisgraafikaga muidugi icon_wink.gif .

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.04.2007 20:10:07 vasta tsitaadiga

nii kui ma selle pela käima panin oli hoobilt 1GB kasutuses icon_smile.gif
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 02.04.2007 20:45:55 vasta tsitaadiga

mul masinas yldse page file disabletud ja 2 giga mäluga(pc2-6400) ei teki mingit probleemi stalkeri jooksutamisega max settingutel(nagu ka põmst teiste mängudega).
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 02.04.2007 20:49:16 vasta tsitaadiga

emn...mul oli alla 200mega midagi. icon_razz.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.04.2007 20:54:56 vasta tsitaadiga

g-nome kirjutas:
emn...mul oli alla 200mega midagi. icon_razz.gif
pakun et vahe tuleb sellest, et mina mängin mängust full dynamic lighting ja kõik asjad on maksimumi lükatud koos AA'ga resolutsioonil 1280x960
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 02.04.2007 22:12:31 vasta tsitaadiga

patchimata versioon: reso 1280, kõik seaded max, v.a grass density (slider natuke üle keskmise) ja shadows (peaaegu min'i keeratud, grass shadows disabled)), light on full dynamic loomulikult.

memstatus näitab ram'i kasutust järgnevalt (mäng jookseb taustal) ~1300mb hetkel, peak on sessiooni ajal olnud ~1750mb...rami hulk = 2gb, seega ma eeldan, et memstatus mõõdabki justnimelt füüsilise põhimälu kasutust ja pagefile'i ei arvesta! niisama winis ringi tinistades on rami kasutus ~300mb (mis tundub tegelikult suht reaalne number)

task manager räägib järgmist (mäng taustal), pagefile usage mängu ajal pidevalt kusagil 1.6gb, olenevalt konkreetsest mapist paarsada vähem või rohkem. commit charge peak 1900mb, kuid olen varem näinud ka peaki kuskil 2300mb icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

vot sellised numbrid teile icon_wink.gif tegelikult võiks veel paljud taolisi katseid teha, oleks hea võrrelda ja arutada.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 03.04.2007 00:19:55 vasta tsitaadiga

sain ka läbi, aga kahjuks raha lõpu :S
krt peab uuesti otsast peale alustama...

tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 03.04.2007 09:14:40 vasta tsitaadiga

gj kirjutas:
mul on mingi eriline kala seal garbage osakonnas vahepeal tõmbab ikka täiesti kooma mitmeks sekundiks, kärpisin graafikat see kll midagi ei mõjutanud. kuna on põhjalikult tegemisel ja palju tehtud, siis patsutada ei julge.

kusjuures mul tekkis pärast pätsimist see asi. lugesin kokku kah, garbages tõmbab pildi keskmiselt 15 sekundiks seisma ja see on ikka päris kuradi pikk aeg.
teistes areates sellist pulli pole.
enne pätsimist mul selliseid hiccuppe polnud
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 03.04.2007 13:33:52 vasta tsitaadiga

Paganarh kirjutas:
gj kirjutas:
mul on mingi eriline kala seal garbage osakonnas vahepeal tõmbab ikka täiesti kooma mitmeks sekundiks, kärpisin graafikat see kll midagi ei mõjutanud. kuna on põhjalikult tegemisel ja palju tehtud, siis patsutada ei julge.

kusjuures mul tekkis pärast pätsimist see asi. lugesin kokku kah, garbages tõmbab pildi keskmiselt 15 sekundiks seisma ja see on ikka päris kuradi pikk aeg.
teistes areates sellist pulli pole.
enne pätsimist mul selliseid hiccuppe polnud

Proovinud paaril korral mängus lihtsalt ringi joosta, ajaliselt alla tunni, mäng jookseb suvaliselt kinni! Sellist asja pole ühegi muu mänguga, rääkimata lihtsalt winnis olles, viimasel paaril aastal juhtunud, tulevad meelde Win95-98 ajad... Ja aitab ainult PC restart, ei mingid ctrl-alt-deliidid ega alt-tabid! Midagi on ukrainlastel nihu läinud selle mängu loomisel!?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 03.04.2007 13:45:53 vasta tsitaadiga

ewur, sinu rauas/draiverites on pigem viga
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 03.04.2007 14:19:41 vasta tsitaadiga

pole kordagi mäng kokku jooksnud ega crashinud. mängitud vast ikka oma 30 tundi kokku ja kahel erineval arvutil.
ainuke asi oli peale mitmekordset reso muutmist see et vihma asemel mingi säbru tuli ja minimap ei näitanud tegelaste ja laipade asukohti. peale mängu restarti mõistagi probleem lahenes.

Wiltz
HV Guru

sõnum 03.04.2007 15:01:45 vasta tsitaadiga

ei oleks küll nii kindel, et asi rauas/driverites ilmtingimata...seesama mälukasutuse probleem võib minumeelest ka kinnijooksmist põhjustada, mingites tingimustes. kuigi jah, omal ei ole ka päris kokku jooksnud asi...küll aga peaaegu slideshow's ära tõmmanud mingil hetkel, siis kas mängule restart või vahepeal win'i switchinud.
tagasi üles
axeon
HV vaatleja
axeon

sõnum 03.04.2007 15:11:58 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
Proovinud paaril korral mängus lihtsalt ringi joosta, ajaliselt alla tunni, mäng jookseb suvaliselt kinni!

Hard crashid, tuttav olukord. Minul aitas nende vastu SATA ketta sundimine mode 1 tööle.
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 03.04.2007 15:30:12 vasta tsitaadiga

Peale patchi pealepanekut jooksis mäng esimest korda kinni, varem seda ei juhtunud. Pilt jäi lihtsalt optionites slidereid tõmmates seisma, ei lasknud desktopile ega task managerile, ainult restart aitas. Võimatu on öelda, milles on kinnikiilumise põhjus, see on ikkagi väga individuaalne. Mäletan, et näiteks Deus Ex 2'ga oli sama probleem, kui relval zoom ette võtta.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
kuriloom
HV kasutaja
kuriloom

sõnum 03.04.2007 16:46:07 vasta tsitaadiga

dstar kirjutas:
Peale patchi pealepanekut jooksis mäng esimest korda kinni, varem seda ei juhtunud. Pilt jäi lihtsalt optionites slidereid tõmmates seisma, ei lasknud desktopile ega task managerile, ainult restart aitas. Võimatu on öelda, milles on kinnikiilumise põhjus, see on ikkagi väga individuaalne. Mäletan, et näiteks Deus Ex 2'ga oli sama probleem, kui relval zoom ette võtta.

Mul ka jookseb kinni või no nagu slideshow teema, tihtipeale just siis kui inventorysse minna või inventory vahel switchida kiiresti.
Kui kähku mäng kinni panna siis pääseb arvutile restardi tegemisest.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
MarekSäde
HV veteran

sõnum 03.04.2007 21:38:38 vasta tsitaadiga

kuriloom kirjutas:

Mul ka jookseb kinni.
Kui kähku mäng kinni panna siis pääseb arvutile restardi tegemisest.

Täpselt sama jutt minu poolt. Proovisin muuta graafikat seinast seina aga ikka jookseb kinni. Proovin veel pagefile suurendada, draivereid juba uuendasin icon_neutral.gif
Mäng on muidu ilus ja omapärane, kui negatiivsest rääkida, siis mulle tundub, et tegelast liikumine jätab soovida, kuidagi kandiline ja mõistmatu. Nalja sai, kui vodka ära jõin, pilt udune ja kõigub icon_lol.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.04.2007 22:25:20 vasta tsitaadiga

peale patchi hakib ka mul hetkeks aegajalt icon_neutral.gif
enne patchi polnud seda jama - 2GB mälu ja swap keelatud

Wiltz
HV Guru

sõnum 03.04.2007 22:35:48 vasta tsitaadiga

oh teid swapi keelajaid, mis point selle keelamisel täpsemalt on? icon_biggrin.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.04.2007 22:38:45 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
oh teid swapi keelajaid, mis point selle keelamisel täpsemalt on? icon_biggrin.gif
ketas ei ragistaks icon_rolleyes.gif
mulle käib see ragin näiteks närvidele, lisaks pole seda ka tarvis
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 03.04.2007 23:58:08 vasta tsitaadiga

nii ehk naa windooza kirjutab omale mingit swapi kuskile, keelad ära või mitte...ainuke variant kõvakettaga ragistamist takistada oleks vist ramdrive, sai kunagi proovitud ka, aga asi nagu ei õigustanud end icon_neutral.gif
vähemalt niipalju kui mina olen mingitest tõsiseltvõetavamatest materjalidest lugenud, siis ei õnnestu windooza swappimist täielikult ära keelata.

mängust, sai ka läbi tehtud...raha oli muidugi palju icon_lol.gif anyway, üldmulje jäi selline, et lõpp oli mängul hullult kiiruga valmis käkerdatud...tegelikult alates pripyat linnast kuni lõpuni muutus mäng hoopis teistsuguseks icon_neutral.gif tundub, nagu ÕIGE tegemine olekski jäänud kuskil pripyat juures katki ja mingi rahaboss vist ostis selle projekti üles ning pani tähtajad peale, et vot selleks kuupäevaks olgu asi lettidel icon_biggrin.gif ühesõnaga, algas asi väga hästi, vahepeal läks lausa fantastiliseks kätte ära ja lõpupoole (ning lõpus üleüldse) pidi pisut pettuma, kuigi see üks nö. õige lõpp oli umbes midagi sellist küll, nagu olin eeldanud...ent lihtsalt lühikese videolõiguna oli see ikka lahja!
ghost town ei olnud kohe mitte kuskilt otsast ghost town icon_confused.gif

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 04.04.2007 00:03:55 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
nii ehk naa windooza kirjutab omale mingit swapi kuskile, keelad ära või mitte...ainuke variant kõvakettaga ragistamist takistada oleks vist ramdrive, sai kunagi proovitud ka, aga asi nagu ei õigustanud end icon_neutral.gif
vähemalt niipalju kui mina olen mingitest tõsiseltvõetavamatest materjalidest lugenud, siis ei õnnestu windooza swappimist täielikult ära keelata.
aga ei ragise ja ei swapi pelades icon_rolleyes.gif
minupärast loe mida tahad, aga ma räägin kogemustest
ja swappimisel ja swappimisel on vahe ka
kui ta paar mega swapib windowsi tööks või kui ta 1,5GB mängu tarbeks swapib doh.gif
peale kauba puhas 1,5GB mahuvõitu windowsi partitsioonil icon_wink.gif
tagasi üles
TõnuTõukemõnu
HV kasutaja
TõnuTõukemõnu

sõnum 04.04.2007 01:11:43 vasta tsitaadiga

Mul kah nüüd veidi näpitud W.A.L.K.E.R. - Shadows of Texas-it ja tundub et suht kõva mäng on thumbs_up.gif

Ainus puudus oleks et mõned relvad, nagu püstol ja pump-püss näevad suht lühikesed ja paksud välja, liigagi ja kuidagi läigivad liiga heledalt, aga sellega ehk harjub ära icon_rolleyes.gif

Wiltz
HV Guru

sõnum 04.04.2007 01:29:22 vasta tsitaadiga

tõsine teksades kõndija fänn meil siin? icon_biggrin.gif icon_razz1.gif by the way, guns don't kill people...chuck norris kills people 8)

anyway, sawn-off shotgun peabki suht lühike olema ju, ega see PM ka just mingi tohutu vai ei ole, taolist käkki isegi käes hoidnud icon_lol.gif

libe, mis siis juhtub kui mängul oleks hädasti tarvis swappida, kuid sina oled selle jõuga ära keelanud? icon_biggrin.gif kogemustega on asjad nii, et ega minagi päris eile omale esimest arvutit ostnud. ja ega needki tegelinskid, kes sel teemal sõna võtnud on vöööld-vaid-veebis, pole vist täiesti laest mingit udujuttu ajanud icon_rolleyes.gif aga noh, mis siin vaielda, eks igaüks ise vaatab kuidas hakkama saab thumbs_up.gif muide, kes siis swapfile'i windowsi partitatsioonil, või õigemini windowsiga üleüldse ühel ja samal füüsilisel kettal hoiab?! icon_biggrin.gif

tagasi üles
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 04.04.2007 01:40:48 vasta tsitaadiga

suht närvi ajab, kui patch jamasid juurde tekitab icon_mad.gif

aga jah, ghost down osutus kahjuks täiesti mõttetuks...sest sunniti ju lihtsalt läbi tormama. ma loodan et tuleb mingi lisapakk, kus seal linnas rohkem bisnessi on.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 04.04.2007 01:47:46 vasta tsitaadiga

ahjaa, tegelikult...eks sellele mängule võib tõesti tulla ju mingeid nö. extensioneid ka. neid ootaks küll huviga, vist icon_rolleyes.gif ega ei kujutagi täpselt ette, mida sealt oodata oleks, kuid mingit lisategevust võiks tulla thumbs_up.gif
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 04.04.2007 03:26:03 vasta tsitaadiga

palju õnne kõigile TweakGuides.com on nüüd välja lasknud oma ametlik tweakguide'i ka Stalkerile ja see on meile kõigile kättesaadav...

TweakGuides.com juhend mängu tweakimiseks

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
yodalr
Kreisi kasutaja
yodalr

sõnum 04.04.2007 04:46:33 vasta tsitaadiga

Dendroid kirjutas:
Mul kah nüüd veidi näpitud W.A.L.K.E.R. - Shadows of Texas-it ja tundub et suht kõva mäng on thumbs_up.gif

Ainus puudus oleks et mõned relvad, nagu püstol ja pump-püss näevad suht lühikesed ja paksud välja, liigagi ja kuidagi läigivad liiga heledalt, aga sellega ehk harjub ära icon_rolleyes.gif

See on sawed-off kaheraudne. Ja näeb ülimalt loomulik välja.

TõnuTõukemõnu
HV kasutaja
TõnuTõukemõnu

sõnum 04.04.2007 13:59:39 vasta tsitaadiga

yodalr kirjutas:
Dendroid kirjutas:

See on sawed-off kaheraudne. Ja näeb ülimalt loomulik välja.

Võibolla tõesti, mulle lihtsalt tundus see välimus suht ogar.

crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 04.04.2007 18:14:01 vasta tsitaadiga

ise ka natuke pelatud seda juba, x-16 kandis, väga pro mäng on, aint raud pidurdab antud hetkel natuke(x600 ja 512mb RAM).Relvad näevad minu arust ka kenad välja,Dendroid, kui pikk see kärbik siis sinu meelest peaks olema... icon_wink.gif
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 04.04.2007 18:17:06 vasta tsitaadiga

Õelge, kas tasub patch peale panna, kui algusest alustan või vahet pole. Küsin, kuna panin ühele kettale fresh XP peale ja mõtlen, et installin sinna ka uuesti Stalkeri, või mängin teise partitsiooni pealt edasi, mida jooksutab mul Vista.
Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 196
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 04.04.2007 18:20:39 vasta tsitaadiga

patsuta parem ära, need bugfixid on ikka suht head
tagasi üles
Terminator III
HV veteran

sõnum 04.04.2007 18:28:21 vasta tsitaadiga

tsitaat:

The third patch will, among other things, further improve the AI.
It is also possible that it will enable free play after game ending.

Sweet 8)
Allikas: http://www.gsc-game.com/main.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr&thm_page=1&thm_id=4716&sec_id=12#70904
Kommentaarid: 201 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 15 :: 21 :: 61
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 04.04.2007 18:49:59 vasta tsitaadiga

patchidega ka veel muudavad mängu. Näha on, et päris valmis nad teda ikkagi märtsiks ei saandki..
Aga suva see icon_razz.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 04.04.2007 19:13:43 vasta tsitaadiga

päris palju lahedaid mode on juba olemas, nagu nt see, et et AI ei tunne sind kildi pealt ära ja paremini saab luurata jne icon_razz.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
volts333
Kreisi kasutaja
volts333

sõnum 04.04.2007 19:32:14 vasta tsitaadiga

krt, mäng kannis, olen lab x-18 ja järsku tuli nälg ja kohe läks märk punaseks ja ma suren nälga hetkega, süüa ka kaasas pole icon_mad.gif
Wiltz
HV Guru

sõnum 04.04.2007 19:37:34 vasta tsitaadiga

eh? minul ei põhjustanud see nö. "nälg" küll kunagi mingeid probleeme, oli ta roheline või punane...aegajalt lükkasin moe pärast midagi ikka hamba alla ka muidugi icon_biggrin.gif
tagasi üles
volts333
Kreisi kasutaja
volts333

sõnum 04.04.2007 19:43:10 vasta tsitaadiga

ma ka vahest, aga seal jah, järsku punaseks ja elud muudkui langevad, käia eriti ei saa kuna kohe ütleb et liiga väsinud, tambin neid medkitte aga need saavad ju ka otsa:D ,pole ühtegi save game kah kust uuesti proovida,tegelt on aga see nii maas, ma vahepeal kaugele jõudnud, krt kyl
ei tea kas mingi bug, googeldasin ja mõnel oli sama jama aga enamusel ei tee nälg midagi

Eeroz
HV Guru
Eeroz

sõnum 04.04.2007 19:45:09 vasta tsitaadiga

Eri raskusastmetel erinev see söömise värk äkki?
volts333
Kreisi kasutaja
volts333

sõnum 04.04.2007 19:48:27 vasta tsitaadiga

raskusaste oli stalker vist, see teine valik sealt
Wiltz
HV Guru

sõnum 04.04.2007 20:03:56 vasta tsitaadiga

mul oli sama aste...
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 05.04.2007 09:13:57 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
mul oli sama aste...

Veits imelik see. Kaheradusega 2 laksu seljatagant pähe ei tapa , samas mõnikord üks kuul niidab maha (kui pähe lasta). Üldiselt rahul pole sellega üllitisega. 2 gen High-end Directx kaardiga DX9 modis pelada ei saa. Samas proovisin ja pole see graafika midagi nii palju parem või ilusam, et fpsi sedamoodi maha tappa. Far-Cry`le ega Half Life 2`le (+Episode 1) see graafika kahjuks ei vasta mitte kuskil otsast. Rongist jäi maha see mitu aastat tagasi...
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
ossa
HV kasutaja

sõnum 05.04.2007 09:31:13 vasta tsitaadiga

Draco, õige jutt, lisaks kõigele on mäng ka buge täis.
Tegin mõned baarist saadud ülesanded ära, kuid nüüd ei taha keegi neist kuuldagi icon_eek.gif Peale selle tuli baaris viimane kord mingi vend mind kõmmutama, kusjuures mina seal püssi välja võtta ei saa, muidu oleks koheselt venna pähe tina sulatanud icon_lol.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Oobik
Kreisi kasutaja

sõnum 05.04.2007 10:04:49 vasta tsitaadiga

virin jätta - sääraste maailmade suuruse ja komplitseerituse korral on graafika ja füüsika siiski 5+... Ei maksaks HL2 võrdlemagi hakata, täiesti teise klassi mäng. HL2 on igati lineaarne, seega on konflikte mängus endas ja mängumaailmas kordades vähem.

Kuid bugfixe vajab see asi küll veel ja veel - siiski isegi ilma nendeta olen tollest mängust saanud sama suure elamuse kui deus ex või system shock 2st - meeldiv näha, et asi ka arenenud on.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 05.04.2007 11:04:23 vasta tsitaadiga

Draco kirjutas:
Veits imelik see. Kaheradusega 2 laksu seljatagant pähe ei tapa , samas mõnikord üks kuul niidab maha (kui pähe lasta). Üldiselt rahul pole sellega üllitisega. 2 gen High-end Directx kaardiga DX9 modis pelada ei saa. Samas proovisin ja pole see graafika midagi nii palju parem või ilusam, et fpsi sedamoodi maha tappa. Far-Cry`le ega Half Life 2`le (+Episode 1) see graafika kahjuks ei vasta mitte kuskil otsast. Rongist jäi maha see mitu aastat tagasi...

- realism you know, life sucks icon_razz.gif
- 2gen high-end dx kaart = x800? no come on, sm3 tugi puudu, muidugi ei saa. mäletame kõik seda suurt vaidlust paar aastat tagasi sm3 vajalikkuse üle, eks?
- graafika ei olegi selle mängu põhiline müügiargument icon_wink.gif kuigi ma seda just koledaks ei tembeldaks. sihukseks keskmiseks praeguse seisuga maybe. dynamic lighting samas annab VÄGA palju juurde (vt. eelmine punkt).

tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 05.04.2007 11:34:22 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Draco kirjutas:

- realism you know, life sucks icon_razz.gif
- 2gen high-end dx kaart = x800? no come on, sm3 tugi puudu, muidugi ei saa. mäletame kõik seda suurt vaidlust paar aastat tagasi sm3 vajalikkuse üle, eks?
- graafika ei olegi selle mängu põhiline müügiargument icon_wink.gif kuigi ma seda just koledaks ei tembeldaks. sihukseks keskmiseks praeguse seisuga maybe. dynamic lighting samas annab VÄGA palju juurde (vt. eelmine punkt).

Mis müügi argemendist sa räägid? Tahad öelda , et selles mängus on mingi story? Mine too see ära, mine too need ära, mine käi seal laboris ja siis seal. Tüüpiline, mingit stoorit seal ei ole. Ja kas DX9 peitub ainult sm3`s ja dynamic lightningus? Ole mõistlik, taskulambi varje seinapeale jättes tõmbab fpsi 80 pealt 15 peale? S*talt tehtud mootor ainult. Pidanuks tulema välja õigel ajal siis oleks millestki rääkida olnud. Realismi pole seal ollagi. Vaenlane laeb relva olles keset platsi ja haavatavas kohas keset väljakut:o

EDIT: Ma ei ürita selgeks teha, et mängud ei peaks arenema. Uued tulgu kindlalt SM3 ja SM4 aga STALKER on vana mäng , vana mootoriga mis kahjuks ei õigusta enda nõudeid arvutile. Palju tahab vähe pakub.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 113, 114, 115  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.