Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
gj
HV veteran
|
28.03.2007 11:02:18
|
|
|
axeon: kas sul on advancedi alt ka kõik põhjas ja jookseb nagu siidi? minu masin paneb 1680 x 1050 igatahes siis kll ebameeldiva nõksu sisse ja lõpuvälitasemes sureb täiega. juhul kui su kaart jooksutab paremini on juba see hetk käes kus mälumaht on erinevalt G80 teemas väidetud mitteolulisusest ikka täiesti vajalik.
7300gt-lt selle kärbitud mäluga 8800-le üleminek on kll mäekõrgune, esimene ei suutnud isegi low grafaka asja korralikult vedada, muidugi arusaam sujuvast liikumisest ja fotodest on erinev.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
212 |
|
tagasi üles |
|
 |
axeon
HV vaatleja

|
28.03.2007 11:15:22
|
|
|
gj kirjutas: |
axeon: kas sul on advancedi alt ka kõik põhjas ja jookseb nagu siidi? |
Reso: 1280x1024
AA: 1/3
Ülejäänud kvaliteedislaiderid on põhjas, FPS ~ 40-50
predator: hiire parema klikiga saad sooritada "regulated throw", ehk siis värnikut panna
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.03.2007 11:23:37
|
|
|
gj, kui g80 teemat lähemalt loed, siis see mälu mittevajaduse väide oli eelkõige keskmise kodukasutaja reso kohta ehk siis 1280x1024...
mul jookseb 1024x768@fulldetail atm. samas on kardetavasti prose palju suuremaks blokiks ees :/
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
28.03.2007 11:56:00
|
|
|
1360*768 @ profiilis oleva asja peal ja medium setingutega eriti hästi ei jooksnud tho celeron oli defaultis ka
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
28.03.2007 13:15:09
|
|
|
asjad mis väidetavalt patchiga tulnud kuid release note's kirjas ei ole. võetud teisest foorumist:
tsitaat: |
Since no one's mentioned it yet, apparently there are some unlisted features in the patch:
There are some VERY VERY major changes not listed in the log there.
1. The trader/s now sell some nice things. THe first trader has a Merc and Stalker suit, he also sells guns like the Viper, plus more ammo (for shotguns, etc). Plus when you trade him something it shows up in his stock. Also the prices for things have went up, so overall the "abudance" of money issue is going down.
This means you actually have a reason/use for your money now.
2. The AI has been changed quite a bit. They no longer see you easily and you can hide a LOT better, so stealth is now a vital choice you can make, this leads to you not having to fight every person you come across.
3. The damage model has been tweaked, in the factory the bandits there take like 2-3 bullets to drop now, instead of 8+ (non headshots).
4. Your suits degrade now, which in turn also reduces their +stats. |
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
28.03.2007 13:22:58
|
|
|
mutabor kirjutas: |
asjad mis väidetavalt patchiga tulnud kuid release note's kirjas ei ole. võetud teisest foorumist:
Since no one's mentioned it yet, apparently there are some unlisted features in the patch:
There are some VERY VERY major changes not listed in the log there.
1. The trader/s now sell some nice things. THe first trader has a Merc and Stalker suit, he also sells guns like the Viper, plus more ammo (for shotguns, etc). Plus when you trade him something it shows up in his stock. Also the prices for things have went up, so overall the "abudance" of money issue is going down.
This means you actually have a reason/use for your money now.
2. The AI has been changed quite a bit. They no longer see you easily and you can hide a LOT better, so stealth is now a vital choice you can make, this leads to you not having to fight every person you come across.
3. The damage model has been tweaked, in the factory the bandits there take like 2-3 bullets to drop now, instead of 8+ (non headshots).
4. Your suits degrade now, which in turn also reduces their +stats. |
|
seda nr.1 ja nr.4 võin confirmida.
alustasin eile pärast pätsipanekut uuesti (mäng oli niikuinii juba läbi tehtud 1x niiet no loss) ning traderil oli stalker suit ning merc suit müügis.
hakkasin kohe raha kokku ajama, higipull otsa ees, et merc suiti kätte saada (24k). Vahepeal müümas käies kadus traderil stalker suit müügist. Grindisin raha edasi ja lõpuks kui summa käes, oli ka merc suit müügist kadunud.
bummer, kegi jõudis ette või...
viimati muutis Paganarh 28.03.2007 13:29:18, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
28.03.2007 13:24:38
|
|
|
miskit full listi pole kuskil kirjas?
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
28.03.2007 13:28:41
|
|
|
limp kirjutas: |
miskit full listi pole kuskil kirjas? |
kohtades kus tõmbad (fileshack, fileplanet jne) on tavaliselt kirjas. riidmiis ka kuskil.
ja eelmsiel lehel mutabor pani mingi lingi
enamus olid mp fixid, need lisaks mis muta pani on ninjafixid. ei kujuta ette miks neid lisatud polnud
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
axeon
HV vaatleja

|
28.03.2007 13:29:51
|
|
|
mutabor kirjutas: |
Also the prices for things have went up, so overall the "abudance" of money issue is going down.
This means you actually have a reason/use for your money now. |
|
Tõepoolest, patch põhjustas Ukrainas valusa inflatsiooni, hinnad on laes Loodan, et meie riiki sama saatus ei oota...
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
28.03.2007 14:23:48
|
|
|
Paganarh kirjutas: |
hakkasin kohe raha kokku ajama, higipull otsa ees, et merc suiti kätte saada (24k). Vahepeal müümas käies kadus traderil stalker suit müügist. Grindisin raha edasi ja lõpuks kui summa käes, oli ka merc suit müügist kadunud.
bummer, kegi jõudis ette või...  |
Stalker suit on kohe niisama ka olemas ju, esimese parempoolse maja katusel zone'i poolt tulles. Või patch võttis selle ära?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
28.03.2007 16:44:03
|
|
|
puhh, kah mäng läbi...rikkaks saamise lõpp siis
See exoslekeleton oli suht mõttetu ikka, sain mingi haiglase kiiritusdoosi sealt aint...uuri relvi jne pold võimalust kasutadagi, tükk aega sai veel reaktoris seigeldud, et leida mida tegema peab, õnneks sai selle sinise kobaka juurde ikka kobitud ja soov tehtud.
ztuumajaama pääsemine pidigi nii raske olema???
Kopterid värgid särgid, ei saandki aru kes kelle vastu sõdib...sai lihtsalt sprinditud elu eest ja medpakke õhust ahmitud, seisma jääda oleks olnd mõttetu, rpg-d pole ja ja sõdureid on terve plats täis....
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
28.03.2007 17:00:22
|
|
|
Hämmastav kui paljud inimesed keskenduvad raha kokku kuhjamisele. Mängige parem peost suhu stiilis...
_________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ). |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
eix666
HV veteran

|
28.03.2007 17:02:35
|
|
|
Dumbass kirjutas: |
Hämmastav kui paljud inimesed keskenduvad raha kokku kuhjamisele. Mängige parem peost suhu stiilis... |
mis sa keskendud, kui iga missiooni peale saab raha, mida kuhugi kulutada pole...või mõtlesid sa peost suhu all seda, et konservi asemel peaks hautatud rublasid manustama hakkama?
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
28.03.2007 17:03:31
|
|
|
omal kogunes raha ilmselt seeõttu, et kui sa artifakte kogutud enda tarbeks, siis üleliigsed sai ma parseldatud kaalu säästmise huvides, kaal oligi imo üks olulisemaid asju.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Terror
HV veteran

|
28.03.2007 17:06:01
|
|
|
Raidomarek kirjutas: |
puhh, kah mäng läbi...rikkaks saamise lõpp siis
See exoslekeleton oli suht mõttetu ikka, sain mingi haiglase kiiritusdoosi sealt aint...uuri relvi jne pold võimalust kasutadagi, tükk aega sai veel reaktoris seigeldud, et leida mida tegema peab, õnneks sai selle sinise kobaka juurde ikka kobitud ja soov tehtud.
ztuumajaama pääsemine pidigi nii raske olema???
Kopterid värgid särgid, ei saandki aru kes kelle vastu sõdib...sai lihtsalt sprinditud elu eest ja medpakke õhust ahmitud, seisma jääda oleks olnd mõttetu, rpg-d pole ja ja sõdureid on terve plats täis.... |
Nagu vist kõik kes asja esimest korda läbisid, said ka sa vale lõpu (vale koht) 8)
Lisaks siia veel ühe huvitava seiga. Peidetud asjad (stach'id) on kõik triggeritega. Näit kui lähed niisama mingisse kohta kus tead, et on mingi peidupaik, siis on see tühi. Kui saad asja kohta mingit infot (mõnest laibast vms), sis ilmuvad sinna asjad (lilla täpi näol kaardil).
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
2 :: |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
g-nome
Kreisi kasutaja

|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
BTF
HV kasutaja

|
28.03.2007 18:04:51
|
|
|
Vot mina ei saa aru kuidas kõigil on nii jube palju raha käes , ma just lõpetasin x18-ne värgi ära ning mul on käes ainult 25 kilo.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
28.03.2007 18:22:15
|
|
|
kust seda Brain Scorcher sai välja lülitada? Olin teel pirpjati poole, kus järsku tuli see psi-emissioni hoiatus, kuigi mul oli see kaitse olemas....jooksin läbi sõidurite verd tilkumas ja kui jõidsin loadinguni, siis teisel mapi poolel ütles et task complete: Brain Scorcher deactivated ...
Läksin sina sealt freedom basest, läbi metsa, kus olid need nähtamatud hullud hüppajad koerad.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
28.03.2007 18:37:55
|
|
|
cut down the spoilers a little.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
28.03.2007 18:53:41
|
|
|
päris hirmus mäng - eriti haige see ajurünnaku koll
Mäng jookseb päris hästi, samas tundub kõvasti prose otsas istuvat - huvitav on see, et kui mäng jookseb kehvasti siis ikka pidevalt, suur märul kiirust oluliselt alla ei tõmba ja muidugi on tore, et 19" LCD native resul saab ka 6600GT-ga väga edukalt pelada... mingid "jak-jaki" küll pole
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
28.03.2007 19:30:18
|
|
|
Nagu mega raske ka,ma varastasin mingid dokumendid kuskilt research centerist ja mul ple ühtegi med kitti ega midagi süüa mis elusi juurde annaks ja ma pean minema kuskile teise kaardi otsa ja vastus on silmapiiril mingi 7 sõdalast...
ja kaugele lastes saab ikka päris ägedasi pihta...1 lasks 10-nest.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
eyelids
Kreisi kasutaja
|
28.03.2007 19:41:21
|
|
|
denis28 kirjutas: |
Nagu mega raske ka,ma varastasin mingid dokumendid kuskilt research centerist ja mul pole ühtegi med kitti ega midagi süüa mis elusi juurde annaks ja ma pean minema kuskile teise kaardi otsa ja vastus on silmapiiril mingi 7 sõdalast...
ja kaugele lastes saab ikka päris ägedasi pihta...1 lasks 10-nest. |
võta esimene rahuliku headshotiga kaugelt maha:D
pinguta!
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
BTF
HV kasutaja

|
28.03.2007 19:47:01
|
|
|
Teine võimalus on ka anda jalgadele valu , sel juhul kui muidugi on kott kergem kui 50 kg.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
-=Px=-
Kreisi kasutaja
|
28.03.2007 20:20:50
|
|
|
Mul selline jama, et freedomist vaja ära tuua mingisugune kaasaskantav kahur dudty liidrile. Aga kokk on kutu mis kutu, kust ma selle saaksin, või ei olegi võimalik seda ül. teha enam ?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|