praegune kellaaeg 25.06.2025 17:58:12
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
KillerXP
HV Guru

|
26.03.2007 23:07:01
|
|
|
korner kirjutas: |
Niisiis, viimasest garantiiremondist möödas 3 kuud, nii kauaks normaalset funktsioneerimist siis jätkuski... ja jälle, juhtnupp õhtal... Täpselt sama viga, 30-40% otsevajutustest ei anna tulemust. Tõeliselt tüütu, et suhteliselt kallile ja korralikule telefonile pole suudetud normaalset juhtnuppu konstrueerida. Kurb.
Kuidas on lood saatusekaslastega? Kas joy stickid funkavad korralikult? |
täpselt sama probleemi otsas aga võrreldes sinuga olen mina piisavalt laisk, et mitte jännata garantiiga ja olla iseenda piinade otsas. Mis tema, ma ei kujuta ette, et ma suudaks elada üle kasvõi poolt nädalat mõne algklassi telefoniga nagu 3310
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
korner
HV vaatleja
|
26.03.2007 23:15:53
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
Niisiis, viimasest garantiiremondist möödas 3 kuud, nii kauaks normaalset funktsioneerimist siis jätkuski... ja jälle, juhtnupp õhtal... Täpselt sama viga, 30-40% otsevajutustest ei anna tulemust. Tõeliselt tüütu, et suhteliselt kallile ja korralikule telefonile pole suudetud normaalset juhtnuppu konstrueerida. Kurb.
Kuidas on lood saatusekaslastega? Kas joy stickid funkavad korralikult? |
täpselt sama probleemi otsas aga võrreldes sinuga olen mina piisavalt laisk, et mitte jännata garantiiga ja olla iseenda piinade otsas. Mis tema, ma ei kujuta ette, et ma suudaks elada üle kasvõi poolt nädalat mõne algklassi telefoniga nagu 3310 |
Nojah, mul jälle liiga nõrgad närvid ja kehvad silmad, et kogu aeg vahtida kas vajutus mõjus või ei. Muidugi, olen EMT garantii"teeninduse" peale juba tõesti rohkesti aega kulutanud, aga ikkagi, saastamüümisele peab kuidagi reageerima, muidu läheb asi aina hullemaks ja hullemaks.
Soovitan ka teistel end kokku võtta ja protesteerida, mitte käega lüüa.
|
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
27.03.2007 12:19:58
|
|
|
... hmm, võimalik, et see oleneb ka sellest, kuidas JS kasutada, kuid nii kaua, kui ma seda telefoni kasutasin (umbes pool aastat), küll midagi nii hullu ei täheldanud
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
korner
HV vaatleja
|
27.03.2007 12:59:00
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... hmm, võimalik, et see oleneb ka sellest, kuidas JS kasutada, kuid nii kaua, kui ma seda telefoni kasutasin (umbes pool aastat), küll midagi nii hullu ei täheldanud  |
Tore, mul on ka üks tuttav, kellel sama telefon umbes aasta ja jamasid pole olnud. Võib-olla mul lihtsalt ei vedanud eksemplariga. Jah, telefoni kasutan küll palju, kuid hoolikalt.
Aga kui kaamera sisselülitamisel kaamera sisse ei lülitu, viskab ära küll....
|
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
27.03.2007 14:05:42
|
|
|
... küll täheldasin kohati anomaaliat, et kiiresti JS -ga manipuleerides, tekkis tarkvaras vahest mingi seisak ehk piltlikult öeldes, nagu oleks hinge kinni tõmmanud sekundiks paariks ja siis töötas jälle edasi ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
karabulka
HV kasutaja
|
27.03.2007 19:16:17
|
|
|
kas kellelgi on veel esineb sellist asja, et menüüdes liikudes/kaustu avades reageerib telefon aeglaselt, umbes et jääb paariks sekundiks kinni ja siis alles avab?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
korner
HV vaatleja
|
27.03.2007 21:05:12
|
|
|
karabulka kirjutas: |
kas kellelgi on veel esineb sellist asja, et menüüdes liikudes/kaustu avades reageerib telefon aeglaselt, umbes et jääb paariks sekundiks kinni ja siis alles avab? |
Nojah, aeglus on mõnelgi puhul lõiv selle eest, et see telefon teeb "peaaegu kõike". Mingi metsikult kiire mudeliga muidugi tegemist pole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
karabulka
HV kasutaja
|
28.03.2007 12:11:33
|
|
|
karabulka kirjutas: |
kas kellelgi on veel esineb sellist asja, et menüüdes liikudes/kaustu avades reageerib telefon aeglaselt, umbes et jääb paariks sekundiks kinni ja siis alles avab? |
Nojah, aeglus on mõnelgi puhul lõiv selle eest, et see telefon teeb "peaaegu kõike". Mingi metsikult kiire mudeliga muidugi tegemist pole. |
tjah, kuid esimesed paar nädalat töötas ilusti, ilma kokutamata...
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
28.03.2007 12:52:24
|
|
|
... sellel teemal on tegelikult teistes foorumites räägitud päris palju, telefon jääb lihtsalt natuke jõuetuks oma funktsionaalsuse kohta ja mida rohkem lisasid juurde installida, seda rohkem see välja paistab. Üks kahest, kas Nokia insenerid pole olnud kuigi ettenägelikud või on ahnus Nokia upakile ajanud ja pole raatsitud riistvaralist ressurssi piisava varuga teha. Mina panustaks viimasele, kuna juba telefoni esmakordselt kätte võttes, ei mõju see üldsegi oma klassi vääriliselt
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
korner
HV vaatleja
|
28.03.2007 20:33:34
|
|
|
... sellel teemal on tegelikult teistes foorumites räägitud päris palju, telefon jääb lihtsalt natuke jõuetuks oma funktsionaalsuse kohta ja mida rohkem lisasid juurde installida, seda rohkem see välja paistab. Üks kahest, kas Nokia insenerid pole olnud kuigi ettenägelikud või on ahnus Nokia upakile ajanud ja pole raatsitud riistvaralist ressurssi piisava varuga teha. Mina panustaks viimasele, kuna juba telefoni esmakordselt kätte võttes, ei mõju see üldsegi oma klassi vääriliselt  |
Tegelikult on see tõesti väga hea telefon, eriti reisil, juhul kui ei viitsi läptoppi kaasas tassida. Wifi võimalus ja klaviatuur kuluvad igati marjaks ära. Aegluse elab ka üle, kui see joy stick ometi normaalselt töötaks...
Tõesti ei kujuta ette, millist mudelit tahaks veel peale E70-ne kasutada.... Võiks öelda, ideeline külg on super, teostus jätab soovida, joy stick ei kuulu Nokia edöövrite hulka... Kui samal telefonil oleks Sony Ericssoni joy stick, siis oleks ekstaas täielik.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HannesH
HV kasutaja

|
02.04.2007 02:21:20
|
|
|
Nuh E70 tundus lõpuks kuidagi jama ja sai otsustatud 9500 kasuks, pole praeguseni kahetsenud. Nüüd paistab aga olevat uus täht tõusmas:
http://www.nokia.ee/phones/models/e90communicator/features/
tuttav oli Cebit'il näppinud ja pidi olema täpselt see mida kommunikaatorist ammu oodatud 8)
Üks mure, et nagu E70'ga hakkab ka E90 lubatud müügiletuleku aeg läbi saama (2007 esimene kvartal sai täna just läbi...)
Teine mure, et tegu S60 opsüsteemiga koos sellega kaasnevate jamadega: pole fax'i , väike kalender, telefoniraamatu otsing ainult "quicksearch", pole ajastatud teateid, jne.
Paistab , et kommunikaatorite klannis on telefon lõpuks arvuti "ärasöönud" sellele viitab ka mudelinumber.
_________________ who is general error and why is he reading my harddisk? |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Miki-Hiir
HV veteran
|
02.04.2007 23:42:37
|
|
|
... hmm, võimalik, et see oleneb ka sellest, kuidas JS kasutada, kuid nii kaua, kui ma seda telefoni kasutasin (umbes pool aastat), küll midagi nii hullu ei täheldanud  |
Mul 4 kuud telefon olnud ja töötab kenasti. Kui ikka otse vajutan siis nii ka toimib ... 100%. Viltu vajutades jah liigub üles või alla ära.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
karabulka
HV kasutaja
|
17.04.2007 10:19:10
|
|
|
Tervist, selline mure:
Viimastel päevadel ütleb telefon kogu aeg järgmise veateate: Mälu on täis. Kustuta mõned andmed.
Valikuks on ainult OK seal.
Kusjuures mul ei ole ei telefoni mälu ega mälukaart pooltki täis. Samuti vaatan NsysInfoga, et RAMi on vähemalt pool vaba... ega ei tea, milles probleem on. Lihtsalt hakkab pinda käima, kui ta koguaeg seda teadet ette loobib.
EDIT:
Sain asja korda sellega, et kustutasin sõnumite hulgast bluetoothiga vastuvõetud failid ära. Enam ei ole 2 päeva mingeid veateateid tulnud.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
starnike
HV kasutaja
|
07.04.2008 14:13:36
|
|
|
Kuida SIM kaardilt kontakte e70'ele kopeerida? Algul tuli, et kas laseb kopeerida, ma panin vist jah, ning siis tuli mingi teade, mis meelde ei tule. Nüüdsest peale enam ei küsi seda, kuidas ma saan kopeerida siis? Panen valikud, siis tuleb umbes, et kopeeri Mälukaardilt. Aidake, mul päris palju kontakte ja kõike uuesti teha on väga tüütu.
E:Nüüd on seal Valikute all SIM-kontaktid, edasi pannes SIM-kaardi kirjed, pannes on, tuleb ekraanile SIM-kirjeid ei ole. Teistes telefonides näitab küll kontakte.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
mightythor
HV veteran

|
06.07.2009 22:53:48
|
|
|
kui tahta E70 mudelile teha hard reset(et kustuksid kõik telefoni mälus olevad failid/kirjed(näiteks sms'id või tel mälus kontaktid) + seaded), siis seda tuleks saavutada nii, et lülitada telefon välja ning siis vajutada "Call(roheline kõne vastuvõtu klahv)" + "#" + "3" + "sisse/välja nupp" ja hoida neid alla veel kuskil 10s peale taustavalgustuse süttimist?
"Call(roheline kõne vastuvõtu klahv)" + "#" + "3" + "sisse/välja nupp":
Tuttav palus abi, aga mul pole endal seda telefoni.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|