Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia E70 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KillerXP
HV Guru
KillerXP

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.03.2007 23:07:01 vasta tsitaadiga

korner kirjutas:
Niisiis, viimasest garantiiremondist möödas 3 kuud, nii kauaks normaalset funktsioneerimist siis jätkuski... ja jälle, juhtnupp õhtal... Täpselt sama viga, 30-40% otsevajutustest ei anna tulemust. Tõeliselt tüütu, et suhteliselt kallile ja korralikule telefonile pole suudetud normaalset juhtnuppu konstrueerida. Kurb.

Kuidas on lood saatusekaslastega? Kas joy stickid funkavad korralikult?

täpselt sama probleemi otsas aga võrreldes sinuga olen mina piisavalt laisk, et mitte jännata garantiiga ja olla iseenda piinade otsas. Mis tema, ma ei kujuta ette, et ma suudaks elada üle kasvõi poolt nädalat mõne algklassi telefoniga nagu 3310
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
korner
HV vaatleja

sõnum 26.03.2007 23:15:53 vasta tsitaadiga

KillerXP kirjutas:
korner kirjutas:
Niisiis, viimasest garantiiremondist möödas 3 kuud, nii kauaks normaalset funktsioneerimist siis jätkuski... ja jälle, juhtnupp õhtal... Täpselt sama viga, 30-40% otsevajutustest ei anna tulemust. Tõeliselt tüütu, et suhteliselt kallile ja korralikule telefonile pole suudetud normaalset juhtnuppu konstrueerida. Kurb.

Kuidas on lood saatusekaslastega? Kas joy stickid funkavad korralikult?

täpselt sama probleemi otsas aga võrreldes sinuga olen mina piisavalt laisk, et mitte jännata garantiiga ja olla iseenda piinade otsas. Mis tema, ma ei kujuta ette, et ma suudaks elada üle kasvõi poolt nädalat mõne algklassi telefoniga nagu 3310

Nojah, mul jälle liiga nõrgad närvid ja kehvad silmad, et kogu aeg vahtida kas vajutus mõjus või ei. Muidugi, olen EMT garantii"teeninduse" peale juba tõesti rohkesti aega kulutanud, aga ikkagi, saastamüümisele peab kuidagi reageerima, muidu läheb asi aina hullemaks ja hullemaks.
Soovitan ka teistel end kokku võtta ja protesteerida, mitte käega lüüa.
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 27.03.2007 12:19:58 vasta tsitaadiga

... hmm, võimalik, et see oleneb ka sellest, kuidas JS kasutada, kuid nii kaua, kui ma seda telefoni kasutasin (umbes pool aastat), küll midagi nii hullu ei täheldanud icon_rolleyes.gif
korner
HV vaatleja

sõnum 27.03.2007 12:59:00 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... hmm, võimalik, et see oleneb ka sellest, kuidas JS kasutada, kuid nii kaua, kui ma seda telefoni kasutasin (umbes pool aastat), küll midagi nii hullu ei täheldanud icon_rolleyes.gif

Tore, mul on ka üks tuttav, kellel sama telefon umbes aasta ja jamasid pole olnud. Võib-olla mul lihtsalt ei vedanud eksemplariga. Jah, telefoni kasutan küll palju, kuid hoolikalt.

Aga kui kaamera sisselülitamisel kaamera sisse ei lülitu, viskab ära küll....
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 27.03.2007 14:05:42 vasta tsitaadiga

... küll täheldasin kohati anomaaliat, et kiiresti JS -ga manipuleerides, tekkis tarkvaras vahest mingi seisak ehk piltlikult öeldes, nagu oleks hinge kinni tõmmanud sekundiks paariks ja siis töötas jälle edasi ...
karabulka
HV kasutaja

sõnum 27.03.2007 19:16:17 vasta tsitaadiga

kas kellelgi on veel esineb sellist asja, et menüüdes liikudes/kaustu avades reageerib telefon aeglaselt, umbes et jääb paariks sekundiks kinni ja siis alles avab?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
korner
HV vaatleja

sõnum 27.03.2007 21:05:12 vasta tsitaadiga

karabulka kirjutas:
kas kellelgi on veel esineb sellist asja, et menüüdes liikudes/kaustu avades reageerib telefon aeglaselt, umbes et jääb paariks sekundiks kinni ja siis alles avab?

Nojah, aeglus on mõnelgi puhul lõiv selle eest, et see telefon teeb "peaaegu kõike". Mingi metsikult kiire mudeliga muidugi tegemist pole.
tagasi üles
karabulka
HV kasutaja

sõnum 28.03.2007 12:11:33 vasta tsitaadiga

korner kirjutas:
karabulka kirjutas:

Nojah, aeglus on mõnelgi puhul lõiv selle eest, et see telefon teeb "peaaegu kõike". Mingi metsikult kiire mudeliga muidugi tegemist pole.

tjah, kuid esimesed paar nädalat töötas ilusti, ilma kokutamata...
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 28.03.2007 12:52:24 vasta tsitaadiga

... sellel teemal on tegelikult teistes foorumites räägitud päris palju, telefon jääb lihtsalt natuke jõuetuks oma funktsionaalsuse kohta ja mida rohkem lisasid juurde installida, seda rohkem see välja paistab. Üks kahest, kas Nokia insenerid pole olnud kuigi ettenägelikud või on ahnus Nokia upakile ajanud ja pole raatsitud riistvaralist ressurssi piisava varuga teha. Mina panustaks viimasele, kuna juba telefoni esmakordselt kätte võttes, ei mõju see üldsegi oma klassi vääriliselt icon_rolleyes.gif
korner
HV vaatleja

sõnum 28.03.2007 20:33:34 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... sellel teemal on tegelikult teistes foorumites räägitud päris palju, telefon jääb lihtsalt natuke jõuetuks oma funktsionaalsuse kohta ja mida rohkem lisasid juurde installida, seda rohkem see välja paistab. Üks kahest, kas Nokia insenerid pole olnud kuigi ettenägelikud või on ahnus Nokia upakile ajanud ja pole raatsitud riistvaralist ressurssi piisava varuga teha. Mina panustaks viimasele, kuna juba telefoni esmakordselt kätte võttes, ei mõju see üldsegi oma klassi vääriliselt icon_rolleyes.gif

Tegelikult on see tõesti väga hea telefon, eriti reisil, juhul kui ei viitsi läptoppi kaasas tassida. Wifi võimalus ja klaviatuur kuluvad igati marjaks ära. Aegluse elab ka üle, kui see joy stick ometi normaalselt töötaks...
Tõesti ei kujuta ette, millist mudelit tahaks veel peale E70-ne kasutada.... Võiks öelda, ideeline külg on super, teostus jätab soovida, joy stick ei kuulu Nokia šedöövrite hulka... Kui samal telefonil oleks Sony Ericssoni joy stick, siis oleks ekstaas täielik.
tagasi üles
HannesH
HV kasutaja
HannesH

sõnum 02.04.2007 02:21:20 vasta tsitaadiga

Nuh E70 tundus lõpuks kuidagi jama ja sai otsustatud 9500 kasuks, pole praeguseni kahetsenud. Nüüd paistab aga olevat uus täht tõusmas:
http://www.nokia.ee/phones/models/e90communicator/features/
tuttav oli Cebit'il näppinud ja pidi olema täpselt see mida kommunikaatorist ammu oodatud 8)
Üks mure, et nagu E70'ga hakkab ka E90 lubatud müügiletuleku aeg läbi saama (2007 esimene kvartal sai täna just läbi...)
Teine mure, et tegu S60 opsüsteemiga koos sellega kaasnevate jamadega: pole fax'i , väike kalender, telefoniraamatu otsing ainult "quicksearch", pole ajastatud teateid, jne.
Paistab , et kommunikaatorite klannis on telefon lõpuks arvuti "ärasöönud" sellele viitab ka mudelinumber.

Miki-Hiir
HV veteran

sõnum 02.04.2007 23:42:37 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:

Mul 4 kuud telefon olnud ja töötab kenasti. Kui ikka otse vajutan siis nii ka toimib ... 100%. Viltu vajutades jah liigub üles või alla ära.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 43
tagasi üles
karabulka
HV kasutaja

sõnum 17.04.2007 10:19:10 vasta tsitaadiga

Tervist, selline mure:
Viimastel päevadel ütleb telefon kogu aeg järgmise veateate: Mälu on täis. Kustuta mõned andmed.
Valikuks on ainult OK seal.

Kusjuures mul ei ole ei telefoni mälu ega mälukaart pooltki täis. Samuti vaatan NsysInfoga, et RAMi on vähemalt pool vaba... ega ei tea, milles probleem on. Lihtsalt hakkab pinda käima, kui ta koguaeg seda teadet ette loobib.

EDIT:
Sain asja korda sellega, et kustutasin sõnumite hulgast bluetoothiga vastuvõetud failid ära. Enam ei ole 2 päeva mingeid veateateid tulnud.
tagasi üles
starnike
HV kasutaja

sõnum 07.04.2008 14:13:36 vasta tsitaadiga

Kuida SIM kaardilt kontakte e70'ele kopeerida? Algul tuli, et kas laseb kopeerida, ma panin vist jah, ning siis tuli mingi teade, mis meelde ei tule. Nüüdsest peale enam ei küsi seda, kuidas ma saan kopeerida siis? Panen valikud, siis tuleb umbes, et kopeeri Mälukaardilt. Aidake, mul päris palju kontakte ja kõike uuesti teha on väga tüütu.

E:Nüüd on seal Valikute all SIM-kontaktid, edasi pannes SIM-kaardi kirjed, pannes on, tuleb ekraanile SIM-kirjeid ei ole. Teistes telefonides näitab küll kontakte.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 21
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 06.07.2009 22:53:48 vasta tsitaadiga

kui tahta E70 mudelile teha hard reset(et kustuksid kõik telefoni mälus olevad failid/kirjed(näiteks sms'id või tel mälus kontaktid) + seaded), siis seda tuleks saavutada nii, et lülitada telefon välja ning siis vajutada "Call(roheline kõne vastuvõtu klahv)" + "#" + "3" + "sisse/välja nupp" ja hoida neid alla veel kuskil 10s peale taustavalgustuse süttimist?

"Call(roheline kõne vastuvõtu klahv)" + "#" + "3" + "sisse/välja nupp":

Tuttav palus abi, aga mul pole endal seda telefoni.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Nokia E70 mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.