Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 870, 871, 872  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
edonkey2k
HV kasutaja
edonkey2k

sõnum 27.03.2007 11:37:40 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Brilliantly, after the initial purchase, any items you've bought can be re-downloaded up to five times for free.

And if something-for-nothing is your bag (and who doesn't like that money free bag?), PlayStation Store offers game demos, trailers and other bits and bobs for absolutely nowt.

It's also worth mentioning that the spending frivolities of credit card 'borrowing' kids can be curtailed by concerned parents. Whoever controls PS3's master account can set up sub accounts with capped spending limits.

päris cool. See on ikka vära pro, et network tasuta on. erinevalt teate küll millest.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lapakas123
HV vaatleja

sõnum 27.03.2007 12:28:01 vasta tsitaadiga

tarmor kirjutas:
Ei tahaks pärast oma kirjutist siin hakata peksa saama, seega rõhutan, et see on ainult minu arvamus ja kogemused.
Ühesõnaga ostsin omale selle konsooli ära ja minu esimesed muljed on järgmised.
PS3 on ilus masin, aga kindlasti suurem kui see vanem ps2 ja suurem ka kui xbox360, see on ikka päris suur tükk konsooli ja kaalub oma 5 kg. Meeldib see, et ta on vaikne. Ainus hääl, mis teeb on ventika vaikne sumin ning seda kuuleb vaid siis kui ümbrus on täielikult vaikne ja arvutist kindlasti vaiksem, plaadi lugemisel ja muid operatsioone tehes ei tee mingeid lisa hääli. Kui juba mängid või vaatad filmi, pole häält üldse kuulda. Pult on täitsa mõnus, kergem veidi kui ps2 oma aga suurus sama, alumised klahvid L2, R2 on nagu xbox-l rohkem (päästikud). Laeb end täis mingi tunniga ja on pidanud vastu juba 3 päeva, aga noh esmaspäeval olin ka tööl ja ei saanud terve päeva ruunata pulti. Pole senini hakanud märku andma, et hakkaks tühjaks saama. Pult töötab kenasti, reageering ekraanil vajutusele on kohene, mulle tundub, et reageering on kiirem kui ps2 puhul oli.
Vaatan pilti läbi HDMi kaabli ja pilt on tõesti ilus, telekas toetab 720p ja 1080i ja tundub, et mängud, mis 1080 toetavad on vähe ilusamad, aga oma silm on kuningas. 1080p telekas ei toeta, nii et päris maksimumi ilmselt ei saa näha. Ei ostnud omale ühtegi mängu, kuna aparaat oli isegi suht kirve hinnaga, aga kõiki demosid, mis US ja UK poed pakuvad olen mänginud ja saan vaid öelda graafika kohta kiidusõnu. Ükskord on masin ka kokku jooksud, aga loodan, et see ei saa igapäevaseks. Võrgus olen saanud mäüngida Full Auto 2 demo ja see toimis igati hästi, mingeid probleeme ei täheldanud. Sealt poest laeb asju alla suht kiiresti, olen laadind asju alla ka xbox360 live-st ja sony kiirus pole küll alla jäänud, pigem kiirem, aga eks see oleneb kasutajate arvust. Trailerid blu ray filmide kohta on hämmastavalt ilusad ja läbi hdmi tuleb ka viimase peal heli, täitsa kino tunde jättis. Ootan huviga Home rakendust, see peaks asjale vürtsi lisama.
Proovisin mängida ka vanu ps2 mänge ja esines mängudel mingeid kiikse, kas pilt ei istunud täpselt ekraanile, Burnout revengil näiteks tuletas iga natukese aja tagant ekraanil meelde, et boostida saad R1-ga ja pilte see ka eriti paremaks ei teinud võrreldes ps2, varem ps-ga olid need ruudud(pikslid) nagu rohkem näha, nüüd oli parem. GT4 ei mänginud üldse, saatis pikalt kohe. Mõne mänguga ei saanud üldse erinevusest aru ja ega ma tegelikult sellega väga põhjalikult ei tegelenud ka.
Netis sai sellega kenasti surfata, ag eelistaksin selleks tegevuseks ikkagi arvutit, muidugi ma pole ka klaverit ja hiirt katsetanud selleks tegevuseks, eks see teeks asja meeldivamaks, aga asi igatahes toimib.
Esialgu olen rahul ja ootan huviga Sony arendustööd PS3 kallal. Kui kellelgi on konkreetsemaid küsimusi ja ma oskan vastata siis ikka võin vastata.

Burnoutis peab ekraanil juhiseid järgima. Siis ei peksa seda kirja ka ette. Ära tule lahmima siia.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 4
tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 27.03.2007 12:44:14 vasta tsitaadiga

Võiks nii palju ikka teada, et tervet postitust ei ole vaja tsiteerida, kui endal juttu ainult ühe lause kohta. icon_rolleyes.gif

Veel üks küsimus PS3 omanikele, kas põhimõtteliselt on siis võimalik ka Jaapani poodi sisse pääseda, kui see nõuab üksnes uue kasutaja tegemist? S.t. kas keegi on proovinud?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
tarmor
HV vaatleja

sõnum 27.03.2007 13:29:21 vasta tsitaadiga

vabarna kirjutas:
Võiks nii palju ikka teada, et tervet postitust ei ole vaja tsiteerida, kui endal juttu ainult ühe lause kohta. icon_rolleyes.gif

Veel üks küsimus PS3 omanikele, kas põhimõtteliselt on siis võimalik ka Jaapani poodi sisse pääseda, kui see nõuab üksnes uue kasutaja tegemist? S.t. kas keegi on proovinud?

Nii palju kui ma foorumitest olen näinud, siis saab ikka, vähemalt ameeriklased saavad ja kuna ma ise sain näiteks ameerika poodi, siis ma usun, et saab, aga ma pole proovinud. Kartsin, et sealsete aadresside panemisega tekib raskusi icon_smile.gif

Ps! Ma rääkisin, et Burnout tegi seda, mida ta ps2 peal ei teinud, tean, mis selles mängus teha tuleb, kuna olen vana selle mängu fänn juba. Point oli selles, et ps3 mängis ps2 mängusid, aga väikeste erinevuste või viperustega ja iga mängu puhul oli asi erinev.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
edonkey2k
HV kasutaja
edonkey2k

sõnum 27.03.2007 13:31:05 vasta tsitaadiga

Tekken 6 to utilize PS3's Cell chip

http://www.gamepro.com/news.cfm?article_id=107398

Dragon Lair tuleb PS3-le ja Blue Ray pleieritele

http://www.ps3news.ca/03262007/12/dragons_lair_comes_to_ps3_blu_ray_players

Inglased on ikka päris hullud ps3-e järgi icon_biggrin.gif

DODONPACHI
HV veteran
DODONPACHI

sõnum 27.03.2007 13:41:55 vasta tsitaadiga

2mblik kirjutas:
tohoh.. mina eile k2isin, siis olid nii xbox360, wii, kui ka PS3 ilusti k6rvuti stendis..
ei tea millises L6unakeskuses sina k2isid icon_biggrin.gif

On teil need masinad kusagil taga siis? Ma käisin eile kohal ning mängudest ümbritsetud klaasvitriini taga polnud mitte ühtegi masinat.

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 27.03.2007 13:45:50 vasta tsitaadiga

edonkey2k kirjutas:
Tekken 6 to utilize PS3's Cell chip

http://www.gamepro.com/news.cfm?article_id=107398

pealkirja järgi... wtf? mida siis senini mängud kasutanud on?
edit, aaa... sry, arcade masinatest juttu.

tagasi üles
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 27.03.2007 13:59:14 vasta tsitaadiga

Kui meil on sama seis kui Islandil, siis on küll väga nukker - link.
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 27.03.2007 15:23:32 vasta tsitaadiga

Netti käite läbi juhtme, või WiFi?
Ja kas on ikka kindel, et USA's ja euroopas müüdavad konsoolid on täpselt samad..? Kõik töötab..?
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
Jorma
HV kasutaja
Jorma

sõnum 27.03.2007 15:45:15 vasta tsitaadiga

mingi jutt oli et euroopa versioon on odavam jms
puudub kivi mis loeb PS1 mänge või midagi sellist
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 27.03.2007 15:56:13 vasta tsitaadiga

Rajareits, äkki loed seda teemat kõigepealt? Näiteks viimased 5-10 lehekülge...
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 27.03.2007 15:58:53 vasta tsitaadiga

Jorma, seda küll, aga peale selle on veel midagi, või töötavad kõik asjad üht-samat moodi?
vabarna, äkki oleks lihtsam aidata, kui targutada..? icon_rolleyes.gif icon_smile.gif
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 27.03.2007 16:05:45 vasta tsitaadiga

Sai siis kah täna see ime aparaat ära nähtud. Päris kenakene küll jah aga erilist pildikvaliteeti Xboxiga küll pole.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
kalapala
HV kasutaja

sõnum 27.03.2007 16:34:41 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:
tsitaat:
Record-breaking 165,000 PS3s sold at UK launch
18:45, Mar 26th 2007 by Neil Long
New format becomes fastest-selling home console ever over its debut weekend.
ChartTrack has confirmed that 165,000 PS3 units were sold during the console's launch weekend.

The figure is three quarters of the total 220,000 UK launch stock for day one, and makes PS3 second only to PSP in the overall launch weekend sales stakes. The Sony handheld shifted 185,000 in its opening weekend back in September 2005.

PS3’s record-breaking debut for a home console comfortably beats the previous top seller Nintendo Wii, which sold 105,000 after its frantic launch weekend in December last year. Fellow format rival Xbox 360 racked up an estimated 70,000 at launch in December 2005.

The figure also means that Sony has not sold all of its opening weekend stock, something the platform holder claims is part of its overall strategy at retail.

http://www.mcvuk.com/news/26261/Record-breaking-165000-PS3s-sold-at-UK-launch

Muljetavaldav.

Võrdlused on minuarust kohatud, kuna XBOX360 ja Wii saadavus oli piiratud väljalaskmisel ja müüdi kõik välja, vastupidiselt PS3-ele, mida oli rohkem kui välja müüdi. Kui see peaks tõele vastama, siis on Sonyl küllaga muretsemiseks põhjust http://news.spong.com/article/12144?cb=477
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 27.03.2007 16:55:37 vasta tsitaadiga

Mind huvitab see, et kes neid konsoole seal Inglismaal ostis, kui suurimale launch eventile tuli kohale vaid 100 inimest? icon_eek.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 27.03.2007 17:06:16 vasta tsitaadiga

tarmor, mind huvitab see, et kui linuxi pele paned (fedora core?) siis kui kiire see on?
Ning klaveriks ja hiireks sobib suvaline usb ühendust omav või bluetoothi omav

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eeromees
HV kasutaja

sõnum 27.03.2007 17:11:37 vasta tsitaadiga

Rajareits kirjutas:
Netti käite läbi juhtme, või WiFi?
Ja kas on ikka kindel, et USA's ja euroopas müüdavad konsoolid on täpselt samad..? Kõik töötab..?

Hetkel juhtmega, wifit pole veel proovinud aga eks jõuab.
Ja teise osa suhtes - mis mõttes kõik töötab?? Mul on nii USA kui Euroopa konsool ja mõlemad toimivad kenasti. Loomulikult hakkavad eri konsoolidel rolli mängima PS, PS2 ja DVD regioonikoodid. Muud vahet ei tohiks küll olla.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.03.2007 17:12:36 vasta tsitaadiga

eeromees, miks sul 2 tükki on icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
eeromees
HV kasutaja

sõnum 27.03.2007 17:15:31 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
eeromees, miks sul 2 tükki on icon_biggrin.gif

Sai kunagi aasta algul ebayst ostetud aga kohale ei tahtnud kuidagi jõuda. Oletasin, et ongi kadunud asjade sekka sattunud ja bronnisin ka OnOffis igaks juhuks ära. Paar päeva hiljem tuli see esimene muidugi kohale icon_biggrin.gif Ühega mängin ise, teise taga lapsed icon_lol.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 27.03.2007 17:57:52 vasta tsitaadiga

Oblivion selle võrdluse järgi on PS3 palju parem, kui X360. X360l on mõned kohad kottpimedad.
ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 27.03.2007 19:05:54 vasta tsitaadiga

lapakas123 kirjutas:
486 kirjutas:
Keegi teab mõnda odavamad kohta, kust järelmaksuga osta kui see HH?

Ego järelmaks üxkõik mis kauplusest. Kuni 48 kuud.

Ego on sitt ja kallim.

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
2mblik
HV kasutaja
2mblik

sõnum 27.03.2007 19:19:25 vasta tsitaadiga

DODONPACHI kirjutas:
2mblik kirjutas:
tohoh.. mina eile k2isin, siis olid nii xbox360, wii, kui ka PS3 ilusti k6rvuti stendis..
ei tea millises L6unakeskuses sina k2isid icon_biggrin.gif

On teil need masinad kusagil taga siis? Ma käisin eile kohal ning mängudest ümbritsetud klaasvitriini taga polnud mitte ühtegi masinat.

jajaa... mina k2isin, siis olid seal m2ngude juures.. aga yks klient l6hkus selle klaasi 2ra ja siis need asjad viidi läptopi vitriini icon_smile.gif
seep2rast sa ei n2inudki.. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.03.2007 20:08:37 vasta tsitaadiga

IRW käisin täna Pärnu +-'es ja seal PS3 komponendiga mingi HD ready teleka taga. Pildivahe mu telekaga nigu öö ja päev. Vist ei oldud eriti viitsitud ka värve ja kontraste telekal seadistada thumbs_down.gif Mõni ime, et siis mõni "spetsialist" käib vaatamas ja targutab, et pildiilu polnud.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 27.03.2007 20:21:19 vasta tsitaadiga

eeromees, mõtlengi just mänge ja asju, mitte konsooli ennast.. Sorry, et segaselt väljendasin end.
tagasi üles
kalapala
HV kasutaja

sõnum 27.03.2007 20:45:21 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
Oblivion selle võrdluse järgi on PS3 palju parem, kui X360. X360l on mõned kohad kottpimedad.

Ei taha midagi halvasti öelda, aga minuarust on natuke rumal mängu heleduse astme järgi hinnata. XBOX360-el on igal mängul olemas heleduse reguleerimise võimalus, kui ei meeldi tumedad kohad, keera heledust juurde, saad samasuguse halli pildi nagu PS3-el. Graafiliselt pole minu arust vahet neil kahel, kuigi PS3-le on aasta aega asja rohkem arendada saadud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [PS3] SONY PlayStation 3 arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 62, 63, 64 ... 870, 871, 872  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.