Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 113, 114, 115  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 26.03.2007 19:57:13 vasta tsitaadiga

Zoig kirjutas:
mul on stalkeriga selline imelik probleem, et ainult static lighting-ut saab kasutada, Dx9 modet ei lase isegi proovida mitte. ometigi peaks 9800Pro ollema DX9 kaart, või on probleem hoopis SM3 puudumises?

kuskilt readmest ma sellekohta ka infot pole leidnud... icon_neutral.gif

Sama asi mul FX5900'ga
Kuigi ega see kaart seda dx9 hästi jooksutaks nagunii
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 26.03.2007 20:08:57 vasta tsitaadiga

jah ega ei ole lihtne simuleerida jah seda suurt elu. Aga jäeti selline mulje ,et just seda nad teha kavatsevad. Sa ei saanud hästi aru jah mis ma öelda tahtsin. Kujuta ette et see tsoon kus sa ringi rändad ilma loadimis ajata oleks 10 korda suurem. Mis oleks täis tihedaid metsi kus tunde veeta. Mis stalkeritesse puutub siis nad ei tee mitte teps seda mida nad peaksid tegema. Usu mind ma ei ole mängu mänginud. Ma olen selle asemel lihtsalt aega raisanud ja teisi stalkereid passinud. Näiteks see tsoon kus warehouse madin käib. Seal passivad stalkerid ühe koha peal niikaua kuni mingi madin hakkab toimuma. Siis tulevad bandiidid ja tapavad stalkerid ära. Siis eemal olevad stalkerid kes istuvad mingi bussipeatuse juures jooksevad warehouse ja tapavad bandiidid jällegi ära. Ja kui binokliga välja vaadata näed kauguses tulemas uusti stalkereid kes istuvad sinna bussipeatusesse ja jäävad ootama kuni warehouses olevad stalkerid uuesti ära tapetakse. Siis need jooksevad uuesti warehouse ja tapavad bandiidid jällegi ära. Ja see on lõputu ring ,et jätta mulje pidavalt madistavatest stalkeritest ja bandiitidest.

Ja isenesest see ei ole halb. Tehtud on suurepärane töö ja mina ei virise. Ma lihtsalt uurin kui palju see mäng vastab sellele mida aastal 2003 lubati. Kahjuks ei ole sul valikuid kui ennast olukordadest läbi tulistada icon_smile.gif

Selles asi ongi ,et mitte stalkeri ootajad on mänguga rahul. Aga need kes stalkerit ootasid tunnevad et nad on seda mängu fännates oma aega raisanud kuna see mäng ei ole see mis neile alguses lubati. Ja usu mind neile lubati sellist mängu tesistsugust mängu aastal 2003. Mitte mingit shooterit vaid tõelist seiklusmängu. Tõelist survivorit kus pead ellu jääma. Kas siis hiilides või tulistates ise valid. Jama oli ainult selles et aastal 2004 mil mäng välja pidi tulema oli täielik vaikus. Ja tulihingeline fänn mõtles selle peale ,et hea küll anname poistele aega sest sellist simulatsiooni on väga raske teha. Mõõdus 3 aastat vaikuses ja fännid arvasid ,et mängu tehakse ikka paremaks ja kõik mis 2003 aastal utoopilelt lubati viiakse ka täide. Paljud fännid ütlesid ,et ärgu mõlisegu delay üle kuna nad tahavad seda mängu teha just nii nagu aastal 2003 lubati ja sellinne random elu simulatsioon ühes suures dünaamilises maailmas ei ole lihtne.

Ja kui lõpuks mäng välja tuli ei olnd mingit dünaamilist maailms. Kogu maailm oli tzoonideks jagatud ja tzoonides toimuvad skriptitud evendid ja jäetakse väga osavalt mulje et tegevus on random. Ja hästi tehtud. Paljud ei suudaks isegi seda teha. Kahjuks need utoopilised lubadused ei pannud paika. Selline asi on võimalik vist aastal 2010 kui arvutid on piisavalt võimsad ,et kogu maailma simulatsiooni välja kalkuleerida.

Ainus etteheide on developerite poolt tekitatud haip. Paljud fännid jäid neid uskuma. Ja paljud mitte ootajad naudivad seda mängu. Ühesõnaga lubati seda mida ei suudetud täita. Godfather oli ka näiteks selline mäng kus lubati miljon asja ja siis tehti täielik käkk valmis. Stalker ei ole õnneks käkk icon_smile.gif

nautige mängu

viimati muutis Gotmilk 26.03.2007 20:11:56, muudetud 1 kord
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 26.03.2007 20:12:49 vasta tsitaadiga

mina olen ka näinud kuidas stalkerid suht nõnna ringi patseerivad nagu soovivad...notivad metsavahel loomi ja rändavad teistele map'idele jne...st random factor on olemas küll...kuigi jah, mitte päris 100% kogu kaardi ulatuses...
ja eelnevalt ma mäletan et keegi kurtis, kuidas pole asja tehtud nagu Vampire: the masquerade'i ühte õudsamat Ovean view levelit....nujaa, Brain Scorcheri väljalülimise kelder on küll selles stiilis...ainult mõned üksikud kollid siiamaani, aga atmosfäär ja kõik muu on selline, et iga viie meetri pärast tahaks nagu quicksave'i vajutada, kuna koguaeg on tunne, et just selle järgmise nurga tagant hüppab midagi hammastega kallale või tuleb peotäis tina alla neelata....

viimati muutis eix666 26.03.2007 20:13:24, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Wiltz
HV Guru

sõnum 26.03.2007 20:13:20 vasta tsitaadiga

pigem on ikka asi sm3 puudumises jah, võibolla veel millegi puudumises...seda ei maksaks ilmselt loota, et 9800/9700/9500 radeonid mängu "viimase tehnoloogia" peal veavad icon_rolleyes.gif

Gotmilk, asi selles, et lubada võibki igasugu imelisi ja lausa muinasjutulisi asju, kuid natuke kursis oleva inimesena oskasin näiteks mina (kes ma olen samuti asjaga mingil määral kursis olnud PÄRIS algusest peale) siiski mingil määral arvestada, et midagi "ebareaalselt reaalset" sealt ikkagi tulla ei saa icon_biggrin.gif esiteks oleks see ilmselt liiga meeletu töömaht, teiseks vast ka liiga hull arvutamine mängu jooksutamisel!
Ja sa arvad väga valesti, kui arvad, et ma ei ole stalkerit oodanud...pigem on asi nii, et ma ei olegi kunagi ühtegi muud mängu otseselt oodanud, kuid just stalker oli selline mäng, mida võis oodata ja mis pani end ootama icon_wink.gif aga see kui mingid fännid on oma aega raisanud stalkerit oodates, nojah, ma ütleks, et väga lollid inimesed peavad need olema, kes raiskavad tõsimeeli oma aega lihtsalt ootamise peale...kuigi ma hetkel ei kujuta hästi ettegi, kuidas see ootamise peale aja raiskamine täpselt toimub icon_biggrin.gif
aga ma ütlen veelkord, mind näiteks absull ei häiri see, et kuskilt nurga tagant tuleb uusi vendi peale kui vanad on surma saanud...ei leia, et oleks ka oluliselt parem variant kui mingi map lihtsalt "randomly" kõmmutab end kuivale enne kui mina sinna üldse esmakordselt jõuan...mida ma sellest laibahunnikust siis uurin? icon_lol.gif ja kellelt ma mingit vastavat infi saan?
tuleb ikka mõista, et ega mängus ei saagi tegelikult kõiki asju päris suvaliseks kätte lasta, see võib põhjustada VÄGA veidrat gameplay'd

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."

viimati muutis Wiltz 26.03.2007 20:27:45, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 26.03.2007 20:15:08 vasta tsitaadiga

sa oled tzoonide loadmis vahelist stalkeri rändamist näinud???? Huvitav ma pean rohkem jälgima siis neid. Huvitav kuidas nad teisest tzoonist kolmandasse pääsesid. Kas nad ka tulistasid maha 25 tee peale ette jäänud bandiiti või jooksid lihtsalt nendest läbi nagu mina icon_biggrin.gif
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 26.03.2007 20:22:05 vasta tsitaadiga

Gotmilk kirjutas:
sa oled tzoonide loadmis vahelist stalkeri rändamist näinud???? Huvitav ma pean rohkem jälgima siis neid. Huvitav kuidas nad teisest tzoonist kolmandasse pääsesid. Kas nad ka tulistasid maha 25 tee peale ette jäänud bandiiti või jooksid lihtsalt nendest läbi nagu mina icon_biggrin.gif

see võib muidugi ka kohati skriptitud olla, aga näiteks esimesest mapist edasi liikudes tuleb alguses bandiidid (või olid need nüüd sõdurid) seal cordonis maha nottida, peale seda teevad stalkerid sinna oma pesa ja sealgi hakkab käima pidev madin bandiitide ja stalkerite vahel....ja sealt järelikult saaks nad vabalt edasi...st tundub, et nad ei hakka muidu edasi ronima, kui keegi teatud isik (loe vene aktsendiga "The marked one") pole seni kaardil sigatsenud jõudusid natuke kärpinud...
aga liikumist olen näinud näiteks edaspidi Army warehouse levelis, kui alguses on asi Freedomi kontrolli all, siis pole seal tavastalkereid ühtegi...aga kui Duty poistega kahepeale saab freedomile tuul alla tehtud, siis natukese aja pärast tuleb ports stalkereid ilusti riburadamööda kaardile ja löövad laagri püsti... icon_lol.gif
aga nagu öeldud, see võib ka kavalalt skriptitud olla, ei oska täpsemalt kommenteerida. lihtsalt suht edukalt on kohati jäetud elava maailma mulje...
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 26.03.2007 20:38:43 vasta tsitaadiga

...ja asja mõte ongi tegelikult jätta elava maailma mulje, on lihtsalt erinevus kuidas seda tehakse. üldjuhul seda praktiliselt ei üritatagi teha (või ei tule kohe üldse välja!), stalkeris on see minumeelest õnnestunud vägagi hästi, antud lubadused lihtsalt olid liiga utoopilised ja tõenäoliselt ei olnud neid reaalselt võimalik sujuvalt realiseerida!
üldiselt, minule piisab selle nägemisest kuidas kuskil eemal suvalisel hetkel hakkavad mingid tüübid üksteist kõmmutama, mida muud nad seal ikka tegema peaksidki, malet nad keset rohumaad ometi mängima ei hakka?! icon_lol.gif
Gotmilk, sa ütled, et jooksid sõduritest ja bandiitidest läbi, ja said läbi! mina tegin omale tee puhtaks ammo abil, ja korjasin muidugi hunniku nänni ka...aga siin ongi sulle juba 2 erinevat võimalust asja lahendada. siis on tegelikult veel võimalus hiilida ja/või vaikselt killida icon_razz1.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 26.03.2007 21:32:51 vasta tsitaadiga

Vaikselt saab killida aga hiilimisega pole küll miskit välja kukkunud. Igatpidi põõsaste vahel õõsiti olen hiilinud ikka nad on märganud icon_smile.gif Ümber lõigata ka kuskilt ei saa.
tagasi üles
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 26.03.2007 21:37:15 vasta tsitaadiga

see 03a artikkel kõlas tegelikult lüll veits mõnusamalt kui preagune mäng. aga ma kaldun arvama , et selline lineaarus võib olla sihilik...kuna kiire fps müüb ehk paremini.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Joosep00
HV kasutaja

sõnum 26.03.2007 22:02:28 vasta tsitaadiga

redenergy kirjutas:
Zoig kirjutas:
mul on stalkeriga selline imelik probleem, et ainult static lighting-ut saab kasutada, Dx9 modet ei lase isegi proovida mitte. ometigi peaks 9800Pro ollema DX9 kaart, või on probleem hoopis SM3 puudumises?

kuskilt readmest ma sellekohta ka infot pole leidnud... icon_neutral.gif

Sama asi mul FX5900'ga
Kuigi ega see kaart seda dx9 hästi jooksutaks nagunii

Ärge muretsege, üle 10 teie fps dynamicuga ei lähe anyways thumbs_up.gif

Terror
HV veteran
Terror

sõnum 26.03.2007 22:03:08 vasta tsitaadiga

Hiilida on võimalik põhimõtteliselt ainult täielikus pimeduses. Muidugi oleks suht loll loota, et päeval põõsaagant põõsataha joostes vastased sind ei märkaks icon_lol.gif
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 91
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 26.03.2007 22:09:08 vasta tsitaadiga

g-nome kirjutas:
see 03a artikkel kõlas tegelikult lüll veits mõnusamalt kui preagune mäng. aga ma kaldun arvama , et selline lineaarus võib olla sihilik...kuna kiire fps müüb ehk paremini.

Osad asjad ongi scriptitud nii, et mängija ikka saaks storyline's edasi minna ka.

Muidu on kõik üks pudru ja kapsad ja ei saa midagi aru icon_lol.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 26.03.2007 23:12:47 vasta tsitaadiga

Jama majas.

Ennist sai Duty meestega Freedomi baasis pisut nalja tegemas käidud, kuid nüüd, teise missiooni käigus on tarvis Freedomi baasist granaadiheitja ära pätsata. Granaadiheitja leidmiseks tuleb kokalt abi küsida. Nüüd püänt - esimene kord Freedomi baasis lõbutsedes sai teiste seas ka kokk maha notitud. icon_smile.gif

Kondasin mööda baasi omalkäel ringi, kuid 30 minutit ja 40 vastast hiljem pidin tõdema, et ise seda granaadiheitjat ei leia.

Oskab keegi abistada?

Aga mäng muidu on tasemel. 8)
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
tont23
HV veteran
tont23

sõnum 26.03.2007 23:17:51 vasta tsitaadiga

sain ka sis asja tööle....keskkond on jah hea nagu paljud kiidavad ainult nagu kokku kipub jooksma v miskit... video ja ram on okei a vist see celeron pidurdab hoolega icon_rolleyes.gif a einoh...tundub suht okei mäng olevat...kuigi miskit supererilist veel avastand pole...
Kommentaarid: 128 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 112
tagasi üles
Aix
HV Guru
Aix

sõnum 26.03.2007 23:32:58 vasta tsitaadiga

Ardo, seda grenade launcerit polegi seal icon_wink.gif
Kommentaarid: 416 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 346
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 26.03.2007 23:42:50 vasta tsitaadiga

aix17, kus see olema peaks?
tagasi üles
Aix
HV Guru
Aix

sõnum 26.03.2007 23:46:44 vasta tsitaadiga

ma ei hakka asjatult spoilerdama, saadan PS beer_yum.gif
Kommentaarid: 416 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 346
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 26.03.2007 23:53:23 vasta tsitaadiga

kuidas groupingut teha üldse stalkeris saab? mina pole siiani aru saanud. siiani igalpool üksi käinud. teisi tüüpe näeb nagu kuuvarjutust - st nagu filmides ilmuvad peale pahadele peksa andmist mendid kohale, siin on samuti. peale military/bandiitide vms maha nottimist ilmuvad nn friendid kohale, kes natukese aja pärast surma saavad. kuidas nad kõik nii nõrgad on? häirib veel muidugi see nagu juba mainitudki on, et vastasel unlimited ammo ning kui ära notid, healjuhul 30 kuuli saad.

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
portman
HV kasutaja
portman

sõnum 27.03.2007 00:22:19 vasta tsitaadiga

mnojah,sai kah siis see ära mekitud,kuid peab mainima,et tegu on kõige sitemini jooksva mänguga mida ma näppinud olen icon_confused.gif ,raske uskuda,et 7600gt ei suuda isegi 800x600 resol 15freimigi välja pigistada icon_eek.gif ,samal ajal kui äsja toksitud "r6 vegas" jookseb 1024x768+hdr ja medium detailiga u 20-60 fps ja köh köh,nagu unreal 3-me ja mingi x aastat aegunud x mootori graafikat pole ju eriti mõtet võrrelda.ei tea kuhu see AUR kõik läheb ?!?!!?,kui keegi viitsib siis võiks mingid optimaalsed setingud siia visata mis tagaks enamvähem talutava fpsi ja pildiilu icon_wink.gif, tahaks niiii mängida icon_smile.gif
limp
HV Guru
limp

sõnum 27.03.2007 00:37:05 vasta tsitaadiga

portman kirjutas:
mnojah,sai kah siis see ära mekitud,kuid peab mainima,et tegu on kõige sitemini jooksva mänguga mida ma näppinud olen icon_confused.gif ,raske uskuda,et 7600gt ei suuda isegi 800x600 resol 15freimigi välja pigistada icon_eek.gif ,samal ajal kui äsja toksitud "r6 vegas" jookseb 1024x768+hdr ja medium detailiga u 20-60 fps ja köh köh,nagu unreal 3-me ja mingi x aastat aegunud x mootori graafikat pole ju eriti mõtet võrrelda.ei tea kuhu see AUR kõik läheb ?!?!!?,kui keegi viitsib siis võiks mingid optimaalsed setingud siia visata mis tagaks enamvähem talutava fpsi ja pildiilu icon_wink.gif, tahaks niiii mängida icon_smile.gif

ära kujuta ette, siis sul juba süsteemis kuskil mingi muu kala. mul endal jooksis täitsa kenasti, kuigi peale siin foorumis antud linki hakkas veel paremini jooksma
user.ltx (shared kaustas) teha igaks juhuks ennem backup
tsitaat:

_preset Default
ai_use_torch_dynamic_lights on
unbindall
bind left kLEFT
bind right kRIGHT
bind up kUP
bind down kDOWN
bind jump kSPACE
bind crouch kLCONTROL
bind crouch_toggle kSLASH
bind accel kLSHIFT
bind sprint_toggle kX
bind forward kW
bind back kS
bind lstrafe kA
bind rstrafe kD
bind llookout kQ
bind rlookout kE
bind cam_zoom_in kADD
bind cam_zoom_out kSUBTRACT
bind torch kL
bind night_vision kN
bind wpn_1 k1
bind wpn_2 k2
bind wpn_3 k3
bind wpn_4 k4
bind wpn_5 k5
bind wpn_6 k6
bind artefact k7
bind wpn_next kY
bind wpn_fire mouse1
bind wpn_zoom mouse2
bind wpn_reload kR
bind wpn_func kV
bind wpn_firemode_prev k9
bind wpn_firemode_next mouse3
bind pause kPAUSE
bind drop kG
bind use kF
bind scores kTAB
bind chat kCOMMA
bind chat_team kPERIOD
bind screenshot kF12
bind quit kESCAPE
bind console kGRAVE
bind inventory kI
bind buy_menu kB
bind skin_menu kO
bind team_menu kU
bind active_jobs kP
bind map kM
bind contacts kH
bind vote_begin kF5
bind vote kF6
bind vote_yes kF7
bind vote_no kF8
bind speech_menu_0 kC
bind speech_menu_1 kZ
bind use_bandage kRBRACKET
bind use_medkit kLBRACKET
cam_inert 0.
cam_slide_inert 0.25
cl_cod_pickup_mode 1
cl_dynamiccrosshair on
g_always_run on
g_autopickup on
g_backrun on
g_corpsenum 10
g_eventdelay 0
g_game_difficulty gd_stalker
hud_crosshair on
hud_crosshair_dist off
mm_mm_net_srv_dedicated off
mm_net_con_publicserver off
mm_net_con_spectator 20
mm_net_con_spectator_on off
mm_net_srv_gamemode st_deathmatch
mm_net_srv_maxplayers 32
mm_net_srv_name BLACKBOX
mm_net_srv_reinforcement_type 1
mm_net_weather_rateofchange 1.
mouse_invert off
mouse_sens 0.2
net_cl_icurvesize 0
net_cl_icurvetype 0
net_cl_interpolation 0.
net_cl_log_data off
net_cl_pending_lim 3
net_cl_update_rate 30
net_dedicated_sleep 5
net_sv_log_data off
net_sv_pending_lim 3
net_sv_update_rate 30
ph_frequency 75.00000
ph_iterations 24
r1_dlights on
r1_dlights_clip 10.
r1_glows_per_frame 16
r1_lmodel_lerp 0.1
r1_pps_u -1.
r1_pps_v 0.
r1_ssa_lod_a 64.
r1_ssa_lod_b 48.
r1_tf_mipbias 0.
r2_aa off
r2_aa_break 0.800000,0.500000,0.000000
r2_aa_kernel 0.5
r2_aa_weight 0.250000,0.250000,0.000000
r2_allow_r1_lights off
r2_gi off
r2_gi_clip 0.001
r2_gi_depth 1
r2_gi_photons 16
r2_gi_refl 0.9
r2_gloss_factor 1.4
r2_ls_bloom_fast off
r2_ls_bloom_kernel_b 0.7
r2_ls_bloom_kernel_g 3.
r2_ls_bloom_kernel_scale 0.7
r2_ls_bloom_speed 100.
r2_ls_bloom_threshold 0.001
r2_ls_depth_bias -0.0003
r2_ls_depth_scale 1.00001
r2_ls_dsm_kernel 0.7
r2_ls_psm_kernel 0.7
r2_ls_squality 0.5
r2_ls_ssm_kernel 0.7
r2_mblur 0.
r2_parallax_h 0.04
r2_slight_fade 0.05
r2_ssa_lod_a 96.
r2_ssa_lod_b 64.
r2_sun on
r2_sun_depth_far_bias -0.00001
r2_sun_depth_far_scale 1.
r2_sun_depth_near_bias 0.00001
r2_sun_depth_near_scale 1.
r2_sun_details off
r2_sun_focus on
r2_sun_lumscale 1.
r2_sun_lumscale_amb 0.5
r2_sun_lumscale_hemi 1.
r2_sun_near 12.
r2_sun_near_border 0.75
r2_sun_tsm on
r2_sun_tsm_bias -0.01
r2_sun_tsm_proj 0.3
r2_tf_mipbias -3.
r2_tonemap on
r2_tonemap_adaptation 1.
r2_tonemap_amount 0.7
r2_tonemap_lowlum 0.0001
r2_tonemap_middlegray 0.6
r2_wait_sleep 0
r2_zfill off
r2_zfill_depth 0.5
r2em 2.
r__detail_density 0.44
r__geometry_lod 1.2
r__supersample 4
r__tf_aniso 12
renderer renderer_r2
rs_c_brightness 1.
rs_c_contrast 1.
rs_c_gamma 1.2
rs_fullscreen on
rs_refresh_60hz off
rs_stats off
rs_v_sync off
rs_vis_distance 1.
snd_acceleration on
snd_cache_size 32
snd_efx on
snd_targets 24
snd_volume_eff 0.8
snd_volume_music 1.
sv_anomalies_enabled 1
sv_anomalies_length 3
sv_artefact_respawn_delta 30
sv_artefact_stay_time 3
sv_artefacts_count 10
sv_auto_team_balance 0
sv_auto_team_swap 1
sv_bearercantsprint 1
sv_client_reconnect_time 60
sv_console_update_rate 1
sv_dedicated_server_update_rate 100
sv_dmgblockindicator 1
sv_dmgblocktime 0
sv_forcerespawn 0
sv_fraglimit 10
sv_friendly_indicators 0
sv_friendly_names 0
sv_friendlyfire 1.
sv_hail_to_winner_time 7000
sv_pda_hunt 1
sv_pending_wait_time 10000
sv_reinforcement_time 0
sv_remove_corpse 1
sv_remove_weapon 1
sv_returnplayers 1
sv_rpoint_freeze_time 0
sv_shieldedbases 1
sv_spectr_firsteye 1
sv_spectr_freefly 0
sv_spectr_freelook 1
sv_spectr_lookat 1
sv_spectr_teamcamera 1
sv_statistic_collect 1
sv_statistic_save_auto 0
sv_timelimit 0
sv_vote_enabled 1
sv_vote_participants 0
sv_vote_quota 0.51
sv_vote_time 1.
sv_warm_up 0
texture_lod 2
vid_mode 1280x1024

edit: nupud pange ise hiljem uuesti paika

tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 27.03.2007 00:54:29 vasta tsitaadiga

portman kirjutas:

1024x768 vms medium settingud.. fps ~60. icon_wink.gif

profiilis on arvuti konff.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 27.03.2007 02:51:41 vasta tsitaadiga

http://img201.imageshack.us/img201/1018/87174762dl6.jpg

http://img139.imageshack.us/img139/5657/34208243ee3.jpg

http://img217.imageshack.us/img217/2685/99888000nq8.jpg

http://img458.imageshack.us/img458/780/72236003ky2.jpg

http://img265.imageshack.us/img265/8128/88710709fo6.jpg

http://img108.imageshack.us/img108/8096/62393365nt4.jpg

Päris huvita mängu vea leidsin. Võtke need pildid ja jagage fänni foorumitesse laiali ja õelge ,et ise level editoriga tegite. Need kes uskuma jäävad lähevad selle peale täiesti segaseks. icon_lol.gif

Ok ei tohi tegelt nii julma nalja teha
PS vabandan teema suurte piltidega lägastamise eest

edit by mutabor: ärme paneme nii suuri pilte img tagiga plz.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 27.03.2007 04:35:11 vasta tsitaadiga

tule mõistusele mees, tee need pildid mingiteks klikitavateks thumbnailideks icon_neutral.gif

btw, mõõtsin mälikasutust memstatus progejupiga...hetkel oli stalki mängides suurim kasutus siis 1700mb icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 27.03.2007 09:59:18 vasta tsitaadiga

http://www.fileshack.com/file.x/10335/S.T.A.L.K.E.R.+1.0001+Patch+-+US

päts, valus..

tsitaat:
Saved Games

Please note that Saved games from previous versions will NOT work with the patch.
After installing this patch, please go to "C:Documents and SettingsAll UsersDocumentsSTALKER-SHOCsavedgames" and make sure any saves that were created prior to installing the patch are deleted.
You will need to make sure that hidden folders are visible on the view tab of the folder options menu.

Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 27.03.2007 10:14:57 vasta tsitaadiga

valus neh :\ ju siis oli suisa cores mingi jama et savegamedega selline asi juhtub.
õnneks just eile lõpetasin mängu ära (tru ending!) ja saab teistkordset läbimist uue pätsiga teha.

peaasi et järgmised pätsid savegamesid läbi ei tõmmaks
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 27.03.2007 10:27:30 vasta tsitaadiga

mida see patch fixab üldse? 4Mb icon_rolleyes.gif

tagasi üles
M6izduzeta
HV kasutaja

sõnum 27.03.2007 10:30:55 vasta tsitaadiga

Olen natuke siis mängu nautinud ja ka paar shotti teinud : www.zone.ee/mtammi/Stalker
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
jules
HV veteran
jules

sõnum 27.03.2007 10:47:23 vasta tsitaadiga

limp kirjutas:

Enamus asju oli MP jaoks. Ise ei kavatse patchima küll hakata, ei viitsi uuesti alustada.

Küsimus:
Keegi oskab öelda mingi oletatava "turning pointi" enne mida save teha, et ei peaks erinevate lõppude jaoks päris algusest alustama? Kui see on liiga spoiler, võite PSile saata!
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 27.03.2007 11:14:04 vasta tsitaadiga

Pripyatis, kui Decoder olemas.
yodalr
Kreisi kasutaja
yodalr

sõnum 27.03.2007 12:16:35 vasta tsitaadiga

nja, endal jookseb suht jamasti (keskmine fps 25-50) @ 1680x1200 @ med graf. Siin toodud tweakimis lingiga jooksis veel halvemini.
conf.
> Intel® core 2 duo processor T7200 with
> 2,0GHz, 4 MT L2 Cache and 667MHz front Sidebus
> nVidia® GeForce™ 7950 GTX 512MB GDR PCI EXPRESS High end to
> Serial ATA (SATA) High performance non removable disk
> 120GB 5400 rpm
> 2GB DDR2 667MHz dual Channel SD RAM max.

PS! Teab keegi kas seda kaamera kõikumist saab maha võtta? Mul ajab see pidev Blair Witch moodi, jooksmine südame pahaks.

Vops
HV kasutaja

sõnum 27.03.2007 12:54:48 vasta tsitaadiga

1024x768 ja medium settingud täitsa kena pilt mul ja jookseb sujuvalt icon_razz.gif
1280x1024 ja low ei kutsunud üldse mängima. nüüd tundub, et täitsa hea mäng on, kui pilt ilusam. kahju, et autosave tihedamini ei ole, kuna vahetevahel unustan ennast mängu ära ja siis surma saades liigun pea 15 minti tagasi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 27.03.2007 13:42:32 vasta tsitaadiga

1280x1024 enamus high jookseb väga hästi,
Dynamic lighting on static pandud, nii kui seda tõsta kisub asja kooma.
Kas on mõtet teisi asju alandada et seda lightningut peale panna`Mõned efektid päris head aga kuidagi uduseks teeb selle maailma.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
axeon
HV vaatleja
axeon

sõnum 27.03.2007 15:59:14 vasta tsitaadiga

mutabor kirjutas:
http://www.fileshack.com/file.x/10335/S.T.A.L.K.E.R.+1.0001+Patch+-+US
päts, valus..

World-Wide reliisi patch nüüd samuti olemas
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
attrs
HV Guru
attrs

sõnum 27.03.2007 16:09:10 vasta tsitaadiga

Ise jooksutan samuti seda 1280x1024 ja 6600gt-ga ja mingit lag-i nagu ei tähelda thumbs_up.gif
Kommentaarid: 418 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 368
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 27.03.2007 16:26:30 vasta tsitaadiga

attrs kirjutas:
Ise jooksutan samuti seda 1280x1024 ja 6600gt-ga ja mingit lag-i nagu ei tähelda thumbs_up.gif

mis settingutega sa seda jooksutad? ma kah oma 6600gt'ga aga krt vahest ikka tõmbab kooma kui perealbumi (viimane väline ala, elektrijaam ise, on eriti karm isegi low sätetega)
igast tweak guided pole aidanud icon_sad.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 27.03.2007 16:44:05 vasta tsitaadiga

yodalr kirjutas:
nja, endal jookseb suht jamasti (keskmine fps 25-50) @ 1680x1200 @ med graf. Siin toodud tweakimis lingiga jooksis veel halvemini.
conf.
> 120GB 5400 rpm

PS! Teab keegi kas seda kaamera kõikumist saab maha võtta? Mul ajab see pidev Blair Witch moodi, jooksmine südame pahaks.

Mis win sul peal on ja mis läpakat kasutad?

Parim kodukino projektor müügis: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11768241#11768241
Kommentaarid: 226 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 196
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 27.03.2007 16:45:15 vasta tsitaadiga

Minu konfi näha profiilis, kah ei jooksuta just eriti rahuldavalt, ikka edasi liikudes kõvaketas swapib nagu segane, muru pidin maha habama.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
rere252
HV kasutaja
rere252

sõnum 27.03.2007 17:37:57 vasta tsitaadiga

mis värk selle page file erroriga on?
ma tegin selle 2000mb suuruseks aga ikka viskab sama errori mis suuruse peaksin panema???
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 27.03.2007 19:41:01 vasta tsitaadiga

limp kirjutas:

Väidavad et ärimist on kobedamaks tehtud, traderid pidada asjalikumat kraami müüma ja enam ei lõpeta mängu nii, et sajad tuhanded rublad põues. See esimene Sidorovitš või kes ta oli, pidi stalker armorit müügiks pakkuma jne.

Võib-olla lasen patchi peale ja vaatan ise icon_razz.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 27.03.2007 19:59:25 vasta tsitaadiga

Huvitav kas selle pätsi väljalaske varjatud idee seisneb selles, et inimestel kuluks mängu läbitegemiseks rohkem aega icon_eek.gif Päts peale ja võidki tunnid, mis sa senini oled mängu peale kulutanud, korstnasse kirjutada icon_rolleyes.gif No way icon_neutral.gif
tagasi üles
Thing
HV kasutaja
Thing

sõnum 27.03.2007 20:13:04 vasta tsitaadiga

no sain läbi selle krdi rahaboss lõpuga, eriti masendav. Omast arust küll mingit sodi ei viitsinud kokku korjata ja vahetada. Lihtsalt need artifactid mida palju olid läksid müüki, heal juhul vahetasin mingi ammo vastu. Krdi mõttetu crap ikka.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 27.03.2007 20:40:10 vasta tsitaadiga

2 giga on rohkem kui 2000 mb. Täpsemalt 2024 vist. icon_rolleyes.gif icon_wink.gif
tagasi üles
g3n1us
HV veteran
g3n1us

sõnum 27.03.2007 20:44:17 vasta tsitaadiga

Valdav enamus kuule ei läbista turviseid selles mängu, soovituslik on siiski näkku vaenlaseid lasta.
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 98
tagasi üles
-=Px=-
Kreisi kasutaja

sõnum 27.03.2007 20:48:43 vasta tsitaadiga

Oleneb relvast ja laskekaugusest kah vägapalju. Ja relvade kohapealt on veel see tõsiasi, et vägapaljud ei lase just eriti täpselt. Kui on ikka paks turvis seljas ja väga kaugelt hakkad kõmmutama siis on suht loogiline, et kohe meest maha ei võta. Relvi saad maha visata "g"-ga. Suite saad juba siis kui oled veidi mänginud. "P" - tähega saad väga hästi orienteeruda erinevate missioonide vahel.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
j22lind
HV kasutaja

sõnum 27.03.2007 20:50:35 vasta tsitaadiga

Keegi hea võiks kirjutada millised lõpud selles mängus on olemas. Privaatsõnumisse siis beer_yum.gif
Eeroz
HV Guru
Eeroz

sõnum 27.03.2007 20:53:49 vasta tsitaadiga

Bastardo kirjutas:
2 giga on rohkem kui 2000 mb. Täpsemalt 2024 vist. icon_rolleyes.gif icon_wink.gif

2048 ikka ju, 1GB = 1024MB icon_biggrin.gif

lightbluefox
HV Guru

sõnum 27.03.2007 20:58:39 vasta tsitaadiga

world wide versiooni patchi ei tea kust saaks?
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
rere252
HV kasutaja
rere252

sõnum 27.03.2007 21:08:52 vasta tsitaadiga

nonii..
panin selle 2100mb peale (igaksjuhuks icon_wink.gif )
aga ikka ei aitanud icon_sad.gif

yodalr
Kreisi kasutaja
yodalr

sõnum 27.03.2007 21:54:03 vasta tsitaadiga

Viilutaja kirjutas:
yodalr kirjutas:
conf.
> 120GB 5400 rpm

Mis win sul peal on ja mis läpakat kasutad?

Läpakas peaks tglt välja vedama, on see ju gamerite läpakaks ristitud: Dell XPS M1710 , kuid fps on ikka madal.

Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 27.03.2007 22:07:30 vasta tsitaadiga

Mäng läbi. Lõpp oli üllatavalt kesine.

Või on seal mängus mitu lõppu? Kuidas teisi näha?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 113, 114, 115  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.