Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 113, 114, 115  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 24.03.2007 13:08:43 vasta tsitaadiga

mutabor kirjutas:
g-nome, seda mõtlesid?
mutabor kirjutas:
muide kel on 6600GT kaart, yhes foorumis lugesin välja et kutil on....

oih ja ongi. ma üldse ei imesta et ma eile ei leidnd ja täna ei mäleta...väike sünna oli beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif
andestust moded
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 24.03.2007 13:09:31 vasta tsitaadiga

Sain ka siis selle scope täna , mingit duty memberit aidates aga no kui tahaks scope peale panna ei lähe lihtsalt relvale peale , milles on jama ?
Scope kirjelduses ütleb , et peale mountimiseks on vaja mingit dovetaili , misasi see veel on ja kust seda saada , on seda üldse vaja ?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
g3n1us
HV veteran
g3n1us

sõnum 24.03.2007 13:27:28 vasta tsitaadiga

Sa ei saa suvalist optikat suvalise relva külge lükata. Loe scope'i kirjeldusest, mis relvadele see sobib. Teiseks see ka, et kui sa ei ole piisavalt lahe stalker (experienced vist) siis sa ei saa üldse kasutada optikaid. Muidu Freedomi meeste käest, Military Warehouses mapilt saab väga häid automaate. Nimelt GF 37 oli vist nimi, vastikult täpne, metsiku rate of fire'iga ning peal on optika, mida ei saa ära võtta. Ise kasutan sellist juba pikemat aega ja olen väga rahul. Muidugi, X-16 laboratooriumist leiab 2 VSS Vintorez't, millest paremat relva imo ei ole.

VSS'iga tuli stalkeri veel üks tore omadus välja. Kuulide langemine, selle snaiperiga tuleb pikemate maade pealt üle pea sihtida päris korralikult.
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 98
tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 24.03.2007 13:32:08 vasta tsitaadiga

Nojah seal on kirjas , et see sobib mingitele warsavi packti relvadele ning mul pole õrna aimugi millised need relvad on. icon_smile.gif
Eks siis pole midagi teha , peab ilma scopeta ringi jooksma.
tagasi üles
g3n1us
HV veteran
g3n1us

sõnum 24.03.2007 13:36:01 vasta tsitaadiga

Siis peaks Ak'le ja AKM'ile sobima küll. Obokan peaks ka sinna alla kuuluma, aga täpselt ei tea. Vaata PDA'st, mis taseme stalker sa oled, kui novice või rookie, siis pole mõtet üritada, hoia see alles lihtsalt kunagi hilisemaks. Muidu optikaga relvi saad kohe Bar'i juurest. Seal on pool linna selline wasteland, kus kohe sisenedes sihivad sind kolm snaiprit oma püssudega. icon_lol.gif
tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 24.03.2007 13:48:24 vasta tsitaadiga

Sain nüüd scope peale ikkagi , vahetasin relva teise samasuguse vastu ning siis läks scope peale mingit moodi , vb oli teine relv liiga puruks või midagi , ei teagi kohe.
Igastahes scope-ga läks tapmine tunduvamalt kergemaks kohe. thumbs_up.gif
tagasi üles
Kellogg's
HV kasutaja
Kellogg's

sõnum 24.03.2007 15:29:16 vasta tsitaadiga

Olen parasjagu esimest korda maa all ja suht pull on pesitseda pimeduses, oodata kuni military/bandiidid mööda kõnnivad, siis summutiga püstolist kuul või paar pähe.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Venturi
HV kasutaja
Venturi

sõnum 24.03.2007 15:46:42 vasta tsitaadiga

ctrl-alt-del autor leidis stalkeri üles ja tegi kohe väikse spoofi - http://www.ctrlaltdel-online.com/comic.php
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
eyelids
Kreisi kasutaja

sõnum 24.03.2007 16:31:14 vasta tsitaadiga

g3n1us kirjutas:
Sa ei saa suvalist optikat suvalise relva külge lükata. Loe scope'i kirjeldusest, mis relvadele see sobib. Teiseks see ka, et kui sa ei ole piisavalt lahe stalker (experienced vist) siis sa ei saa üldse kasutada optikaid. Muidu Freedomi meeste käest, Military Warehouses mapilt saab väga häid automaate. Nimelt GF 37 oli vist nimi, vastikult täpne, metsiku rate of fire'iga ning peal on optika, mida ei saa ära võtta. Ise kasutan sellist juba pikemat aega ja olen väga rahul. Muidugi, X-16 laboratooriumist leiab 2 VSS Vintorez't, millest paremat relva imo ei ole.

VSS'iga tuli stalkeri veel üks tore omadus välja. Kuulide langemine, selle snaiperiga tuleb pikemate maade pealt üle pea sihtida päris korralikult.

imo oli nimi GP 37. ise kasutan ka seda ja siiamaani paremat pole leidnud. x-16 leidsin ainukesena Thunder nimelise relva (saast). mingit vintorez't kahjuks ei kohanud icon_sad.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 24.03.2007 16:37:06 vasta tsitaadiga

kurat ma ei tee seda esimest missioonigi veel ära.. see kus 8 tüüp seal külas maha vaja koksata.. kuulid saavad ennem otsa : /

a noh, ilmselt tahab veel proovimist.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Killzone88
Kreisi kasutaja
Killzone88

sõnum 24.03.2007 17:28:28 vasta tsitaadiga

Freedom baasist saab siis sellise relva Pilt1 Pilt2
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 24.03.2007 18:17:03 vasta tsitaadiga

g3n1us kirjutas:

oskad täpsustada, kust leiab? icon_biggrin.gif

tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 24.03.2007 18:57:25 vasta tsitaadiga

eyelids kirjutas:

imo oli nimi GP 37. ise kasutan ka seda ja siiamaani paremat pole leidnud. x-16 leidsin ainukesena Thunder nimelise relva (saast). mingit vintorez't kahjuks ei kohanud icon_sad.gif

Sellest Thunderist võib leida sellise variandi, mis kasutab AK laskemoona ja teeb tast seega väga tõhusa riista. Leidsin sellise sealt barkeep'iga mapilt sissekäigu juurest, kus koerakari oli sellise relvaga stalkeri puruks närinud. Olgugi et optikat ei saa kasutada, on asi tavalisest kalashnikovist samade kuulide juures 2-3 korda tõhusam.

Algusepoole relvadest veel niipalju, et Garbage's tunnelist (vist selle rongi omas angaari taga) leiab Viper'i, mis tavalisi püstolikuule kasutab, ja Strelok'i peidupaigast seal katakombides saab modifitseeritud AK, mis on oluliselt kiirem ning sealjuures täpsem kui tavaline.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Kellogg's
HV kasutaja
Kellogg's

sõnum 24.03.2007 22:24:44 vasta tsitaadiga

Ma olen parasjagu siin mingit sorti military baasis (see esimene trader saatis dokumente tooma) ja tahaks teada, et kas seal on mingi varustus kuskil peidus?
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 24.03.2007 23:49:32 vasta tsitaadiga

mnjah, aga siiski paistab et bugisid on ka sisse roninud ikka...üks Duty'le tehtav missioon näiteks tundus olema võimatu teha, st saadetakse üht konkreetset bandiiti nottima, ning seal kus ta olema peaks teda lihtsalt ei ole, notin kõik mis liigub maha, aga ikkagi ei midagi...
ja kui ma brain scorcherit lähen välja lülima, siis keset hullu lahingut monolithi ja freedomi vantidega tuleb äkki ühekorraga Task ja Task failed miskise kollide eest piiri kaitsmise kohta (st to missioon avaneb ja lõppeb läbikukkumisega samal ajal)... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 24.03.2007 23:52:58 vasta tsitaadiga

eix666 kirjutas:
mnjah, aga siiski paistab et bugisid on ka sisse roninud ikka...üks Duty'le tehtav missioon näiteks tundus olema võimatu teha, st saadetakse üht konkreetset bandiiti nottima, ning seal kus ta olema peaks teda lihtsalt ei ole, notin kõik mis liigub maha, aga ikkagi ei midagi...:

See oli mul ka niimoodi. Bug vist ja icon_neutral.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Joosep00
HV kasutaja

sõnum 25.03.2007 01:47:17 vasta tsitaadiga

Kuidas Freedomi meestega neutraliks saada? Ma käisin Duty meestega nende baasis laaberdamas, nüüd vihkavad mind. icon_lol.gif icon_lol.gif
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 25.03.2007 02:20:55 vasta tsitaadiga

Peale junkyardi on tarvis edasi lattu minna, kuid kõikjal on mõnus radiatsioon. Kuidas sellest mööda pääseda?

EDIT: olin loll.

viimati muutis Ardo 25.03.2007 04:11:57, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
sigakoer
Kreisi kasutaja

sõnum 25.03.2007 03:18:32 vasta tsitaadiga

eix666 kirjutas:
ja kui ma brain scorcherit lähen välja lülima, siis keset hullu lahingut monolithi ja freedomi vantidega tuleb äkki ühekorraga Task ja Task failed miskise kollide eest piiri kaitsmise kohta (st to missioon avaneb ja lõppeb läbikukkumisega samal ajal)... icon_rolleyes.gif

See on tavaliselt sellest, et sul on mingi ajalimiidiga missioon, mille tegemise tähtaeg lõpeb.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 25.03.2007 03:20:40 vasta tsitaadiga

sigakoer kirjutas:
eix666 kirjutas:

See on tavaliselt sellest, et sul on mingi ajalimiidiga missioon, mille tegemise tähtaeg lõpeb.

einujah, sellisel juhul oli antud missiooni ajalimiit umbestäpselt 0,24 sekundit kuna Task ja Task failed sama asja kohta tulid otse üksteise sabas... icon_lol.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 25.03.2007 03:26:12 vasta tsitaadiga

muide ise olen 1-2 missiooni teinud ja siuke värk on, et see roheline radiationi märk tuleb.. kas sellest kuidagi lahti ka saab?

või peabki tolle perfect suitini minema? aga see ilmselt mitte. keegi võiks öelda vms.. jõle nõme on oma medpackid ja söögid ära kasutada ja seda puhtalt aint selleks et elus püsida. sest nigunii paar seki pärast on hp nullis.

ja auto save oli F6?
tagasi üles
Joosep00
HV kasutaja

sõnum 25.03.2007 03:30:30 vasta tsitaadiga

Rasvane kirjutas:
muide ise olen 1-2 missiooni teinud ja siuke värk on, et see roheline radiationi märk tuleb.. kas sellest kuidagi lahti ka saab?

või peabki tolle perfect suitini minema? aga see ilmselt mitte. keegi võiks öelda vms.. jõle nõme on oma medpackid ja söögid ära kasutada ja seda puhtalt aint selleks et elus püsida. sest nigunii paar seki pärast on hp nullis.

ja auto save oli F6?

Kui ise ära ei kao siis võta neid stim packe, kui neid alguses pole siis võid ka viina libistada, aitavat ka icon_biggrin.gif

Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 25.03.2007 03:45:45 vasta tsitaadiga

et jah.. et neid peab sööma ikka mitmeid. et ühest-kahest ei aitanud.. kui see oli üldse õige asi icon_razz.gif

ja viina pole veel leidnud icon_biggrin.gif (mingi baarmeni teema oli jah, aga teda pole ka leidnud )
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 25.03.2007 04:40:56 vasta tsitaadiga

nii, olen kah nüüd miskit 2 päeva umbes mänginud seda kurikuulsat stalkerit, ja hinnaga asjale on välja kujunenud, parim nö. silmvaatest mäng, mis kunagi üldse PC peale on tehtud! thumbs_up.gif asja perfektsus peegelgub siiani peaaegu kõiges, millega mänguaja jooksul kokku on tulnud puutuda...kusjuures huvitav on see, et kui päris alguses ei tundunud mängu graafika isegi päris breath-taking siis nüüdseks on aegajalt ikka alalõug sõna otseses mõttes põrandat tabanud icon_eek.gif võrreldavat graafikat, eriti siseruumide oma, pole lihtsalt mitte kunagi mitte kusagil kohanud!
olgugi, et vahepeal on tõesti parasjagu kõmpimist mängus ja nii mõndagi kohta tuleb ikka paar korda uuesti teha ka, ei ole asi absoluutselt ära tüüdanud...pigem täiesti vastupidi.
parim asi mängu juures ongi aga see keskkond ning ka kogu asja ülesehitus, keegi on igatahes asjaga KÕVASTI veava näinud ja see vaev on ennast täie eest ära tasunud! ja mõelda veel sellele, et mina madistan alles seal streloki dokumentide kättesaamise juures icon_biggrin.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 25.03.2007 08:44:30 vasta tsitaadiga

Ma ise olen ka graafikaga rahul ja seda juba algusest peale. Ja tegelikult on see mäng tehtud selleks, et seda mängitakse, mitte ei joosta läbi. Selleks on isegi mitu erinevat lõppu, et inimesed selle avastamisrõõmu juurde ikka tagasi pöörduksid. Ise naudin seda otsimis ja avastamisrõõmu ning kuna mänguaega pole laialt käes, siis ma arvan, et lõpuni jõuan ma alles paari kuu pärast.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
inc
HV veteran
inc

sõnum 25.03.2007 13:30:19 vasta tsitaadiga

eix666 kirjutas:
inc kirjutas:

x16 juba ammu ammu ära antud. x18 pole veel tegema hakanud. On mul üldse enam lootust kuskilt psi-kaitset saada ?

kui X-16 dokustaadid juba baarmenile antud, siis ei oska mina avitada...
st minumeelest on iva selles, et peale X-18 ärategemist tekib X-16 missioon, mille ajal seda psi kaitsevidinat saab (isegi kui tegelikult on asi tehtud ja dokumendid näpus jne)...kui dokumendid juba baarmenile antud, siis on missioon lõpetatud ja teadlased arvavad et nii äss mees küll enam mingit kaitset ei vaja... icon_rolleyes.gif

Kindluse mõttes küsin üle. Algselt läksin seda baaris olevale mehele kuuluvat relva otsima, seal kukkus alla teadlaste helikopter. Doktori saatsin laborisse, sain vastu USB ja viisin Baari - see on X-16?
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 25.03.2007 13:35:06 vasta tsitaadiga

inc kirjutas:
eix666 kirjutas:
inc kirjutas:

x16 juba ammu ammu ära antud. x18 pole veel tegema hakanud. On mul üldse enam lootust kuskilt psi-kaitset saada ?

kui X-16 dokustaadid juba baarmenile antud, siis ei oska mina avitada...
st minumeelest on iva selles, et peale X-18 ärategemist tekib X-16 missioon, mille ajal seda psi kaitsevidinat saab (isegi kui tegelikult on asi tehtud ja dokumendid näpus jne)...kui dokumendid juba baarmenile antud, siis on missioon lõpetatud ja teadlased arvavad et nii äss mees küll enam mingit kaitset ei vaja... icon_rolleyes.gif

Kindluse mõttes küsin üle. Algselt läksin seda baaris olevale mehele kuuluvat relva otsima, seal kukkus alla teadlaste helikopter. Doktori saatsin laborisse, sain vastu USB ja viisin Baari - see on X-16?

Ei. Aga X16 on seal väikse labori juures, kuhu Kruglov läks. Barkeeper peaks aga nüüd su X18-sse saatma ?
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 25.03.2007 13:52:03 vasta tsitaadiga

ORX kirjutas:
Kuidas Freedomi meestega neutraliks saada? Ma käisin Duty meestega nende baasis laaberdamas, nüüd vihkavad mind. icon_lol.gif icon_lol.gif

Oleks sa enne Duty kindrali juures käinud, siis teaksid, et nad ründasid Freedomi baasi omal algatusel. icon_razz1.gif Kindral ütleb, et sa ei ründaks Freedomit.
imo on mõttetu nendega tülli kiskuda (nii Duty kui Freedomiga).

AzA
HV kasutaja

sõnum 25.03.2007 14:19:43 vasta tsitaadiga

kui sellel mängul oleks multiplayer tugi ja kaart 200x suurem ning tilulilu veel, siis oleks tegemist maailma parima mmorpg-ega - vot eta rõba icon_smile.gif

kõik eeldused on olemas, stalkerite erinevad grupeeringud, nö kolmandad pahalased, questindus, baasid, stalkerite nö isikupära jms.
ahjaa, transpordivahendid muidugi on vajaka, hea meelega oleks ühe nädalakese PAZ bussiga küüdimees, õlitaks ja parandaks.
paar sotti kuus maksaks nii et nuhiseb paljalt nostalgia pärast ning teise paar sotti, et saaks külg külje kõrval paganaga rotte taevasse saata ja stalitsnajat vahetada.

10 punkti, pärast fallout 2 pole paremat selles zhanris olnud - nüüd on.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 25.03.2007 14:36:49 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:
inc kirjutas:

Ei. Aga X16 on seal väikse labori juures, kuhu Kruglov läks. Barkeeper peaks aga nüüd su X18-sse saatma ?

X-16 on labor mis asub seal lähedal keldris (kuhu saamiseks peab kõigepealt minema läbi psi-emissoniga ala, mis ilma kaitsevarustuseta nõuab tublisti medipakke)...too vana professor annab missiooni miskise special armor'i leidmiseks sinnasamusesse X-16'sse ja sealsamas kust tolle armori saad, leiad ka dokumendid mida baarmen näha tahab ja nood dokumendid ongi kõige võti (st neid ei tohiks enne baarmenile anda kui X-18 dokustaadid ja psi kaitse käes)....
tagasi üles
eix666
HV veteran
eix666

sõnum 25.03.2007 14:39:09 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
ORX kirjutas:

Oleks sa enne Duty kindrali juures käinud, siis teaksid, et nad ründasid Freedomi baasi omal algatusel. icon_razz1.gif Kindral ütleb, et sa ei ründaks Freedomit.
imo on mõttetu nendega tülli kiskuda (nii Duty kui Freedomiga).

mina käisin ennem kindrali juures, aga puhtalt põhimõttest aitasin ikkagi freedomi baasi puhtaks nottida.... icon_lol.gif
tagasi üles
Nitro
HV kasutaja
Nitro

sõnum 25.03.2007 14:45:24 vasta tsitaadiga

AzA kirjutas:
kui sellel mängul oleks multiplayer tugi ja ...

Sellel mängul ON multiplayer osa ka ! icon_wink.gif
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 5
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 25.03.2007 15:59:02 vasta tsitaadiga

Nitro kirjutas:
AzA kirjutas:
kui sellel mängul oleks multiplayer tugi ja ...

Sellel mängul ON multiplayer osa ka ! icon_wink.gif

Ta ilmselt tahab, et oleks midagi WoWi moodi
tagasi üles
AzA
HV kasutaja

sõnum 25.03.2007 16:06:24 vasta tsitaadiga

pean silmas mmorpg-d, ehk siis massive multiplayer online rpg - ärgu olgu rpg, lihtsalt mmo.
eks ta ole vaieldav, et kas mingi skilli süsteem rikuks mängu või ei, aga arvan, et õhustik on võti.
võib ka öelda, et midagi wow moodi icon_biggrin.gif

idu on selles, et näiteks sinuga Nitro koos armorit taga ajada, mitte üksi rotte taguda.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
g3n1us
HV veteran
g3n1us

sõnum 25.03.2007 16:16:52 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
g3n1us kirjutas:

oskad täpsustada, kust leiab? icon_biggrin.gif

X-16, liftišahtis, teisel korrusel vist, on elektrikapp. Ronid mööda äärt selleni ja seal sees on 2 tükki.
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 25.03.2007 16:52:02 vasta tsitaadiga

Kuradi kahtlane...

Tegin ühega sea baaris kaupa, et toon selle family rifle ära. Noh, hakkasin minema siis, märgitud oli pmst esimese traderi juures see. Tee peal sain kokku Guide'iga. See saatis mu Streloki peidupaika. AGA nüüd ei ole enam kaardil seda rifle questi näha. Taski all näitab küll ülesannet, aga mitte asukohta. Mis värk on? :/

limp
HV Guru
limp

sõnum 25.03.2007 17:02:37 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
Kuradi kahtlane...

Tegin ühega sea baaris kaupa, et toon selle family rifle ära. Noh, hakkasin minema siis, märgitud oli pmst esimese traderi juures see. Tee peal sain kokku Guide'iga. See saatis mu Streloki peidupaika. AGA nüüd ei ole enam kaardil seda rifle questi näha. Taski all näitab küll ülesannet, aga mitte asukohta. Mis värk on? :/

2x kliki selle questi peal seal listis, siis muuda bselle aktiivseks ja näitab kaardi peal ka koha ära

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Tamarillo
HV vaatleja

sõnum 25.03.2007 17:09:52 vasta tsitaadiga

Päris hea mäng. Omal selline jama, et taevas on mingid puud. Nagu maast välja katkutud ja mitu korda üksteise otsas vms. Kaardiks on mul Geforce 6200.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Cheetah
HV veteran
Cheetah

sõnum 25.03.2007 17:10:33 vasta tsitaadiga

Tamarillo kirjutas:
Päris hea mäng. Omal selline jama, et taevas on mingid puud. Nagu maast välja katkutud ja mitu korda üksteise otsas vms. Kaardiks on mul Geforce 6200.

Tiri uuemad driverid.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 84
tagasi üles
Terror
HV veteran
Terror

sõnum 25.03.2007 17:29:51 vasta tsitaadiga

Keegi selle streloki questi ka lahendanud on? Ise käisin olen sealmaal, et stachi leidsin ülesse, kuid edasi ei tea küll midagi, ühtegi juhtlõnga pole.
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 91
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 25.03.2007 17:40:58 vasta tsitaadiga

Terror kirjutas:
Keegi selle streloki questi ka lahendanud on? Ise käisin olen sealmaal, et stachi leidsin ülesse, kuid edasi ei tea küll midagi, ühtegi juhtlõnga pole.

Kui tuleb Task Guide üles leida, siis saad edasi. Muidugi, enne seda on üks cutscene, seal on tõde otse öeldud, tuleb ainult hästi kuulata icon_wink.gif

Terror
HV veteran
Terror

sõnum 25.03.2007 17:50:51 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
Terror kirjutas:

Kui tuleb Task Guide üles leida, siis saad edasi. Muidugi, enne seda on üks cutscene, seal on tõde otse öeldud, tuleb ainult hästi kuulata icon_wink.gif

See, et strelok olen mina ise? <-spoiler:D
Asi muidu selles, et tegin asja lõpuni ning lõpp tuli seline kus poiss tala alla jäi icon_lol.gif Siis loadisin mängu enne sinna sarkofaagi minemist ning olen paar tegemata asja ära teinud. Nagu Streloki stachi leidmine ja mingi dokumentide jant. (Sellest sai vist seda PSI värki vähmaks, kuid sellest pole nüüd enam kasu, kuna see koht läbitud). Anyway ehk värskendaksid kuidagi mu mälu selle task guide kohta. Äkki olen seda teinud või kust seda asja leida võiks?

viimati muutis Terror 25.03.2007 18:08:38, muudetud 1 kord
tagasi üles
ZerOZer05
HV kasutaja

sõnum 25.03.2007 17:52:47 vasta tsitaadiga

Terror, seda viimast posti võiksid küll muuta, seal on väga suured spoilerid.
tagasi üles
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 25.03.2007 19:17:52 vasta tsitaadiga

tuleb vist andestada see virisemine mis 4a jooksul on olnud. olgugi, et siit sealt on toores...siiski tegu ühe parima mänguga mida mu silm on näinud. thumbs_up.gif
tagasi üles
bbbb
Kreisi kasutaja
bbbb

sõnum 25.03.2007 20:04:57 vasta tsitaadiga

läksin laborisse mingite dokumentide järgi. need sain kätte. aga nüüd ei saa enam tagasi. uks mille kaudu tulin on kinni ja kui üritan avada siis ütleb, et keegi hoiab ust kinni. ja samas lendavad mingid tulekerad ringi ja väga lihtne on surma saada... mida siis tegema peaks?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 25.03.2007 20:28:33 vasta tsitaadiga

***SPOILER***

Et siis miks nii keeruline? Pmst peale Doktori juures käimist ongi ju selge, et Strelok on peategelane ja PDA pildil on Ghost, mille saab juba peale selles kuradima X-16 käimist selgeks.
Milleks see nii keeruliseks aeti?

Aga noh, mängin teist korda juba. Nüüd tüütas ära see kaalu jura, nforce'i foorumi abiga pole enam kaal probleemiks ja igast relvi ja värki on nüüd icon_razz.gif
Pmst Unstoppable. Ainult Eksoskeletoniga tüübid on tiba paremad vastased.

Terror
HV veteran
Terror

sõnum 25.03.2007 21:04:04 vasta tsitaadiga

bbbb kirjutas:
läksin laborisse mingite dokumentide järgi. need sain kätte. aga nüüd ei saa enam tagasi. uks mille kaudu tulin on kinni ja kui üritan avada siis ütleb, et keegi hoiab ust kinni. ja samas lendavad mingid tulekerad ringi ja väga lihtne on surma saada... mida siis tegema peaks?

Pmst surma saama. Siis näed videot ja asi läheb edasi. Ise tulin sinna nö teise ringiga kui hea armor ja asjad ning see tuli ja värk mind seal eriti niita ei tahtnud, siis oli eriti raske pointile pihta saada icon_lol.gif
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 25.03.2007 21:30:27 vasta tsitaadiga

Terror kirjutas:
bbbb kirjutas:

Pmst surma saama. Siis näed videot ja asi läheb edasi. Ise tulin sinna nö teise ringiga kui hea armor ja asjad ning see tuli ja värk mind seal eriti niita ei tahtnud, siis oli eriti raske pointile pihta saada icon_lol.gif

seda tulekera viimases ruumsi annab katki ka lasta, tuleb k'ristada jupp aega aint
AzA kirjutas:
paar sotti kuus maksaks nii et nuhiseb paljalt nostalgia pärast ning teise paar sotti, et saaks külg külje kõrval paganaga rotte taevasse saata ja stalitsnajat vahetada.

pole midagi teha aza, tuleb veel veel oodata ilmselt icon_razz.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
BTF
HV kasutaja
BTF

sõnum 25.03.2007 21:54:04 vasta tsitaadiga

Softis soovitaks sul spoileri väiksesse fonti panna kuna see tõesti jääb lihtsalt silma. icon_smile.gif
tagasi üles
redenergy
HV veteran
redenergy

sõnum 25.03.2007 21:56:42 vasta tsitaadiga

Küsiks selle family rifle kohta.
Näitab, et see peaks seal raudtee juures asuma. Aga seal pole midagi, isegi seal tunnelis mitte
kus elekter möllab. Mitu korda läbi kamminud selle aga ei leia midagi
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 9
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 113, 114, 115  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.