Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
a1
Kreisi kasutaja

|
06.01.2007 13:16:01
|
|
|
Sai korraga 2 asja tellitud, kohale tulid eraldi pakkidena ja erinevatel päevadel kusjuures kuller oskas ilma ette helistamata "metsa" ukse taha tulla
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
pentu
HV kasutaja

|
26.01.2007 16:51:40
|
|
|
Sai ka proovitud siis ära see tellimise asi kolmapäeva hommikul 9.00 tellisin kauba ära ning maksin VISA kaardiga läbi neti. kohale jõudis täna kell 14.06 ja tellitud siis exspress tellimusega ja tuli 52 tundi. 25 tundi läks enne kui kaup peale võeti ja DHL liikus 27 tundi.
PS. Sooritati ühtlasi transpordi käigus Guinessi rekord. DHL logi põhjal toimetati Helsinki DHL terminalist pakk Tallinna terminali 2 minutiga
Nii et kui kellelgi on vaja saata kaupa 10 minuti joksul soome, siis ei näe probleemi, see piir on ületatud
Kuupäev Aeg Teeninduspiirkond Lisateave
--------------------------------------------------------------------------------
Jaanuar 25, 2007 10:32 Paris - France Saadetis vastu võetud
Jaanuar 25, 2007 14:00 Paris - France Lähteriigist väljumisel
Jaanuar 25, 2007 19:17 Paris - France Saabunud DHLi keskusesse Paris - France
Jaanuar 26, 2007 00:01 Paris - France Väljus DHLi keskusest - Paris - France
Jaanuar 26, 2007 03:58 Brussels - Belgium Väljus DHLi keskusest - Brussels - Belgium
Jaanuar 26, 2007 08:40 Helsinki - Finland Saabunud DHLi keskusesse Helsinki - Finland
Jaanuar 26, 2007 11:46 Helsinki - Finland Väljus DHLi keskusest - Helsinki - Finland
Jaanuar 26, 2007 11:48 Tallinn - Estonia Saabunud DHLi keskusesse Tallinn - Estonia
Jaanuar 26, 2007 13:14 Tallinn - Estonia Saadetis kulleriga kättetoimetamisel
Jaanuar 26, 2007 14:06 Tallinn - Estonia Saadetis üle antud
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
sputnik
HV kasutaja

|
27.01.2007 03:03:59
|
|
|
mind huvitab ka see et kuidas garantii on lahendatud
kui ma ostan nt nende käest canoni digi ja sellega midagi juhtub kas ma siis pean neile tagasi saatma või võin minna tallinna canoni garantiisse?
_________________ deviantART |
|
tagasi üles |
|
 |
kk
HV veteran

|
27.01.2007 09:57:35
|
|
|
Tõenäoliselt oleneb tootjast. Mõnel on worldwide garantii, mõnel mitte.
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
7 :: |
3 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaimoy
HV vaatleja
|
28.01.2007 00:35:06
garantii |
|
|
mind huvitaks ka kas ikka kindel et asjadel kehtib garantii- näiteks samsungi ja philipsi firmade toodang?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
05.02.2007 23:23:30
|
|
|
Oeh, aega läheb neil küll. Tellisin 31.-sel välise HDD ja täna läks DPD info järgi asi alles Saksamaa laost Eesti suunas teele....
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
kmail
HV kasutaja

|
13.02.2007 16:39:46
|
|
|
Minu poolt üks positiivne arvamus siis neile, 2. veebruaril tellisin neilt maki ja eile (12 veb) toodi ukse taha. Kui uskuda seda DPD parcel tracking süsteemi, siis oli asi tartus kohal juba 9 veb. kuid miskipärast ei suutnud see eesti DPD pakkidega tegelev firma terve päeva jooksul seda kohale toimetada :/
Kokkuvõttes siiski jättis firma endast hea mulje ja soovitan teistelgi sealt tellida.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
13.02.2007 19:45:21
|
|
|
Minu pakk jõudis siis nii, et 31. jaan. tellisin ja kohale jõudis eelmine reede. 9-10 päeva siis võttis samuti aega.
Muidu kõik OK, DPD mees helistas ja kui seletasin, et ma tööpäeval ikka kodus Õismäel ei ole, siis kombineeriti pakk Bizpaki kulleri kätte, kes kontorisse ära tõi
Nii et kui kiire ei ole asja saamisega ja selline 10-päevane ooteaeg sobib, siis hea odav koht kust tellida.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
13.02.2007 20:57:51
|
|
|
ma ei saa pihta kuidas seda pakki jälgida .kas on vaja seal DPD lehepeal ka kuidagi regada
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
13.02.2007 21:26:05
|
|
|
Sain pihta .19.53 Kaunases.Homme vist siin juba.8päeva vist saab kokku 8)
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
19.02.2007 19:24:55
|
|
|
Täitsa umbes koht. Tellin siis ära ja siis järgmine õhtu koju minnes avastan maili, kus on kirjas, et tahavad dokumendi koopiat saada. Kiirtellimusest juba 24 tundi mõõdas. Vähe sellest nad tahavad saada ka nt elektri arvet selle kohta et ma elan sellel aadressil. SIC. Paljud elavad üürikorteris ja nende nimele ei tule mingit arvet. Mobiili arve ei sobi. Õnneks elan küll oma korteris aga kas ma hoian kõik vanad arved alles? Peaks vist hakkama.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
16.03.2007 11:58:38
|
|
|
1. Kas Pixmaniast saab tellida ka tooteid, mida neil müügis pole?
2. Lugesin, et saab ka tellida/osta ilma garantiita. Kuidas hinnavahe tuleb, mingi protsent maksumusest? Kas ikka mõni päev peale paki kättesaamist on võimalik tagasi saata kui on ilmselgelt praaktoode saadetud? Mõtlen ühte objektiivi osta ning nende puhul on garantiid haruharva vaja. Kui üldse.
Saatsin need küsimused ka nende klienditoele kuid tekkis huvi, et mida siinsed inimesed, kes on praktikas asjadega kokku puutunud, kostavad.
Tänud ette.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
16.03.2007 12:02:30
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
2. Lugesin, et saab ka tellida/osta ilma garantiita. Kuidas hinnavahe tuleb, mingi protsent maksumusest? Kas ikka mõni päev peale paki kättesaamist on võimalik tagasi saata kui on ilmselgelt praaktoode saadetud? Mõtlen ühte objektiivi osta ning nende puhul on garantiid haruharva vaja. Kui üldse.
Saatsin need küsimused ka nende klienditoele kuid tekkis huvi, et mida siinsed inimesed, kes on praktikas asjadega kokku puutunud, kostavad.
Tänud ette. |
see ei ole mitte tootegarantii, millest jutt, vaid mingi lisagarantii, et mingi aja jooksul saab toote eest ostuhinna tagasi vms
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
skoop
Kreisi kasutaja

|
16.03.2007 15:20:59
|
|
|
libe kirjutas: |
Mark0 kirjutas: |
Tänud ette. |
see ei ole mitte tootegarantii, millest jutt, vaid mingi lisagarantii, et mingi aja jooksul saab toote eest ostuhinna tagasi vms |
mark0 räägib jah lisagarantiist, sellest saab muidugi loobuda. ka ilma selleta on ostjal õigus kaup 7 päeva jooksul peale ostmist tagastada, kui ei meeldi - eeldusel muidugi, et asi endiselt täiskomplektne oleks ja uus välja näeks.
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
100 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
16.03.2007 15:25:50
|
|
|
Pixmania vastas sisuliselt sama. Ilmselt ei saa ka tellida toodet, mida pole neil müügis, nende kaudu. Kahju tegelikult.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
ups
HV kasutaja
|
22.03.2007 20:29:32
|
|
|
einoojah, sama teema minulgi. andsin eile tellimuse sisse üle 20k fotokaupadeks, tasusin krediitkaardiga. vaja oli kiiresti kätte saada, võtsin DHLi ja oli oluline, et teele pandaks täna. lisaks saatsin samal ajal kirja, et kui vaja isikut identifitseerida vms siis võtta kohe ühendust ja andsin oma tel numbri. muidugi seda ei juhtunud ja oli saadetud mail, kus paluti isikutunnistusest koopiat ning lauatelefoni- või elektriarvet kuna mulle tulevad vaid mobiili arved (mis neile loomulikult ei kõlba!), siis kirjutasingi ruttu tagasi ja ütlesin mis seis on. siiani pole mulle suudetud vastata ning tõenäoliselt jääb tehing katki.
hetke seisu järgi mulle pettumus! kui kiirelt kaupa vaja ja/või ette on näidata vaid mobiili arve, veel hullem - mitte midagi, siis EI SOOVITA!
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
22.03.2007 20:41:09
|
|
|
tegid valesti, et isikuandmete täpsustamist üldse soovisid
õnneks mult ei küsitud midagi, kuigi tellisin 15k eest kaupa
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
ups
HV kasutaja
|
22.03.2007 20:48:05
|
|
|
just selle sama eelmise situatsiooni pärast kirjutasingi, et kui on vaja, siis helistage, kuna kiire ja aega pole raisata meilide peale. aga paistab, et telefoni numbrit valida ei oska ja meilidele vastata samuti mitte.
libe, kuidas muidu arve tasusid? krediit või panga ülekanne?
nende kodukalt veel:
tsitaat: |
Põhjus number 3: Kiire kättetoimetamine
Kättetoimtamine 24 või 48 tunni jooksul !
Ainult üks tund kulub sellest hetkest, kui te olete oma tellimuse sooritanud selle hetkeni, kui see on valmis teele minema! Pixmania logistika platform garanteerib teile kvaliteedi ja kiiruse, mis ületavad kõik teie ootused.
|
mu ootused suutsid nad tõepoolest ületada küll aga teisiti..
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
22.03.2007 21:07:25
|
|
|
ups kirjutas: |
just selle sama eelmise situatsiooni pärast kirjutasingi, et kui on vaja, siis helistage, kuna kiire ja aega pole raisata meilide peale. aga paistab, et telefoni numbrit valida ei oska ja meilidele vastata samuti mitte.
libe, kuidas muidu arve tasusid? krediit või panga ülekanne?
nende kodukalt veel:
tsitaat: |
Põhjus number 3: Kiire kättetoimetamine
Kättetoimtamine 24 või 48 tunni jooksul !
Ainult üks tund kulub sellest hetkest, kui te olete oma tellimuse sooritanud selle hetkeni, kui see on valmis teele minema! Pixmania logistika platform garanteerib teile kvaliteedi ja kiiruse, mis ületavad kõik teie ootused.
|
mu ootused suutsid nad tõepoolest ületada küll aga teisiti..  |
ei mäleta, aga kahtlustan Hansapanga deebetkontolt makse sooritamisega
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
skoop
Kreisi kasutaja

|
22.03.2007 22:33:30
|
|
|
isikuandmete probleem ongi krediitkaardiga. samas ka arusaadav ja tegelikult hea, et ikka kontrollitakse neid asju.
ise maksin ülekandega ja kohaletoimetamine selle aeglasema variandiga - maksmise hetkest kulus 9 päeva (st seda 3-4 päeva, mis seal kodulehel kirjas on, ei tasu väga tõsiselt võtta - see kehtib ainult transpordi aja kohta st kui kaup lõpuks väljastatud on ning ei sisalda nädalavahetusi etc). kui kiiret pole, siis töötab teenus igati kenasti. mingeid probleeme ei tohiks selle kohaga küll olla.
|
|
Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
100 |
|
tagasi üles |
|
 |
uhmer
HV kasutaja
|
24.03.2007 16:29:18
|
|
|
Sai ka siis tellitud Pixmaniast. Kõik sujus kenasti, pakk läks teele teisipäeval ja täna laupäeval 24. märts väljastati Tartus. Tellisin paki endale tööaadressile kuna seal olen ma enamasti. Aga täna oli vaba päev ja pakk anti üle töökaaslasele, isegi mitte ühtegi kõnet ei tehtud mulle.
Praegu tundub mulle et ükskõik kes suvaline vant oleks võinud minu paki endale saada.
Pixmaniast hea mulje, DPD-st negatiivne.
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
03.04.2007 18:01:03
|
|
|
uhmer kirjutas: |
Sai ka siis tellitud Pixmaniast. Kõik sujus kenasti, pakk läks teele teisipäeval ja täna laupäeval 24. märts väljastati Tartus. Tellisin paki endale tööaadressile kuna seal olen ma enamasti. Aga täna oli vaba päev ja pakk anti üle töökaaslasele, isegi mitte ühtegi kõnet ei tehtud mulle.
Praegu tundub mulle et ükskõik kes suvaline vant oleks võinud minu paki endale saada.
Pixmaniast hea mulje, DPD-st negatiivne. |
See on huvitav jah. Ise olin sarnases olukorras ja mulle küll kuller helistas, palusin kontorisse sekretäri kätte jätta ja sekretär andis allkirja.
Aga kontrolli üle, kas saaja andmetes oli su telefon õigesti kirjas või kas sa olid üldse kättesaadav? Ise olen kulleriga üle ühe korra pakki tellinud ja alati on ette helistatud kas ma olen kohal, enne kui kuller üldse tulema hakkab.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
14.04.2007 01:06:34
|
|
|
Tellisin ka enne pühasid neilt Epsoni printeri, mis maksab neil 1290.-, meie poodides aga keskmiselt 2100.- ringis.
Esmaspäeva hommikul saadeti välja ning reedel oli kuller ukse taga.
Tellimisel pidin samuti oma iskusamasust tõestama, kuid see on minu meelest tervitatav. Ei saa siis igasugu sulid tellida varastatud krediitkaardi andmetega.
|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
anb
HV kasutaja

|
07.05.2007 21:33:55
|
|
|
hind võib olla hea, aga see firma jätab vene kasiino mulje.
mina sain rikkis kauba kätte, nüüd pean ta prantsusmaale postiga saatma, eriti tore lugu.
service_ee@pixmania.com mailidele ei vasta ja telefoni toe telefooni numbrit mul pole siiamaani leida õnnestunud.
enam kunagi siukest varianti ei kasuta.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |