Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vladimir
HV kasutaja

|
23.03.2007 22:44:39
Saving Private Data /!\Deadline 25.03.2007 17.00/!\ |
|
|
Selline jama siis, et peale restarti otsustas kõvaketas, et ei taha enam mulle mu failidele ligipääsu anda. Sai proovida teises arvutis slave-na, mitte tutkitki - ligipääs kettale puudub, ütleb et ketas formaatimata. PC Inspector File Recoveryga sai osa vähemtähtsaid andmeid kätte, aga see proge ei luba ligipääsu kaustale Documents and Settings, kus missioonikriitilised failid - koolitööd, õppematerjalid ja isiklikum data, mida on hädasti tarvis kätte saada. Ütlen kohe, et aega vähem kui 48h ja raha 20.-. Soovitage mingit TASUTA korralikku andmetaastusproget, ise olen pool päeva googeldanud ja foorumis sobranud, kuid leidnud pole midagi asjalikku. Või siis keegi, kes asja homme Tartus paari õlle eest ära teeks (vaja taastada vaid paar-kolm gigabaiti).
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
8
HV Guru
|
24.03.2007 07:02:58
Re: Saving Private Data /!\Deadline 25.03.2007 17.00/!\ |
|
|
vladimir kirjutas: |
aga see proge ei luba ligipääsu kaustale Documents and Settings |
Hmm, huvitav trikk... See tähendab siis, et juhul kui kasutaja oleks oma failid paigutanud kuhugi mujale mõne isenimetatud kataloogi alla, siis oleks vist kätte saanud...
Sinu puhul tagantjärgi sellest teadmisest tolku pole, kuid teistele kasulik kõrva taha panna...
|
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
armin81
Kreisi kasutaja
|
24.03.2007 10:07:41
|
|
|
Okei. Täna õhtul alates 18.00 oleks aega aidata. Helista kui soovid
_________________ Otsid mööblit? Uuri Siit või Siit.
Soovid kolida? Vaata Siia. |
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
24.03.2007 12:08:55
Re: Saving Private Data /!\Deadline 25.03.2007 17.00/!\ |
|
|
8 kirjutas: |
vladimir kirjutas: |
aga see proge ei luba ligipääsu kaustale Documents and Settings |
Hmm, huvitav trikk... See tähendab siis, et juhul kui kasutaja oleks oma failid paigutanud kuhugi mujale mõne isenimetatud kataloogi alla, siis oleks vist kätte saanud...
Sinu puhul tagantjärgi sellest teadmisest tolku pole, kuid teistele kasulik kõrva taha panna... |
Mina olen küll ligi pääsenud aga vastaval kettal pole ka eripiiranguid olnud - milleks oma arvuti sees lisatõkkeid rakendada.... Kardan, et abivajajal on vastav tõkend peal - kasvõi näiteks venna/õe pärast.
Võiks muidugi proovida mis juhtub, kui üritada kopeerida kausta kui tervikut.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
vladimir
HV kasutaja

|
24.03.2007 17:19:50
|
|
|
Mingeid tõkkeid küll peal ei ole - olen arvuti ainus kasutaja. Aga kummaline trikk küll... Järgmine kord ei topi My Documentsi alla midagi olulist
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
armin81
Kreisi kasutaja
|
24.03.2007 22:20:54
|
|
|
Seagate enda utiliit ja bad sectorite ümber tõstmine (tegelikult suunamine) aitas Siis vähemalt minu xp all ei olnud rohkem probleeme failide kätte saamisega.
_________________ Otsid mööblit? Uuri Siit või Siit.
Soovid kolida? Vaata Siia. |
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
vladimir
HV kasutaja

|
25.03.2007 10:31:42
|
|
|
Kõik vajalik sai päästetud ja esmaspäeval läheb see "kahtlane" ketas vahetusse millegi uuema ja loodetavasti töökindlama vastu. Hakkaski ära tüütama see 10-gigane jublakas Võib teema lukku panna minupoolest...
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|