Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
d3t
HV Guru

|
22.03.2007 17:54:44
|
|
|
amddude, ülemiste jah päha koha peal, aga sõida balti jaama, ja sealt rongiga?
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
22.03.2007 17:56:12
|
|
|
Mis seal paha on? Nr 2 trammiga majaka peatusesse, sealt maha, 6min jalutamist ja oledki ülemistes.
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
22.03.2007 18:26:04
|
|
|
velsa kirjutas: |
Mis seal paha on?. |
Tartu mnt. on paha . Liiga palju autosid ja praegu tänavad ka nii "puhtad", et pärast kopsud mustemad kui mõnel suitsetajal.
Keegi siin kirjutas, et proovis PS3-e, üks asi mis mind väga huvitab on kas see lõugab sama valjusti kui X360???
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
22.03.2007 18:29:43
|
|
|
486 kirjutas: |
Mis seal paha on?. |
Tartu mnt. on paha . Liiga palju autosid ja praegu tänavad ka nii "puhtad", et pärast kopsud mustemad kui mõnel suitsetajal. |
ah ära sellist jama küll aja mulle
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
22.03.2007 18:33:00
|
|
|
d3t kirjutas: |
pronto, kuna HV ei lase muuta kirjutisi ei saa siin ka seda postitust muuta. Kodulehel on viga juba parandatud. Inimlik viga... |
Kui selline räme viga on sinu jaoks lihtsalt "inimlik", siis oleksin ma äärmiselt tänulik kui sa edaspidi oma saidi uudiseid siia foorumisse ei postitaks. Tänapäeval on niigi raske tõel ja pasal vahet teha ning kohmakas toimetamine muudab selle kümme korda hullemaks.
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirka55
HV kasutaja
|
22.03.2007 19:22:45
|
|
|
Mängisin täna ülemistes motorstormi.Neid L2 JA R2 nuppe on väga mugavaks tehtud.Mäng ise oli väga hea, aga graafika polnud kõige parem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
2mblik
HV kasutaja

|
22.03.2007 19:26:41
|
|
|
486 kirjutas: |
Mis seal paha on?. |
Tartu mnt. on paha . Liiga palju autosid ja praegu tänavad ka nii "puhtad", et pärast kopsud mustemad kui mõnel suitsetajal.
Keegi siin kirjutas, et proovis PS3-e, üks asi mis mind väga huvitab on kas see lõugab sama valjusti kui X360??? |
ei ütleks.. haudvaikus oli suhteliselt
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
22.03.2007 19:28:34
|
|
|
Irw, no keda see vaikus huvitab? Mängite haudvaikuses konsooliga? Mul küll tavaliselt klapid peas või kõllid korralikult häält tegemas. Ei häiri põrmugi see vuhisemine.
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
RIH0
HV kasutaja

|
22.03.2007 19:36:12
|
|
|
Irw, no keda see vaikus huvitab? Mängite haudvaikuses konsooliga? Mul küll tavaliselt klapid peas või kõllid korralikult häält tegemas. Ei häiri põrmugi see vuhisemine. |
Sind vist ei häiri, aga mulle käiks küll närvidele kui mingi tolmuimeja kuskil nurgas koguaeg uugamas on.
Minuarust on see konsooli müratase vägagi oluline. Mäletan vägagi selgseti, millist põrgulärmi xBox tegi.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
eeromees
HV kasutaja
|
22.03.2007 20:13:12
|
|
|
RIH0 kirjutas: |
Irw, no keda see vaikus huvitab? Mängite haudvaikuses konsooliga? Mul küll tavaliselt klapid peas või kõllid korralikult häält tegemas. Ei häiri põrmugi see vuhisemine. |
Sind vist ei häiri, aga mulle käiks küll närvidele kui mingi tolmuimeja kuskil nurgas koguaeg uugamas on.
Minuarust on see konsooli müratase vägagi oluline. Mäletan vägagi selgseti, millist põrgulärmi xBox tegi. |
Rahu, rahu, PS3 on VÄGAGI vaikne loomake!
Ja seoses selle Bondi blu-rayga kardan, et Eesti pole järjekordelt riikide nimekirjas, kui ennast registreerima hakkad. Jääb üle vaid lasta asi tuttavale põdrale saata http://faq.eu.playstation.com/bc/
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
22.03.2007 20:24:18
|
|
|
pronto kirjutas: |
wicked kirjutas: |
Jah, see kaheldava väärtusega maakeelne uudistesait, mis oma allikaid isegi ei maini, ei tee neil vahet...
Võiks mõne ametlikuma koha näidata kus kirjas, et justnimelt Home tuleb koos 1.60-ga. |
See "kaheldava väärtusega uudistesait" ei pea mainima ilmselt, et enamus infost tuli Sony pressikast, osaliselt Sony presentatsiooni videolindistusest ja osaliselt on jutt ise kirjutatud, kuna vaetud on erinevaid spekulatsioone ja ka neid ise juurde genereeritud.
Kuna aga mõnedele peab asja puust ette ja punaseks tegema, siis olgu. Kuula nüüd ja pane tähele. Sony Homel ja Folding@Homel pole tegelikult midagi ühist. Need on kaks täiesti erinevat asja. Folding@Home on hajutatud arvutusvõimsuse kasutamise lahendus, kus inimesed jätavad oma arvuti käima ja screensaver analüüsib sisestatud proteiine. Oma olemuselt on see väga sarnane SETI@home projektiga. Sony Home on virtuaalne keskkond, kus inimesed saavad ringi majandada. Sony teatas hiljuti, et nad lisavad oma konsoolile Folding@Home kliendi, aga ka see on eraldiseisev toode ja sellel pole samuti Homega mingit ühist pinda peale selle, et nad jooksevad samal riistvaral. |
Kõik on ilus ja tore, aga siis kui mina selle kommentaari kirjutasin ilutses battleit lehel uudis justnimelt Sony Home ilmumisest koos 1.60 firmwarega.
Uudiseid tehes eeldatatakse lugejalt ikkagi elementaarsetki teavet terminoloogiast, sest päris kõike ei ette ja taha ära teha. |
Uudiste kirjutajalt eeldaks sama
ps3 kohta kah. Huvitav kas saarele ka mõni isend jõuab üldse? Plussmiinusest üht teist uut ja poppi konsooli küsimas käisin, siis öeldi, et nemad pole näindki sellist asja siin
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
eeromees
HV kasutaja
|
22.03.2007 21:26:25
|
|
|
Jah, see kaheldava väärtusega maakeelne uudistesait, mis oma allikaid isegi ei maini, ei tee neil vahet...
Võiks mõne ametlikuma koha näidata kus kirjas, et justnimelt Home tuleb koos 1.60-ga. |
See "kaheldava väärtusega uudistesait" ei pea mainima ilmselt, et enamus infost tuli Sony pressikast, osaliselt Sony presentatsiooni videolindistusest ja osaliselt on jutt ise kirjutatud, kuna vaetud on erinevaid spekulatsioone ja ka neid ise juurde genereeritud.
Kuna aga mõnedele peab asja puust ette ja punaseks tegema, siis olgu. Kuula nüüd ja pane tähele. Sony Homel ja Folding@Homel pole tegelikult midagi ühist. Need on kaks täiesti erinevat asja. Folding@Home on hajutatud arvutusvõimsuse kasutamise lahendus, kus inimesed jätavad oma arvuti käima ja screensaver analüüsib sisestatud proteiine. Oma olemuselt on see väga sarnane SETI@home projektiga. Sony Home on virtuaalne keskkond, kus inimesed saavad ringi majandada. Sony teatas hiljuti, et nad lisavad oma konsoolile Folding@Home kliendi, aga ka see on eraldiseisev toode ja sellel pole samuti Homega mingit ühist pinda peale selle, et nad jooksevad samal riistvaral. |
Kõik on ilus ja tore, aga siis kui mina selle kommentaari kirjutasin ilutses battleit lehel uudis justnimelt Sony Home ilmumisest koos 1.60 firmwarega.
Uudiseid tehes eeldatatakse lugejalt ikkagi elementaarsetki teavet terminoloogiast, sest päris kõike ei ette ja taha ära teha. |
Uudiste kirjutajalt eeldaks sama
ps3 kohta kah. Huvitav kas saarele ka mõni isend jõuab üldse? Plussmiinusest üht teist uut ja poppi konsooli küsimas käisin, siis öeldi, et nemad pole näindki sellist asja siin  |
Keegi siin mainis, et Eestisse tuleb ainult 45 tükki Lubatud oli 300-400. Huvitav, mis neist OnOffi bronnidest (kaasa arvatud minu oma) siis saab???
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
2mblik
HV kasutaja

|
22.03.2007 22:19:20
|
|
|
ei tea... minu andmetel tuli neid niipalju kesklattu..
aga kuna Ylemiste k2kkis asja 2ra, siis rohkem neid ei tule ka vb ...
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
22.03.2007 22:54:34
|
|
|
ei usu et asi nii hull...
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
23.03.2007 09:58:52
|
|
|
Sony pressiinimesed (peale Phil Harrisoni) on jätkuvalt debiilsed:
tsitaat: |
Sony UK boss Ray Maguire has told GamesIndustry.biz that the PlayStation 3 is stepping over the competition from rival Microsoft and Nintendo consoles.
For Maguire, the PlayStation 3 isn't joining the party late, but leaving behind the Wii and Xbox 360 as it bounds into the true hi-definition entertainment world.
"Many people are saying we're now joining the next-generation console era, but I believe we've stepped over the current next-gen to create the real next-generation," said Maguire, in an exclusive interview published today.
Maguire believes the stand out features of the PlayStation 3 – the Blu-ray player, the HDMI and 1080p support, and the Cell chip – are all crucial to distinguishing the console from the competition.
"All of those things are part of moving from the PlayStation 2 era to the PlayStation 3 and leaving behind all of the middle products that are in the market place right now, which clearly don't compare in terms of technical prowess," he said.
"We're into a hi-def existence, we're into the next part of the entertainment world."
He took the opportunity to take a swing at Microsoft's Xbox 360, and would not be drawn on comparisons between the two machines.
"We're not hooked into a world which was technologically average two years ago. You can't compare the two. If you're comparing the two we would have had the same technology and we'd be at the same price – we're not," he said. |
Veelgi parem asi on aga see Capcom'i-vastane petitsioon fanboy'delt:
tsitaat: |
To: Capcom
We (The people that have signed this petition) feel very left out in your decision to make Devil May Cry 4 a Multi-Platform title, and hereby agree to boycott your sale of Capcom affiliated games. This is due to your decision to turn your back on your most faithful gaming company. For years we have enjoyed games, we have reaped the benefits of your committment to Sony. We find it absolutely demoralizing for not only the gamers, but also Sony itself. We want you to know that will not, and should not stand for your actions, and therefore withold our option of buying your product.
Sincerely,
The Undersigned |
_________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles |
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
23.03.2007 11:51:11
|
|
|
Minu andmetel tuli eestisse 250 konsooli. Kaubamaja sai 25 konsooli. Tallinna kaubamajja tuli 12/13 konsooli ja ülejäänud läksid tartusse. Hetkel tallinnas PS3 järel veel hulgim, vaid 1/2 ostetud.
DODONPACHI, see et sina oled eksimatu ja oled tõeline pedant, ei tähenda et sina kehtestad reegleid. Võid panna mu ju ignoreeritavatesse, et mitte näha mida ma postitan, ning sul süda rahulikum siis vast, sest pole keda süüdistada apsaka eest...
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
23.03.2007 13:27:48
|
|
|
Jah, kindlasti. Asi on ikka selles, et mina olen pedant, mitte selles, et sina oled lohakas.
Ma ei ole eksimatu, ma lihtsalt üritan vältida BS'i levitamist ning kohe kindlasti ei hakka ma promoma enda toimetamata uudiseid (kui ma neid üldse kirjutaks).
Shape up or shut up, nagu öeldakse.
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
23.03.2007 13:44:21
|
|
|
Keegi Rocca al Mares pole käinud? Et kas seal saab asja puutuda, näppida ja muid perverssusi teha
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
23.03.2007 14:24:40
|
|
|
Kaubamaja ja Sony Centery tüübid on ikka väga ülbed.... Müük läheb suurepäraselt ütlteldi Sony Centeris, me ei jõua neid k0onsoole juurde tuua niipalju kui neid ära läheb. Küsin siis, et palju müüdud, öeldakse et kolm või nii. See on siis metsik müük? Omal ajal sai PS2 kohta õldud metsik müük, tähendas se seda et 50+ konsooli päevas müüdud (se oli siis PS2 launchy ajal Sony Centeris). Kaubamajas nagu öeldud üks kaks müüdud. Katsuda ega midagi keegi ei lase. Kaubamajas sain konsooli lähemalt näha küsimise peale vaadata lähemalt, aga seda konsooli videoülevaadetes piisavalt nähtud... Kuna eestis vaid 250 konsooli (väidetavalt), siis mänge ka hulgi ei ole. Call Of Duty 3 täna veel ei old ei Sonys ega Kaubamajas. Resistance, Vormel, mingi bugirace, NFS Carbon, ning veel paar mängu on hetkel vaid valikus. Nördima ajab see, et ei Sony Centeris ega Kaubamajas pole endist stereo ruumi, ning seega jääb tõelise elamuse saamine saamata... Kaubamajja arvatavasti konsooli demo üles ei panda, kuna väidetavalt olevat risk liiga suur. Ei tööta neil ei Xbox, PS2 ega PSP korralikult standis peale mõnda aega. Rocal Maresse ei pääse kahjuks lähiajal. Tundub et Wii müük läks kah paremini kui PS3. Samas mina PS3 ei osta hinna pärast kuid 4500 eegu eest hakkaks mõtlema... Täna saab veel lasnamäe centrisse mindud, kuna enterisse asja, ning eks seal saab vast PS3 mängida ka, kuna seal üldiselt sõbralikud müüjad.
eeromees, ni sony centris kui kaubamajas on veel PS3 küllaga....
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
23.03.2007 14:32:27
|
|
|
Kaubamajas PSP küll töötab...
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
23.03.2007 14:39:35
|
|
|
mustika onoffis kutid praegu mängivad ps3-e peal nii hoolega mingit offroadi, et kliente ei ole aega tähelegi panna..
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
23.03.2007 14:57:51
|
|
|
47th ronin, lol
velsa, suvel neil se vahepääl ei tõõdanud...
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaxPower
Kreisi kasutaja
|
23.03.2007 14:58:18
|
|
|
d3t kirjutas: |
Kaubamaja ja Sony Centery tüübid on ikka väga ülbed.... Müük läheb suurepäraselt ütlteldi Sony Centeris, me ei jõua neid k0onsoole juurde tuua niipalju kui neid ära läheb. Küsin siis, et palju müüdud, öeldakse et kolm või nii. See on siis metsik müük? |
ega eriti ei imesta ka...asi on ikka tegelt väga kallis. Keskmine eestlane never ever ei käi 11k välja ning lapsed kes endale kindlasti ihkaks PS3, aga vanemad ma usun kukuvad pikali, kui kuulevad et nüüd tahaks 11k mängukonsooli jaoks. Seega üle jäävadki ainult tõelised fan-d (kes mitu kuud raha korjanud ) või siis rikkurid, kes lihtsalt näitamise pärast endale sellise vidina muretsevad!
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
eeromees
HV kasutaja
|
23.03.2007 15:50:24
|
|
|
Ja nii ta ongi, et regades Eestit kui riiki polegi olemas. Palju õnne! OnOffi vennad ütlesid küll, et Sony palus kõigile edasi öelda, et regades saab Bondi blu-ray (nagu juba varem oli lubatud) aga tundub, et peab siis tõesti end soomlaseks tegema. Kurb!
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|